Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Oesukinsyn
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3
Dorin
hehe, zrobił nam sie mały turniej tongue.gif ,ale to lepiej dla graczy pes'a 2008 smile.gif Dobre stroje i świetne numery, szczególnie te do home kitsow.

Pozdrawiam
oes
Cytat(Dorin @ Feb 20 2008, 03:40:49) *
hehe, zrobił nam sie mały turniej tongue.gif ,ale to lepiej dla graczy pes'a 2008 smile.gif Dobre stroje i świetne numery, szczególnie te do home kitsow.

Pozdrawiam

szczerze mowiac to nawet nie wiedzialem ze sie zbrales z robota za ta koron wink.gif myslalem ze tylko numerki potrzebujesz.. i tak wrzucilem to co mialem zrobione wczesniej przez siebie smile.gif zrobilem dzisiaj troche poprawek i mysle ze dosc dobrze i podobnie to teraz wyglada w grze smile.gif
barman_2000
stroje wyjazdowe Korony to porazka, one nie są pomarańczowe tylko zółte i numerki tak samo, popraw to a bedzie git
oes
Cytat(barman_2000 @ Feb 24 2008, 19:47:35) *
stroje wyjazdowe Korony to porazka, one nie są pomarańczowe tylko zółte i numerki tak samo, popraw to a bedzie git

z tego co pamietam to ten zolty kolor bralem z fotki.. i pozniej juz takiego uzylem.. to napisz na jaki go zmienic zeby bylo dobrze.. no albo druga opcja.. moze masz za bardzo podkrecone kolory w monitorze :]
Zagłębiak
kolego zrobiłbyś kitsy i numery dla Zagłęia Sosnowiec?
oes
Cytat(Zagłębiak @ Feb 25 2008, 18:15:03) *
kolego zrobiłbyś kitsy i numery dla Zagłęia Sosnowiec?

nie wiem wink.gif zobaczymy..

a teraz cos nowego smile.gif

GKS Belchatow:
Home:
collar = 0
model = 105

Away:
collar = 1
model = 45
FIFINHO9393
Widze oes że zamierzasz wydać cały kitspack OE.Oby tak dalej rolleyes.gif
BJS
No jeszcze jakby zrobil dla Craxy i ŁKS(te by dorin slabe) to by była gitara
Dorin
Piękne stroje smile.gif zrobisz dla nich jeszcze numery ze znaczkami ekstraklasy i fonty ?
oes
Cytat(Dorin @ Feb 26 2008, 01:23:22) *
Piękne stroje smile.gif zrobisz dla nich jeszcze numery ze znaczkami ekstraklasy i fonty ?

czarne:

biale:

mysle ze calkiem podobne smile.gif
Dorin
fajne, dzieki smile.gif jedyne niedociagniecie to to ze na te znaczki ekstraklasy sa na bialym tle...
oes
Cytat(Dorin @ Feb 27 2008, 02:23:29) *
fajne, dzieki smile.gif jedyne niedociagniecie to to ze na te znaczki ekstraklasy sa na bialym tle...

sory dorin ale jak dla mnie tym razem jest bez bialego wink.gif
Dorin
a rzeczywiscie smile.gif zwracam honor
oes
Legia (update)

collar = 0
model = 24

Dorin
Bardzo ładna Legia... własnie miałem sie zabrac za stroje tej druzyny ale widze ze juz nie ma po co smile.gif

Pozdrawiam
Jacmen
Stroje bardzo dobre wink.gif
RockSpeaker
Fajne kity, ale mam prosbe. Moglbys podac modele do pierwszych strojow(legia, lech)?
oes
Polska TP (z dzisiaj) tak na szybko smile.gif

oes
w koncu byla chwila zeby to dokonczyc.. ale chyba to beda ostatnie kitsy.. sam nie wiem.. zobacze jeszcze..

kostek
Chyba trochę zbyt szary kolor dobrałeś do pasów.
oes
Cytat(kostek @ Mar 21 2008, 02:32:48) *
Chyba trochę zbyt szary kolor dobrałeś do pasów.

taki jest wlasnie w pes2008 uzywany jako kolor bialy ( R:200 G:200 B:200 )

co do modelu w grze uzywalem:
collar = 0
model = 23

ale nie jest to najlepszy wybor (chodzilo mi glownie zeby kolniezyk pasowal) przeszkadzaja tu takie wstawki kwadratowe..
FIFINHO9393
Mam pytanko oes.Czy wrzucisz te kitsy do pobrania(craxy) i czy dorobisz wyjazdowe czarne.bardzo by sie przydały rolleyes.gif

oes
w sumie sie zobaczy co z tymi away bedzie smile.gif a co do pobierania to przeciez sa jako png wiec mozna wrzucac do pesa :]
Felek?@1
http://www.imagic.pl/public/125032/legiaGK1.png wykonałem stroj GK legii prosze o oceny sory Oes że ci na twój temat weszłem i to wstawiłem ale pomyślałem że bardzo ładne robisz stroje i mógłbyś mi je ocenic
oes
Cytat(Felek?@1 @ Mar 23 2008, 17:45:37) *
http://www.imagic.pl/public/125032/legiaGK1.png wykonałem stroj GK legii prosze o oceny sory Oes że ci na twój temat weszłem i to wstawiłem ale pomyślałem że bardzo ładne robisz stroje i mógłbyś mi je ocenic

w sumie jak na poczatek nie jest zle smile.gif proponuje wzrocic uwage na szczegoly wieksza smile.gif np na logo N, albo na to ze logo OE jedno powinno byc obrocone i odpowienio zmiejszone.. mozna dorzucic jakies szycia dla samej koszulki bo jest taka dosc 'plaska' (bo np spodenki cos tam maja) sprawdzaj tez kolory.. czy w pesie beda takie jak powinny..
Felek?@1
dzieki oes jestes wielki
Felek?@1
jak myslisz te są lepsze? http://www.imagic.pl/public/pview/125233/widzew.png
oes
Cytat(Felek?@1 @ Mar 24 2008, 19:21:31) *

lepsze.. tylko ze loga kiepskie.. i nie wiem jak podobienstwo..
LYJO
oes bawisz się jeszcze kitsami ?
bo miałbym robote dla Ciebie smile.gif
seekumar
Oes moglbys zrobic fonty do koszulek wisly krk.
wygladaja mniej wiecej tak:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.