Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Ronnie-10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Stron: 1, 2, 3
zywul
No chyba najlepsza twoja pracka. Może spróbuj troszeczkę przymknąć mu usta, ale tylko troszeczkę. I popraw ten zielony na nosie. BMP ładnie ci wyszło, chociaż może troszkę przostrzone, ale może mi się tylko wydawać. I możesz jeszcze trochę nos z profilu poprawić.
Ronni1010
Fajny Roni, popraw nos bo trochę plamek zielonych ma i brwi popraw,
bmp dobrze ci wyszło
d-note
Niezła twarz, ale bmp złe tongue.gif
Nos zielony wink.gif
Rmcf
Niezłe prace. Zwłaszcza ten ostatni Ronaldinho dobrze ci wyszedł. Do poprawienia wg mnie jest tylko ten nos.A tak to jest chyba dobrze smile.gif Pzdr
Ronnie-10
Ronaldinho Gaucho(Final)

Dziekuje za cenne rady i prosze o oceny...pozdrawiam...
Damian.
Ostatnie mordki na dobrym poziomie wink.gif Tylko tak dalej a będzie tylko lepiej:)
Pozdr
Pelas
zamknij mu jape..;
rolleyes.gif
i face będzie naprawde fajny..:
Ronnie-10
Prosze o Wiecej komentarzy....
don rxf
Naprawde niezla twarz, ale przymknij mu usta smile.gif
Ronni1010
spoko Ronaldinho
mati6a
Ym Miodzio twoje facy biggrin.gif 10/10
Ronnie-10
Dziekuje za komentarze...(chociaz ich ilosc nie powalala)....ukonczylem Ronaldinho..zamknalem mu jape laugh.gif

OCENKI!!!
Ronald
Super morda... Ale. Podobieństwo jest, model też jest (dobry), bmp też kozackie. Ale coś mi w nim brakuje... sam nie wiem czego. Byćmoże tylko ja mam takie odczucie.
Ronni1010
Bardzo ładny Roni, lepsza wersja niż ta pierwsza z otwartą japą
Pelas
zgadzam się z poprzednikiem..
fejs można śmiało zaliczyć do udanych...:
Bartezz
Twarz bez zarzutow
Ronnie-10
Myslalem ze bedzie wiecej komentarzy... unsure.gif dajcie jakies ocenki....
Auer
Popraw oczy i zmniejsz usta i będzie gites!
Ronnie-10
Kolejny "Fejs"
Fredrik Ljunberg(Preview)

I prośba o ocenki....pozdrawiam...
perONE
calkiem niezla ale usta mi jakos nie pasują
Paput
Twarz spoxik tylko te usta jakies takie dziwne.
IMO usta do poprawy, a tak to fajny face dry.gif
zywul
Spoko tylko usta popraw, bo wygląda jakby chcaił się całować. Rośniesz w siłę. Pozdro!
mati6a
Roni 10/10 biggrin.gif Super odwzorowany biggrin.gif
A lJ dziwnie wyglada w grze tongue.gif
don rxf
Ronaldinho dobry, Ljungberg troche gorszy.
Ronnie-10
Dziekuje za liczne komentarze...wszystkie poprawione wedlug waszych porad twarze pokaze w paczce...
Skromny preview z gry...
Gabriel Heinze

Mówcie co do poprawy..a mysle ze sporo tego jeszcze bedzie...
PS:Juz za niedlugo pokaze preview Pawla Brozka...
Pozdrawiam...
szołpas
do poprawy worki pod oczami,nos jest też jakiś dziwny,srodek ust i wielokolorowe bmp
pozdro;)
Paput
Do poprawy:
Przestrrzone bmp.
nos jakiś dziwny i usta IMO
norek
Popraw usta i nos gdyz znacznie odbiegaja od fotki.
don rxf
Niezla twarz ale jak juz norek wspomnial, do poprawy usta i nos smile.gif
zywul
Usta, nos, okolice oczu i będzie spoko.
Ronnie-10
Dziekuje za komentarze...Heinze zostal juz poprawiony...
Jest tez druga sprawa...jestem w beznadziejnej sytuacji gdyz musialem na pewien czas wymienic karte graficzna na gorsza i nie moge ustawic PES'a2008 na high detale(moj geforce zostal uszkodzony przy podkrecaniu) sad.gif wiem ze nikt sie nie zglosi ale mimo to chcialem tutaj zamiescic prosbe..by ktorys z uzytkownikow tego forum pstrykal dla mnie fotki twarzy z PES2008...chcialbym nadal kontynuowac moja "prace" z "mordoróbstwem" wiec bylbym bardzo wdzieczny...w sumie nie wiem co moglbym zaoferowac wzamian za pomoc...jesli bylby ktos "chetny"(w co watpie) to piszcie na priv...POZDRAWIAM
Ronnie-10
Bylem u ziomka i zrobilem pare fotek...
Garbiel HEINZE(FINAL)

Mysle ze jest lepszy...prosze o komentarze..i o to zeby ktos mi pomogl z tymi fotkami na high huh.gif pozdrawiam wszystkich...Oceniajcie..
Pelas
Ljunberg---> taki sobie...
jednak Heinze zrobił bardzo dobre wrażenie.>:D
co do fotek na high... ja bym z miłą checią pomógł ale szczerze nie chce mi się wrzucać ryjków i instalować pesa 2008..:
swoją drogą szkoda że zwalili tak tą cześć...;((

EDIT: popraw te włoski na czole i gdzieniegdzie umorosane czoło..zapewne na bmp ryjca wklejałeś fotke z włosami i widać efekty.. bo te czoło nie wygląda tak rewelacyjnie .. poza tym ryjcun bardzo dobry tak jak wcześniej wspomniałem...keep it up
Ronnie-10
Dzieki Pelas za komentarz....
Pawel BROŻEK(Preview)

PS Sorki za jego koszulke ale Qmpel mial problem z wgraniem go do Wisly dry.gif
PS2 Twarz nie jest ustawiona jesli chodzi o szerokosc i wysokosc wiec dlatego moze niektorym wydawac sie dziwna...
PS3 Prosze o jakies komentarze...chcialbym zebyscie mowili co zrobilem dobrze a co zle w twarzy...POZDRAWIAM
Kubus91
Fajna twarz Pawła. Podobienstwo w miare jest. Jedyne co mi nie przypasowało to usta. A tak to twarz prezentuje sie calkiem okazale.
pzdr.
Pelas
co do Brożka... to jakieś mieszane odczucia mam...
Dół ryjca jakiś taki Odonkorowaty..wink.gifbiggrin.gif poza tym nos zrób bardziej świński i popracuj jeszcze nad oczami i brwiami..smile.gif
Ronnie-10
Dzieki za dwa komentarze i prosze o wieksza ich ilosc bo nie wiem czy poprawianie Brożka ma jakikolwiek sens...Pelas"dół ryjca" smile.gif wyglada tak bo chyba korzystalem ze zlego modelu...jesli jeszcze pare osob doradzi co jest źle to postaram sie naniesc poprawki na modelu innego grajka i powinien wyjsc calkiem niezly Polak....Pozdrawiam i prosze o wiecej ocenek...
FlAtRoN
Ogólnie twarz ma złe proporcje, Paweł nie jest takim ,,grubaskiem" .
Lepiej zmapuj usta i nos zrób bardziej ,,świński" jak to pisał Pelas .
Możesz też postarać się lepiej ,,wtopić" fotę w teksturę po jego prawej stronie twarzy.
zywul
BMp na czole jest nie najlepiej wtopione. No i może jest trochę przygruby.
Ronnie-10
Sorki za powtorke z rozrywki ale To moj IDOL wiec chcialem jeszcze nad nim popracowac..Efekt??..prosze bardzo:

R10(Final)

Prosze o ocenki...
PS: jak beda chetni to dam DOWNA...pozdrawiam
Ronnie-10
Jakies Komentarze?....nie wierze ze jest az taki zly...piszcie cos...pozdrawiam
mati6a
Roni dobry wrecz bardzo dobry biggrin.gif ale slaby Brozek tongue.gif A Obrona Realu GiT
szolik
Ronnie mi sie podoba, bardzo realistycznie wygląda. Jest OK ale mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej
Ronnie-10
Ludzie wiecej ocen...
Dla tych co chcieli:

DOWNLOAD

Dorin
Ronaldinho jak dla mnie idealny, jesli chodzi o Brożka to troche słabo z podobieństwem... ale wielki plus za facjate polaka smile.gif
Slipknot
Twarz Brożka jest super, tak trzymać. Róbcie ludzie twarze polskich piłkarzy!!!!!!!!!!!!!!
Arek.PL
Ronaldinho zajebisty, ale z profilu juz troche gorszy smile.gif Brozek nie bardzo wiem jak wygląda tongue.gif (totalny brak zainteresowania PL piłka) też moe by;)

Pozdrawiam ;-)
Bartezz
Twarze nawet nawet
Ronnie-10

DOWNLOAD
Dorin
moze teraz pykniesz jakiegos polaka smile.gif? ...strasznie jest mało tworzy naszych piłkarzy do najnowszego pesa :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.