Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej MENAGO CUP 2 SZCZECIN
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > PES-SCENA > Turnieje planowane > MENAGO CUP 2 SZCZECIN
Stron: 1, 2
KAPULA
A moim zdaniem jest to obojętne ponieważ jeżeli ktoś potrafi zagrać to pokona wszystkich (PROSTE) ;D
IvanPL
Kapuła ; ) bez patchów to troche inaczej wygląda...

Jak się będzie grało kraje i kluby to połowa będzie barcy i wrzutka gaming. Lamersko messi do lini i wrzutka na zlatana...
andreg
Panowie. Oficjalne info. Gramy tak jak było pierwotne założenie. Bez patchy Konami, gramy TYLKO reprezentacjami.
KAPULA
No i dobrze nawet lepiej smile.gif)
pico
Poproszę o wpisanie jeszcze jednej osoby.

Janusz Wilkoński, nick: JACHU
Kubinho7
Witam, jedzie ktoś na turniej samochodem z okolic Osiedla Kasztanowego, Dąbia, Pucic, Klinisk itp? Pytam gdyż miałem zabrać TV HD, a straciłem transport i zabranie przeze mnie sprzętu stoi pod znakiem zapytania, czekam na odpowiedz najlepiej na gg: 5195033. Jbc to jestem z Kasztanowego.
andreg
UWAGA dla wszystkich przyjezdnych!!!

W związku trwającym ciągle remontem telekomunikacji miejskiej w Szczecinie podaję inny, prawidłowy sposób dojazdu na turniej z dworca głównego PKP. Postępujemy zgodnie z zamieszczonymi dwoma mapkami (wcześniej podane są nieaktualne!)

MAPKA nr 1

MAPKA nr 2
krinho
proszę dopisać jeszcze jednego gracza smile.gif

Damka
Derek2288
Proszę o zapisanie 3 graczy:
Derek
Biały
Marian
bananawest
Witam proszę o dopisanie do listy mnie, czyli "Rafał" i kolege " Grzesiek Sasinowski " + PS3 + GRA
damianos1985
[size="6"][/size][font="Arial Black"][/font]Witam Moze jedzie ktos z okolic Łodzi jutro na turniej i ma wolne miejsce w aucie to prosilbym o kontakt 12533262 GG
damianos1985
CYTAT(IvanPL @ Apr 29 2010, 13:50) *
Wolne 2 miejsca w samochodzie (Okolice Legnicy) koszt 50zł w obie strony ;p, jeśli ktoś chętny pisać.

SZKODA ZE NIE JESTESCIE Z OKOLIC ŁODZI BO TAKTO BYM SIE Z WAMI ZABRAL Z MILA CHECIA
damianos1985
JESLI MA KTOS WOLNE MIEJSCE NA TURNIEJ Z OKOLICY LODZI TO JESTEM CHETNY MOJ NUME KONTAKTOWY 781316618
andreg
FINAŁ

Tomas 1:0 Ivan

Tomas wygrał Xboxa 360 Super Elite 250 GB
3 miejsce zajął Lewy wygrywając z Sobisem.

Szczegóły, zdjęcia wrzucę niebawem.
Miłe widziane Wasze relacje. Opiszcie swoje wrażenia i jak wam się podobało/nie podobało smile.gif

PS. Dzięki wszystkim którzy przyczynili się do prawidłowego odbycia tego turnieju.

lukasz44
Widać że był to świetnie zorganizowany turniej od początku do końca (Szkoda że w Pes6 już takich nie robią ;D)
brawa dla zwycięzcy wink.gif
andreg
ZDJĘCIA

fotki wrzucone na przeklej.pl
Orlito
Spoko turniej, organizacja na dobrym poziomie. W pierwszych meczach spinka max, z meczu na mecz coraz lepiej. Dużo dobrych graczy fajnie sie zmierzyc z roznymi stylami gry, na koniec Pozdrówki dla ekipy z Sopotu i ziomków z pod Łodzi, oby wiecej takich turniejów PIS

ORZEŁ
złoty
Dzień zaczyna się o 5.30, wyjazd o 6. Jedziemy w 3 osoby grające + 2 towarzysząco-dopingujące smile.gif. Dojeżdzamy o 10 i zaczyna się turniej. Tomas wygrywa bezproblemowo swoją grupę i już wtedy mu mówie, że wróci z xboxem, co się później okazało prawdą. Ja zajmuje 2 miejsce, przegrywając z Ivanem. Pablo niestety odpada w grupie, zostało nas dwóch na placu boju. w 1/16 trafiam na Elvisa, pierwszy mecz 1-1 rewanż 3-1 dla mnie, udaje mi się dalej grać. Następnie Igła pierwszy mecz chyba wygrywam jedną lub dwoma bramkami, nie kojarze dokładnie, rewanż wygrywam dosyć wysoko i czekam na przeciwnika w ćwierćfinale. Trafiam na Tomasa z którym gram milionowy mecz w życiu. Przegrywam zasłużenie 3-2 i 3-1 i Tomas gra w połfinale, ja się udaje na piwko .. smile.gif Jak wiadomo Tomas zagrał w finale z Ivanem, moim zdaniem był to najniższy wymiar kary te 1-0 i wracamy ciężsi o ilośc spożytych trunków oraz xboxa smile.gif.

ORGANIZACJA: rewelacja, naprawdę byłem pod wielkim wrażeniem, że wszystko poszło tak sprawnie. Praktycznie zaro opóznień, wszystko dopięte na ostatni guzik, oby więcej takich organizatorów to nie będzie na co narzekać.

Osobiście chce podziękować wszystkim tym których poznałem i grałem z nimi. Dzięki za fajny turniej. Do zobaczenie wkrótce, z niektórymi już niebawem w Białymstoku smile.gif

pzdr for all.
IvanPL
Zaczynamy.
Godzina 3 rano pobudka ogarniecie się dojechanie do Legnicy i czekanie na kierowce.
Doszło do pewnego przypału ;d wsiedliśmy nie do tego auta, mina kierowcy BEZCENNA biggrin.gif
Po 4.30 H jazdy docieramy do miejsca rozgrywek w składzie Ja, Lewy(Anglia) i Gudy(Francja)
Wchodzimy trochę zamieszania ale widać, że organizatorzy stają na wysokości zadania, już widać, że turnie będzie dobrze zorganizowany.
Godzina około 10 zaczynamy grupy, gram w grupie 13 na fajnym dużym TV.

Pierwszy mecz ze złotym, co to za fizyka, zupełnie inna niż na PC, ale cóż strzelam 1 gola, potem Złoty z buga o którym nie wiedziałem remisuje, jednak potem obejmuje prowadzenie którego już nie oddałem. Już wiedziałem - jeśli chce wygrać muszę przyzwyczaić się do fizyki.
Inne mecze w grupie to wyniki 5:1, oprócz ostatniego gdzie rywal grał Argentyną, tylko 1:0 stawił wielki opór i gdyby był w innej grupie z pewnością by wyszedł.

No to jedziemy pucharówke, pierwszy mecz przeciwko Hiszpanii 7:1
1/8 już było przejść ciężej, w pierwszym meczu tylko remisując, jednak w drugim strzelając 5 goli nie pozwalając sobie strzelić żadnego, witamy w ćwierćfinałach.

Rywala miałem dość mocnego, znowu pierwszy mecz nie umiałem trafić do siatki, wiedziałem, że jeśli strzele to poczuje krew i ustrzelę kilka ładnych goli.
83 minuta rywal zdobywa 1 gola, podskakuje ze szczęścia myśli, że już nic mu nie zagrozi ... mecz kończy się wynikiem 2:1 dla mnie.
Drugi mecz wygrałem zdecydowanie nie pamiętam ile.

I półfinał z Lewym gdzie wreszcie grałem na swoim poziomie, akcje marzenia, emocje, GOLASSSOOOOOOOOOOOO i KURW! było co nie miara.
Pierwszy mecz 6:2

Wiedziałem, że lewy się zepnie i tak było w drugim meczu szybko zdobył 2 bramkową przewagę trzeba było coś strzelić i... stało się, mecz zakończył się wynikiem 3:3, i dwu meczyk 9:5

I Finał, wielki finał gdzie zagrałem - PIACH.
Mój najgorszy mecz w turnieju, wiedziałem jak strzelić gole ale robiłem coś zupełnie innego, zmęczenie, nerwy sam nie wiem, ale rezultatem był wynik 0:1. Żałuje, że nie zagrałem tak jak w pół finale czy nawet ćwierć, ale cóż trzeba było się pogodzić.

Przegrywam i wygrywam. 2 miejsce nie jest miejscem złym.

Organizacja : 10/10 najlepiej zorganizowany turniej na jakim byłem, mam nadzieje na następne turnieje na takim poziomie.

TOMAS - Odegram się ;d
Mortis
Jak widzę dobry tur mnie ominął rolleyes.gif, mam nadzieję, że niektórzy z Was zawitają do Białegostoku na Juwenalia biggrin.gif bo pewnym jest, że poziom będzie wysokiiiiii biggrin.gif r2.gif cool.gif , btw gratki dla podium wink.gif

cool.gif Juwenalia 2010-intro cool.gif
MakssPl
Ivan, wez sie ogarnij. - dobry wywód ;p Scena PC < PS3 Scena ;p możesz teraz sobie na gitarce pograć.

Gratuluje Tomas i Złoty - Ekipo ze Słupska : )

Elbląg nie dał rady, ze względu, na braki kadrowe : P a jechac pol Polski we dwoch - slabo.

IvanPL
Oj Maks ;p ty nigdy ze mna mecza nie wygrałeś ani na pc ani na ps3 wiec ty się ogarnij ;d
MakssPl
Dobry text. Fakt ze w 09 pod koniec cisnales ostro, a ja na spince to wiesz.

Ale niestety Ivanku w 2010 to ja Ci dawalem lekcje. Brazilem Ci Real rozkurwialem i sie przestawiles na Sambe. : P

Peace! i tak Gratulacje.
Jak coś, to dawaj PW albo GG tongue.gif Nie będziem forum zaśmiecać.

Dawajcie teraz do Gdańska. 23 Maja AWFiS.
Pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.