Ronnie-10
Dec 23 2007, 14:56
Witam!
Bede tu zamieszczal wszystkie swoje produkcje.Jestem poczatykujacym Facemakerem wiec nie wszystkie moje Facjaty beda dobre..prosze o wiele ocen i komentarzy..
Mój Pierwszy FEJS:
ALOU DIARRA(Preview)

Bede Go jeszcze poprawial...prosze o komenty...
Damian.
Dec 23 2007, 14:59
Udana mordka. Popraw lekko nos i łączenie warg
Pozdr:)
szołpas
Dec 23 2007, 15:01
ładny shrek wyszedł ... wez popraw ten kolor za zielony no i w moim odczuciu nie podobny ale jak na 1 morde jest dobrze
d-note
Dec 23 2007, 15:03
Mordka jest w porządku

Jedyne co, to możesz troche poprawić nos

I trochę taki nie podobny.
Pozdr
Ronni1010
Dec 23 2007, 15:57
Dobra mordka tylko jakis taki zielony
jak na pierwszą jest OK
Pozdro
Cytat(Ronaldinho-10 @ Dec 23 2007, 16:01:29)

Dobra mordka tylko jakis taki zielony
jak na pierwszą jest OK
Pozdro
W czym jest dobra, jak nie jest w ogóle podobny?
Ronnie-10
Dec 26 2007, 17:46
Moj Kolejny Face...
Alex (Chelsea Londyn)

Juz niedlugo Final Alou Diarra...prosze o ocenki i komentarze...pozdrawiam wszystkich!
Ronni1010
Dec 26 2007, 18:27
Nawet niezły ten Alex, wyostrz bmp i popraw usta i nos
d-note
Dec 26 2007, 18:42
Dobry Alex, bmp troche dziwne, ale nie jest źle.

Ogólnie porządna twarz
Stepover
Dec 26 2007, 19:58
Cytat(D-Note @ Dec 23 2007, 15:07:46)

Mordka jest w porządku

Jedyne co, to możesz troche poprawić nos

I trochę taki nie podobny.
Pozdr

Jest tu jakiś moderator? Normalnie nie moge patrzeć... Czy Wy nie wiecie, że "nie" z przymiotnikami piszemy łącznie?! Tak ciężko zapamiętać? W regulaminie chyba pisze, że jeśli ktoś ma dyslekcje (jest dyslektykiem) to niech pisze sobie gdzieś gdzie sprawdzi mu błędy i dopiero wtedy na forum. A co do fece'ów to dla mnie się podobają. Jak na początek to dobra jakość Alou Diarry tylko taki trochę zielony. Jeśli chodzi o Alexa to także wygląda dobrze. Popraw lewe ucho bo wygląda jak "złamane". Pozdro
.:KUNA:.
Dec 27 2007, 10:05
Nie wiem jak wyglada to nie oceniam;p A jakoosc dobry-
artysta germanista
Dec 27 2007, 10:08
eee niezły
Ronnie-10
Dec 27 2007, 17:37
Alou Diarra(FINAL)...

Prosze o komentarze...bo cos ich malo

pozdrawiam...
Ronni1010
Dec 27 2007, 18:58
dobry Diarra
Mortin
Dec 27 2007, 21:35
wyglada juz lepiej niz pierwsza wersja, lecz to jednak nie do konca to

mysle, ze mozesz jeszcze lekko poprawic kolorek, bo na polikach ma pozostalosci po zielonym, przez co wyglada troche jak zombie, tudziez hulk
model konami wykonalo juz dobry, wiec nie musiales duzo poprawiac i dlatego wyglada nawet niezle
pozdro
Stepover
Dec 27 2007, 22:16
Dla mnie bomba

Gdybym miał PESa2008 to bym na pewno wrzucił (o ile dasz BINa

)
Ronnie-10
Dec 29 2007, 14:56
Prosze o jakies komentarze co do Diarry...podoba sie czy nie?...prace nad kolejnym fejsem trwaja,ale najpierw prosilbym o kilka komentarzy co do Alou..poprawic w nim cos oprocz tego co wymienil Mortin?...pozdrawiam..
Ronni1010
Dec 29 2007, 15:27
Alou Diarra podoba mi się, ładnie ci wyszedł.
Powinieneś poprawić tylko kolor i nos
Pozdro
Ronnie-10
Dec 30 2007, 22:16
Moj Pes ulegl uszkodzeniu

wiec przez pewien czas bede pokazywal Preview z Oedit'a..
Juninho Pernambucano(Preview)

Prosze o oceny bo bardzo ich malo...nie wiem dlaczego...

POZDRO
Ronni1010
Dec 30 2007, 22:28
Super Juninho, wklej oczka i będzie cool xD
Pozdro
Stepover
Dec 30 2007, 22:32
Usta do poprawy, mapowanie lewego oka tak samo. Nie podoba mi się też broda. Jak poprawisz będzie 9 albo 10 na 10. Na razie daje 7
Ronnie-10
Dec 31 2007, 20:04
Juninho Pernambucano(FINAL)

Scena Pes2008 zanika chyba szybciej niz powstala..prawie zero komantarzy..wystarczy napisac co sie podoba a co nie...to motywuje do nastepnych prac..Wiec bardzo prosze o oceny...pozdrawiam..
Stepover
Dec 31 2007, 20:53
To samo co preview. Szczerze? Wole tego od Konami.
Ronnie-10
Dec 31 2007, 21:02
Po pierwsze Stepover jak mozesz wolec tego od KONAMI skoro nie masz PES'a 2008.
Po drugie wiem ze jestes na mnie o cos obrzony(tylko my wiemy o co) i dlatego robisz syf w moim temacie.
Po trzecie Twoja wypowiedz tutaj mija sie z faktami gdyz NORMALNY czlowiek zauwaza róznice miedzy wersja Preview a Final..
Wiem ze masz do Tego prawo ale wolalbym,gdybys nie wypowiadal sie w moim temacie gdyz Twoje oceny maja inne podloze niz twarze przeze mnie zrobione..
PS:przepraszam za tego posta wszystkich ale nie moge pozwolic na robienie syfu w temacie przez jakiegos obrazonego uzytkownika...pozdrawiam..Prosze o ocenki..
Kubus91
Dec 31 2007, 22:04
W Oedicie wyglada fajnie. Niestety wydaje mi sie ze w grze ta twarz bedzie wygladala troche inaczej, Moim zdaniem jest lepszy niz ten od KONAMI.
Podobienstwo jest, troche mi usta nie pasuja.
Pokaz jeszcze screen z gry

Co do posta Stepovera to widac ze sie Final rozni od preview. Poprawione jest mapowanie lewego oka(z naszej perspektywy prawego) i mapowanie gornej wargi, dolna rowniez jest troche zmieniona.
PS:krysianq3 nie musisz uzywac CAPS LOCKA na forum
pzdr.
Ronnie-10
Dec 31 2007, 23:40
Cytat(Kubinho1916 @ Dec 31 2007, 22:08:57)

Podobienstwo jest, troche mi usta nie pasuja.
Pokaz jeszcze screen z gry

Faktycznie mi tez usta"troche"nie pasowaly,ale myslalem ze to tylko moje zdanie...juz poprawilem i tym samym zakonczylem prace nad Juninho..

Jak bede juz mial PES2008 to zrobie screena z gry i jesli ktos bedzie chetny to DOWNLOAD

... prosze o komentarze i oceny mojej pracy..pozdrawiam..
Cytat(Ronnie-10 @ Dec 31 2007, 23:44:48)

Faktycznie mi tez usta"troche"nie pasowaly,ale myslalem ze to tylko moje zdanie...juz poprawilem i tym samym zakonczylem prace nad Juninho..

Jak bede juz mial PES2008 to zrobie screena z gry i jesli ktos bedzie chetny to DOWNLOAD

... prosze o komentarze i oceny mojej pracy..pozdrawiam..
W pełni obiektywnie będzie można ocenić dopiero wtedy kiedy zobaczymy preview z gry. Pokaż fotkę z której go męczyłeś.
Ronni1010
Jan 1 2008, 09:59
Moim zdaniem jego Juninho jest lepszy niż ten od KONAMI, jest bardzo podobny
i jedyne co do poprawy to górna warga i tyle...
Pozdrawiam
Ronnie-10
Jan 1 2008, 10:37
"Wymeczylem"

go z tej fotki...poprawione usta zobaczycie juz na fotce z gry...bo bez sensu jest wstawiac kolejny preview na forum..Fota z której go robilem jest dosc mala wiec to chyba wszystko co udalo mi sie z niej"wycisnac"pozdrawiam..
Stepover
Jan 1 2008, 15:20
Cytat(krystiang3 @ Dec 31 2007, 21:24:57)

JESTEM TU NOWY --GENIALNE TWARZE- BARDZO PODOBNE DO żywych!! TAK TRZYMAJ!!!
JESLI TO CO NAPISALES W ODPOWIEDZI STEPOVEROWI JEST PRAWDA TO OSOBNIK POD TYM PSEUDONIMEM JEST BESZCZELNY NIE WYKAZUJE SIE ZADNYM PROCENTEM ILORAZU INTELIGENCJI, ITP.
Pfff jak można się obrazić na de... a może nie powiem brzydko. Przecież takiemu można tylko współczuć. Popraw dolną wargę na mniejszą albo spróbuj ustawić górną wargę tak aby była trochę bardziej proporcjonalna do dolnej wargi.
PS (Ronnie-10) nie mam PESa ale widziałem Juninho i dobrze wiem jak wygląda twarz tego piłkarza w najnowszej odsłonie serii Pro Evolution Soccer. Widziałem gre i miałem okazję wszystko sprawdzić. Ronnie niech Ci się nie wydaje, że robisz świetne twarze.
PS2 (krystiang3) z tego co wiem to iloraz inteligencji jest to wartość liczbowa testu psychometrycznego. Dlatego mam pytanie: co to jest "procent ilorazu inteligencji"? Co do Twojej inteligencji to w skali binetowskiej (skalach binetowskich) wynosi poniżej 68,natomiast w skali wechslerowskiej (skalach wechslerowskich) wynosi poniżej 70. Tak więc pozdrawiam i żeczę owocnej pracy w poprawianiu swojego "procentu ilorazu inteligencji".
Raffels
Jan 1 2008, 17:26
Jeszcze jedno zdanie nie na temat i posypią sie warny.
Ronnie-10
Jan 1 2008, 17:44
Dziekuje za usuniecie zbednych postow Stepovera.Prosze nie robic syfu w temacie...
Jununho Pernambucano...Preview z Gry..

*
Zdjecie dzieki uzytkownikowi Kubinho1916
Prosze o oceny i komentarze...pozdrawiam..
Średnia twarz. Nie jest zła, ale są błędy.
Usta, oczy i troche nos
bartek-brt
Jan 1 2008, 18:06
Popraw usta gdyż ma za wąskie i nie widać kącików.
Stepover
Jan 1 2008, 22:53
Nieźle wygląda w grze (to moje zdanie nie to że krytykuje). Albo mi się wydaje albo z profilu wygląda świetnie.
PS a widziasz mówiłem żebyś poprawił usta. Inni też tak twierdzą.
Ronnie-10
Jan 3 2008, 17:05
Poprawilem usta,oczy i lekko nos...mam nadzieje ze sie spodoba...prosze o duzo ocen..podoba sie czy nie?..pozdrawiam
Kubus91
Jan 3 2008, 17:39
No coz, usta wydaja sie byc lepsze. Jakosc dobra
Juz poprzednia wersja mi sie bardzo podobala i teraz nadal podtrzymuje swoje zdanie

pzdr
PS: Kogo zamierzasz zrobic nastepnego??
Ronnie-10
Jan 3 2008, 20:29
Sam nie wiem kogo zrobic...i nie wiem czy jest sens bo zainteresowanie moimi mordkami jest prawie zerowe

ocencie Juninho i podawajcie pomysly kogo Robic i dajcie fotki...POZDRO
Stepover
Jan 3 2008, 20:40
Niezły Juninho. Wszystko jest na miejscu ale ja ciągle (sam nie wiem dlaczego) wole tego od Konami.
Zrób Bruno Alvesa, w temacie fotki dla facemakerów jest dobre zdjęcie. Poszukać czy sam znajdziesz?
Damian.
Jan 3 2008, 21:17
Dobra mordka. Popraw mapowanie prawego oka i koncowke prawej brwi.
Pozdr
Twarz dobra ale bym poprawił brwi, usta i nos. Możesz spróbować zrobić DRENTHE. Może to być dla ciebie dobry sprawdzian.
Ronnie-10
Jan 11 2008, 20:57
Zanim pokaze Raystona Drenthe ktory wymaga jeszcze wielu popraw zaprezentuje kolejny Fejs...Bede jeszcze nad Nim pracowal wiec prosze o uwagi i sugestie....
Samuel Eto'o (Preview)
Prosze o Komentarze...Pozdrawiam..
perONE
Jan 11 2008, 21:02
oczy, usta i nos do poprawki totalnej IMO. I BMP za zielona
Bardock
Jan 12 2008, 13:56
Zgadzam się z poprzednikiem, ale pracuj dalej
Ronnie-10
Jan 17 2008, 18:26
Mam Pytanie...otoz nie wiem jak zrobic oczy zawodnikowi z bmp...czy moglby mi ktos pomoc?....bilak zrobil oczy Eduardo Da Silvy w ten sposob...bylbym wdzieczny...pozdro
.:KUNA:.
Jan 17 2008, 18:45
Zielono mi;pNos do poprawki
Ronni1010
Jan 19 2008, 12:54
dobry Eto'o ale trzeba w nim poprawić BMP i nos
Pozdr
Najlepiej zrób nowe bmp. I wtedy posiedź w oedicie, bo wygląda jakby miał zaraz puścić pawia.
W drugim usta i nos do poprawy... również.
Ronnie-10
Jan 20 2008, 13:34
Kolejna Morda..
Ronaldinho Gaucho

Komentujcie...wszelakie uwagi mile widziane

pozdrawiam...
perONE
Jan 20 2008, 13:45
z przodu dobry jedna na nosie jest odcien zielonego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.