Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej: Nationality States
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4
Koniuszy
no tak jak mówiłem losowanko było o 7:00 smile.gif mam nadzieje ze akzdy zadowolony hehe i tez mysle ze zdąrzycie rozegrac ten jeden mecz w ciągu 2 dni zróbmy chociaz w koncówce tura biggrin.gif profesionalizm przygotowania itp
Wiselka
Wiselka-Robinho 3-0(2-0)
Dj_Dario
IPB Image

ROSJA 0-2 IRLANDIA
kaimada
seba90 0:2 djdario
Mecz pod dyktando Irlandczyków. Najlepsze sytuacje dla Rosji: 47 minuta. podanie głową od Bulykina i strzał z 20 m. Loskova i w 91 minucie po dośrodkowaniu z prawej strony Kerzhakowa piłki z 11 m. głową do siatki nie potrafił strzelić Bulykin- zabrakło u kilku centymetrów.
macho_21
IPB Image VS IPB Image

macho_21 vs Pudel88 4-3
Koniuszy
michu vs pawel_szulc kiedy zagracie smile.gif?
pawel_szulc
pisalem do micha kilka razy, nie uzyskalem jednak jakiejkolwiek odpowiedzi. Ustal jakis termin konkretny do ktorego on ma sie do mnie odezwac, bo nie bede wiecznie na niego czekal.
Wiselka

widze blad w wynikach tongue.gif ja wygralem z robinho 3-0 a nie przegralem jak jest napisale na pierwszej stronie tongue.gif
michu
michu 3-2 pawel_szulc

pozdro pawel smile.gif
Koniuszy
Koniuszy 5:4 justyn biggrin.gif oczywiscie czerwona kartka dla mnie w 8 minucie 2 połowy
Koniuszy
up ;] gramy 1/6
Bushmen
bushmen 3-1 macho21
Dj_Dario
DJ_DARIO IRLANDIA 4-2 USA MICHU

Mecz bardzo wyrównany, bramka za bramke, 1-0 dla mnie zaraz 1-1, 2-1 dla mnie zaraz 2-2, akcja za akcje, aż strzeliłem na 3-2 i marzyłem aby dotrwać do końca, michu rzucił z atakiem na moją bramkę i mialem ciepło smile.gif Aż w 43 minucie 2 połowy strzeliłem na 4-2 i było po meczu.

Dzięku michu.
Koniuszy
up
ostatnia runda biggrin.gif każdy a kazdym 1 mecz zwyciezca wygrywa turniej
Dj_Dario
bushmen CHORWACJA 1-1 IRlANDIA dj_dario

Cały mecz należał do bushmena, lecz udało mi się strzelić już w Lost Time biggrin.gif Przyfart biggrin.gif
Koniuszy
no chłopaki lecimy biggrin.gif UP and DOWN tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.