Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: POLISH STADIUMS by Koordi
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2
koordi
kolejne fotki , jak bede miał czas to zrobie więcej tegostadionu

:::: foto 1 foto 2 foto 3

pozzdro
Tolox11
Fajnie, is getting very good koordi, one little request, can you make the stadiums with the chance to put flags please? if can be behind the 2 goal sides(one of local team and the other for away team), and also in the tribune of local team(this case slask fans), stadiums with flags are very good ones and reflect better how is the kibice w Polska  wink.gif polska fans are the best of europe  wink.gif

salu2 / pozdro

blazek72
no no ciekawie sie zapowiada podobnie jak reszta czekam na efekt końcowy smile.gif
napewno bd bardzo fajny więc życzę powodzenia w dalszej pracy .
koordi
Kolejne fotki z Wrocławia wink.gif

::::: 1 :::::
::::: 2 :::::
::::: 3 :::::
Daro.
No nieźle wygląda... A mam pytanko: Otoczenie wokół stadionu też będziesz robił?
koordi
postaram się wink.gif
JustMe1987
Pisalem Ci na gadu ze Slask jest juz od dawna gotowy.. kostka model zostal przekonwertowany razem ze stadionem lecznej i bytomia jakis czas temu. Orange pokazywal screeny z tymi 3 stadionami ktore bede wypuszczone razem z kolejnym updatem patcha. Nie lepiej zrobic jakis inny stadion? Wisla bedzie grala w Sosnowcu jakies mecze Lecha we Wronkach chyba beda albo pierwszoligowca z czuba tabeli bys mogl skrobnac.. "piekny" stadion maja w Pruszkowie. Zastanów sie cool.gif

RBK
CYTAT(JustMe1987 @ Jun 3 2009, 21:25) *
Pisalem Ci na gadu ze Slask jest juz od dawna gotowy.. kostka model zostal przekonwertowany razem ze stadionem lecznej i bytomia jakis czas temu. Orange pokazywal screeny z tymi 3 stadionami ktore bede wypuszczone razem z kolejnym updatem patcha. Nie lepiej zrobic jakis inny stadion? Wisla bedzie grala w Sosnowcu jakies mecze Lecha we Wronkach chyba beda albo pierwszoligowca z czuba tabeli bys mogl skrobnac.. "piekny" stadion maja w Pruszkowie. Zastanów sie cool.gif

No właśnie, może skrobnąłbyś obiekt wroniecki?
koordi
prosze o foty stadionu podbeskidzia tylko nie ze stadiony.net botam mają po 100x100
koordi
TS PODBESKIDZIE BIELSKO - BIAŁA

:::::: 1 ::::::
:::::: 2 ::::::
:::::: 3 ::::::
Kubbas
Walnij w wolnym czasie jakiegoś z beniaminków EPL ; >
p3sman
to co? nie będzie stadionu Śląska? sad.gif

Ja potrzebuuuje biggrin.gif
E 9
CYTAT(Kubbas @ Jun 5 2009, 19:24) *
Walnij w wolnym czasie jakiegoś z beniaminków EPL ; >

Wszyscy beniaminkowie już są kochany wink.gif wink.gif

A co do stadionu to zapowiada się konkretnie, czekam cool.gif

p3sman:
Przecież kilka postów wyżej jest wyjaśnione czemu koordi nie bd kończyć, cierpliwości tongue.gif
Kubbas
Tylko Birmingham jest z tego co wiem, Burnley i Wolverhampton nie powstał .
JustMe1987
koordi ogladales dzis mecz na tvp sport podbeskidzia ze zniczem? Jesli tak to powiem Ci ze masz inne wyobrazenie o tym stadionie niz wyglada on w rzeczywistosci na ta chwile tongue.gif Mam na mysli zarys trybun ktory zrobiles a ktorych ja dzis nie widzialem bo zamiast nich byly wielkie waly gliniane po bokach tongue.gif

---

CYTAT(Kubbas @ Jun 5 2009, 21:56) *
Tylko Birmingham jest z tego co wiem, Burnley i Wolverhampton nie powstał .

Nie lubie byc zlosliwy a tymbardziej smiecic komus w temacie ale Ty Kubass nalezysz najwyrazniej do grupy "wiem lepiej" wink.gif .
Przeciez E9 wyraznie napisal ze sa. On edytuje stadiony wiec chyba ma jakies pojecie na temat co jest a co nie hmm?

Wolverhampton

Burnley
koordi
CYTAT(JustMe1987 @ Jun 5 2009, 22:10) *
koordi ogladales dzis mecz na tvp sport podbeskidzia ze zniczem? Jesli tak to powiem Ci ze masz inne wyobrazenie o tym stadionie niz wyglada on w rzeczywistosci na ta chwile tongue.gif Mam na mysli zarys trybun ktory zrobiles a ktorych ja dzis nie widzialem bo zamiast nich byly wielkie waly gliniane po bokach tongue.gif

---

Nie lubie byc zlosliwy a tymbardziej smiecic komus w temacie ale Ty Kubass nalezysz najwyrazniej do grupy "wiem lepiej" wink.gif .
Przeciez E9 wyraznie napisal ze sa. On edytuje stadiony wiec chyba ma jakies pojecie na temat co jest a co nie hmm?

Wolverhampton

Burnley

mam aktualne fotki od kolegi. a to nowe fotki.

koordi
OGŁASZAM! Zaprzestaje budowy stadionu na 4 dni do środy 10.06.2009 r. Powodem jest mój wyjazd do Budapesztu w ramach komersu. Narazie wink.gif

Kubbas
CYTAT(JustMe1987 @ Jun 5 2009, 22:10) *

Wolverhampton

Burnley

Jakieś ma ;]

Wolę należeć do wiem lepiej niż do robię menusy z tapet znalezionych na necie ;]

Ładnie się prezentuje stadion Koordi, keep up good work
koordi
ostatniefotki przedmoim wyjazdem

JustMe1987
CYTAT(koordi @ Jun 6 2009, 19:55) *
ostatniefotki przedmoim wyjazdem

Podobienstwo moze nie jest uderzajace ale mi sie podoba cool.gif Pamietaj rob starannie poszczegolne meshe zeby nie bylo klopotow z importem ( chodzi mi o schemat laczenia ) Mam nadzieje ze po powrocie sprawnie doprowadzisz sprawe do konca a varies skonczy arke i bedziemy mieli kolejne stadiony do 6teczki cool.gif

CYTAT(Kubbas @ Jun 6 2009, 13:11) *
Wolę należeć do wiem lepiej niż do robię menusy z tapet znalezionych na necie ;]

Skoro koniecznie chcesz grzebac w trupach.. :
Nigdy sie z tym nie krylem ze tlami byly tapety. Bylo zapotrzebowanie to sie wzialem za to bo nikt inny nie raczyl i zrobilem w zasadzie menu dla siebie... a ze ludzie chcieli takie nawet to zrobilem i dla nich kilka. Jarałeś sie tak samo jak reszta* wiec nie wypada Ci stekac tekstow w tym guscie co powyzej. Zajmij sie dopieszczaniem swojego patcha lepiej a w szczegolnosci OFa chyba ze zalezy Ci na zlosliwosciach to mozemy porozmawiac o wypuszczaniu patcha z bramkarzami w ataku FC Basel** ( ktorego o zgrozo premiere przesuwano w nieskonczonosc zeby zadbac o detale ) Jesli dalej masz jakis temat to podbij na pw i nie robmy smietnika chlopakowi bo dobra robote odwala cool.gif

*

CYTAT(kubbas @ Mar 20 2007, 22:24) *
dolanczam sie do prosby
jakies ogolne kilku najlepszych pilkarzy swiata w nim i zeby byly pozmieniane tla master ligi i innych lig
i jakbys mogl jeszcze to wydac to w angielskiej wersji i polskiej
prosze zrob takie menu

CYTAT(kubbas @ Mar 21 2007, 17:49) *
jak wydasz takie menu??
bardzo prosze(simy)

CYTAT(kubbas @ Mar 23 2007, 18:17) *
i jak tam prace z naszym pieknym menu??biggrin.gif:D
ps beda w nim tla do master ligi i innych lig itp??
mam nadzieje ze tak smile.gif

CYTAT(kubbas @ Sep 2 2007, 02:32) *
moge prosic o reupload a najlepiej patch jak kolega
obojetnie co bo nie moge sciagnac tego menu z pro evo ! server nie dziala
prosze wrzuccie to

**

Orange_91
Radzę swoje problemy rozwiązać na PW lub gg. Jeszcze jeden post nie na temat i autor otrzyma odpowiednią nagrodę.
juniorsen
http://ts.podbeskidzie.pl/index.php?proc=galeria&pa=1

jak by co to pytaj na pw to moge cos doradzic wink.gif
aughj1
moze nie na temat ale chce miec wszystkie polskie stadiony jakie wyszły
mam stadiony:
CAŁA EKSTRAKLASA za wyjątkiem arki gdynia
i z Niższych lig Zagłębia L. , Korony Kielce i Zawiszy

w tym temacie ''sie robią'' stadion Arki,Znicza i Podbeskidzia tak ?
Jakie polskie stadiony są jeszcze ukonczone ?
jakby co to podajcie link

z góry dzięki
pozdro
blazek72
Koordi jak tam prace może jakieś screeny ?? hmm ??
unikat
Nom Koordi jak idą prace ?
masteuz
Zrobi ktoś stadion Śląska Wrocław?

Dzieki i Pozdro

To nie koncert życzeń. Stadion Śląska jest, ale trzeba się troszkę wysilić i znaleźć odpowiedni temat, który służy do tego typu próśb.///Orange_91
damian1983
CYTAT(masteuz @ Jul 24 2009, 12:09) *
Zrobi ktoś stadion Śląska Wrocław?

Dzieki i Pozdro

To nie koncert życzeń. Stadion Śląska jest, ale trzeba się troszkę wysilić i znaleźć odpowiedni temat, który służy do tego typu próśb.///Orange_91

stadion slaska jest ale z kibicami w powietrzu
Orange_91
CYTAT(damian1983 @ Jul 25 2009, 12:15) *
stadion slaska jest ale z kibicami w powietrzu

Niedawno wyszła poprawna wersja tego stadionu, więc raczej nie ma powodu, dla którego miałby być tworzony od nowa.
masteuz
Orange_91
Wiem szukałem tematu i znalazłem temat Kostka. Ale stadion nie został skonwertowany. Ja za bardzo nie umiem.

pozdro
d-wade
Sorry za offtopa, ale Orange_91, wiem że dawałeś screeny stadionu w temacie EP i zapowiadałeś że wyjdzie wraz z updatem EP ale jeszcze takowy nie wyszedł, a teraz mówisz że niedawno stadion już jest do ściągnięcia. To jak jest w końcu z tym stadionem Śląska?
Kamilbialego
POprosze o kolejny reup stadionu Polonii Bytom
reksio74
CYTAT(Kamilbialego @ Dec 11 2009, 21:32) *
POprosze o kolejny reup stadionu Polonii Bytom

może ci się spodoba-http://www.sendspace.pl/file/8e95b478fff95e7b74d9f7d
Assassin
A dalbys moze rade zrobic stadion Floty Świnoujście?
http://flota.swinoujscie.com.pl/stadion.html
http://www.youtube.com/watch?v=dWunl7uaFsU
koordi
Mam Zrobiony Nowy Stadion Arki - Stadion GOSiR w Gdyni.

Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Nie jest on przekonwertowany. Nie umiem tego robić - nie znam się na tym. Mogę dać linka. plik 3dm z rhino wraz z teksturami podpisanymi, patrząc na screeny nie będzie trudno dopasować.

!!!Jeśli jest możliwość zrobienia Wideo tutoriala PL lub wyjaśnienie tego w PDF ze screenami jak zrobić stadion GOTOWY do kitservera byłbym wdzięczny, ponieważ prace poszłyby o wiele szybciej!!!

Postaram się uzupełnić braki w polskich stadionach ( najpierw Ekstraklasa potem I liga itp. pozdrawiam, czekam na komentarze.
B@rt
Ohoho biggrin.gif Zaskoczyło mnie to. Co do konwertu to chyba nie pomogę. Mam nadzieję, że Walczu odezwie się w temacie. Rzeczy, które bym zmienił: jeśli dobrze widzę to krzesełka są zwykłe, mogłyby być 3D, i jeszcze kibice. Nie wiem czy widziałeś, bo pewnie po 3-letniej przerwie masz braki w edycji PES-a, to Walczu, Maxey, Alegor dają w swoich stadionach kibiców dodawanych w Rhino, Blenderze. Tutaj to dosyć dobrze widać: http://img17.imageshack.us/img17/7359/pes6...91816134103.jpg. Zarezerwuj już miejsce dla stadionu Miejskiego we Wrocławiu biggrin.gif
M4TT
Może sprobujesz zrobic stadion slaska wroclaw ?
Tolox11
Fantastic to see more polish stadium creator, that Arka stadium looks great ! Maybe would be good to talk with walczu, another fantastic polish editor, cos i think he was making Arka stadium too. And maybe togheter could make more polish stadiums without making the same at same time.

Hope you continue editing and could make the new polish stadiums.

Pozdro

walczu
Jak dla mnie to trochę zbyt mało szczegółów, ale źle na pewno nie jest. Co do konwertu to teraz na pewno nie pomogę, ponieważ mam strasznie dużo roboty, przepraszam. Zresztą mam przekonwertowaną swoją Arkę i nie widzę większego sensu. Jednak tak jak mówię, największym moim ograniczeniem obecnie jest czas.
Popracuj trochę nad detalami (dach, sektory vip, wejscie dla pilkarzy etc.). Powodzenia!!

edit:
acha jeszcze mam prosbe. dogadajmy sie co do tworzonych stadionow, poniewaz szkoda czasu na duble, a sporo modeli mam rozpoczetych. smile.gif
koordi
Spoko. Dzisiaj sobota, wiadomo miałem wolne ;p. Zrobiłem go w 3 godzinki. Jestem w kl. maturalnej jak co i brak czasu to też mój wróg. Ale cóż ^^ miłość do pesa ;p. Napiszcie mi listę stadionów ( zlecenie ) oraz dajcie mi screeny jak wyglądają te wasze stadiony nowej generacji w pes6 wink.gif . Pozdrawiam.

PS. W takim razie zacznę ten Śląsk wink.gif

Aha i prosiłbym o link do krzesełek 3D wink.gif jeśli można i do innych tekstur bo więcej mi czasu zajęło szukanie tych nieaktualnych xP
B@rt
Miałem gdzieś paczkę z obiektami w tym krzesełka, ale usunąłem kiedyś i teraz nie mogę znaleźć.
Zlecenie:
Stadion Miejski we Wrocławiu
Stadion im. Henryka Reymana, Kraków
Stadion Miejski w Gliwicach
Stadion im. Zdzisława Krzyszowiaka, Bydgoszcz

Innych stadionów typu Dialog Arena, PGE Arena nie wypisałem, bo Walczu je robi a chyba nie potrzeba podwójnych biggrin.gif

Co do nextgen stadionów biggrin.gif to najlepiej jak się zarejestrujesz na forums.evo-web.co.k i w temacie o stadionach do PES 6 działają 2 osoby z Niemiec. Maxey i Alegor tam możesz popatrzeć na screeny i ich się popytać.
koordi
W takim razie dalej czekam na pomoc z waszej strony. Każde modele 3d albo tekstury sie przydadzą.
walczu
Napisz do mnie na gg 1092981
arek16lodz
Ej, ty w końcu skończyłeś ten stadion Zawiszy, Podbeskidzia i Arki?
Jak tak to daj link, bardzo prosze wink.gif
B@rt
Jakby skończył to pewnie link byłby w temacie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.