kroczek
Dec 7 2007, 14:29
Bardzo ładne kitsy.
olivier
Dec 7 2007, 15:06
Może zrób kitsy dla Lecha Poznań oraz Wisły Kraków?
Cytat(olivier @ Dec 7 2007, 17:10:25)

Może zrób kitsy dla Lecha Poznań oraz Wisły Kraków?
taa wiem, ale od czegos trzeba bylo zaczac

wypadlo na legie :] dla wisly wystarczy chyba maly update tego co jest od konami no a lech od podstaw

na wszystko przyjedzie czas
.:KUNA:.
Dec 7 2007, 15:26
Bdb, fajnie wygladaja w pesie;p
dj_adriano
Dec 7 2007, 16:46
no bardzo ładne estetyczne chociaż niestety legii
skoro masz juz taka teksture to postaraj sie zrobic PGE (Legia i GKS maja takie same stroje tyle ze ten co Legii jest alternatywny to u nich jest domowy i na odwrot )
gratki za podjecie proby zrobienia kitsow polskich druzyn tyle herb Legii nie jest obrysowany bialym chyba
edit:zwracam honor , jednak zaznacz to obrysowanie i uzyj rozmycia Gaussowskiego
Cytat(bilak @ Dec 7 2007, 20:37:59)

skoro masz juz taka teksture to postaraj sie zrobic PGE (Legia i GKS maja takie same stroje tyle ze ten co Legii jest alternatywny to u nich jest domowy i na odwrot )
widzialem rozne fotki GKSu i w sumie nie wiem do konca ktora sa te home i away no bo fakt sa takie jak L ale sa tez inne wersje wiec jak cos to niech ktos napisze ktore sa te najbardziej oficialne :] bo do pes08 wchodza tylko 4 kitsy..
Cytat
gratki za podjecie proby zrobienia kitsow polskich druzyn tyle herb Legii nie jest obrysowany bialym chyba
chyba jednak jest obrysowany
ronaldo_9
Dec 7 2007, 20:25
Cytat(oes @ Dec 7 2007, 15:18:29)

taa wiem, ale od czegos trzeba bylo zaczac

wypadlo na legie :] dla wisly wystarczy chyba maly update tego co jest od konami no a lech od podstaw

na wszystko przyjedzie czas

bardzo dobrze ze na legie wypadlo
stroje zajebiste, pewnie kiedys powstana lepsze ale na tym etapie... szacun
czemu na bramkarskich nie zrobiles legia.com?
pozdro
Widać, że stroje żywcem wzięte z pesowskich oryginałów. Ale to przecież nic strasznego. Zrobili je, to czemu nie miałbyś z tego korzystać. Wykonanie jest po prostu poprawne
Kriss91
Dec 15 2007, 00:48
Może mi się wydaje (w co wątpię), ale wszystkie kitsy Lecha oprócz GK Away to oryginalne kitsy innych drużyn z PESa z nowymi logosami. Nie napracowałeś się zbytnio. Co do GK Away to brzydko wykonane zostały te wstawki (poszarpane i nieobrobione). Musisz posiedzieć dłużej nad programem graficznym i poodkrywać nowe opcje zanim stworzysz nowy kits - taka jest moja rada.
PS. Nie jestem wścibski
ronaldo_9
Dec 15 2007, 09:22
a ja sie ciesze ze ktos w ogole sie tym zainteresowal bo te kitsy z oe patcha to nieporozumienie
dobra robota oes
pozdro
tak jak pisalem nie moja wina ze druzyny uzywaja podobnych koszulek.. takie wydaje producent i w takich graja :] porobilem sobie templayty roznych rodzajow i z tego korzystam zeby jak w najwiekszym stopniu przypominalo to w u nas sie gra.. a co gkaway to jasne sprawa ze bedzie update, chcialem cos poprostu wydac zeby nie bylo nudno w temacie :]
ps. gkaway po malych poprawkach.. ciekawe kiedy ktos zauwazy ze kitsy sa odwzorowane chyba w 100% :/
olivier
Dec 15 2007, 17:14
Zrób Third Kits do Lecha Poznań cały niebieski.Stroje są naprawde dobre.
artysta germanista
Dec 15 2007, 17:41
rozbrajasz mnie tymi kitsami

odpisz pw ;p
ronaldo_9
Dec 15 2007, 19:27
Cytat(oes @ Dec 15 2007, 11:45:19)

tak jak pisalem nie moja wina ze druzyny uzywaja podobnych koszulek.. takie wydaje producent i w takich graja :] porobilem sobie templayty roznych rodzajow i z tego korzystam zeby jak w najwiekszym stopniu przypominalo to w u nas sie gra.. a co gkaway to jasne sprawa ze bedzie update, chcialem cos poprostu wydac zeby nie bylo nudno w temacie :]
ps. gkaway po malych poprawkach.. ciekawe kiedy ktos zauwazy ze kitsy sa odwzorowane chyba w 100% :/
ktos kto oglada mecze oe zauwazy
jeszcze kitsow nie probowalem bo nie mam pes'a ale jak bede mial to wrzuce
a ta plama na spodenkach (L) to blad czy tak ma byc?
jesli mozesz to daj czyste template
pozdro
kostek
Dec 16 2007, 12:06
Ćwicz, ćwicz...
Najlepiej nadal na polskich strojach.
Cytat(ronaldo_9 @ Dec 15 2007, 21:31:15)

a ta plama na spodenkach (L) to blad czy tak ma byc?
hahaha

nie zauwazylem tego bo mialem monitor za ciemno ustawiony

kitsy juz po poprawkach

jak cos ktos znajdzie do poprawy to pisac!
ps. jakie kitsy robic kolejne? :]
kroczek
Dec 16 2007, 16:31
Może zrobisz kitsy Wisły?
ronaldo_9
Dec 16 2007, 17:02
Cytat(oes @ Dec 16 2007, 15:53:45)

hahaha

nie zauwazylem tego bo mialem monitor za ciemno ustawiony

kitsy juz po poprawkach

jak cos ktos znajdzie do poprawy to pisac!
ps. jakie kitsy robic kolejne? :]
jak masz template adidasa to zrob pge, pume to widzewa, a z innych to moze zaglebie albo korone
pozdro
cos mi sie wydaje ze wypadnie na korone

a co do wisly to w sumie mam poprawione kitsy te co wydalo konami plus nowego gk ale na wydanie przyjdzie czas
ślimak
Dec 16 2007, 18:22
Wykonaj dla Legi czerwone bo te zielone (jest to bardziej kolor wyprana zieleń

)

to są chyba alternatywne
Cytat(ślimak @ Dec 16 2007, 20:26:55)

)

to są chyba alternatywne

w takich grali z cracovia to takie im zrobilem.. a te czerwone to chyba bardziej sa uzywane na PE, tak to widzialem na fotkach..
Z Cracovią w takich grali, bo Cracovia ma biało - czerwone
ronaldo_9
Dec 16 2007, 19:37
Cytat(ślimak @ Dec 16 2007, 18:26:55)

)

to są chyba alternatywne
ogladalem jesienia wiele spotkan (L) i w czerwonych nie grali, ale moze sie myle
Flisak
Dec 16 2007, 19:51
Oes, nie musisz robić Korony, bo ja niedługo wydam ten strój
Jakie masz ustawienia do Legii ?
Felek?@1
Dec 21 2007, 11:39
da sie jakos wgrac pojedyncze loga w pliku chodzi mi o druzyny pes united jak ktos wie niech odpowie
artysta germanista
Dec 21 2007, 12:11
no dawaj następne pracki
Cytat(Felek?@1 @ Dec 21 2007, 13:43:25)

da sie jakos wgrac pojedyncze loga w pliku chodzi mi o druzyny pes united jak ktos wie niech odpowie
ostatnie dwa pliki w cv_0 odpowiadaja za loga druzyn..
nastepne prace jakos niedlugo

w sumie racja pasuje za cos sie zabrac ;]
Felek?@1
Dec 22 2007, 15:55
tylko tam sa loga narodówek ligi angielskiej i francuskiej jak sie dostoc do reszty log?
otworz sobie CALY plik a nie pierwsze 100

wpisujesz wartosc w ggsie i bedzie
Felek?@1
Dec 23 2007, 07:26
wielkie dzieki oes za pomoc
luz nie ma problemu
Felek?@1
Dec 24 2007, 08:08
wie ktos moze jakim programem przerobic filmik UEFA CL by było intro do pes2008 A MIZE KTOS MA JUZ TAKIE INTRO BYŁBYM BARDZO WDZIECZNY .LU ZROBIENIE TEGO
http://www.youtube.com/watch?v=vb-0_0EN7uY...feature=related
Cytat(oes @ Dec 15 2007, 00:21:58)

Bardzo dobre stroje Lecha.
Zapodaj czystą teksturke do stroi jak możesz
Felek?@1
Jan 19 2008, 08:22
Mam prośbe... Prosze o pomniejszenie tych herbów do 64x64 (TYLKO ZMNIEJSZYĆ) byłbym wdzięczny tu jest link:
http://rapidshare.com/files/84739595/Herby.rar.html
Nie widzisz że to temat z kitsami?
karolinho
Jan 19 2008, 14:10
Czy mógłbyś zrobić drugi kit bramkarza Barcelonie ?Wiem ,że robisz tylko do OE ,ale wg. mnie jesteś jednym z najlepszych
kitsmakerów do PES'a 2008 więc może się skusisz.Pozdro
sory ze to stoi w miejscu ale wiecie.. sesja.. a te loga zrobie jak bede mial chwile i dam ci linka jako PW
swiatek
Jan 19 2008, 19:11
zrob stroje dla juve bo mi nie chodza, prosze:)
karolinho
Jan 19 2008, 19:16
Cytat(oes @ Jan 19 2008, 15:32:05)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!Wreszcie normalnie super już od tej czerni mnie oczy bolały. Wielkie THX,ThX ,thx jesteđ super
Cytat(swiatek @ Jan 19 2008, 21:15:13)

zrob stroje dla juve bo mi nie chodza, prosze:)
po co robic skoro sa dobre? moze poprostu ci wrzuce swoj GDB dla juve.. z tego co pamietam gk (home,away) player (home, home alternative, away)
swiatek
Jan 21 2008, 19:33
to wrzuc jak mozesz.
z gory dzieki
Marcin28J
Jan 23 2008, 10:50
Witam czy możesz zrobić strój jagi? i mam pytanko w jakim progrmaie to robisz??? I masz tu pre templejtów może się przydadzą
http://www.pesfanworld.com/templates-pes-2008-vt440.html
chodzi ci o jakis konkretny? czy caly zestaw? napisz mi na PW najlepiej z kilka linkow do fotek..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.