Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by torin-->Flota i Katowice 2010/2011
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
torin
RapidShare
MEGAUPLOAD
YourFileHost
yousentit
FileFactory

To chyba wystarczy tongue.gif
Koziou
QUOTE(torin @ Feb 3 2006, 13:55:51) [snapback]51394[/snapback]

W zupełności.... Ale niestety dalej mam koszulki wykrecone.... <chrzanic to>... A moglbys zrobic tak samo z Kamerunem no i Hiszpania niekoniecznie na tylu serwach chyba ze Ci sie chce =P ?? Pozdro dla Ciebie
qazwsx
Dzieki Torin smile.gif !! ale jeszcze jedna sprawa:
sciagnalem ten pack
uruchomilem dkz studio i dalem import all from folder
wybralem ten rozpakowany pack
wzialem zapisalem ten aktualny stan 0_textu po wgraniu
zastapilem ten stary w dat tym nowym zapisanym
wzialem wlaczylem dkz database
podmienialem tak jak napisales na 2,0,1
zapisalem stan
wgralem przez dkz te pliki na ktorych dzialalem w dkz database
wlaczam gre i dalej mam skopane stroje :/

Poradźcie biednemu żuczkowi tak jak ja wam pomagam jak umie i moge biggrin.gif
torin
QUOTE(qazwsx @ Feb 3 2006, 15:39:02) [snapback]51402[/snapback]

Dzieki Torin smile.gif !! ale jeszcze jedna sprawa:
sciagnalem ten pack
uruchomilem dkz studio i dalem import all from folder
wybralem ten rozpakowany pack
wzialem zapisalem ten aktualny stan 0_textu po wgraniu
zastapilem ten stary w dat tym nowym zapisanym
wzialem wlaczylem dkz database
podmienialem tak jak napisales na 2,0,1
zapisalem stan
wgralem przez dkz te pliki na ktorych dzialalem w dkz database
wlaczam gre i dalej mam skopane stroje :/

Poradźcie biednemu żuczkowi tak jak ja wam pomagam jak umie i moge biggrin.gif

Dajcie spokoj, myslalem ze juz "podalem wam to na tacy", najprosciej jak sie da. Konieczne po zmianie parametrow (model 3d itd.) w DKZ lub GGS, jest przywrucenie ustawien domyslnych (default) w grze (czyt. moj post wyzej). Ewentualnie mozna skasowac OF i uruchomic gre ale mysle ze tego nie chcecie robic wink.gif
P.S. Czytac kurwa TEN temat uwaznie, wszystko tam jest. Po co my sie tyle meczymy piszac tego typu tutoriale.
qazwsx
Dzieki Torin ze jeszcze raz mi pomogles. I sory ze niedoczytalem ze trzeba dac default w edit mode bo od rana mnie leb nap.. napadowe bóle głowy mam tongue.gif . Dzieks i chce ci powiedziec ze naprawde jestes jednym z najlepszych strojmakerow around the world smile.gif
torin
Legia Warszawa Away:

IPB Image

IPB Image
norek
QUOTE(torin @ Feb 4 2006, 03:12:23) [snapback]51465[/snapback]

Legia Warszawa Away:

IPB Image

IPB Image

b.ladne:) aa i torin odezwij sie do mnie na gg
Lanek
Torin kolejne znakomite stroje. Brawo wink.gif
bobex77
Dokładnie Super stroje bardzo dobra robota dzieki:) I to legia:D
Legia Legia !!
grzesio1712
http://www.bigtoesports.com/ProductPages/h...uctDetails.aspx
Torin sprobuj zrobic taki stroj bramkarski (jesli masz checi) dla Polski, tylko zamiast tego zielonego jakis bardziej pasujacy kolor, a drugi stroj taki sam tylko inna kolorystyka. Z tego co mi wiadomo plecy są takiego koloru jak bluza. Powodzenia

TO TYLKO SUGESTIA

PS. czy u was stroj Polski wykonany przez Torina na zblizeniu wyglada jakby byl zrobiony z siateczki??
torin
QUOTE(grzesio1712 @ Feb 4 2006, 13:49:05) [snapback]51501[/snapback]

http://www.bigtoesports.com/ProductPages/h...uctDetails.aspx
Torin sprobuj zrobic taki stroj bramkarski (jesli masz checi) dla Polski, tylko zamiast tego zielonego jakis bardziej pasujacy kolor, a drugi stroj taki sam tylko inna kolorystyka. Z tego co mi wiadomo plecy są takiego koloru jak bluza. Powodzenia

TO TYLKO SUGESTIA

PS. czy u was stroj Polski wykonany przez Torina na zblizeniu wyglada jakby byl zrobiony z siateczki??

Hehe, bo on wlasnie jest tak zrobiony tongue.gif Nowe stroje bramkarskie pumy sa inne, jak bede wiedzial jaka kolorystyka maja polskie to zrobie.
No to mamy komplecik + 3 stroj jak ktos nie lubi jednego z pozostalych wink.gif , Legia Warszawa:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Biny:

RapidShare
MEGAUPLOAD
Yourfilehost
grzesio1712
Torin wiem ze sa inne bramkarskie. dzis ogladałem meczy PNA Kamerun 1 vs 1 Wybrzeże K.S. (Karne 11:12 blink.gif ) to bramkarze mieli normalne koszulki z dlugim rekawem i zamiast kolnierza były golfy (kolory obu bramkarzy były "metaliczne" dry.gif

PS. mimo że kibicuje Jagiellonii Białystok to i tak powiem ze stroje Legii są bardzo dobrze wykonane

http://www.soccercorner.com/Puma_Vincitore...pu700254-xx.htm
a moze to te stroje bramkarskie unsure.gif
norek
Pierwszy i wyjazdowy stroj legii...nie wiem czy nie najlepsza praca zpod Twojej reki....dobra robota
torin
Wisla Krakow Home (preview):

IPB Image

Jeszcze wymaga drobnej poprawki tongue.gif
torin
No i komplecik Wiselki, prosze bardzo ( 3D model: 0 ):

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Jeszcze pare dodatkowych:

IPB Image

IPB Image

i tzw. mock, niektorzy moze kojarza takie kolory z poprzednich sezonow wink.gif

IPB Image

biny:

RapidShare
MEGAUPLOAD
yourfilehost

P.S. Biny sa zrobione pod druzyne WE United. Nie ma jednak przeszkod aby wrzucic je gdzie indziej, trzeba to tylko zrobic plik po pliku tongue.gif
grzesio1712
Torin stroje są piekne.Mam takie pytanie czy jesli wrzuce te biny pod te same numerki to czy bedą te stroje w tej druzynie, z ktorej zostala zrobiona Wisla, czyli PES United albo WE United (sam nie wiem)
kostek
stroje fajniutkie smile.gif i legii i wisły
torin
QUOTE(norek @ Feb 7 2006, 07:19:37) [snapback]51864[/snapback]

pomyslimy wink.gif

A jak na razie Polska (update)(3D model:32):

IPB Image

IPB Image

Cameroon (3d model:32):

IPB Image

IPB Image
lookass
Torin te stroje reprezentacji Polski były świetne a te są zajebiste!! ohmy.gif Jeszcze lepiej widać ten hologram na serio wyczesane ohmy.gif

PS. Dzięki za tutorial teraz będzie można się pobawić w małego Torina smile.gif
KOdz@K
No no stroje Polski i Kamerunu sa naprawde swietne smile.gif smile.gif smile.gif mało tego zajebi*** biggrin.gif biggrin.gif Torin oby tak dalej wink.gif
torin
Dzieki chlopaki wink.gif
@norek stroj dla ciebie:

IPB Image

IPB Image

Wymaga jeszcze poprawy kolnierzyka tongue.gif Jesli jeszcze cos zauwazysz lub chcesz zmienic daj znac. No chyba ze w ogole sie nie podoba wink.gif
norek
QUOTE(torin @ Feb 7 2006, 19:36:07) [snapback]51889[/snapback]

Dzieki chlopaki wink.gif
@norek stroj dla ciebie:

IPB Image

IPB Image

Wymaga jeszcze poprawy kolnierzyka tongue.gif Jesli jeszcze cos zauwazysz lub chcesz zmienic daj znac. No chyba ze w ogole sie nie podoba wink.gif

nie no zajebiste ! naprawde swietna robota...tylko ten kolnierzyk da sie jakos w grze usunac? bo oni nie maja takiego kolnierzyka tylko prosty wyciety "dekolt"...a i jakbys mogl zarzuc binem bo czasem *ujowo mi sie stroje wgrywaja smile.gif jeszcze raz wielkie dzieki smile.gif

____
btw stroje Kamerunu i Polski genialne wink.gif
zizek
Ej torin mam pytanko??
Wrzuciłem sobie stroje Celty Vigo za pomocą GGS ale oczywiście w grze były poprzestawiane. W dkz studio ustawiłem 3d model taki jak trzeba ale żeby działało muszę w grze w edit ustawić default tylko że w zespołach lig z licencjami czyli holenderskiej, hiszpańskiej , włoskiej i w arsenalu i chelsea nie można edytować stroi i chodzi o ty czy nie wiesz jakim programem mogę to zrobić i czy w ogóle się da?? Mam nadzieję że mi pomożesz bo się troche na tym znasz smile.gif

P.S. Stroje które robisz wypasik a czy mógłbyś wykonać jeszcze strój wyjazdowy Realu taki jak cie Norek prosił tylko ten granatowy i czy masz zamiar może zrobić stroje Korony Kielce tylko te z tego sezonu(umbro)??
AFC
torin zrobisz stroje wks Wybrzeże Kości Słoniowej
dawdi17
Torin xtra stroje tylko mam jedno "ale" ... Proszę w binach dobrze, bo u mnie te rzeczy dziwnie wyglądają, a jak dałeś Polske w binach to się elegancko wgrało (czytałem wszystkie twoje poradniki itp. jak wgrywać i dupa blada) np santiago bernabeu tez dobrze nie mogę wgrać i teżnie wiem dlaczego sad.gif Może to zależy od konfiguracji kmpa unsure.gif Ponawiam prośbę o biny (też chce mieć takie stroje w grze ....
torin
Stroje WKS mam w planie. Moze w niedlugim czasie zrobie ta Korone.
@zizek ze strojami licencjonowanymi jest problem. Jesli wrzucasz za pomoca KS to spoko bo ustawisz sobie model w pliku tekstowym i gra, ale przez GGS gorzej, musialbys skasowac
OF.
Pozdrawiam i dziekuje za bardzo mile komentarze wink.gif
P.S. @norek odezwij sie brachu na gg.
zizek
QUOTE(torin @ Feb 8 2006, 01:47:35) [snapback]51942[/snapback]

Stroje WKS mam w planie. Moze w niedlugim czasie zrobie ta Korone.
@zizek ze strojami licencjonowanymi jest problem. Jesli wrzucasz za pomoca KS to spoko bo ustawisz sobie model w pliku tekstowym i gra, ale przez GGS gorzej, musialbys skasowac
OF.
Pozdrawiam i dziekuje za bardzo mile komentarze wink.gif
P.S. @norek odezwij sie brachu na gg.

Torin a mógłbyś troche jaśniej z tym plikiem tekstowym bo wszystko rozumiem tylko nie wiem co to ten plik tekstowy??(czy to są te pliki co ustawiam w dkz studio-> data base editor??) Najlepiej jakbyś opisał co i jak krok po kroku, wiem że jesteś zajęty ale...
torin
QUOTE(zizek @ Feb 8 2006, 07:44:05) [snapback]51944[/snapback]

Torin a mógłbyś troche jaśniej z tym plikiem tekstowym bo wszystko rozumiem tylko nie wiem co to ten plik tekstowy??(czy to są te pliki co ustawiam w dkz studio-> data base editor??) Najlepiej jakbyś opisał co i jak krok po kroku, wiem że jesteś zajęty ale...

Chodzi o pliki attrib.cfg ktory sluzy do podawania parametrow w kitserverze.

QUOTE(grzesio1712 @ Feb 8 2006, 19:33:33) [snapback]52033[/snapback]

Fotki kiepskie, zbyt rozmazane, zbyt dalekie, poszukaj cos lepszego wink.gif

Tak jak juz wspominalem, Ivory Coast:

IPB Image

IPB Image

Biny do wszystkich strojow wrzuce jak zrobie bramkarskie. Szablon juz prawie na wykonczeniu.
P.S. Dzieki za komentarze.
saviolka
świetny strój domowy jak i wyjazdowy Wybrzeza Kości Słoniowej czekam na biny wszystkich strojów smile.gif smile.gif
zizek
[quote name='torin' date='Feb 8 2006, 23:29:02' post='52079']
Chodzi o pliki attrib.cfg ktory sluzy do podawania parametrow w kitserverze.

Torin dzięki brachu ze pomoc tylko jeszcze mi powiedz jakim programem mam otworzyć ten plik attrib.cfg. I czym mam go wrzucić do folderu w kitserverze tam gdzie stroje Celty które wgrywałem??

marek
Mam pytanie wrzucilem sobie pierwszy i drugi stroj Kamerunu ale za to popsuly mi sie stroje bramkarskie Kamerunu dlaczego tak sie dzieje prosze o pomoc
grzesio1712
Torin mowisz masz tongue.gif

to zdjecie przedstawia rekaw, logo zubra jest na obu rekawach:
http://img205.imageshack.us/my.php?image=18ou2.png
http://img157.imageshack.us/my.php?image=29km.png
http://img205.imageshack.us/my.php?image=33qi.png
http://img210.imageshack.us/my.php?image=41ds.png

mam nadzieje ze wystarczy, są to tylko koszulki domowe, wyjazdowe zrobie w edit mode
PS. stroje W.K.S. sa tak samo piekne jak Kamerunu i Polski
Mani3k
Jeżeli wrzucacie, stroje KitServerem do PES5... trzeba utworzyć dany folder dla klubu bądź państwa... musicie wrzucić wszystkie 4 stroje mianowicie player home i away oraz golkeeper home i away, nie można wrzucić tylko 2 do kitservera bo wtedy te co brakuje będą w grze poprostu czarne... aby stroje były poprawnie wyświetlane w grze musicie edytować plik attrib.cfg przy pomocy np. notatnika, głównie trzeba się posługiwać dwoma modelami (bynajmniej ja tak mam) model 0 bądź 78, jeżeli na 0 źle wygląda, logiczne trzeba zmienić na 78 i powinno być ok... trzeba również w attrib.cfg wpisać numer folderu w którym znajdują sie stroje danego klubu... Zreszta gdy otworzycie config sami dojdziecie do tego.

PS. Torin stroje WKS kapitalne jak każde zresztą, dobrą robotę odwalasz na forum...
Pozdrawiam i czekam na kolejne prace. cool.gif
Good Job m8!!!!!!
zizek
QUOTE(Mani3k @ Feb 10 2006, 20:11:31) [snapback]52310[/snapback]

Jeżeli wrzucacie, stroje KitServerem do PES5... trzeba utworzyć dany folder dla klubu bądź państwa... musicie wrzucić wszystkie 4 stroje mianowicie player home i away oraz golkeeper home i away, nie można wrzucić tylko 2 do kitservera bo wtedy te co brakuje będą w grze poprostu czarne... aby stroje były poprawnie wyświetlane w grze musicie edytować plik attrib.cfg przy pomocy np. notatnika, głównie trzeba się posługiwać dwoma modelami (bynajmniej ja tak mam) model 0 bądź 78, jeżeli na 0 źle wygląda, logiczne trzeba zmienić na 78 i powinno być ok... trzeba również w attrib.cfg wpisać numer folderu w którym znajdują sie stroje danego klubu... Zreszta gdy otworzycie config sami dojdziecie do tego.

PS. Torin stroje WKS kapitalne jak każde zresztą, dobrą robotę odwalasz na forum...
Pozdrawiam i czekam na kolejne prace. cool.gif
Good Job m8!!!!!!

Dzięki Mani3k za pomoc dzięki tobie i Torinowi w końcu ustawiłem stroje Celty w PES5 biggrin.gif Pozdro wink.gif

A Torin mógłbyś powiedzieć na którym szablonie robiłeś strój Realu domowy dla Norka bo chcem zrobić wyjazdowy Realu i bramkarskie??
torin
Dziekuje ci @Mani3k za objasnienie kwesti KS i za slowa uznania.
Jedziemy dalej laugh.gif
Kilka poprawek w znaku wodnym i ogolnie,
Cameroon (3d model:32):
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

DL links:
RapidShare
MEGAUPLOAD
yourfilehost

NEXT:

- WKS komplet, update
- Polska komplet, update
Mani3k
Dziwię się stary, że jeszcze w KONAMI nie pracujesz... tongue.gif
Kapitalnie, tak 3maj nie popuszczaj... biggrin.gif
kostek
Dziwię się stary, że jeszcze w KONAMI nie pracujesz...
Kapitalnie, tak 3maj nie popuszczaj...

łooooo stroje konami z strojami torina to sie nie mają co równać :|
kamerun poprostu rewelacja smile.gif
torin
Thx wink.gif

Obiecany update Polski (3d model:32, gk=mock):

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

DL links:

RapidShare
MEGAUPLOAD
yourfilehost

Bramkarskie sa mock, bo kolorystyka jest taka jak na starych. Mysle, ze dopiero w marcu sie dowiemy jak dokladnie beda wygladac. Wtedy poprawie jesli bedzie trzeba wink.gif

NEXT:

- WKS
- Angola
Lanek
Torin jak zwykle pokazałeś wspaniałą klasę. Super. Pozdro dla Ciebie cool.gif .
torin
Ivory Coast (3d model:32):

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

DL links:

RapidShare
MEGAUPLOAD
yourfilehost

NEXT:

- Angola
- Ghana
kostek
stroje wspaniałe...respect dla Ciebie smile.gif
zizek
Torin stroje wypasione a nie wiesz gdziemogę znaleść szablony numerów do koszulek bo nigdzie nie mogę znaleść??
saviolka
QUOTE(torin @ Feb 12 2006, 13:18:30) [snapback]52546[/snapback]

Ivory Coast (3d model:32):

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

DL links:

RapidShare
MEGAUPLOAD
yourfilehost

NEXT:

- Angola
- Ghana

Torin stroje full wypas dobra robota czekam na nastepne. Pozdro wink.gif
Pavveuek
a jak tam ci ida prace nad Banikiem
Capitan Tsubasa
Kosmiczne stroje !!! Zrob stroje ManU, naprawde jestem ciekw jak by ci wyszly smile.gif
torin
QUOTE(Pavveuek @ Feb 12 2006, 17:32:16) [snapback]52592[/snapback]

a jak tam ci ida prace nad Banikiem

QUOTE(Capitan Tsubasa @ Feb 12 2006, 18:09:22) [snapback]52602[/snapback]

Kosmiczne stroje !!! Zrob stroje ManU, naprawde jestem ciekw jak by ci wyszly smile.gif

Nie mam czasu na te stroje tym bardziej, ze nie sa nam wcale potrzebne do patcha tongue.gif

Aktualnie pracuje nad:

IPB Image

IPB Image

No i stroj Realu, po modyfikacjach sugerowanych przez @norka:

IPB Image
norek
wysmienite stroje realu..tylko cos pod prawym rekawem na bmp..chyba nie tak...no chyba ze tak to ma byc....ogolnie wypasik...tak 3maj!
zizek
Torin a mógłbyś powiedzieć na którym szablonie robiłeś strój Realu dla Norka bo ja chciałbym zrobić wyjazdowy a takiego szablonu chyba nie ma w tej paczce z szablonami która dałes do ściągnięcia na pokemon arena???
Please!!! No chyba że to twoja tajemnica zawodowa to wtedy to zrozumiem.
Pozdro!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.