Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Scoreboard By Teco
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Teco
13:1 SCOREBOARD HD BY TECO

Hmm nie wiem czy dawać download jak taka słaba jakość rolleyes.gif ale ja sobie na takich pogram:)
OskaR
Bardzo fajne, tylko mi się z Premier League nie podoba.

Może mógłbyś sprobować zrobić ten z sezonu 2007/2008 ?
Patryk_96
Daj download wyglądają super!! Tylko troszkę nie podoba mi się Premier League.
Teco
mam jeszcze taki zastępczy za Premiership może go wstawię:)
OskaR
A mógłbyś screen'em zarzucić ?

Mi chodzi o ten sb:
http://img88.imageshack.us/img88/3268/capaddtime2af4.jpg
Teco
A ja daje taki:

A całość wygląda tak:

Nic więcej nie zmieniam:) Pozdrawiam:)
OskaR
No i bardzo fajny ten od BBC wink.gif
Kiedy Download ?
Teco
może dziś może wcale hehe:) nie no zaraz może paczusie wydam:) tylko ładnie powrzucam:)
Teco

Pobierz Serwer 1
Pobierz Serwer 2
Pobierz Serwer 3

Arek.PL
No trzeba przyznać że robią wrażenie, a szczególnie logo BBC smile.gif

Dzieki za download !

Pozdro !
Orange_91
Rozumiem, że to pod OE v4.0? Mam nadzieje, że tak. tongue.gif
Paczka fajna ale jakoś nigdy mi sie nie podobał ten scoreboard z International Challenge.
ronaldo_9
Doskonała robota! Już pobieram.
Teco
Tak Score są pod Oe 4.0:) bo teraz to ten patch jest na topie:) a wiadomo coś trzeba było dać hehe:), fajnie że się podoba:)
Sebinhoo
Noo Teco, wielkie dzieki. Extra robota, strasznie mi się te scoreboardy podobają wink.gif
No i gitnie że pod OE 4.0 wink.gif
Teco
Może jeszcze dziś zrobię wersje Polska z TVP 2 i Polsatem Sport
herubq3
CYTAT(Teco @ sob, 07 cze 2008 - 13:23) *
Może jeszcze dziś zrobię wersje Polska z TVP 2 i Polsatem Sport

dasz rade zrobic takie cos do pes 2008 ?
Teco
Pewnie idzie zrobić 1 pod Pesa 2008 chodź ja nie mam go i nie gram...
Teco
Polsat z dziś, coś takiego to chyba było:P

Tomas
jesli ma byc realistycznie to szara czesc byla scieta ukosnie tongue.gif i wynik nie mial czarnego obramowanie tongue.gif no i napisy a nie loga ale to inna bajka biggrin.gif a obramowanie tego loga po prawej chyba bordowe delikatnie, przynajmniej teraz tak jest na polsacie i to obramowanie ma zaokraglone delikatnie rogi tylko prawy dolny rog ma kat 90 stopni smile.gif
Teco
jak zmienisz wynik to wszędzie będzie czarny więc odpada wiadomo że nie zawsze idzie oddać tego w 100 %. Coś tam może pozmieniam ale to zależy czy będzie chęć hehe Loga wydane są można iść na urlop
Teco

Obramowanie z oryginalnej obwódki ze strony polsatu...
Tomas
pieknie biggrin.gif
da sie jeszcze ta szara czesc zrobic tak jak dzis w tv bylo ? ze po prawej nie konieczy sie prosto ale z gory na dol sciete ukosem biggrin.gif
Paput
Swietne scoreboardy
czubinho
ej nigdy nie instalowalem scoreboardow sam . jak to sie instraluje. na czysta gre czy nie??
Arek.PL
Wszystko to wygląda rewelacyjnie smile.gif
Popraw tylko to co napisał Tomas i będzie miodzio. kiedy można się spodziewać DOWNLOADU ?

Pozdrawiam
artysta germanista
a na koncu samej tablicy wyników jest takie jakby zaokroglenie w polsacie i logo polstau w tym szarym kwadraciku chyba prostokątne bardziej jest
k-ten
Logo 'polstau" ( blink.gif ) dla mnie słabe. Za bardzo jaskrawe. To tylko moje zdanie smile.gif
Patryk_96
Mi się bardzo podoba.
d-note
Wie ktoś może gdzie trzeba wgrać plik z folderu X.Text?
Do P.Text?

PS. Teco to logo Euro zajebiaszcze tongue.gif Jak by się dało to trochę "Polsat" wydłuż, bo zniekształcony jest smile.gif A i pamiętaj o napisie pod logiem Polsatu : Na żywo wink.gif
OskaR
Tak do p.text
Teco
Zmienione Loga Polsatu zmienione Loga Euro na takie jakie jest chodź nie wiem które było z nich lepsze no i jest chyba to zakończenie co ma być a efekt jest taki:
Arek.PL
Pierwsza wersja Polsatu bardziej mi sie podobała, jeszcze tylko dodac napis Na Żywo:)

Pozdrawiam
Teco
Każdy ma inną można dać 2 polsatu ale chodzi mi o Logo Euro które jest lepsze to teraz czy to co jest wyżej...
czubinho
jak sie to instaluje
Teco
a widzisz gdzieś download? nie a jak się score instaluje zawsze w paczkach do ściągnięcia jest opisane.
czubinho
dzieki
Teco
Chyba to na tyle:

Wersja ostateczna na moje...
Tomas
bardzo ladnie sie prezentuje smile.gif

dodaj tylko napis "na zywo"
Teco
nie musi to jest zbędne bo musi być taki jaki ma polsat hehe niech ktoś taki zrobi to się wstawi <lol>ja nic więcej nie majstruje tongue.gif
Arek.PL
Mi najbardziej się podoba wersja która jest na tej stronie pierwsza post 221. Logo polsatu jaki euro super wyglądają ...
d-note
Teraz to iście Polsatowski scoreboard. Czekam na Downloada :]
Tomas
no a ja wam powiem ze wlasnie na polsacie jest juz nowy scoreboard biggrin.gif biggrin.gif dopasowany do reszty wizualizacji podczas euro czyli skladow jak sie pokazuja itp tongue.gif czyzby nowe wyzwanie Teco biggrin.gif ?
Teco
ta jasne już robie..... laugh.gif
Tomas
hehe tak tylko spytalem czy lubisz wyzwania biggrin.gif bo ten co jest teraz juz chyba zostanie na cale euro biggrin.gif
Teco
No ten będzie wiadomo....
Teco

Pięknie co:P??
Tomas
o kur... piekne to malo powiedziane smile.gif super !
Teco
No wiadomo niemiecka robota<lol2>
ronaldo_9
Rewelacja Teco! Szkoda tylko że na takim czymś widziałem dziś GER-POL 2:0 sad.gif
Teco
Nie mnie się należą podziękowania....ale my to przerobimy pod polską TV:P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.