Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2011 - dyskusje
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Knl
luki, bo ja cię chyba nie do końca nie rozumiem - chodzi ci o to że w pesie odgwizdywane są spalone których nie ma, w sensie że napastnik NIE JEST bliżej bramkarza w momencie podania?
luki431
I jeszcze poziomy trudnośći są źle dobrane,na professionalu nie można nic zrobić natomiast na regular wygrywam z każdym po 4/5 - 0 nie dając od siebie praktycznie nic,nie wiem jak jest na top player ale chyba włącze bo może pomyliło im sie i top player to professional a professional to top player.Po tym co ja tu widze to wszystko jest możliwe.W końcu sie okaże że messi to murzyn bo widać że z aktualnym wyglądem zawodników też konami ma problemy,o składach nie wspominając.
Berbatov nie wygląda już tak jak wygląda w grze,messi ma nieco krótsze włosy,rooney jest bardziej łysy niż w grze.Takich rzeczy nawet nie dopilnują.W 2003 roku jak beckham grał w realu i miał tą charakterystyczną fryzure to w fifie też miał dokładnie taką samą,a tu lipa zawodnicy zmieniają wygląd a w pesie wyglądają tak jak dwa sezony temu bo komuś sie nie chciało zrobić.
Dodam że wgrałem do gry następujące dodatki: crack,oficjalny patch od konami,patch 0.6,niemiecki komentarz,bandy reklamowe,scoreboard sky,kilka własnych muraw,nowe siatki.

Ile rzeczy musiałem wgrać na początek żeby wogóle jakoś ta gra wyglądała,a i tak zostają dziury np. w wyglądzie zawodników.A wersja bez patchy i dodatków to wogóle nie ma na czym ani kim grać,to jest zaledwie szkielet gry.Składy sprzed dwóch lat albo i lepiej,wygląd nieaktualny,kluby typu north london,brak sponsorów na koszulkach,brak oryginalnych nazw lig,liga mistrzów fakt jest ale nie ma w niej połowy drużyn tych co naprawde grają w CL...o czym mówimy panowie?I w dodatku menu w języku angielskim...to już nie te czasy że wychodzi gra i każdy sie cieszy że wogóle wyszła a w jakim języku to nie ważne.Gra na rynek polski winna być spolszczona zarówno menu jak i instrukcja,nie mam zamiaru sie głowić co znaczą poszczególne słowa.A to gra wychodzi bodaj piętnasty raz w polsce a spolszczenia dalej nie ma...kurwa mać.W fifie jest od 2004 roku.
Tari
luki431, o ile Twoje wcześniejsze posty przynajmniej dla mnie były w miarę sensowne, to teraz powoli przestaję Cię rozumieć.

Raz: naucz się grać a nie jęcz, że poziom za wysoki. Grałem w poprzednie PES'y, tego standartowo rozpocząłem na professionalu, po jakiś 2-3 tygodniach już top player i nie wyobrażam sobie innego poziomu. Dodam, że jakimś "pro playerem" wcale nie jestem, gram od czasu do czasu.

Dwa: pokopało Cię zupełnie? "Berbatov nie wygląda już tak jak wygląda w grze,messi ma nieco krótsze włosy,rooney jest bardziej łysy niż w grze." Nie mogę przestać się śmiać. Mam propozycję, włącz fifę, zobacz jak tam wyglądają twarze, włosy zawodników a docenisz to, co jest w PES'ie.

Trzy: PES 2011 to Twój pierwszy kontakt z tą serią? Od kiedy wiadomo, że KONAMI ma problemy z aktualnością składów, brakiem licencji na poszczególne ligi? Jeśli nie wiesz, to uświadomię Cię - EA wykupiło WYŁĄCZNOŚĆ na wiele licencjonowanych lig, tak jak PES ma wyłączność na licencjonowaną LM,Copa Libertadores. PES zawsze miał bardziej rozbudowaną scenę dodatków, podstawowe sprawy, takie jak nazwy,herby,stroje są dostępne już kilka dni po wyjściu gry. Przeszkadza Ci to? Przerzuć się na Fifę z milionem licencji i plastikowym gameplayem.

Cztery: brak spolszczenia? To też nie nowinka. Do czego potrzebne Ci cholerne spolszczenie? Czy to gra RPG, gdzie masz miliony wypowiadanych kwestii i nawet z dobrą znajomością angielskiego, łatwiej jest grać ze spolszczeniem? Czy może jednak to gra sportowa, gdzie pojawiają się tak "skomplikowane" zwroty jak "play, exit, next, schedule, my team, negotiations"?

Zastanów się czego oczekujesz od PES'a, może powinieneś jednak grać w Fifę, a może samemu stworzyć grę lepszą i od dzieła KONAMI i EA? Nikt nie zmusza Cię do gry w PES'a, a Twoje wywody zaczynają robić się co najmniej nudne i przewidywalne.
r.a.j.a.n
Dzięki Tari, że przytemperowałeś kolegę - już się zachowuje jak stara lamentująca baba! luki431, jesteś już gorszy niż inny nasz forumowicz - ruud10.
A narzekasz już kurwa na wszystko... ja jebie.

PS: Professional to widocznie za wysoki poziom trudności na klawiaturę laugh.gif
Knl
podsumowując:
luki, skończ już pieprzyć.
Orange_91
Popieram przedmówców. Jeśli gra Ci się nie podoba to ok, napisz raz a dosadnie co jest nie tak zamiast codziennie zamieszczać jakieś niekonstruktywne wypowiedzi. Mi się nowy PES średnio podoba i w niego po prostu nie gram, zamiast męczyć go dzień w dzień i wypisywać na forum jaki to on jest be. Ja osobiście przesiadłem się na Fifę11, która moim zdaniem jest najlepszą grą piłkarską jaka dotąd wyszła na PC.
luki431
Ok,myślałem że to forum służy do wymiany uwag na temat pesa ale skoro nazywacie to pieprzeniem to już nie pieprze.
JTK
CYTAT(Orange_91 @ Dec 19 2010, 19:19) *
Popieram przedmówców. Jeśli gra Ci się nie podoba to ok, napisz raz a dosadnie co jest nie tak zamiast codziennie zamieszczać jakieś niekonstruktywne wypowiedzi. Mi się nowy PES średnio podoba i w niego po prostu nie gram, zamiast męczyć go dzień w dzień i wypisywać na forum jaki to on jest be. Ja osobiście przesiadłem się na Fifę11, która moim zdaniem jest najlepszą grą piłkarską jaka dotąd wyszła na PC.

Różnice między nimi można skwitować tak " PES nie taki zły jak mówią, a Fifa nie taka dobra jak "fanboje" śpiewają". Dzieło EA wypada tylko lepiej, bo zmiana zawodników działa normalnie oraz bramkarz gra poprawnie (przy takiej fizyce górnych piłek to raczej ma ułatwione zadanie dry.gif ).
Mam na półce dwa oryginały, a dziś wróciłem do WE2K2. Z wielkiej wojny wyszedł mały deszcz, a wręcz mżawka, która przestaje bawić kiedy zapozna się w pełni z systemem podań i detekcją kolizji...

Knl
CYTAT(luki431 @ Dec 19 2010, 19:46) *
Ok,myślałem że to forum służy do wymiany uwag na temat pesa ale skoro nazywacie to pieprzeniem to już nie pieprze.

Kurwa, ale ile można pisać to samo?
Tari
Knl, nie bluzgaj, bo jakiś wredny modek gotów jeszcze Ci ostrzeżenie wlepić tongue.gif

luki431, tak, forum, a zwłaszcza dział "dyskusje" służy do wymiany poglądów ale KONSTRUKTYWNYCH, czyli takich, które coś wnoszą. Wyraziłeś raz swoje zdanie, większość osób się z Tobą nie zgodziła, wyraziłeś to zdanie po raz drugi, znowu to samo, to po cholerę piszesz to samo kolejny raz? Udowodniliśmy Ci, że większość Twoich wypowiedzi nie jest słuszna, przynajmniej naszym zdaniem. Dyskusja ma to do siebie, że nie zawsze trzeba się ze sobą zgadzać. Różnicą między nami a Tobą jest taka, że my (przynajmniej w większości) przyjmujemy to, że nie mamy racji i albo próbujemy jeszcze coś do rozmowy wnieść albo milczymy. Ty natomiast piszesz ciągle to samo, nie trafia do Ciebie inna racja i jeszcze się obrażasz. Po avatarze sądzę, że dzieckiem nie jesteś, to postaraj się nie zachowywać jak dzieciak wink.gif
jacekz40
Po co zaraz się kłócić i bluzgać, jest bardzo proste rozwiązanie, wypisuję wszystkie negatywy ewentualnie pozytywy nowej odsłony PES, piszę co mi się nie podoba co nie... i odinstalowuje grę, proste. Ja tak zrobiłem i jestem bardzo zadowolony, bo gram w PES-a dalej ale oczywiście w starszą wersję smile.gif.
Ciekawe jaki jest rozkład użytkowników, kto gra w jaką wersję PES-a. Jest jakiś sondaż na forum?
r.a.j.a.n
Taka sonda, musiałaby być w odpowiednim miejscu (np. http://www.issonline.pl/), bo przecież nie na forum pes2011 - bo jak ktoś w nią nie gra, to raczej tutaj nie wchodzi, choć zdarzają się wyjątki smile.gif
amket666
CYTAT(r.a.j.a.n @ Dec 20 2010, 16:07) *
Taka sonda, musiałaby być w odpowiednim miejscu (np. http://www.issonline.pl/), bo przecież nie na forum pes2011 - bo jak ktoś w nią nie gra, to raczej tutaj nie wchodzi, choć zdarzają się wyjątki smile.gif

Witam, mam pewien problem, a mianowicie nie mogę grać Master League w Pesie inne mecz ok działają. Może to wina, że pirat ;> ? Wszystko wchodzi normalnie wyświetla się wsio itp. ale nie mogę zacząć grać, z góry dziękuję ...
Knl
może directX, może uruchom grę jako administrator, może odinstaluj patcha, może milion innych rozwiązań - zależy jaka przyczyna!
hodak3
CYTAT(amket666 @ Dec 20 2010, 21:08) *
Witam, mam pewien problem, a mianowicie nie mogę grać Master League w Pesie inne mecz ok działają. Może to wina, że pirat ;> ? Wszystko wchodzi normalnie wyświetla się wsio itp. ale nie mogę zacząć grać, z góry dziękuję ...

Co to znaczy nie mogę zacząć grać? jakieś błędy czy cuś? opisz dokładniej, a może pomożemy.
amket666
CYTAT(hodak3 @ Dec 21 2010, 11:36) *
Co to znaczy nie mogę zacząć grać? jakieś błędy czy cuś? opisz dokładniej, a może pomożemy.

Wchodzi mi normalnie w Master League, ale mogę wziąć tylko Top to menu, jest coś napisane dilling i coś tam...?
Knl
miałem podobny problem. zrobiłem coś tam i pomogło. jak tobie nie pomoże, to spróbuj coś innego.
amket666
CYTAT(Knl @ Dec 22 2010, 11:09) *
miałem podobny problem. zrobiłem coś tam i pomogło. jak tobie nie pomoże, to spróbuj coś innego.

Widzę, że potologiczne dziecko. pozdro..
Tari
Knl dobrze napisał, ja zrobiłem to samo i też mi pomogło wink.gif

Nie nazywaj kogoś patologicznym dzieckiem za to, że wyśmiewa Cię inteligentną ironią...opisz DOKŁADNIE jaki jest problem a nie "coś tam jest napisane", bo uwierz, że naprawdę niewiele nam to mówi, a przyczyn "tego czegoś" mogą być dziesiątki.
amket666
Dokładnie jest napisane: Wheeling and dealing is the key in Master League
Knl
hahahaha xD a ja myślałem że to całe "dilling..." o którym nam wcześniej enigmatycznie napisałeś odnosi się do błędu xD
jakiego masz zainstalowanego patcha?
amket666
Żadnego...;p
hodak3
Dobra wiem już o co chodzi:

Zaczynając nową ML jest przedstawiony tutorial, żebyś wiedział co, gdzie się robi smile.gif
Mianowicie musisz robić to co Ci tam karzą - czyli: Negotiations- List of targets i tam klikasz tego zawodnika co polecają.
Następnie jest chyba training - wybierasz co Ci pasuję i teraz masz dopiero opcję Next, i dalej już wszystko normalnie smile.gif

To chyba tyle.
r.a.j.a.n
biggrin.gif
Knl
o boże... to koleś się zaciął na początku gry bo nie potrafi czytać po angielsku poleceń ML? Nie wierzę. Nie ma opcji. Na pewno chodzi mu o jakiś błąd...
bober
może mi ktoś powiedzieć dlaczego mi się to robi bo już ku**cy z tym dostaje. Myślałem , że to była wina wi-fi bo już trochę kiepsko działało okej podpiąłem neta na kabel i od razu to samo i żeby to znikało muszę resetować router wyłączyć kompa i włączyć ponownie i w żadnym poprzednim pesie nie zdarzyło mi się to a w pes2010 też grałem na wi-fi no a teraz już nawet przez podłączenie neta na kablu to mam...

Uploaded with ImageShack.us
Orange_91
Na forum został utworzony dział dla PES 2011 z podziałem na subfora. smile.gif http://board.issonline.pl/index.php?showforum=370
Zapraszam do dyskusji w nowych działach.
michael4321
Mam 2 pytania co do gry (jako ze nie gralem zbyt duzo i nie wie co i jak w tej czesci - pewnie bedziecie znali odpowiedzi):
1. Przeszukujac sporo tematow na forum (tu i evo web) widze ze jest bardzo malo stadionow do pesa 11, doslownie kilka zrobionych do kitservera - nie wliczam tu tych zrobionych w edycji w grze bo wiadomo sa one mocno kiepskie lekko mowiac.
2. Czy w tej grze nie ma flag i rac w ogole na stadionach? Co to jest w ogole za szyt. Jestem zaskoczony bo w pes np 6 jest tego od choliery. Da sie to jakos dodac?
3. Zaangazowanie w obronie/ataku ustawia sie w tej czesci SELECT+RB/RT?
4. Ktory patch jest najlepszy w tej chwili, jest tego sporo (aktualne sklady i pack stadionow mnie najbardziej interesuje).

POST NIEAKTUALNY
TA GRA TO BADZIEW I UZYLEM FUNKCJI UNINSTALL
POWROT DO PES 6 - ZDECYDOWANIE!
Knl
jeśli chodzi o patch to najlepszy jest zdecydowanie PESEdit.com 2011 patch, regularnie aktualizowany co ok. 2 tygodnie

http://pes2008editing.blogspot.com/
tomaszek0402
gra moze ktos na padzie logitech chillstream bo wlasnie mam nowego pada i zle wrazenie nia wiem moze wina neta 8 mb ping od 13 do 26 problem z podaniami z pierwszej pilki i zmiana zawodnikow
tomaszek0402
odwiedza ktos jeszcze to forum
Kuczi
CYTAT(tomaszek0402 @ Jan 31 2011, 19:36) *
odwiedza ktos jeszcze to forum

tak
tomaszek0402
to moze ktos powie mi co sie dzieje z tymi zmianami zawodnikow mam automatyczna zmiane ustawiona a zmieniaja sie jakos dziwnie zawsze za zawodnikiem ktory ma pilke no chyba ze w obronie to juz czasem dobrze zalapie zeby obronca nabiegal na pilke ale jak idzie dluga pilka po ziemi to zanim zmieni sie wlasciwy zawodnik to juz po ptokach i nie wiem czego tak sie dzieje na automatycznej zmianie i druga rzecz to zawodnicy zawsze przyjmuja pilke nie da sie zagrac z pierwej pilki no sporadycznie sie zdarzy i jeszcze czego jak podaje to czesto jeden lub nawet dwoch zawodnikow przepuszcza podanie i wybiega do tego ten co jest na spalonym podanie nie jest takie mocne jak ktos wie czego to moze byc przyczyna to prosze o odp
Knl
napisz jeszcze raz poprawnie, z przecinkami, bo nic nie zrozumiałem.
tomaszek0402
CYTAT(Kuczi @ Feb 1 2011, 08:56) *
tak

chodzi o to ze jak gram online to zawodnicy nie zmienaja mi sie dobrze tylko ,jak przeciwnik ma pilke to moj zawodnik zmienia sie zawsze za nim i musi go gonic a nie da sie tak zeby zmienil sie zawodnik ktory bedzie nabiegal na tego zawodnika ,i jak podaje to moj pierwszy zawodnik przeskakuje nad pilka nie jest nawet na przyspieszeniu zeby to puszczal
r.a.j.a.n
CYTAT(tomaszek0402 @ Feb 1 2011, 16:50) *
chodzi o to ze jak gram online to zawodnicy nie zmienaja mi sie dobrze tylko ,jak przeciwnik ma pilke to moj zawodnik zmienia sie zawsze za nim i musi go gonic a nie da sie tak zeby zmienil sie zawodnik ktory bedzie nabiegal na tego zawodnika ,i jak podaje to moj pierwszy zawodnik przeskakuje nad pilka nie jest nawet na przyspieszeniu zeby to puszczal

hehe no i wstawił przecinki... w dodatku przed "i"
Tari
CYTAT(tomaszek0402 @ Feb 1 2011, 16:09) *
to moze ktos powie mi co sie dzieje z tymi zmianami zawodnikow mam automatyczna zmiane ustawiona a zmieniaja sie jakos dziwnie zawsze za zawodnikiem ktory ma pilke no chyba ze w obronie to juz czasem dobrze zalapie zeby obronca nabiegal na pilke ale jak idzie dluga pilka po ziemi to zanim zmieni sie wlasciwy zawodnik to juz po ptokach i nie wiem czego tak sie dzieje na automatycznej zmianie i druga rzecz to zawodnicy zawsze przyjmuja pilke nie da sie zagrac z pierwej pilki no sporadycznie sie zdarzy i jeszcze czego jak podaje to czesto jeden lub nawet dwoch zawodnikow przepuszcza podanie i wybiega do tego ten co jest na spalonym podanie nie jest takie mocne jak ktos wie czego to moze byc przyczyna to prosze o odp

Kto na forum jest dobry z polskiego? Ilokrotnie złożone jest to zdanie? biggrin.gif
tomaszek0402
CYTAT(r.a.j.a.n @ Feb 1 2011, 21:01) *
hehe no i wstawił przecinki... w dodatku przed "i"

he he i nie odroznia "i" od "j"a smieja sie z byle bykow "polonisci"
Tari
tomaszek0402, naprawdę tak kompletnie nie ogarniasz treści swoich postów? r.a.j.a.n dobrze zauważył, raz dałeś przecinek przed "i", innym razem przed "j". Genialnie. Uwierz, nikt nie wymaga jakiegoś super poprawnego pisania, można nie używać polskich znaków (sam często piszę bez), ale jakakolwiek interpunkcja jest NIEZBĘDNA do zrozumienia przekazu...
Orange_91
W jaki sposób w tym PESie zrobić takie kółko w koło piłki? Pamiętam, że w PES6 do tego służył tylko jeden przycisk r2.gif Jak tutaj zrobić coś takiego?
Knl
jakie kółko
Orange_91
CYTAT(Knl @ Feb 14 2011, 18:56) *
jakie kółko

Chodzi mi o coś takiego (12 sekunda): http://www.youtube.com/watch?v=Md3sliCbLP8
Jest gdzieś w ogóle jakiś spis trików w PESie i jak je wykonywać?
Knl
jest spis tricków, w command list - jak w każdym pesie zresztą.
#rado.
wow, jednym slowem "PES2011 co za gowno????????!!!!!!!!!!!"
Panowie z Konami chyba w zyciu nie grali w pilke w rzeczywistosci. Tak sie zachwalali, ze to najlepsza wersja w "krotkiej" historii pro evolution soccer a wyszla jak zwykle. Dla przykladu nowy system podan. Co to kur.... ma byc? Nigdy nie mozesz byc pewien, ze podasz tam gdzie chcesz czy to nacisnisz lekko przycisk czy troche przytrzymasz aby podal daje. Ni chu...a podaje wedle sobie znanych powodow, wiec jak tu mozna tworzyc akcje, cos zaplanowac. Nastepna sprawa strzelanie, Ok jest trudniej ale 4fuck sake jak mozna tyle razy pudlowac 100% sytuacje?? Niby kierujesz aby strzelil w dlugi rog a on naperda..a w kosmos. Rzuty karne? sorry ale to chyba jakis zart. Przytrzymasz z krotko strzela w srodek bramki (if u're lucky) ale naogol kilometry ponad bramka, a przytrzymasz troszeczke dluzej i co mamy? kolesiowi sie pojebalo bramke z roznym. I tak naprawde poza grafika co sie zmienilo? Te same bledey, ktore sie wleka od nie pamietam ktorej juz odslony. 4 biegnie obok przeciwnika i nie jest mu w stanie pilki odebrac, masz pilke to zbiegaja sie twoi zawodnicy jak muchy od gowna zamiast rostawic sie po boisku! Bramkarz to chyba ma za delikatne rece bo jak cos zlapie to cud, jak zwykle wszystko odbija pod nogi przeciwnika albo rzuca sie jak idiota bez potrzeby. Pytam sie gdzie te zmiany?? gdzie ten cudowny PES o ktorym tak krzyczeli?? Panowie z Konami niestety chyba w Japonii to graja w inna pilke niz to mam miejsce w Europie czy tez na swiecie? Jednym slowem ZENADA
I jak tu nie piracic, przeciez jak bym kupil orginala to bym sie pocial.
tak na marginesie jestem przeciw piraceniu i jak jest fajna gra to warto wydac kase i wspierac ludzi za prace ale do kur..y nedzy nie robmy jaj z pogrzebu!!!
Tari
CYTAT(#rado. @ Feb 24 2011, 21:58) *
wow, jednym slowem "PES2011 co za gowno????????!!!!!!!!!!!"
Panowie z Konami chyba w zyciu nie grali w pilke w rzeczywistosci. Tak sie zachwalali, ze to najlepsza wersja w "krotkiej" historii pro evolution soccer a wyszla jak zwykle. Dla przykladu nowy system podan. Co to kur.... ma byc? Nigdy nie mozesz byc pewien, ze podasz tam gdzie chcesz czy to nacisnisz lekko przycisk czy troche przytrzymasz aby podal daje. Ni chu...a podaje wedle sobie znanych powodow, wiec jak tu mozna tworzyc akcje, cos zaplanowac. Nastepna sprawa strzelanie, Ok jest trudniej ale 4fuck sake jak mozna tyle razy pudlowac 100% sytuacje?? Niby kierujesz aby strzelil w dlugi rog a on naperda..a w kosmos. Rzuty karne? sorry ale to chyba jakis zart. Przytrzymasz z krotko strzela w srodek bramki (if u're lucky) ale naogol kilometry ponad bramka, a przytrzymasz troszeczke dluzej i co mamy? kolesiowi sie pojebalo bramke z roznym. I tak naprawde poza grafika co sie zmienilo? Te same bledey, ktore sie wleka od nie pamietam ktorej juz odslony. 4 biegnie obok przeciwnika i nie jest mu w stanie pilki odebrac, masz pilke to zbiegaja sie twoi zawodnicy jak muchy od gowna zamiast rostawic sie po boisku! Bramkarz to chyba ma za delikatne rece bo jak cos zlapie to cud, jak zwykle wszystko odbija pod nogi przeciwnika albo rzuca sie jak idiota bez potrzeby. Pytam sie gdzie te zmiany?? gdzie ten cudowny PES o ktorym tak krzyczeli?? Panowie z Konami niestety chyba w Japonii to graja w inna pilke niz to mam miejsce w Europie czy tez na swiecie? Jednym slowem ZENADA
I jak tu nie piracic, przeciez jak bym kupil orginala to bym sie pocial.
tak na marginesie jestem przeciw piraceniu i jak jest fajna gra to warto wydac kase i wspierac ludzi za prace ale do kur..y nedzy nie robmy jaj z pogrzebu!!!

1. Nie zgadzam się ze skopanym systemem podań. Podania w tej edycjii są, jak na mój gust, bardzo dobre, lżejsze, mocniejsze, w każdym kierunku w jakim chce.
2. Strzały. To, że pudłujesz w 100% sytuacjach, to tylko i wyłącznie Twoja wina albo niskich umiejętności Twoich zawodników. Ja z tym problemu nie mam wink.gif
3. Karne. Są skopane całkowicie to fakt. Jest jednak sposób: wykonanie karnego a'la Panenka. Lekki ruch gałką w kierunku przeciwnym niż kierunek wykonywania karnego. Bramkarz w 99,99% przypadków rzuca się w któryś róg, a jeśli nie będziesz trzymał gałki wychylonej baaardzo długo, nie ma możliwości spudłowania. Do tej pory zdarzyło mi się dosłownie 2 razy, żeby bramkarz się nie ruszył i wybronił tak wykonany rzut karny smile.gif

Z resztą niestety muszę się zgodzić, ale na drugi raz zanim napiszesz post - wyłącz PES'a, uspokój się, wyjdź na dwór a obędzie się bez takiej ilości zupełnie niepotrzebnych przekleństw wink.gif
ojejku
http://www.youtube.com/watch?v=smRTHE8axDk...player_embedded
A i tak wszystkiego nie pokrywa...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.