Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Centrum Of Makerów
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Orange_91
Cytat(Jamnik @ Aug 30 2007, 19:09:28) [snapback]179990[/snapback]
Moze ktoś podać staty Maradony i Pelego ??

Przeciez oni sa w grze.
Jamnik
Ja nie mam tych graczy. Mam reprezentacje U-21 zamiast Classics
sawyer
Trzymaj Jamnik wink.gif

Jamnik
Dzięki bardzo Sawyer smile.gif
.:KUNA:.
Kwiatku plz mozesz wlozyc tych pilkarzy do mojego of, nie potrafie tego sam zrobic;/

plz

http://s001.wyslijto.pl/?file_id=66221868022612795640
KSG1946
zaladuj mojego of2a jako of2 i znajdz jakiegos zawodnik ktorego nie potrzebujesz, wejdz w jego statsy i daj import of2 i daj tego z mojego of-a tongue.gif
.:KUNA:.
Wiem,ze tak sie robi, ale man utd wszystkich potrzebuje, a jak kogos dodac na puste miejsce?
KSG1946
daj za kogos z innego klubu ktorego nie potrzebujesz i pozniej sobie przeniesiesz do manu. najlepiej jak dasz za kogos kto nie gra w zadnym klubie ani reprzentacji
E 9
Nie wiem czy już ktoś je dawał ale potrzebuje statów Frazier'a Campbella z Man Utd.

MA ktoś może logo(nie w HD) Slavii Praga i Legii(czarne tło,biała (L) ) ???
sawyer
No ja tez na poprzedniej stronce prosilem o statsy F. Campbella tongue.gif
KSG1946
slavia:
error
http://tiger12.za.pl

ZAPRASZAM

Jestem Bardzo Początkującym OF Makerem
error
Zaczyna mnie to forum denerwować bo dwa razy zdaryło mis się dwaposty po drząd napisać i jeszcze że niby spam i procenty dostaje i wogule jak wam przeszkadzam to wyjebcie mie z tego foróm bo na huja mi tu siedzieć jak nie przepadają za mną napisałem to wtym temaci bo miałem go pod ręką no prosze możecie mi dać procenty brakuje mi 20 hurra prawdopodobnie zostane za to wyjebany ale mówie co myśle i chciałem pozdrowić Karola_Pomarańcza i danio mag'a bo jako jedyni byli na tym forum dla mnie uprzejmi i czepiajcie sie o błędy w tym poście (jak chcecie to dajcie mi za nie procenty) i jeszcze nie miłe pozdrowienia dla mortina czy jak mu tam. powiem szczeże że nie było mi miło na tym forum. i dzięki za wszystko dla karola i dania. kończe i prawdopodonbie żegnam sie z tym forum. cześć

Ps pozdro dla jarka1989 super 2 liha patch

a i Gooooofy świetne kitsy tak trzymaj;p

I mam jeszcze jedno pytanie ile paputowi daliście juz procentów za off-topy w temacie photoshopowe improwizacje eee ccooo???

PS 2
kyle87pl napisz co o tym myślisz bo widze że czytasz temat!!!!!!????????
sawyer
Człowieku...boli cie głowa??Jak tak to idz do lekarza biggrin.gif

Sorka za off-topa, ale musialem to powiedziec tongue.gif
sawyer
Sory za dwa posty pod rzad ale jakbym z edytowal posta to nikt by mi nie zauwazyl ze o cos prosilem tongue.gif

Potrzebuje statsow Danny'iego Szeteli oraz statsy pilkarzy o ktore prosilem strone wczesniej(nikt oczywiscie nie pomogl dry.gif ), pozdro
E 9
Cytat(sawyer @ Sep 3 2007, 13:01:12) [snapback]181251[/snapback]
Sory za dwa posty pod rzad ale jakbym z edytowal posta to nikt by mi nie zauwazyl ze o cos prosilem tongue.gif

Potrzebuje statsow Danny'iego Szeteli oraz statsy pilkarzy o ktore prosilem strone wczesniej(nikt oczywiscie nie pomogl dry.gif ), pozdro

odezwij się do mnie jutro o 20 na gadu dam ci te staty wink.gif)) Szeteli wink.gif

Ja potrzebuje statów Nilmara na pewno każdy go zna please ogromne rolleyes.gif

PS:jak cuś to mam już staty F.Campbella z Man Utd jak ktoś bd chciał to jutro wieczorem wrzuce wink.gif

Dobrej nOcKI
KSG1946
Nilmar:
Jamnik
Ma ktoś staty graczy Lecha ??
barman_2000
ściągnij sobie ofa z OE i będziesz miał statsy graczy Lecha
BoBaN
Potrzebne mi jest logo HD zespołu FC Genoa 1983 które można wrzucić do ofa. Z góry dziękujęwink.gif
KSG1946
boban trzymaj dwie wersje tongue.gif

BoBaN
dzieki, wielkie jeśli miałby ktoś logo hd polonii bytom to bede max wdzieczny.
barman_2000
a mógłby ktoś dać loga wszystkich beniaminków w hd
BoBaN
ma ktoś to logo Polonii Bytom??
dziadek25
Czy mogl by ktos wrzucic staty Nocerino(Juventus)??
TOMaSSon 94
Cytat(BoBaN @ Sep 10 2007, 17:37:29) [snapback]182920[/snapback]
ma ktoś to logo Polonii Bytom??

3maj Boban wink.gif

PS. Jakby co, mogę dać swój OF na podstawie twojego biggrin.gif
Mam tam fajne loga
BoBaN
masz indexowane to logo bo nie moge wrzucic do ofa
TOMaSSon 94
Cytat(BoBaN @ Sep 10 2007, 17:54:32) [snapback]182930[/snapback]
masz indexowane to logo bo nie moge wrzucic do ofa

U mnie to logo chodzi wink.gif
KSG1946
Nocerino:

I loga hd wszystkich beniaminków oprócz juve bo nie mogłem znaleźć tongue.gif
LOGA
TOMaSSon 94

BoBaN
http://www.sendspace.com/file/8fu3rk
tomasson bądz tak łaskaw i wrzuc mi do ofa to logo bo ja nie daje rady;p
TOMaSSon 94
Cytat(BoBaN @ Sep 10 2007, 19:41:56) [snapback]182977[/snapback]
http://www.sendspace.com/file/8fu3rk
tomasson bądz tak łaskaw i wrzuc mi do ofa to logo bo ja nie daje rady;p

http://www.sendspace.com/file/8sg4nm
Proszę wink.gif
BoBaN
Dzięki masz u mnie bro;)
chciałbym się jeszcze upewnić i czy mógłbyś zapodać jeszcze loga francuskich i holenderskich beniaminków. bo nie wiem czy mam wszystkie dobre loga.
Dorbze by było jakbys podpisal które logo do którego zespołu. Pozdro!:)
KSG1946
strone wcześniej wrzucałem wszystkie beniaminki
TOMaSSon 94
Cytat(BoBaN @ Sep 11 2007, 15:05:15) [snapback]183089[/snapback]
Dzięki masz u mnie bro;)
chciałbym się jeszcze upewnić i czy mógłbyś zapodać jeszcze loga francuskich i holenderskich beniaminków. bo nie wiem czy mam wszystkie dobre loga.
Dorbze by było jakbys podpisal które logo do którego zespołu. Pozdro!:)

Jakby coś mogę wrzucić swojego OF-a (na podstawie twojego Boban) z logami HD
PS. Proszę http://www.sendspace.com/file/mgkskr
Ricardo
Mam takie jedno małe pytanko co do tego programu. Mam taki problem. Gdy chcę zrobić zawodnika jakiegoś i jak zrobię wszystko to nie wiem jak go wsadzić do drużyny. Wszystko jest i tylko nie mogę przesunąć zawodnika do drużyny. Nie wiecie może jak to sie robi?
KSG1946
Cytat(Ricardo @ Sep 21 2007, 20:28:33) [snapback]185545[/snapback]
Mam takie jedno małe pytanko co do tego programu

Do jakiego programu??? blink.gif
Jeśli chodzi o pes fan editor to zrób tego zawodnika w <Edited> i możesz go przenieść gdzie chcesz tongue.gif
szołpas
Poszukuje loga Galaxy w 16 kolorach rolleyes.gif
E 9
Cytat(sZ0lpAs @ Sep 23 2007, 16:29:45) [snapback]186170[/snapback]
Poszukuje loga Galaxy w 16 kolorach rolleyes.gif

Prosze o to samo oraz poszukuje loga Wisły Płock tak samo jak Galaxy w 16 kolorach rolleyes.gif pliss to ważne jak ktos umie tio niech machnie plissss...
sawyer
Cytat(Ricardo @ Sep 21 2007, 20:28:33) [snapback]185545[/snapback]
Mam takie jedno małe pytanko co do tego programu. Mam taki problem. Gdy chcę zrobić zawodnika jakiegoś i jak zrobię wszystko to nie wiem jak go wsadzić do drużyny. Wszystko jest i tylko nie mogę przesunąć zawodnika do drużyny. Nie wiecie może jak to sie robi?

Albo w prawym gornym rogu sa zaznaczone trzy opcje, powylaczaj je to w tedy bedziesz mogl przenosic kazdego zawodnika gdzie chcesz wink.gif
KSG1946
e9 i szolpas trzymajcie

może być?
E 9
Cytat(kwiatku @ Sep 23 2007, 20:20:28) [snapback]186342[/snapback]
e9 i szolpas trzymajcie

może być?

Nie sprawdzałem jeszcze czy działaja ale pewnie tak ;PP WIelKie DziĘkI za fatygĘ ;*
IronTiga
Hej! wink.gif Potrzebuje statsów takich piłkarzy: Messi, Ashley Young, Bojan Krkic Perez, Giovani Dos Santos, Łukasz Fabiański.

PS. Wiecie moze jak się przelicza statsy z FM do PESa?

POZDRO
KSG1946
Messi:

Krkic:

Dos Santos:

Fabiański:

Ashley Young:

Nie wiem czy tak dokładnie się nazywa ale program do statów FM-->PES to chyba Verter.

Ktoś kiedyś dawał też tutaj taki przelicznik:
Kod
FM   PES
1     49
2     51
3     53
4     55
5     57
6     59
7     61
8     63
9     65
10    67
11    69
12    71
13    73
14    75
15    77
16    79
17    82
18    84
19    86
20    88
IronTiga
Wielkie dzięki KSG wink.gif

Pozdro!
IronTiga
Sorki że post pod postem, ale mam kolejne potrzeby wink.gif A więc tak potrzebuje statsów takich zawodników: Danny Guthrie, Scott Sinclair, Ivan Campo, Phil Jagielka, Sebastian Leto, Lucas Leiva, Dong Fangzhou, Chris Eagels, Nadir Belhadji, Fred, Samir Nasri, Kuba Błaszczykowski, Łukasz Piszczek,Mohamed Zidan, Aaron Hunt, Clemens Fritz, Kennedy Bakircioglu, Cleber(ten z Wisły Kraków)

Bardzo proszę, jeżeli ktoś posiada statystyki któregoś z nich to niech zamieści je tutaj
Pozdro! wink.gif
KSG1946
Tiger trzymaj mojego of-a tam są chyba wszyscy to sobie ich skopiuj:
http://www.sendspace.com/file/z1emew
IronTiga
Dzięki KSG w sumie to potrzebuje tych statsów do PES 5 ale jakoś se je zteguje z PES 6.
Ale wielkie THX dla ciebie

Pozdro! wink.gif
Szarzan
Potrzebuję statystyk Branislava Ivanovica z Lokomotiwu Moskwa.

Z góry dzięki wink.gif

Edit juz nie trzeba wink.gif Jakby ktoś potrzebował to poniżej daję link do tego convertera statystyk z FM do Pesa.

Stats Converter
P@vel
Sorka za odświeżke tematu ale powracam z pytaniem jakie kiedyś zadał e-adrian: Czy jest jakiś sposób na konwertowanie statsów np z FM 2008 lub 2007 . Prosze o odp. ponieważ chciałbym zacząć prace nad OF-em do PES 5 wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.