Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekty Dotyczące Przyszłych Rozgrywek
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Bart0o0sh

Robienie takiej listy kojarzy mi sie z slowem " frajer " koniec tematu wink.gif
StraY
QUOTE(Bart0o0sh @ Oct 19 2005, 16:17:44)
A robienie takiej listy kojarzy mi sie z slowem " frajer " koniec tematu wink.gif
[right][snapback]39675[/snapback][/right]

nie wiem czemu mnie cytujesz, bo ja tez ganie Czarnego dry.gif
Bakel
QUOTE(Lampard @ Oct 18 2005, 15:37:40)
24/24

już wpłaciłem piątaka na konto ktòre podał mi Bakel:)  teraz tylko czekam na rozpoczęcie LM

Pozdro all
[right][snapback]39612[/snapback][/right]

Potwierdzam, wpłacił :-)

25/32
Bart0o0sh
Stray sorry ale cos mi sie popierdolilo troszke tongue.gif juz poprawiam jak sie da tongue.gif
Czarny
A mi "frajer" bardziej kojarzy sie z osobami ktòre nie dotrzymują i rzucają słowa na wiatr...jeżeli na coś sie deklarujesz to albo powinieneś wytłumaczyć zmiane swojej decyzji albo pomyśleć przed złożeniem deklaracji... szczerze mòwiąc nie miałem nic złego na myśli robiąc tą liste tylko chciałem przypomnieć niektòrym osobą o tym... zresztą to nie ma żadnego znaczenia. Jestem tego samego zdania co Stray że jeżeli ktoś ma na neta to ròwnież powinien wyłuskać te 5zł tymbardziej że się deklarował... halladin dwulicowaść? mylisz pojęcia... nazwałbym to raczej donosicielstwem chociaż każdy mògł sobie sprawdzić co i jak, ja tylko ułatwiłem zadanie. Nikogo nie oszukałem ani nie byłem dla nikogo fałszywy, poprostu wymieniłem wszystkich co się deklarowali a nie wywiązali nie patrząc czy to mòj dobry sparowicz czy też nieznajomy smile.gif Ogòłem robiłem to dla dobra i szybszego startu LM...
pozdrawiam
snake
Ej niepotrzebnie rozmywacie temat i bedzie burdel i nikt sie nie skapnie jak tu wejdzie ocb z tą LM, takie sprawy załatwiajcie na GG.
Rychał
Czy jest możliwość jeszce dostania sie do tej ligi? jak tak to jutro wplace kase biggrin.gif
lookazh
Jest, poszukaj numeru konta w tym temacie i czyń swoją powinność biggrin.gif
Bakel
QUOTE(Rychał @ Oct 19 2005, 19:59:40)
Czy jest możliwość jeszce dostania sie do tej ligi? jak tak to jutro wplace kase biggrin.gif
[right][snapback]39719[/snapback][/right]

Tak, szczegòły dotyczące wpłaty znajdują się w pierwszym poście tematu.
Rychał
Bakel to wez mnie zapisz ja jutro przesle kase
halladin
Jestem tego samego zdania co Stray że jeżeli ktoś ma na neta to ròwnież powinien wyłuskać te 5zł tymbardziej że się deklarował... halladin dwulicowaść? mylisz pojęcia... nazwałbym to raczej donosicielstwem chociaż każdy mògł sobie sprawdzić co i jak, ja tylko ułatwiłem zadanie.

Że jesteś donosicielem to inna (tak oczywista, że nie było sensu pisać rolleyes.gif )sprawa, a że dwulicowym to napisałem przy okazji ( wniosek oparty na podstawie twojego zachowania).

A co do 5 zeta- poczytaj sobie o relatywizmie.

p.s kto cie nauczył donosić?? wstyd na cale forum haha

EDIT:: Bakelu!!, czy wiadomo cokolwiek odnośnie kalendarza rozgrywek? Może tak jak prawdziwa liga mistrzòw:)?
Bakel
QUOTE(halladin @ Oct 19 2005, 20:55:32)
EDIT:: Bakelu!!, czy wiadomo  cokolwiek odnośnie kalendarza rozgrywek? Może tak jak prawdziwa liga mistrzòw:)?
[right][snapback]39729[/snapback][/right]

Możemy grać 2 mecze na tydzień.
W ten sposòb mamy 3 tygodnie zmagań grupowych plus faza pucharowa: 1/8, 1/4, 1/2 i finał. W sumie 7 tygodni zmagań.
Jak zapatrujecie się na taki pomysł?
Proszę podrzucać swoje wizje organizacji turnieju :-)
LeMie
Jestem jak najbardziej za tym tongue.gif LM nie bedzie wtedy kolidowała z ligą IO,chociaz w niej nie gram tongue.gif to mam nadzieje ze jakos się wkręce tongue.gif hehe pozdro
Azorek
Czesc chciałem zeby dopisac mnie na liste uczestnikòw biggrin.gif Dzisiaj wpłaciłem kasiorke
premier15
tez chce zagrać
ile kosztuje wpłata??
korzen
5zl
Bakel
Kolejne wpłaty:
+ Azorek,
+ Barti.

27/32

W drodze wpłaty od:
-Rychał.
halladin
Możemy grać 2 mecze na tydzień.
W ten sposòb mamy 3 tygodnie zmagań grupowych plus faza pucharowa: 1/8, 1/4, 1/2 i finał. W sumie 7 tygodni zmagań.

wydaje sie byc ok, akurat do wigilii : )
pawel_szulc
heh zapomnialem o tym temacie biggrin.gif przytrzymajcie jedno miejsce niedlugo postaram sie wplacic.
kles
Jestem chetny do gry w lidze we!!!!!ale gdzie mam sie zarejestrowac a czy wogole musze gdzies sie zapisywac ,wiem juz o tym ze trzeba wpisowe wysłac.plis help!!!!
snake
Wpłacasz wpisowe bo Bakela, a o zarejestrowanie sie nie martw, gramy od ok. 1 listopada. Wszystko będzie zapięte na ost. guzik.
marcin3322
ja też bym się chciał jeszcze zapisać jak można
kles
kles to teraz berti tongue.gif
snake
[center]Limit jest 32 graczy, wpisowe 5zł jak jesteście pewni że bedziecie grać LM to wpłacajcie, przypominam że gramy w WE2002 na emulatorze epsxe.[/center]
kles
dzieki!!! biggrin.gif to ja jutro wysle kase !!!!!i tylko tyle i bede juz mogl grac????
marcin3322
ja bym się właśnie chciał dowiedzieć czy będe mogł jeszcze zagrać
Jeśli tak to jutro wpłace kase
snake
QUOTE(Bakel @ Oct 20 2005, 16:49:16)
27/32

W drodze wpłaty od:
-Rychał.
[right][snapback]39794[/snapback][/right]

Tak jak pisałem limit do 32 graczy. Umiesz liczyć? to policz sobie...
marcin3322
ok , to jutro rano wpłace kase
Raffels
Bakel rozumiem, że mecze w grupach będą z rewanżami czy nie? A co do losowania możnaby jakieś koszyki zrobićtongue.gif
StraY
pomysl Raffelsa z koszykami bomba :] chociaz beda problemy z ustaleniem przynaleznosci poszczegolnych graczy do odpowiednich koszykow, bo nie kazdy zasluguje na gre w swojej lidze, a trafic sie moge tez osoby spoza ligi IO prezentujace godny poziom tongue.gif
binar
Siema czy można się jeszcze zapisać na turniej ?Moge wziąć Rumunie lub bułgarie ,to będzie świetna rozrywka tongue.gif
snake
QUOTE(Bakel @ Jul 15 2005, 21:14:10)
Prawdopodobnie nie będzie losowania drużyn. Każdy będzie miał możliwość wyboru dowolnego teamu.
[right][snapback]30013[/snapback][/right]

pawel_szulc
Do wieczora moja kasa powinna byc :]
Kitek
QUOTE(Bakel @ Oct 22 2005, 11:42:54)
Prawdopodobnie nie będzie losowania drużyn. Każdy będzie miał możliwość wyboru dowolnego teamu
[right][snapback]39947[/snapback][/right]

Tylko nie to!!! Moim zdaniem losowanie teamow to jest jedyny rozsadny wybor. rozgrywki straca klimat jak co 3 gracz bedzie gral Chealsea:P
Bakel
QUOTE(Kitek @ Oct 22 2005, 23:30:49)
Tylko nie to!!! Moim zdaniem losowanie teamow to jest jedyny rozsadny wybor. rozgrywki straca klimat jak co 3 gracz bedzie gral Chealsea:P
[right][snapback]40047[/snapback][/right]

Oj, Kitek, obawiam się, że nie wszyscy będą tak romantycznie nastawieni do tych rozgrywek jak Ty. Fakt, faktem - gramy o Kazimierza ;-)
Aby uniknąć kontrowersji opowiadam się za grą dowolnymi zespołami.
korzen
ja tez jesetm za grą dowolnymi druzynami, bo jednak gramy o cos.....potem beda pretensje, reklamacje... ;d
saper
Też wole grać dowolnymi drużynami ;-)

Niechciałbym wylosować słabą drużyne bo nie po to płaciłem 5zł zeby się wkurwiać wink.gif
Bart0o0sh
Dowolnymi prosze;)
YURY
A moze by tak / tylko sie nie wqrwiac ,prosze / cos pomiedzy LIGA a Rankingiem.
Np.
Gramy druzynami klubowymi /jak w rzeczywistosci LM /.
Dzielimy kluby na 2 grupy -lepsza i slabsza.
Kazdy z graczy wybiera po 2 teamy z lepszej i po 2 ze slabszej grupy.
Pierwszy wybiera druzne Gospodarz- z 2 swoich lepszych Teamow.
Gosc wybiera drugi ale juz z 2 swoich slabszych Teamow.

Przy WYROWNANYCH zawodnikach Gospodarz moze zaszalec , a gosc musi sie sprezyc w obronie i liczyc na kontry / jak czesto w rzeczywistosci /.
SLABSZY gracz ma szanse przynajmniej u siebie na zdobycie punktow / w moim przypadku chociaz bramki /.
Dobor druzyn trzeba dobrze przemyslec bo np. jesli na wyjezdzie bedzie trza sie bronic przedewszystkim to obrona musi byc nie byle jaka , jak bedziemy musieli atakowac to drugi team trza miec odpowiedni w ataku. itd itd

No to jak ? ma to sens?
gringo
QUOTE(YURY @ Oct 23 2005, 11:08:41)
No to jak ? ma to sens?
[right][snapback]40073[/snapback][/right]

Szczerze? ;-p To nie ma sensu.
Bart0o0sh
QUOTE(gringo @ Oct 23 2005, 11:22:00)
Szczerze? ;-p To nie ma sensu.
[right][snapback]40074[/snapback][/right]

Oczywiscie ze .. niema smile.gif
snake
Według mnie to b. dobry pomysł. W takim razie słabszy zawodnik nie ma wogòle szans w tej LM a tak by miał chociaz cień szansy, b. dobry pomysł, i tak jak napisał YURY będzie takim odzwierciedleniem rzeczywistości.
the_barti
a skąd będziesz wiedział czy ktoś jest lepszy, czy słabszy? raz sie wygrywa, raz przegrywa wink.gif ;p
Bart0o0sh
QUOTE(snake @ Oct 23 2005, 12:26:48)
Według mnie to b. dobry pomysł. W takim razie słabszy zawodnik nie ma wogòle szans w tej LM a tak by miał chociaz cień szansy, b. dobry pomysł, i tak jak napisał YURY będzie takim odzwierciedleniem rzeczywistości.
[right][snapback]40085[/snapback][/right]

Bardzo tragiczny pomysl ... smile.gif Co wy ludzie jeszcze wymyslicie tongue.gif Bo ten pomysl jest idiotyczny
snake
QUOTE(the_barti @ Oct 23 2005, 13:07:07)
a skąd będziesz wiedział czy ktoś jest lepszy, czy słabszy? raz sie wygrywa, raz przegrywa wink.gif ;p
[right][snapback]40087[/snapback][/right]

Ale o so chodzi jakby ? biggrin.gif
Barti nie pij tyle....
the_barti
nieważne, źle przeczytałem po prostu wink.gif
StraY
ja jestem za jedzeniem slabszych zawodnikow na sniadanie tongue.gif no mercy i tyle tongue.gif
snake
Ale przeciez tutaj nie chodzi czy ktoś jest słabszy czy nie, tylko żeby dzięki graniu na wyjeździe słabszą drużyną gosp. miał większe pole do popisu, tak jak to jest w rzeczywistości, a nie o to że ktoś słabszy bedzie miał większe szanse jakies....
StraY
moze i o to nie chodzi, ale tak by wyszlo
drako1
Moze pisze w nieodpowiednim temacie rolleyes.gif ,ale mam pytanko biggrin.gif
Kiedy beda jakies zapisy do ligi Pes 5 i w jaki sposob beda wylaniani uczestnicy do poszczegolnych lig(bo napewno bedzie ich kilka).
pozdro tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.