Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Najładniejsze bramki z PES4 !!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Dj_Dario
Hej ZEUS22, a wiesz ile będzie trwała ta kompilacja, tak mniej więcej biggrin.gif ?? I czy przed bramkami będa jakieś napisy, czy będą podzielone na kategorie np. teraz FK, teraz z głòwki ?? pozdrawiam
Hawok
Dzisiaj skoncze moja kompilacje :twisted: biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dreed
Ja sie osobiscie nie moge doczekaj Waszych KOMPILACJI i mam nadzieje, ze sie jakas moja bramencja znajdzie wsrod najlepszych, choc powiem sz czerze ze watpie w to bo nikt nie ocenial moich bramek sad.gifsad.gif
kemot
ojejuś...
Bakel
Cytat
Cytat
Chłopaki - monterzy, zapraszam Was do obejrzenia naszych kompilacji, w ktòrej głòwną rolę gra WE2002.
Możecie zaczerpnąć inspirację z tego klipu, coś może Wam wpadnie w oko i zrobicie coś naprawdę fajnego.
Niech nie przeraża Was rozmiar pliku, warto obejrzeć smile.gif

FOOTBALL TRIBE by Bakel&Yaczes

Mògłbyś poprawić linka bo coś nietenteges

Link jak najbardziej teges, jeno ograniczenia landhella sprawiają, że najlepiej będzie ściągać go po pòłnocy
ZeuS22
Cytat
Hej ZEUS22, a wiesz ile będzie trwała ta kompilacja, tak mniej więcej biggrin.gif ?? I czy przed bramkami będa jakieś napisy, czy będą podzielone na kategorie np. teraz FK, teraz z głòwki ?? pozdrawiam

Kompilacja bedzie trwała tyle ile zrobie wniej bramek. Nie iwem jeszcze bo nie mam na tyle dobrych bramek smile.gif Ślijcie ślijcie ale tez bez przesady bo nikt nie bedzie wrzucał na serwer 100mb pliku przy uploadzie 128 :evil: Napisy będą przuy każdej bramce kto szczela. Reszta to tajmenica 8)
ZeuS22
Cytat
Cytat
Cytat
Chłopaki - monterzy, zapraszam Was do obejrzenia naszych kompilacji, w ktòrej głòwną rolę gra WE2002.
Możecie zaczerpnąć inspirację z tego klipu, coś może Wam wpadnie w oko i zrobicie coś naprawdę fajnego.

Link jak najbardziej teges, jeno ograniczenia landhella sprawiają, że najlepiej będzie ściągać go po pòłnocy

wiec sobie jeszcze pare minut poczekam i zobaczymy :roll:
LeMie
Oto wszystkie moje bramki !! tzn te fajne smile.gif

http://www.djlemie.rydultowy.com/HeNry_loBiK.avi
http://www.djlemie.rydultowy.com/Henry_Okno.avi
http://www.djlemie.rydultowy.com/HeNry_WoLej.avi
http://www.djlemie.rydultowy.com/krzyzak_by_LeMie.avi
http://www.djlemie.rydultowy.com/lobik_TrEzeGue.avi
Sin3-16
Cytat
Cytat
Cytat

Bakel gdzie ty żyjesz landhell nie działa od ok 3 tygodni i nie wiadomo co z nim jest :x
Dreed
Chcialbym oglosic wszem i wobec ze moj filmik z meczu REAL vs BARCA znalazl sie szczesliwym trafem na serwerze i jest gotowy do pobrania biggrin.gif:D, mam nadzieje Hawok, ze filmik Ci sie spodoba pomijajac male bledy w nagrywaniu, jeszcze amatorem bylem smile.gifsmile.gif. Tak czy siak filmik znajdziecie TUTAJ !!!!!! - filmik w rozdzialce 640x480 i wazy 109 mb.

Milego zassysania i ogladania oraz czekam na wasze ocenki brameczek i akcji, jednym slowem komentarz mile widziany biggrin.gif.
Hawok
jak sciagne dam znac ale narazie sciagam UEFA CL 2004/2005 :evil: lol hehe biggrin.gif
Dreed
Zassale to zainstalowalem zagralem i wywalilem, jedyne co mi sie podobalo to wejscedo gry z hymnem itp, na poczatku meczu z hymnem i zachowanie trenera ze niby tam jest itp ale tak pozatym gameplay kiszka, fakt ze zrezygnowlai z krzyzyka w wolnych ale dalej hu*** sie rozgrywa akcjie, w sumie gra nie jest rewelacja, lekki upgrade fifki ale nic ponad to, tzra to zobaczyc zeby uwiezyc ze PES4 nie ma sobie rownych biggrin.gif:D
culles
Niewiem o co chodzi ale kiedy odtwarzam te bramki to wszystko pieknie leci do momentu w ktòrym obraz staje w miejscu i tak zostaje już do końca, już kiedyś tak miałem kiedy oglądałem tricki do pes'a, QURNA a kodeki przecież mam nowiuśkie...
ZeuS22
Raport:

Chciałem ogłosić ze teraz zbieram opinie na temat "jaka piosenka ma się pojawić w kompilacji" ja myślałem tu o Guano Apes - Lords of the boards... co wy na to?
Dreed
ja natomiast sadze ze mozna by pokombinowac z jakim mixem tongue.gif:P zartowalem, hmm moze dobra by byla muzyczka z reklamy NIKE Papa Loves Mambo biggrin.gif:D to co sie dzialo na stadnionie przed meczem PORTUGALIA BRAZYLIA biggrin.gif

PS wykonawca piosneki jest Perry Como !!
saper
kazikcky fan amu jestes z jakiej strefy manu DevilPage czy manu.pl ??
a tak to miałem kilka bramek ale nowy windows wiecie jak to jest:D
Pablo_el
nowy upload na mojej stronce
Pablo_el

http://www.pes.neostrada.pl/

wiem ze malo i nic specjalnego ale sesja ;P
LeMie
Raport:

Chciałem ogłosić ze teraz zbieram opinie na temat "jaka piosenka ma się pojawić w kompilacji" ja myślałem tu o Guano Apes - Lords of the boards... co wy na to?

Jestem Zaaa piosenka jak najbardzie bedzie odzwierciedlała nasz wypociny smile.gif hehe
MaM nadzieje ze i moze moja jakas brameczka znajdzie sie na kompilacji:)
A nawet jak sie nie znajdzie to z checią zobacze brameczki strzelane przez kumpli z forum smile.gif
pozdro smile.gif
kazikcky
Navering---> No jasne ze z DevilPage a co ?? :twisted: :twisted: :twisted:
Pablo_el
Moje propozycje na muze wink.gif

Andain - Beatifull Things
Frou Frou - Let Go
Gwen Stefani Moby ft Southside
kazikcky
A co myslicie o Nelly Furtado-Forca . To ta piosenka ktora caly czas leciala podczas mistrzostw Europy :twisted:
Drakkar
Myślę, że fajny klimacik piłkarski budowało by:

Lightning Seeds - Three Lions (Football's Coming Home)
Do pobrania stąd:
http://rapidshare.de/files-en/403935/Light...e___1_.mp3.html

Fajne może być ròwnież, jeżeli uda się komuś znaleźć:
The Crowd - Anthem (Ole, Ole, Ole, Ole/Aida)
Pablo_el
Cytat
A co myslicie o Nelly Furtado-Forca . To ta piosenka ktora caly czas leciala podczas mistrzostw Europy :twisted:

forza tesz jest spoko (mam ja nawet u siebie w pesie) ale chyba trzebaby wybrac cos mniej znanego smile.gif
culles
Proponuję Blur-Song2, lub the eye of the tiger

Fajny link: http://www.soccerclips.net/
Kjs
Cytat
Niewiem o co chodzi ale kiedy odtwarzam te bramki to wszystko pieknie leci do momentu w ktòrym obraz staje w miejscu i tak zostaje już do końca, już kiedyś tak miałem kiedy oglądałem tricki do pes'a, QURNA  a kodeki przecież mam nowiuśkie...

moze sciagales zwyklym downloaderem systemowym ? :/ On czasem ucina z niewiadomych przeczyn pliki, wywalajac komunikat "pobieranie zakonczone", a plik nie wazy tyle ile powinien smile.gif
Jocker
culles -->Ja tez jestem za Blur - Song 2 :!:
ZeuS22
No to na dysku akurat mam Guano Apes wiec niech to będzie smile.gif A possam moze te piosenki co zaproponowaliście i zobaczymy jak to sie bedzie gryzło z tym co zrobiłem :twisted: Już początek jest laugh.gif ps. Zaspałem do szkoły dzisiaj przez to a miałem egzamin ........ale poszło - do przodu !!! Yeah !!
Tomak
Moja propozycja na piosenke to Koda Kumi - Real Emotion biggrin.gif Tak , ta piosenka doskonale pasuje do klimatu piłkarskiego.
Jocker
Tomak zgadzam sie s tobą w 100% :!: laugh.gif
Dreed
Cytat

ALE REKLAMA a FEEEEE tongue.gif:P:P:P:P
Pablo_el
Cytat
Cytat

ALE REKLAMA a FEEEEE tongue.gif:P:P:P:P

nie chcialo mi sie linkow wklejac tongue.gif laugh.gif wink.gif
Hawok
w mojej kompilacji muzyka bedzie

The Rockafeller Skank smile.gif
culles
Niestety pròbowałem też Flash getem i nic z tego nie wynika...
ZeuS22
Siemka no chłopaki !!! Pioseneczka wypaśna ta Koda Kumi - real emotion
Chyba zrezygnuje z Guano Apes laugh.gif

Tylko po angielsu dać tą piosenke?
culles
Dziwne u mnie filmiki te zajmują dużo więcej mimo wlączonych najniższych odświeżań itp, ni nagrywam też dźwięku a 10 sekundowy filmik waży u mnie 20mb....

a po drugie(trochę pòźno ale dopiero teraz zauważyłem):

NIE OBRAŻA
Dreed
Cytat
Siemka no chłopaki !!! Pioseneczka wypaśna ta Koda Kumi - real emotion
Chyba zrezygnuje z Guano Apes  :lol:

Tylko po angielsu dać tą piosenke?

Jak dla mnie to jest obojetne smile.gif
ZeuS22
Witam !
Już mam dosyć sporą część tej kompilacji i jeszczze tylko napisy końcowe już jutro prawdopodobnie umieszcze go na serwerze :twisted:

Będzie to kròtka (ponad 3 min) kompilacja zaledwie 6 panòw co przysłali swoje bramki (moze zrobie drugą i większą...)

PS. Przysyłajcie więcej bramek !!!!
Dreed
ZeuS22 mowisz i masz biggrin.gif:D

KOLEJNE ME BRAMECZKI !!!

Na dobry poczatek mam bramke ala bramka FIGO z mistrzost swiata z meczu Portugalia vs Anglia, to ta bramka gdzie huknal po lini prostej rowno w okieneczko:D ja strzelilem cos podobnego ale w przeciwne okno i lekko podkrecona biggrin.gif
BRAMKA FIGO

Nastepna brameczka to bramka strzelona w meczu REAL vs Dortmund, bramka mysle, ze udana zobaczcie i ocencie sami biggrin.gif
BRAMKA RONALDO

Kolejna ze zlowionych bramek jest bramka rowniez z meczy z Dortmundem tylko tym razem wyszlo pewne zamieszanie i bramkarz glowkowal pilke przy koncowej lini bocznej pola karnego, nie fortunnie, bo lekko i zaraz ja dosrodkowalem, wybita przez obroncow i wolej Beckhama, ktory kieruje pilke do bramki a wracajacy sie bramkaz nie zdanza sad.gifsad.gif
BRAMKI BECKHAMA

Oraz na sam konie paczka dwoch bramek OWENA w dwoch roznych meczach.
BRAMKI OWENA

Milego zassysnia i ogladania, czekam na ocenki bramek biggrin.gif:D
Dj_Dario
Dorzucam brameczkę : www.republika.pl/dj_dario/headBYdjDARIO.rar

Czekam na ocenę biggrin.gif pozdrawiam i czekam na kompilację.
lukasso
u mnie tez filmiki maja po 20mb a robie wszystko z instrukcja sad.gif a mam naprawde zajebiste brameczki
pozdro MR Sciera 8)
Dj_Dario
DREED: Bramki Beckhama i Ronaldo WYJEBANE W KOSMOS, fajniuśkie są biggrin.gif
Dreed
Cytat
DREED: Bramki Beckhama i Ronaldo WYJEBANE W KOSMOS, fajniuśkie są biggrin.gif

Dzieki wielkie ale cos twojej brameczki zassac nie moge "Przekroczono godzinny limit transferu" sad.gifsad.gif. Ciesze sie ze brameczki sie podoblay biggrin.gif

Cytat
u mnie tez filmiki maja po 20mb a robie wszystko z instrukcja sad.gif a mam naprawde zajebiste brameczki  
pozdro MR Sciera 8)

Z jaka instrukcja i jakiego programu ???
ZeuS22
Dreed ---> jaki program używasz do konwersji plikòw *.rmvb na *.avi bo nie chce mi sie szukać. Aha i popraw linki do niektòrych bramek na swojej stronce :wink:
Hawok
ja rezygnuje z kompilacji WOLE sie postarac zrobic jak najlepiej INTRO do Patcha Z Polska Ligą do Pes 4 smile.gif
Pablo_el
do wszystkich ludzi ktorzy robia te wielgachne (10mb++) pilki

a) jak zrzucacie FRAPSEM ustawiajce w zakladce movies half - size i 30FPS

cool.gif kompresja
zakladam ze wszyscy korzystaja z VDU oraz maja zainstalowanego Xvida

1. CTRL+C i klikamy na Xvid MPEG-4 Codec
2. klikamy z boku configure
3. ustawiamy encoding mode na 1-Pass Quality i ustawiamy jakosc (w %)w zaleznosci od uzywanej rozdzielczosci. Z mojego doswiadczenia wynika ze dobra jakosc z 1024x768 to 85% (tak jak moje bramki na przyklad)
4. klikamy ok ok wink.gif
5. CTRL+R i zaznaczamy change to
6. wpisujemy 45 i ok wink.gif Dzieki temu filmik bedzie mniej szarpal i mniej ważył
7. starajcie sie robic filmiki jak najkrotsze !!
Dreed
Cytat
Dreed ---> jaki program używasz do konwersji plikòw *.rmvb na *.avi bo nie chce mi sie szukać. Aha i popraw linki do niektòrych bramek na swojej stronce  :wink:

Uzywam Easy RealMedia Tools a co do linkow powiedz ktore nie dzialaja, bo moze bramki juz pousuwalem z sewera sad.gif
Dj_Dario
DREED: link u mnie działa sad.gif nie wiem co jest, spròbuj jeszcze raz
Tomak
Witam panòw smile.gif Jak narazie mam dla was 2 brameczki, zdobyli je Larsson strzałem ze szczupaka i Ronaldinho strzałem z woleja.

Bramka Larssona :
http://tomar.elblag.pl/forumio/Szczupak_La...on_by_tomak.avi

Gol Ronaldinho :
http://tomar.elblag.pl/forumio/Wolej_Ronal...ho_by_tomak.avi

Mam nadzieje ze te gole się przydadzą ZeuSie biggrin.gif
ZeuS22
Witam wszystkich!

Chciałem ogłosić ze kompilacja jest już gotowa smile.gif Własnie zaczynam ją umieszczać na serwerze i bedziecie mogli podziewiać moje dzieło i wasze branki :!: Nie dałem wszystkich bramek z wielu powodòw:
1. Dreed--> chodziło o kompilacje plikòw rmvb na avi (teraz jużwiem jak : lol: )
2. Więcej bramek ->wiecej miejsca na serwerze tylko 50mb :evil:
3. Niektòrzy za pozno przysłali i sie juz nie załapali

Jeśli się wam to spodoba to chętnie przystąpie do 2-ej kompilacji :twisted:

Dzięki za uwage
Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.