CYTAT(koordi @ Jun 6 2009, 19:55)

ostatniefotki przedmoim wyjazdem
::::::
1 ::::::
2 ::::::
3 ::::::
Podobienstwo moze nie jest uderzajace ale mi sie podoba

Pamietaj rob starannie poszczegolne meshe zeby nie bylo klopotow z importem ( chodzi mi o schemat laczenia ) Mam nadzieje ze po powrocie sprawnie doprowadzisz sprawe do konca a varies skonczy arke i bedziemy mieli kolejne stadiony do 6teczki
CYTAT(Kubbas @ Jun 6 2009, 13:11)

Wolę należeć do wiem lepiej niż do robię menusy z tapet znalezionych na necie ;]
Skoro koniecznie chcesz grzebac w trupach.. :
Nigdy sie z tym nie krylem ze tlami byly tapety. Bylo zapotrzebowanie to sie wzialem za to bo nikt inny nie raczyl i zrobilem w zasadzie menu dla siebie... a ze ludzie chcieli takie nawet to zrobilem i dla nich kilka. Jarałeś sie tak samo jak reszta
* wiec nie wypada Ci stekac tekstow w tym guscie co powyzej. Zajmij sie dopieszczaniem swojego patcha lepiej a w szczegolnosci OFa chyba ze zalezy Ci na zlosliwosciach to mozemy porozmawiac o wypuszczaniu patcha z bramkarzami w ataku FC Basel
** ( ktorego o zgrozo premiere przesuwano w nieskonczonosc zeby zadbac o detale ) Jesli dalej masz jakis temat to podbij na pw i nie robmy smietnika chlopakowi bo dobra robote odwala
*CYTAT(kubbas @ Mar 20 2007, 22:24)

dolanczam sie do prosby
jakies ogolne kilku najlepszych pilkarzy swiata w nim i zeby byly pozmieniane tla master ligi i innych lig
i jakbys mogl jeszcze to wydac to w angielskiej wersji i polskiej
prosze zrob takie menu
CYTAT(kubbas @ Mar 21 2007, 17:49)

jak wydasz takie menu??
bardzo prosze(simy)
CYTAT(kubbas @ Mar 23 2007, 18:17)

i jak tam prace z naszym pieknym menu??

:D
ps beda w nim tla do master ligi i innych lig itp??
mam nadzieje ze tak

CYTAT(kubbas @ Sep 2 2007, 02:32)

moge prosic o reupload a najlepiej patch jak kolega
obojetnie co bo nie moge sciagnac tego menu z pro evo ! server nie dziala
prosze wrzuccie to
**