Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Cheep
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Stron: 1, 2, 3
cheep
Cytat(naczelnik5 @ Mar 10 2008, 19:52:57) *
moim zdaniem 1 wersja bardziej podobna choc slabsza od strony technicznej :> ostatnia wersja dobra technicznie,ale wogole nie podobna moze zrob kogos innego a do baka wrocisz jak przyjdzie wena smile.gif , Żurawski ladnie ci wyszedl , matusiak srednio widac niby ze to on ale jakis dziwny. pozdro

no wlasnie mnie tez 1 wersja wydaje sie byc podobniejsza i to duzo... a tu wszyscy pisza inaczej... heh smile.gif
zobaczymy...
nantis
Daj któregoś Bąka do pobrania, błagam. Później najwyżej poprawisz.
U mnie Bąk strasznie wygląda więc prosze.
cheep
ok. z braku konkretnych wypowiedzi na temat jacka i na temat tego co w nim poprawic koncze prace nad kapitanem...
moim zdaniem jest podobny a jesli nie to musicie go sami poprzerabiac...
JACEK BĄK final edition:

p.s. jesli ktos bedzie zainteresowany poprawieniem go to prosze bardzo.
p.s.2 download w pierwszym poscie
naczelnik5
no troche jest podobny , ale bmp zdecydowanie za czarne przy oczach , ale zdecydowanie jeszcze wiele pracy ta mordka wymaga , zaczynajac od bmp konczac na modelu , wez sie za kogos innego , sam czasem torche siedze przy mordkach i wiem ze jak dluugo nie wychodzi to potem traci sie checi i pomysl , wiec zmiana grajka jest wskazana , powodzenia przy nastepnych pracach bo po zurawskim widac ze potrafisz smile.gif
Ronnie-10
Cheep nie poddawaj sie...przy Zurawskim na poczatku tez bylo beznadziejnie(az edytowales posta zeby nikt juz nie widzial jego twarzy tongue.gif ) a potem zrobiles naprawde przyzwoita mordke...mysle ze powinienes wyciagnac cos wiecej przy twarzy Bąka..popraw BMP bo jest jeszcze gorsze niz u mojego Błaszczykowskiego..nastepnie usta(zeby ich kształt nie byl taki kanciasty i zrob cos z ta czarna krecha pomiedzy wargami)...potem zabierz sie za oczy(sa za bardzo"napuchniete" i wygladaja conajmniej dziwnie...potem pokaz fejsa na forum i doradzimy co dalej..POZDRO

PS ale sie Qrde rozpisalem tongue.gif
vigor@pomorze
Bąk może podobny troche ale pierwsze wrarzenie jakie doznałem że to ODDO z Milanu... rolleyes.gif
.::Diego::.
Mówiłeś że można przerobić samemu jacka, także spróbowałem i wyszło coś takiego. Jak chcesz podrzuce ci bina i fote z której robiłem bmp bo nie chce mi sie go już poprawiać

Jacmen
Mordka lepsza od poprzednich poprawiłeś sie z tą wersją wink.gif
.::Diego::.
Cytat(jacmen @ Mar 14 2008, 21:01:39) *
Mordka lepsza od poprzednich poprawiłeś sie z tą wersją wink.gif

Jakbyś nie zauważył, to tego jacka robiłem ja, tyle że na modelu cheepa.
Typowy z ciebie nabijacz postów
no comments
cheep
E.MPENZA, A.PIRLO, K.J.HUNTELAAR, G.ZAMBROTTA, M.BAROS

piszcie czy sie podoba...
Paput
Mpenza BDB reszta takie przeciętniaki
Pro-Evo-S
CYTAT(cheep @ May 14 2008, 09:33:12) *
E.MPENZA, A.PIRLO, K.J.HUNTELAAR, G.ZAMBROTTA, M.BAROS

piszcie czy sie podoba...

Zambrotta i Baros tacy jacyś niezbyt. Pozostała trójka nawet, nawet.. wink.gif
who_me
Mpenza to jedyna ciekawostka ,a reszta byla robiona(tzn poprawiana bo te ryje sa zrobione przez Konami) milion razy wiec...
krzychu117
Cheep nie zrobiłbyś kilka twarzy drugoligowcom do osobnego dodatku II liga patch-faces add-on??biggrin.gif

Piechna
karwan
Pokorny
Pózniej mogę wrzucić jakieś inne fotki.
cheep
tomas rosicky:

robien92
Podjął by sie ktos stworzenia facepacka wisly?????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.