Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Don Rxf
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
chatek
Bmp nie ma powalającej jakości bo to pewnie wina fotki ale i tak bdb twarz. pozdro
lewusek
Bardzo ladny Meite smile.gif
dikhet
perfect smile.gif
Mani3k
Bardzo dobra twarz, popraw włoski (łaczenie)...
Pozdro
don rxf
Gianluca CURCI (preview)
IPB Image
*hair by Vivas
Flisak
Twarz fajna. Widać podobieństwo, ale moim zdaniem powinieneś trochę poszerzyć szczękę. No i te uszy jakieś małe
MAT92
Bardzo fajna morda
p.s Zaprzestaliście już robienia facepacka Arki ??
P.S2 Mój 200 post rolleyes.gif
reS
Bardzo ładna morda, widać podobieństwo. pzdr
Pelas
Don dawaj paka;D xD

Curci - wypas
olivier
Super morda.
BoBaN
Znacznie przyspieszyłeś z robieniem mord i szczerze powiem na dobre Ci to wyszło, ostatnie 2 twarze na bardzo wysokim poziomie;)
szolpas
QUOTE(don rxf @ Apr 1 2007, 12:20:03) [snapback]135325[/snapback]

Gianluca CURCI (preview)
IPB Image
*hair by Vivas

Bdb Gianluca
lewusek
Bardzo dobra twarz i super włoski smile.gif Po prostu super face tongue.gif
Damian.
B.dobra mordka. Brawo
chatek
Super twarz widze, że szykuje się zagraniczna paka smile.gif
sawyer
Świetna morda biggrin.gif. Tak 3maj wink.gif
don rxf
Poszukuje jakiejś dobrej foty (czyt. bez uśmiechu ) Manciniego z Romy wink.gif
abus
Może się przyda.
don rxf
Dzięki abus za fotke, przyda sie smile.gif
José Antonio Reyes Calderón (preview)
IPB Image
*hair by mystiq
papry11
wypas model extra jak i bmp niemam zastrzeżeń biggrin.gif
ryba
Jakosc BDB,jednak troche brakuje podobienstwa.
olivier
Super bmp jak i model ale w modelu wystarczy poprawić kształt górnej wargi i będzie IMO Best Ever.
Antiego -tiego
Jak dlamnie jest bardzo dobry smile.gif tylko mi się niepodoba górna lewa strona strzęki
szolpas
Jakoś zajebista ale z podobieństwem to troche szwankuje wink.gif
Damian.
Brwi wygladają na jakies zielone. Reszta Sup;er
olivier
QUOTE(szolpas @ Apr 1 2007, 19:01:41) [snapback]135438[/snapback]

Jakoś zajebista ale z podobieństwem to troche szwankuje wink.gif

ale mnie denerwuja takie posty typu:Niepodobny,podobieństwo nie to itd.Piszcie ludzie z uzasadnieniem co poprawić co sie nie podoba.Pozdrawiam i sorry za OT.

Czekam na następną morde.
don rxf
José Antonio Reyes Calderón (update)
IPB Image
*hair by norek
Pelas
teraz jest zajebongo:D wypuszczaj packa xD
olo
extra face, dla mnie best ever
chatek
Super twarz smile.gif jest już tylu dobrych Reyesów, że nie wiadomo którego do PES'a wrzucić smile.gif
Damian.
LEpszy , ale nadal brwi wydaja mi sei zielone
luke
Fajny choc pokrzywiony smile.gif Popraw to:)

EDIT: I nos smile.gif
norek
QUOTE(don rxf @ Apr 1 2007, 21:08:35) [snapback]135462[/snapback]

IPB Image
*hair by norek

Zastanawia mnie jedno....czy poprostu robisz jaja czy faktycznie przestaly Ci tak strasznie wychodzic twarze. Ksztalt oraz umiejscowienie ust do bani, beznadziejne zmapowanie oczu, jakosc czola pozostawia wiele do zyczenia. Po finale w konkursie IO oraz tej twarzy w moim rankingu facemakerow spadles prawie na sam dol drabinki. Pozdrawiam.
.:CR7:.
Mi nos nie gra no i te... oczy czerwone tongue.gif
olivier
popraw górna warge takiej chudej to on nie ma,i rzeczywiśce złe zmapowanie oczu oraz umieszczenie ust tak jak to wspomniał norek.Pracuj chłopie.Stać cię na więcej,aby zamazać tą twarz przyłóż się do tego Manciniego z Romy lub jakiegoś polaka.Pozdro.
fran
QUOTE(norek @ Apr 1 2007, 21:29:13) [snapback]135469[/snapback]

Zastanawia mnie jedno....czy poprostu robisz jaja czy faktycznie przestaly Ci tak strasznie wychodzic twarze. Ksztalt oraz umiejscowienie ust do bani, beznadziejne zmapowanie oczu, jakosc czola pozostawia wiele do zyczenia. Po finale w konkursie IO oraz tej twarzy w moim rankingu facemakerow spadles prawie na sam dol drabinki. Pozdrawiam.

norek nie wiem o co ci chodzi ? a może poprostu zazdrościsz bo don zrobił lepszego Reyesa niż ty, że niby ta twarz jest słaba ? przecież ten Reyes którego ty zrobiłeś jest jeszcze gorszy huh.gif dona jest przynajmniej podobny a twoj...no ale tobie kazdy sie podlizuje, bo jestes adminem ? IMO kiedyś robiłeś fajne twarze, teraz już jesteś słaby, b.słaby, moze i dostane za to % albo i bana ale kazdy na forum ma prawo do własnego zdania, sorry za OT.

don twarz super, best Reyes ever.
Pelas
Popieram pana wyżej......... xD

Norek zaraz zagrzmi i powie : JESTEŚCIE DLA MNIE NICZYM xD hihiihiihi a prawda jest taka że Reyes by Don bije Norkowego na łeb na szyje xD

Reyes Best Ever czekam na packa
Antiego -tiego
Po poprawkach tej facjaty wygląda o niebo lepiej poprostu cud miód orzeszki biggrin.gif
szolpas
QUOTE(don rxf @ Apr 1 2007, 20:08:35) [snapback]135462[/snapback]

IPB Image
*hair by norek

Jakis taki pognieciony,zniekształcony i brwi lekko zielone sad.gif

Pozdro... wink.gif
norek
QUOTE(fran @ Apr 1 2007, 23:03:54) [snapback]135484[/snapback]

norek nie wiem o co ci chodzi ? a może poprostu zazdrościsz bo don zrobił lepszego Reyesa niż ty, że niby ta twarz jest słaba ? przecież ten Reyes którego ty zrobiłeś jest jeszcze gorszy huh.gif dona jest przynajmniej podobny a twoj...no ale tobie kazdy sie podlizuje, bo jestes adminem ? IMO kiedyś robiłeś fajne twarze, teraz już jesteś słaby, b.słaby, moze i dostane za to % albo i bana ale kazdy na forum ma prawo do własnego zdania, sorry za OT.

don twarz super, best Reyes ever.

(wytluszczone)....i takowe wyrazilem.

...aaa i Pelas jesli faktycznie jestem bardzo slaby to w jaki sposob mozna okreslic poziom Twoich prac? Nie rozumiem czasem tych najazdow na moja osobe, jestem od was lepszy? a moze wiecie ze nigdy nie osiagniecie takiego poziomu albo zbyt wiele juz osiagnalem na scenie pesa? Uwazam to za smieszne gdyz kiedy ktos zrobi dobry face to mu to powiem, jesli nie wyjdzie to takze nie boje sie wyrazic swojej opinii. Tyle byloby z mojej strony.
P.S Jesli ktos ma zamiar odpisac na ta tresc to zapraszam na PW.
Sory don za lekki syf w temacie.
Voytec
QUOTE(don rxf @ Apr 1 2007, 19:08:35) [snapback]135462[/snapback]

IPB Image
*hair by norek

Hmm moje zdanie na temat tej twarzy jest takie. Bmp jest średnie i chyba wiem z której fotki korzystałeś. . Co się tyczy modelu. Podobają mi się oczy, dodaja mu podobieństwa. Lecz niestety broda nie ta, usta nie te i nos nie ten. Cześć.
bobex77
Ja mam podobne zdanie jak Vojtec
Oczy rzeczywiscie bardzo dobrze odwzorowane dodam jeszcze ze zadbales o charakterystyczne na polikach (nie wiem jak to nazwac) chropowate miejsca. Natomiast zupelnie nie podoba mi sie nos usta oraz broda i czoło
pozdro
NESC
Ten reyes jest 100 razy lepszy od tego Norka
the-bhoys
Świetna twarz! ohmy.gif
lewusek
Piekny Reyes smile.gif Wszystko idealnie
don rxf
next ->
Hamit Altintop (preview)
IPB Image
papry11
ohmy.gif twarz super dla mnie Best Ever ph34r.gif może jedyne co mógłbyś poprawić to kant na szczenie a tak to 99,99999% fota ph34r.gif Pozdro.
Pelas
gr8 face:D jedyny minus to koncówka nochala biggrin.gif xD wygląda jakby po ostrej libacji był
the-bhoys
Nie chce się jakoś rządzić, bo nie umiem robić twarzy, ale nos jest do poprawki tongue.gif
bobex77
QUOTE(don rxf @ Apr 2 2007, 13:03:21) [snapback]135525[/snapback]

next ->
Hamit Altintop (preview)
IPB Image

brode z lewej strony popraw , bardziej zaokrąglij , twarz bardziej podluzna , prawe oko ( z naszej perspektywy) przesun w prawo
to udało mi sie wylukac pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.