Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File by E9 ver. 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3
chesterlp
Wiem, wiem
rolleyes.gif
of jest git czekam na wersje z face'ami & Hair'ami biggrin.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Kamilbialego
Moim zadaniem nie wydawaj ofa na jesień tylko już na wiosnę ze wszystkimi transferami.
kajoj20
CYTAT
Kamilbialego: Moim zadaniem nie wydawaj ofa na jesień tylko już na wiosnę ze wszystkimi transferami.

A może najlepiej żeby w ogóle nie marnowali czasu na tworzenie of-a i wydanie go... wersja beta była wydana i pojedyńcze jednostki raczyły coś nabąknąć co mozna poprawic... a chcacych zagrac o wiele wiecej wink.gif
swoją drogą w temacie ogolna cisza zapanowala... a moze the last but one była ostatnią wersja... smile.gif
chesterlp
No naprawde cicho jak by wszystko zamarło [...]
ale przejdę do rzeczy
reprezentacja słowenii ma piłkarzy z reprezentacji izraela ... sleep.gif
E 9
CYTAT(chesterlp @ Feb 4 2010, 16:49) *
No naprawde cicho jak by wszystko zamarło [...]
ale przejdę do rzeczy
reprezentacja słowenii ma piłkarzy z reprezentacji izraela ... sleep.gif

Ależ zagadka... Wygląda na to, że wstawiłem Izrael za Słoweńców.. Flagi są w 0_text, nazwy w PES6.exe i dlatego nie masz nazwy i flagi zamachowców... btw. stroje są w OFie, więc mogłeś się domyślić wink.gif

Przechodząc do sedna...
Jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu... Wy nie piszecie, to ja też nie lazę w tyłek jak owsiki nocą.. Co do samej pracy, nie uda mi się ukończyć wszystkiego tak jak chciałem, czyli przepisać na nowo staty z DB i wklepać nowy wiek.. Jamnik skończył karierę, więc pewnie na boots'y z jego strony też nie mogę liczyć.. Co oznacza, że pełnej wersji nie uda mi się wydać, mogę udostępnić to co mam, i ewentualnie z czasem wrzucać stopniowe poprawki nie wymagające kończenia karier itd... Jeżeli jest grupa ludzi konkretnie zainteresowanych, pisać.. rolleyes.gif
Jamnik
CYTAT(E 9 @ Feb 4 2010, 17:41) *
Ależ zagadka... Wygląda na to, że wstawiłem Izrael za Słoweńców.. Flagi są w 0_text, nazwy w PES6.exe i dlatego nie masz nazwy i flagi zamachowców... btw. stroje są w OFie, więc mogłeś się domyślić wink.gif

Przechodząc do sedna...
Jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu... Wy nie piszecie, to ja też nie lazę w tyłek jak owsiki nocą.. Co do samej pracy, nie uda mi się ukończyć wszystkiego tak jak chciałem, czyli przepisać na nowo staty z DB i wklepać nowy wiek.. Jamnik skończył karierę, więc pewnie na boots'y z jego strony też nie mogę liczyć.. Co oznacza, że pełnej wersji nie uda mi się wydać, mogę udostępnić to co mam, i ewentualnie z czasem wrzucać stopniowe poprawki nie wymagające kończenia karier itd... Jeżeli jest grupa ludzi konkretnie zainteresowanych, pisać.. rolleyes.gif

Buty Ci skończe happy.gif
E 9
Widzę, że chętnych nie ma... Czy więc w takim wypadku wydawanie ma sens?

Czekam jeszcze jakiś czas, w przypadku braku zainteresowania temat zamykam i odejście na OFową emeryturę staje się faktem.. closedeyes.gif

pzdR
unikat
Ja oczywiście czekam na twojego ofa i pomoc prawdopodobnie w ofie do EP ; )
kajoj20
CYTAT
Widzę, że chętnych nie ma... Czy więc w takim wypadku wydawanie ma sens?

Czekam jeszcze jakiś czas, w przypadku braku zainteresowania temat zamykam i odejście na OFową emeryturę staje się faktem..

pzdR

Jakiej konkretnie pomocy potrzeba ?? rolleyes.gif
E 9
Pomoc... W sumie praktycznie nie, do ukończenia OFa zostało mi przepisanie statów i wpisanie aktualnego wieku wszystkim... A na to nie mam już niestety czasu.. Więc jeżeli już coś to w tym oczekiwałbym pomocnej dłoni..

btw. myślę, że temat pójdzie do zamknięcia, a linki dla zainteresowanych wyślę privem, w końcu coś za coś... Może to głupie, ale wku***a mnie obecna "polityka" naszego forum, za co chyba czas się wziąć.. rolleyes.gif
unikat
CYTAT(E 9 @ Feb 8 2010, 17:33) *
Pomoc... W sumie praktycznie nie, do ukończenia OFa zostało mi przepisanie statów i wpisanie aktualnego wieku wszystkim... A na to nie mam już niestety czasu.. Więc jeżeli już coś to w tym oczekiwałbym pomocnej dłoni..

btw. myślę, że temat pójdzie do zamknięcia, a linki dla zainteresowanych wyślę privem, w końcu coś za coś... Może to głupie, ale wku***a mnie obecna "polityka" naszego forum, za co chyba czas się wziąć.. rolleyes.gif

mają właśnie swój temat i robić coś dla kogoś bez braku komentarzy tak jak napisałeś jest wku wink.gif
ale przede wszystkim robisz to dla siebie więc moim skromnym zdaniem masz racje ze kto będzie zainteresowany to dostanie tak jak napisałeś "coś za coś"
przemek_psg
Ja ostatnimi czasy się nie udzielałem w temacie ponieważ brak czasu oraz ograniczony dostęp do internetu sprawił, że nie miałem czasu się tu wypowiedzieć. Oczywiście z niecierpliwością czekam na OF-a i dodatki z nim związane, wersji BETA nie sprawdziłem niestety ale prawdziwą z pewnością zainstaluję. Mam bałagan w obecnym kitserverze i pora to zmienić na coś konkretnego. Dlatego też czekam na wersję finalną. Pozdro E 9
J@siek543
Po 1 witam wszystkich bo to mój pierwszy post. Ściągnąłem betę i muszę przyznać , że cudo.Twórca zrobił kawał dobrej roboty. Grając kamerą "Piłkarz" czuję się jakby byl na murawie w składzie Górnika(tez jestem bo stworzylem siebie).Gratki dla E9
chesterlp
E9, czy nie mógłbyś podesłać facelist do swego o'fa .? wink.gif
Javier
Śledziłem losy postępowania tego OF'a jako gość, teraz specjalnie założyłem konto, aby podziękować za zaangażowanie. Oczywiście nie ma niby za co dziękować, bo przecież jeszcze nie jest zrobiony, ale po wersji BETA naszła mnie myśl, że jednak warto napisać tego posta. Trochę w sumie za późno, ale lepiej późno niż w cale. A co do tego wysyłania linku z OFem na priv to się nie dziwię. Człowiek się narobi jak głupi osioł, nikt nie wykazuje zaangażowania więc poco publikować. Trzymam kciuki za dalsze powodzenie Twojego projektu i w razie czego służę pomocą, tylko nie jestem za bardzo obeznany w te klocki, ale chęci się liczą smile.gif
Budziak
Jeżeli chodzi o lata zawodników to mogę się pobawić ale nie wiem jak inaczej to można zrobić bez edytowania tego w grze smile.gif. co do statów to zupełnie nie mam o tym pojęcia a nie chcaiłbym być oskarżony że na Z ronaldo zrobiłem Boga a np. z Aguero przecietnego gracza.
jarek
orientujecie się czy jest jakiś aktualny OF ale na czystą gre ?
Sinet18
Ja też z niecierpliwością czekam na twój OF E9 happy.gif ściągnąłem beta i muszę powiedzieć że wykonałeś kawał świetnej roboty, a przecież jeszcze zajmujesz się edycją stadionów dlatego tym bardziej wielki szacunek dla Ciebie sleep.gif
chesterlp
Dołączam się do przedmówców ;D
z niecierpliwością czekam na Twoje ostateczne dzieło ;p
Kempu
Ja też chętnie pogram:) e9 Kończ to:)

PS: Po co sprzedawaliście nam Stano?biggrin.gif Pogrążył was:P
Stuart17
Of zapowiada sie wspaniale i zycze powodzenia w ukonczeniu prac wink.gif

Kempu: To chyba nie pytanie do E9 tongue.gif
Kempu
I na ofa też bardzo czekam, to od PES 6 już mi nic płynnie nie działa:P

PS: Może maczał tam paluchy w transferze:D:D
A w piątek Stano po raz drugi;)
pedrossi
Dołączam się do pytania o aktualnego OF'a dla czystego PES'a
Kempu
Albo czy może ktoś ma tego OFa E9, tylko z aktualnymi składami i reprezentacją Polski?smile.gif Jeśli jest taki, to prosiłbym o upload, E9, odezwij się na PW.
Pucek
Ten OF będzie na Ekstraklasa Patch 09/10 ?
kajoj20
Pucek Oczywiście że nie wink.gif
E 9
Panowie... Dzięki za jako-takie zainteresowanie, to raz wink.gif

Ale przejdźmy do sedna..

Muszę zniknąć prawie, że kompletnie ze sceny na jakieś 2/3 tygodnie. Parę problemów w życiu, które jakoś udało się pozamykać spowodowały, że nie wiem jak będzie teraz ze szkołą.. Mam 2 tygodnie na poprawienie/uzupełnienie mega zaległości..

Po powrocie postaram się pozamykać sprawy OF'a, ewentualnych nowych stadionów i tak dalej..

"Good bye for now, not for ever"
deadduck
Mistrzu 3 tygodnie minęły, a tutaj dalej cisza:P Pracujesz nadal na tym OF'em ? Mogę pomóc jak coś wink.gif
Jamnik
E9 pracuje nad maturą teraz tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.