Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej MENAGO CUP 2 SZCZECIN
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > PES-SCENA > Turnieje planowane > MENAGO CUP 2 SZCZECIN
Stron: 1, 2
andreg
MENAGO CUP 2 (Szczecin - 2 maj, 2010)

Nagroda główna Xbox 360 250GB Super Elite Modern Warfare 2
Zapraszamy graczy z całej Polski!

2 maja 2010r. (niedziela) w Szczecinie odbędzie się druga edycja turnieju MENAGO CUP SZCZECIN w Pro Evolution Soccer 2010. Turniej będzie rozgrywany na konsolach PS3.

MIEJSCE ZAWODÓW ORAZ JEGO ROZPOCZĘCIE

Miejscem rozgrywek będzie pub PIVARIA znajdujący się na terenie centrum handlowego "Magnet" przy ulicy Lelewela 8a. Start imprezy planowany jest na godzinę 10:00 jednak zapisy na miejscu będą już od godziny 9:00. Wpisowe wynosić będzie 20 zł. Dostawcy konsoli lub telewizora(mile widziane odbiorniki HD) udział w turnieju gratis - prosimy koniecznie wtedy o kontakt.

MIEJSCE ZAWODÓW (kliknij by powiększyć)
, ,

DOJAZD DO TURNIEJU
MAPKA nr 1
MAPKA nr 2

Dojazd do turnieju z dworca PKP dla osób przyjezdnych. Należy postępować zgodnie z mapkami nr 1 i 2.
Dworzec PKS mieści się blisko dworca PKP

ZAPISY

Zapisy są prowadzone tutaj na forum lub poprzez gg (9478771), jest jednak możliwość zapisania się bezpośrednio na turnieju. Proszę podać imię, nazwisko lub nick. Gramy TYLKO reprezentacjami, jeden team na cały turniej. Wskazane jednak jest aby dla lepszego rozeznania organizatorów co do ilości uczestników zapisać się tutaj na forum. Dostawcy sprzętu (TV lub konsola) będą rozstawiani tak w grupach by być przy swoim sprzęcie.
UWAGA
Proszę nie zapisywać siebie i przyjaciół na zapas, jeśli nie jesteś pewien chociaż na 90% swojego uczestnictwa to się nie zapisuj, lepiej zrobić to będąc już pewnym zagrania. Ułatwi nam to organizację. Ilość miejsc może być ograniczona w razie zbyt dużego zainteresowania.

TELEFON KONTAKTOWY
W razie ważnych pytań dotyczących turnieju, problemów z dojazdem na miejsce rozgrywek, itd, itp proszę dzwonić na poniższy numer telefonu:
792 636 246

NAGRODY
Sponsorem nagrody głównej - Xbox360 250GB Super Elite Modern Warfare 2 - jest sklep z grami i konsolami MENAGO.PL. Za pozostałe miejsca do wygrania będą cenne i wartościowe nagrody (informacje wkrótce). Ponadto pierwsza czwórka zawodów otrzyma puchary i inne upominki. Dla pozostałych uczestników również przewidziane są nagrody i upominki.

1 miejsce - Konsola Xbox 360 250GB SUPER ELITE Modern Warfare 2, puchar

2 miejsce - Gitara bezprzewodowa Fender Stratocaster (Rock Band, na PS2 i PS3), Kabel HDMI + nakładki na spusty do DualShock'a 3, gra Street Fighter 4 na PS3, puchar

3 miejsce - Zestaw Gioteck Online Essentials Pack na PS3, gra Tom Clancy's EndWar na PS3, gra Ridge racer 7 na PS3, puchar

4 miejsce - zestaw Singstar Eska wraz z mikrofonami na PS2 i PS3, puchar

SPONSOR GŁÓWNY

_______

PATRONAT MEDIALNY
Portal issonline.pl
Bar KuferBaar
portal ps3site.pl
www.playandgo.pl

INFO
W klubie będzie cały czas grana muzyka(o odpowiedniej i nie przeszkadzającej zawodom głośności)
Na miejscu będzie można kupić piwo i inne "barowe" rzeczy. Szczególnie można nastawić się na posmakowanie najlepszych czeskich piw.
Oto strona internetowa Pivarii dla zainteresowanych --> PIVARIA

W pubie występuje zakaz palenia. Papieroska i inne będzie można zapalić na zewnątrz kompleksu, są ławki, drzewa i dużo miejsca.

WARUNKIEM UCZESTNICTWA W TURNIEJU JEST POSIADANIE SWOJEGO PADA (oczywiście może być pożyczony od kolegi) Turniej rozgrywamy na NIE spaczowanych wersjach PES 2010 (do czasu turnieju podamy ewentualną zmianę tego przepisu). Wgrywanie swoich formacji oraz Option File / Edit File z jakiegokolwiek nośnika jest zabronione i może stanowić powód do wykluczenia z turnieju.

PODSTAWOWE ZASADY ORAZ REGULAMIN
Zawody będą rozgrywane na zasadach polskiej Sceny PES - oto podstawy regulaminu turnieju:

1) Rozgrywka:
- konsola PS3
- kamera: Wide
- forma: strzałki zielone
- Najwyższy dostępny poziom trudności (Top professional) - 3 zmiany w meczu (przeprowadzane tylko w momencie gdy piłka jest poza boiskiem lub podczas rzutu rożnego, wolnego)
- pora dnia - noc
- pora roku - lato
- pogoda - fine
- stadion - zależny od graczy, w razie sporu randomowy
- piłka - zależna od graczy, w razie sporu najbardziej biała
- Kontuzje: ON
- gramy TYLKO reprezentacjami
- gramy od początku do końca jedną drużyną!!!
- czas na ustawienie taktyki i składu - max 5 minut
- taktykę można zmienić tylko podczas przerwy lub, gdy dostanie się czerwoną kartkę
- w przypadku kontuzji lub czerwonej kartki można dokonać zmiany pozycji zawodnika
- zabrania się rozgrywki na spatchowanych wersjach gier, gramy na defaultowym PES 2010
2) Terminarz:

* w grupach :
- 5 lub 10 minut w zależności od ilości stanowisk oraz zawodników, gramy każdy z każdym.
- o wyjściu z każdej z grup decyduje suma zdobytych punktów (zwycięstwo - 3 punkty, remis - 1 punkt, porażka - 0 punktów) we wszystkich meczach. Liczba osób wychodzących z grup - zostanie podana na początku turnieju i zależeć będzie od ilości przybyłych na turniej graczy. W przypadku takiej samej ilości punktów o kolejności w grupie decyduje bezpośredni mecz, a w następnej kolejności bilans bramkowy, liczba strzelonych goli, dodatkowy mecz.
- jeśli ktoś przed zakończeniem rozgrywek grupowych, w przypadku nie rozegrania jeszcze większości swoich meczy, opuści turniej - wszystkie jego mecze łącznie z tymi, które taki delikwent zdążył rozegrać zostaną anulowane i mecze z tą osobą innych graczy w ogóle nie będą brane pod uwagę , jeśli któraś z osób wychodzących z grupy zrezygnuje z dalszej rywalizacji , miejsce tej osoby zajmuje zawodnik znajdujący się o jedno miejsce niżej.
* w fazie pucharowej (po wyjściu z grup)
- 10 minut
- przegrany odpada
- planowany dwumecz w zależności od ilości stanowisk oraz zawodników(w razie remisu karne)
- gdy nie ma rozgrywanego dwumeczu, w razie remisu gramy dogrywkę i karne.
- finał i mecz o 3 miejsce, 1 mecz, w razie remisu dogrywka i karne.
3) Inne:

- Konieczność posiadania osobistego pada lub pożyczonego od kolegi, zaleca się ich pilnowanie i najlepiej podpisanie
- uprasza się o panowanie w miarę możliwości nad emocjami w czasie gry - nie bluzganie, nie rzucanie padami oraz nie uderzanie pięściami gdzie popadnie - notoryczne łamanie zasad fair play jest równoznaczne z zakończeniem uczestnictwa w turnieju.
- na miejscu turnieju występuje zakaz palenia, do tego zostaną wyznaczone osobne miejsca
- ostateczne decyzje należą tylko i wyłącznie do organizatorów, jakiekolwiek pytania i spory są wyjaśniane i rozstrzygane wyłącznie przez nich

ORGANIZATORZY

Andreg
Takeshi
menago.pl
pub pivaria

Zapraszamy każdego który czuje się na siłach pokonać najlepszych i wygrać limitowanego Xboxa 360!!!

DOSTAWCY SPRZĘTU (KONSOLA LUB TELEWIZOR) UCZESTNICTWO GRATIS
, koniecznie prosimy o wcześniejsze poinformowanie

Planowana liczba stanowisk, około 16. Liczymy na pomoc graczy w kwestii telewizorów, bardzo mile widziane odbiorniki większe niż 20", a w najlepszym wypadku TV HD, w końcu gramy na Playstation 3 i obraz jest wtedy najlepszy. W razie przywiezienia ze sobą konsoli prosimy nie zapomnieć okablowania: kable chinche, RGB lub HDMI.

LISTA ZAPISANYCH
1. Andreg 6 TV + konsole
2. Takeshi GRA
3. Kubinho TV HD, PS3, GRA
4. Sherman PS3, 2 GRY
5. Cuathemod
6. Lawrence z Arabii
7. Amisz PS3, Monitor HDMI, GRA
8. Kusik
9. Złoty
10. Tomas
11. Remo
12. Jack Dalton
13. Adam Walles TV HD, PS3, GRA
14. Sebastian Walles
15. Daniel Walles
16. Ivan
17. Marino
18. Grabarz
19. Lewy
20. Gudy
21. Han
22. Sikor
23. Damianos
24. Olej
25.
26.
27. Andrzej Mazurkiewicz
28. Adrian Małecki
29. Komar
30. Oleszko
31. Gieraś
32. Kubo
33. Pablinho
34. Bohen
35. Musiek
36. Golob
37. IJO
38. Duffen
39. Dominik PS3, GRA
40. Krinho
41. Decxs
42. Paniol
43. Slawex
44. Kaletyn
45.
46.
47.
48. Łukasz Borowik
49. Wenkroy25
50. Robert Play&Go 2 TV HD, PS3, 6 GIER
51. Viper6996
52. Piotr Gielar GRA
53. Batmanek
54. Dalos
55. Małpa
56. Pico
57. Wredna
58. Wiliam
59. Mardok2007
60. Martinso
61. Michał Zukierski
62. Mateusz Zukierski
63. Kapyk
64. Pablo
65. MakssPl
66. Bianchi + 2 osoby
67. Michnik
68. Kowland
69. Bocian
70. Pele
71. Jaro
72. Zuza
73. Grzegorz Łakomiec
74. PES
75. Seweryn
76. Chmiel
77. Rufus
78. Lechiacci
79. Daniel Ozorowski PS3, GRA
80. Długi34
81. Gocki
82. Sopel
83. Orlito
84. Kobest
85. Wiktor
86. Walach
87. Goryl
88. Baoka
89. Młody
90. Sobis Wno
91. Remi PS3
92. K37 Wno
93. Mihoo
94. Solek
95. Kamil Nejman
96. Konrad Jurys GRA
97. Patryk Jurys
98. Kapula
99. Bajo
100. Pączek
101. Erwin
102. Ze Tokario
103. Tomek Racer
104. Sajgon
105. Alban WNO
106. Wladek
107. Małolat WNO
108. Roland
109. Dariusz Wolak TV HD
110. Krzysztof Radecki
111. Jachu
112. Damka
113. Darek
114. Biały
115. Marian
116. Rafał PS3, GRA
117. Grzesiek Sasinowski
118.
119.
120.
121.
122.
123.
UWAGA! Strona główna tego tematu na bieżąco aktualizowana. O nowych rzeczach będę informował w postach.
Bakel
Zapraszamy do udziału w turnieju.
kusik
hmm na turniej u 'siebie' to chyba wpadne ;P dojazd z dworca nie jest taki zły, wiec zapisywac sie ludziska wink.gif
andreg
No narazie zapewne w wyniku padnięcia forum PES-Sceny dużo osób nie wie o turnieju ale staram się go rozgłosić.
Stąd też prośba do wszystkich odwiedzających ten temat, proszę o rozgłoszenie wśród znajomych, ewentualnie gdzieś na forach, tematach w sieci że takowy turniej się odbywa. smile.gif

Niedługo zamieszczę więcej informacji oraz zdjęcia i dojazd do miejsca rozgrywek.
HantZKS
witam,chciałbym się wybrać na ten turniej z 3 kolegami(razem nas 4) ,ale problem jest w tym ,że mamy tylko 2 pady do ps3...czy da rade się nimi wymieniać normlanie na czas trawania meczów?tongue.gif pozdro
andreg
CYTAT(HantZKS @ Mar 28 2010, 10:16) *
witam,chciałbym się wybrać na ten turniej z 3 kolegami(razem nas 4) ,ale problem jest w tym ,że mamy tylko 2 pady do ps3...czy da rade się nimi wymieniać normlanie na czas trawania meczów?tongue.gif pozdro

Pewnie, myślę że nie będzie problemu. Gdy już zdecydujecie się do uczestnctwa możecie się śmiało zapisywać. smile.gif
Damianos
Proszę o wpisanie mnie na listę pod tym samym nickiem:-)

edit:
Ja mam jeszcze kilka ważnych pytań dotyczących rozgrywki.Nie znalazłem tego w regulaminie...Więc:
Dlaczego jest z góry nakazane, że kamera ma być WIDE?Czy jeśli się z przeciwnikiem dogadamy, że gramy na NORMAL LONG to będziemy mogli na takiej grać?(Osobiście nigdy nie gram na WIDE i to mi bardzo nie pasuje)

Kiedy dokonujemy wyboru reprezentacji jaką będziemy grali?Mam nadzieję, że nie będzie to na zasadzie:
-poproszę Włochy
-zajęte już
-no to Hiszpania-zajęta...etc. etc
-to co zostało??
-honduras:-)
Jeśli by tak było to musiałbym być chyba o 5 rano na miejscu i czekać...

Jakim systemem będziemy grali?czy to będzie puchar ustawiany w opcjach gry?Czy to będzie rozpiska na kawałku papieru?Pytam bo przecież będą się zdarzały czerwone kartki i takie sytuacje powinny być uwzględniane przy kolejnym meczu(bo jeśli gram mecz, dobiegają końcowe minuty, mam sam na sam i przeciwnik mi "skosi" zawodnika, po czym ja nie strzelę bramki a on w kolejnym meczu będzie miał tego samego zawodnika do dyspozycji to trochę bez sensu.

I ostatnia kwestia, bardziej techniczna.Nie wiem czy uda mi się zorganizować sobie pada.Na początku sądziłem, że uda mi sie pozyczyć od jakiegoś znajomego, ale dzis obdzwoniłem kilku i żaden nie mógł lub nie miał...Na sam turniej pada kupował nie będę a bardzo chciałbym wziąć w nim udział.
Może jakaś wypożyczalnia sprzętu jest w Szczecinie?Może sponsor mógłby temu zaradzić?(Np. pożyczyć mi pada na czas turka za kwotę sprzedaży a po wszystkim byśmy się zwyczajnie odmienili gdybym go nie uszkodził:-)No nie wiem...Chyba, że sa jakieś przejściówki na pada od xboxa360?

Z góry dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.Pozdrawiam
andreg
Spokojnie. Jak się dogadasz z kolegą obok to bez problemu możecie grać nawet na kamerze vertical. Z zespołami sprawa wyglada tak że każdy wybiera co chce, tak więc przygotuj się na wiele Brazylii, Francji, Argentyn itp.

Rozgrywamy zwykłe pojedyńcze mecze. Sędziowie grup będą spisywać wyniki do tabel. Czerwień nie oznacza pauzy w następnym meczu, już bez przesady wink.gif

Jeśli chodzi o pady to może uda się mi wypożyczyć na czas turnieju po kilka sztuk ale o tym poinformuję niebawem w postach.
Damianos
CYTAT(andreg @ Apr 1 2010, 10:04) *
Spokojnie smile.gif Jak się dogadasz z kolegą obok to bez problemu możecie grać nawet na kamerze vertical. Z zespołami sprawa wyglada tak że każdy wybiera co chce, tak więc przygotuj się na wiele Brazylii, Francji, Argentyn itp.

Rozgrywamy zwykłe pojedyńcze mecze. Sędziowie grup będą spisywać wyniki do tabel. Czerwień nie oznacza pauzy w następnym meczu, już bez przesady wink.gif

Jeśli chodzi o pady to może uda się mi wypożyczyć na czas turnieju po kilka sztuk ale o tym poinformuję niebawem w postach.

Dzięki.No to czekam z nmiecierpliwością na info o tych padach.Sam tez coś pokombinuję.

Hmmm...Czyli można faulować do bólu:-D
A swoja drogą granie, tak jak wspomniałeś z tymi samymi brazyliami i argentynami to też jest bez sensu...Jak kiedyś z kumplami graliśmy u mnie w domu turki w ISS PRO to nawet był zakaz grania brazylią, bo tak to wszyscy by nią grali.Ale to turniej o nagrody, więc każdy będzie starał się wygrać za wszelką cenę.
IJO
Proszę o zapisanie mnie na turniej.NICK: IJO
Black Jack
Witam, mam małe pytanko/a:

- kwestia padów, czy możliwe będzie granie na padzie nie oryginalnym do ps3, dokładniej: mam pada do komputera (na tym sprzęcie gram i zawsze grałem w PESa), pad ten ma 2 wejścia/wyjścia: pod USB a także z możliwością podpięcia pod play station tz. tak naprawdę nie wiem czy pod play station 3 też, do ps1 i ps2 pasował normalnie (możliwe było granie). Nie orientuję się zbytnio w konsolach i nie wiem czy wejście do padów pod najnowszą konsolę jest to same co w poprzednich ?

- będzie możliwość grania na strzałkach czy w grę wchodzą tylko analogii ?

- sprawa "zmiany kursora" w ustawieniach sterowania gracza. Domyślnie ustawiony jest na "wspieranie" - czy będzie możliwość zmiany tego aspektu na inny (np. częściowo - wspierane, niewspierane) ?

- aha jeszcze takie pytanko (może banalne), czy wersja PESa 2010 oddana do użytku graczom na turnieju będzie w języku polskim?
andreg
CYTAT(Black Jack @ Apr 5 2010, 18:59) *
Witam, mam małe pytanko/a:

- kwestia padów, czy możliwe będzie granie na padzie nie oryginalnym do ps3, dokładniej: mam pada do komputera (na tym sprzęcie gram i zawsze grałem w PESa), pad ten ma 2 wejścia/wyjścia: pod USB a także z możliwością podpięcia pod play station tz. tak naprawdę nie wiem czy pod play station 3 też, do ps1 i ps2 pasował normalnie (możliwe było granie). Nie orientuję się zbytnio w konsolach i nie wiem czy wejście do padów pod najnowszą konsolę jest to same co w poprzednich ?

- będzie możliwość grania na strzałkach czy w grę wchodzą tylko analogii ?

- sprawa "zmiany kursora" w ustawieniach sterowania gracza. Domyślnie ustawiony jest na "wspieranie" - czy będzie możliwość zmiany tego aspektu na inny (np. częściowo - wspierane, niewspierane) ?

- aha jeszcze takie pytanko (może banalne), czy wersja PESa 2010 oddana do użytku graczom na turnieju będzie w języku polskim?

Nie wiem jaki pad posiadasz, najlepiej jak pójdziesz do pobliskiego sklepu z grami/kolegi który ma PS3 i tam poprosisz by to sprawdzić.
Możesz grać nawet na klawiaturze jeśli Ci pasuje (nawet nie wiem czy tak można...). Zmiany kursora oczywiście można ustawić, a PESy będziemy mieć angielskie, ewentualnie takie jakie gracze przywiozą(dostawcy sprzętu)
ARe
Też się na to piszę ! Nick: decxs :-) PZDR i do zobaczyska
Paniol
Oczywiście też będę biggrin.gif !
Patryk Pańka
Nick: Paniol
andreg
Kilka informacji dla uczestników:
- zostały dodane zdjęcia przedstawiające centrum handlowe MAGNET na terenie którego mieści się pub Pivaria gdzie rozgrywany będzie turniej
patryk6996
prosze o zapisanie mnie na turniej nick viper6996
portowiec1948
Piotr Gielar nick:Pogoniarz1948
batmanek
Również proszę o zapis trzech osób.
Sebastian Kukulak nick MAŁPA
Łukasz Dalkowski nick DALOS
Mariusz Kaftan nick BATMANEK
pico
Proszę o zapisanie dwóch osób:

Szymon Maciupa, nick: PICO
Kasia Czarnecka, nick: WREDNA
batmanek
zgłaszam chec jeszcze jednego zawodnika
Łukasz Kaźmierczak nick WILIAM
Damianos

I jak z tymi padami?Będzie można wypożyczyć?Turniej tuż, tuz a mnie nie udało się do tej pory nic załatwić.
andreg
CYTAT(Damianos @ Apr 16 2010, 19:09) *
"Jeśli chodzi o pady to może uda się mi wypożyczyć na czas turnieju po kilka sztuk ale o tym poinformuję niebawem w postach."

I jak z tymi padami?Będzie można wypożyczyć?Turniej tuż, tuz a mnie nie udało się do tej pory nic załatwić.

na tą chwilę mamy do dyspozycji 3 pady które będą w użyciu, zamiennie, wśród graczy którzy nie mają swojego.
andreg
Po weekendzie podam kompletną listę nagród dla pierwszych 4 miejsc.
Kapyk
Proszę zapisać mnie na ten turniej
Nick:Kapyk
I mam pytanie: Czy trzeba mieć swojego pada, konsole?? Jeżeli przyjade bez niczego to moge nie zagrać w tym turnieju??
andreg
CYTAT(Kapyk @ Apr 18 2010, 13:16) *
Proszę zapisać mnie na ten turniej
Nick:Kapyk
I mam pytanie: Czy trzeba mieć swojego pada, konsole?? Jeżeli przyjade bez niczego to moge nie zagrać w tym turnieju??

Zapisuję. Jak przyjedziesz z konsolą to nie będziesz musiał płacić wpisowego 20 zł. Jeśli się na to zdecydujesz to koniecznie nas powiadom.
Możesz przyjechać bez pada i spróbować zagrać ale nie gwarantuję że będzie Ci łatwo od kogoś tego pada pożyczyć.
MakssPl
Dopisujcie na predkosci: 4 osoby, nicki znam tylko dwoch...

MakssPl
Bianchi
Elblag3
Elblag4
Pozdro!
złoty
potwierdzam przyjazd złotego i Tomasa, dopisz jeszcze Pablo.

pzdr.
MakssPl
Domyślamy sie ze słotym, ze gramy na najnowszym paczu od KONAMI... mamy nadzieje ze tak bedzie, prawda to?
IvanPL
Przydałby się najnowszy patch bo w poprzednich niezaktualizowanych wersjach są komedie z obroną wink.gif
andreg
Panowie, jeśli chodzi o najnowszego oficjalnego patcha od Konami, staramy się z całych sił aby wszystkie konsole, czyli te poza przyniesionymi przez graczy miały wgrane najnowsze DLC. Do czasu turnieju na pewno powiadomimy na czym będziemy grać. Pozostało 13 dni.

ZOSTAŁO DODANE INFO O POZOSTAŁYCH NAGRODACH. SZCZEGÓŁY W LINKACH
seweryn89
Również proszę o zapis trzech osób.
Paweł Seweryniak nick PES
Piotr Seweryniak nick Seweryn
Szymon Chmielnicki nick Chmiel
Orlito
Witam.
W końcu mi sie udzało. Prosze o zapisanie do turnieju.
Filip Orlowski nick ORLITO moge przywiesc TV
seweryn89
prosze o zapis jeszcze 2 chetnych:D
Michał Przygocki nick Gocki
Tomasz Sobiecki nick Sopel
kobest
Proszę o dopisanie mnie i moich znajomych do listy uczestników:
Piotr Wróblewski (KOBEST)
Sławomir Kochański (WIKTOR)
Robert Walaszkowski (WALACH)
Mateusz Gorlikowski (GORYL)

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie samej rozgywki. Gram na ustawieniu z Fify tzn. strzał na "kółku" wrzutka na "kwadracie" i analogliczne w defensywie, czy nie będzie z tym żadnego problemu?
seweryn89
prosze o zapis jeszcze 1 chetnego:D
Krzysztof Seweryniak nick Baoka
andreg
CYTAT(kobest @ Apr 24 2010, 18:24) *
Proszę o dopisanie mnie i moich znajomych do listy uczestników:
Piotr Wróblewski (KOBEST)
Sławomir Kochański (WIKTOR)
Robert Walaszkowski (WALACH)
Mateusz Gorlikowski (GORYL)

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie samej rozgywki. Gram na ustawieniu z Fify tzn. strzał na "kółku" wrzutka na "kwadracie" i analogliczne w defensywie, czy nie będzie z tym żadnego problemu?

W opcjach gry można ustawić własne przyciski. Trzeba jednak pamiętać by uprzedzić następną grającą osobę o tym że zmieniliśmy konfigurację pada.
seweryn89
prosze o zapis jeszcze 1 uczestnika
Miłosz Chmielnicki nick Młody
Damianos
Turniej tuż, tuż...:-)
elvis87
ktos jedzie autem z centrum albo przez centrum bo szukam transportu gg-9878163
HantZKS
kiedy ta mapka bedzie? i czym już o 10 równo się trzeba stawić? bo autobek mam od siebie,to na dworcu PKS w szczecinie bym był z kolesiami 10:19,a wcześniejszy to o 6:30 więc lipa troche
andreg
CYTAT(HantZKS @ Apr 25 2010, 18:14) *
kiedy ta mapka bedzie? i czym już o 10 równo się trzeba stawić? bo autobek mam od siebie,to na dworcu PKS w szczecinie bym był z kolesiami 10:19,a wcześniejszy to o 6:30 więc lipa troche

Zapisy do grup zaczną się już od 9:00. Jak wszystko potoczy się zgodnie z planem to zaczynamy turniej już od 10:00. Gdybyście mieli się mocno spóźnić dzwońcie w dzień turnieju pod nr podany na forum.

MAPKI Z DOJAZDEM NA TURNIEJ ZOSTAŁY ZAMIESZCZONE NA PIERWSZEJ STRONIE TEMATU.
mihoo
Zgłaszam 2 osoby do turnieju. Nicki Mihoo i Solek.
KAPULA
Informuje że jest jeszcze trzech graczy do giery : 1.KAPULA 2.BAJO 3.PĄCZEK
seweryn89
prosze o zapis jeszcze 1 uczestnika
Łukasz Seweryniak nick Sajgon
andreg
UWAGA!!!

TELEFON KONTAKTOWY
W dzień turnieju w razie ważnych pytań, problemów z dojazdem na miejsce rozgrywek, itd, itp proszę dzwonić na poniższy numer telefonu:
792 636 246
IvanPL
Wolne 2 miejsca w samochodzie (Okolice Legnicy) koszt 50zł w obie strony ;p, jeśli ktoś chętny pisać.
andreg
Prośba do graczy: jeśli nie sprawia Ci to róźnicy i posiadasz płytkę z oryginalnym PES 2010 na PS3 to weź ze sobą, jest możliwość że będą potrzebne dodatkowe płytki do stanowisk więc przyda się każda rezerwowa.

Tak prezentują się nagrody, najbardziej wartościowa i najlepsza wcale nie oznacza największa happy.gif

Uploaded with ImageShack.us
pico
Czy jest szansa, że będzie można jednak zagrać klubami? Jeśli wielu uczestników chciałoby takiego rozwiązania. Hm?
andreg
CYTAT(pico @ Apr 29 2010, 21:55) *
Czy jest szansa, że będzie można jednak zagrać klubami? Jeśli wielu uczestników chciałoby takiego rozwiązania. Hm?

Tak, jest taka szansa, jeśli do jutra uda nam się spatchować wszystkie konsole oficjalnym patchem Konami to pozwolimy grać klubami i reprezentacjami.
IvanPL
A po co kluby? Żeby były Barce, Realu i Intery po co? Po co? Reprezentacje to świetne rozwiązanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.