Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Evolution Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
matiq94
Efekt pracy ostatnich kilku godzin. A teraz idziemy pograć, bo na dzisiaj to już roboty starczy :PWięcej screenów z menu damy za tydzień. Narazie to co najważniejsze.

Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik

A tutaj kolejna porcja tablic czyli TVP SPORT i Polsat Sport HD :

To już 100 post w naszym temacie ! Dziękujemy za oddane komentarze i nie obrazimy się gdy będzie ich nadal przybywało.
lukasz44
Matiq94, mam do ciebie wielką prośbę czy nie mógłbyś wrzucać screenów na fotosik, bo mi nie włączają się czasem te załączniki, taka mała prośba , a co do patcha to czekam z niecierpliwością, pozdro
El Polacco
Kolory na screenie podczas ustawiania taktyki przed meczem są spoko. Na niebiesko fajnie to wygląda
reS
screen nr.2 , słabiutka jakość loga wink.gif
matiq94
CYTAT(reS @ Feb 8 2009, 14:05) *
screen nr.2 , słabiutka jakość loga wink.gif

To tylko początkowa wersja, napewno wszystko zostanie porawione i będzie OK biggrin.gif
Stuart17
Calkiem fajnie to wyglada. Ligue 1 chyba najslabsze.
qwerte
Poprawcie rendery bo są słabe. dry.gif
Zasłońcie oczy dla Piotra R. wink.gif
czubinho
fajnie wygladaja te puzle.
Jamnik
Pomysł z puzzlami fajne, ale rendery wycięte słabiutko imho
Pracujcie, pzdr
El Polacco
wszystko wyglada ok. ale dajcie jeszcze screeny z meczu (najlepiej z logiem TVP2) no i paru zawodników, żeby porównać staty

mateusz_dragon
No fajnie to wszystko wygląda. Dobrze że porawiliście kilka szczegółów smile.gif Co do lig to procz randera Puyola wszystko jest cacy tongue.gif O wiele porawione te logo patcha przed meczem i w przejściach menu smile.gif Trafiliście z tymi fotami do glownego menu i edycji i widać że loga są poprawione (na + oczywiście:P)
Widać że coraz bardziej solidnie to przygotowywujecie i to się chwali ... myśle że do premiery patcha wszystko będzie idealnie ... Chce zapytac jeszcze co z soundtrackiem ? Mam nadzieję że nie będzie tam np. polskiego hip-hopu bo on nie odda klimatu do tego menu które zrobiliście, a nada się spokojna muzyka. Świetne też są wasze tablice. Teraz jako jedyni na forum je robicie w takim dobrym stylu smile.gif No myśle że patch wyjdzie jak najszybciej ...
T_o_M_u_S_1993
Witam ! Widze że wszysko dochodzi do perfekcji smile.gif Przyznam się szczerze że długo czekałem na patch od Kubassa ale oni chyba go nie ukończą bo już z poł roku nad nim ślęczą dlatego z jego patcha już dość dawno zrezygnowałem. Ale to nie temat o nim smile.gif Widze że z dnia na dzień się polepszacie tworząc coraz to lepszą grafikę w menu. Mam nadzieje że wszystko będzie idealne bo w tym momencie czekam tylko na wasz PATCH smile.gif

P.S. Moglibyście zarzucić screeny jakiś piłkarzy smile.gif Powodzenia i Pozdro.!
qwerte
Czy logo Polsat Sport HD nie powinno być troszkę większe?
Dodajcie jeszcze "." nad literą "ż" na scoreboardzie Canal + Sport 2
mateusz_dragon
Dzieki wielkie ! Właśnie o takie tablice Polsat Sport HD mi chodzilo smile.gif Canal+Sport2 też oczywiście dobry. Będzie wcześniej jakiś upload czy dopiero z patchem ? Jeżeli z patchem to musicie się pozspieszyć tongue.gif bo koniecznie muszę je mieć ...
lukasz44
Bardzo fajne te tablice, czekam z niecierpliwością na patcha, he he

p.s - A jaki będzie komentarz jakiś nowy czy ten sam ??? pozdrooo
matiq94
CYTAT(PES 4 EVER @ Feb 16 2009, 22:47) *
wszystko wyglada ok. ale dajcie jeszcze screeny z meczu (najlepiej z logiem TVP2) no i paru zawodników, żeby porównać staty

Screeny zawodników niebawem wkleimy a tablice TVP2 jeszcze upiększamy więc niedługo wrzucimy

CYTAT(mateusz_dragon @ Feb 16 2009, 23:41) *
No fajnie to wszystko wygląda. Dobrze że porawiliście kilka szczegółów smile.gif Co do lig to procz randera Puyola wszystko jest cacy O wiele porawione te logo patcha przed meczem i w przejściach menu smile.gif Trafiliście z tymi fotami do glownego menu i edycji i widać że loga są poprawione (na + oczywiście:P)
Widać że coraz bardziej solidnie to przygotowywujecie i to się chwali ... myśle że do premiery patcha wszystko będzie idealnie ... Chce zapytac jeszcze co z soundtrackiem ? Mam nadzieję że nie będzie tam np. polskiego hip-hopu bo on nie odda klimatu do tego menu które zrobiliście, a nada się spokojna muzyka. Świetne też są wasze tablice. Teraz jako jedyni na forum je robicie w takim dobrym stylu smile.gif No myśle że patch wyjdzie jak najszybciej ...

Soundtrack będzie w 100% dopasowany do oprawy graficznej w każdym elemencie menu. Muzyka będzie spokojna tak gdzie spokojna być powinna. Hip-Hopu napewno nie będzie.

CYTAT(T_o_M_u_S_1993 @ Feb 17 2009, 12:13) *
Witam ! Widze że wszysko dochodzi do perfekcji smile.gif Przyznam się szczerze że długo czekałem na patch od Kubassa ale oni chyba go nie ukończą bo już z poł roku nad nim ślęczą dlatego z jego patcha już dość dawno zrezygnowałem. Ale to nie temat o nim . Widze że z dnia na dzień się polepszacie tworząc coraz to lepszą grafikę w menu. Mam nadzieje że wszystko będzie idealne bo w tym momencie czekam tylko na wasz PATCH smile.gif

P.S. Moglibyście zarzucić screeny jakiś piłkarzy smile.gif Powodzenia i Pozdro.!

Screeny podobnie jak napisałem wyżej niebawem się ukażą

CYTAT(lasser @ Feb 17 2009, 21:36) *
Czy logo Polsat Sport HD nie powinno być troszkę większe?
Dodajcie jeszcze "." nad literą "ż" na scoreboardzie Canal + Sport 2

Dziękujemy za podpowiedź poprawimy trochę obydwa loga smile.gif

CYTAT(mateusz_dragon @ Feb 17 2009, 21:47) *
Dzieki wielkie ! Właśnie o takie tablice Polsat Sport HD mi chodzilo smile.gif Canal+Sport2 też oczywiście dobry. Będzie wcześniej jakiś upload czy dopiero z patchem ? Jeżeli z patchem to musicie się pozspieszyć bo koniecznie muszę je mieć ...

Wcześniejszego uploadu niestety nie będzie. Wszystko zostanie wydane z patchem smile.gif

CYTAT(lukasz44 @ Feb 18 2009, 06:29) *
Bardzo fajne te tablice, czekam z niecierpliwością na patcha, he he

p.s - A jaki będzie komentarz jakiś nowy czy ten sam ??? pozdrooo

Komentarz będzie najprawdopodobnej tradycyjny czyli Szpakowski i Szaranaowicz smile.gif Zamierzamy zrobić coś orginalnego i zmienić komentarz na Smokowskiego i Twarowskiego z telewizji Canal+ ale to dopiero po wydaniu tej wersji patcha bo to dużo roboty
unikat
Co do menu z ML usuńcie piksele z Renderów piłkarzy wink.gif
T_o_M_u_S_1993
Spoko styl na te logosy smile.gif Bardzo fajne ... naprawde ! Przyłączam się do próśb kolegów i prosze o staty jakis pilkarzy (najlepiej z ligi hiszpańskiej tongue.gif) i tą tablice TVP2
Varies.
Styl może i ok,ale zdecydowanie za dużo "światła"czyli poprostu za jasno w paru punktach .Menusy w fatalnej jakości wink.gif.Reszta może i ok.
perONE
Loga przy wyborze strojów kiczowe, zmieńce to wink.gif
matiq94
CYTAT(VaRiEs @ Feb 21 2009, 21:31) *
Styl może i ok,ale zdecydowanie za dużo "światła"czyli poprostu za jasno w paru punktach .Menusy w fatalnej jakości wink.gif.Reszta może i ok.

O co ci chodzi z tymi menusami. Niby czemu wdług Ciebie są w fatalnej jakości?

P.S. Troszkę mnie dziwi ta sytuacja ale nie będe rozwijał tego tematu ... Mądrzejsi oczywiście bez jednej feralnej osoby wiedzą o co biega wink.gif
Varies.
Ok.Menusy są zajbeiste.Życze wytrwałości,bo to jest najważniejsze smile.gif.

Pozdrawiam
unikat
Czcionka mi się nie podoba ;]
matiq94
CYTAT(Rzepa7 @ Feb 22 2009, 15:22) *
Czcionka mi się nie podoba ;]

W oknie menu głownego ? Przy wyborze meczu itp. ??
unikat
Menu Głowne
GooFy
Jak już masz coś do powiedzenia mów wprost. rolleyes.gif . Niewiem dlaczego myślisz że wszyscy i wszystko się na Ciebie uwzięło, nie znosisz wszelakiej krytyki. Chyba istotą zakładania tego typu tematów jest chęć usłyszenia opinii innych, usłyszenia błędów, by w przyszłości ich uniknąć. Jednak widzę że twórcy założyli ten temat by słyszeć pochwały. To teraz wreszcie się wypowiem. Menusy są fatalne rolleyes.gif . Pod względem techniki graficznej to totalne dno. Niewierzysz mi ? Wystaw je jako tapety na byle jakie forum graficzne, a userzy powiedzą ci prawde bez żadnych uprzedzeń co do grup patchmakerskich. Obecnie na rynku jest już 3 wielkie Patche TSL, EP i PES 6.5, będziecie musieli sięę bardzo postarać aby zdobyć nowych graczy i wprowadzić jakąś rewolucję. Wytrwałości życzę.
matiq94
Jeśli chodzi o krytykę to właśnie po to założony został ten temat. Jest to nasz pierwszy patch, zatem to, co my uważamy za bardzo dobre może takim wcale w rzeczywistości nie być i właśnie opinie krytyczne bierzemy najbardziej pod uwagę. Wszystkie wytknięte błędy postaramy się poprawić jak najlepiej umiemy. Macie racje grafiki nie są na najwyższym poziomie, ale narazie nie wiemy co konkretnie w nich poprawić, piszę tu o grafice w menu głównym itd. Grafiki w menu lig już poprawiamy i są coraz lepsze. Na forum zamieszczamy tak dużo screenów, po to, aby bardziej doświadczeni użytkownicy wskazali błędy.

A tymczasem efekt naszej dzisiejszej pracy, coś rodem z Francji:
Kliknij, aby zobaczyć załącznik
unikat
Jakoś ten kolor niebieski w waszym patchu źle wygląda ;]
matiq94
CYTAT(Rzepa7 @ Feb 24 2009, 19:08) *
Jakoś ten kolor niebieski w waszym patchu źle wygląda ;]

W którym miejscu niepodoba ci się niebieski ? Jeżeli w menu głownym i edycji to to już stare screeny i są poprawione :]
Piter123
Ten scoreboard co go wstawiłeś to kapitalny jest. smile.gif
unikat
Brakuje wam logosów albo flag w patchu ?
Daro.
Czy tam widnieją moje bandy? Czuje się zaszczycony... Ja niedlugo bede robil nowa/aktualniejsza wersje band Legii takze bedziecie mogli miec lepsze/aktualniejsze... A tak nawiasem... mógłbyś do mnie matiq napisać na gg? (moj numer znajdziesz w moim profilu)
zizka
Supcioo smile.gif Nareszcie na cos takiego czekłem boo mi ekstraklasa patch nie działa :/ przynajmniej na tym sobie pogram Licze na was

Pozdro..tongue.gif
El Polacco
Ten patch raczej nie wyjdzie. Zero newsow w tym temacie od dluzszego czasu.
matiq94
CYTAT(El Polacco @ Jul 1 2009, 07:57) *
Ten patch raczej nie wyjdzie. Zero newsow w tym temacie od dluzszego czasu.

Jak to mawiają nie samym PESem człowiek żyje ... A poza tym patch napewno wyjdzie, jesteśmy cały czas w trakcie ulepszania go i modyfikowania, aby był jak najlepszy, gdyż jak wiadomo konkurencja nie śpi Pozdr. tongue.gif
damiank9
no masz racje konkurencja nie spi ale za to jest zażarta biggrin.gif
Bedzie chyba w czym wybierac smile.gif
Kamiloxx
Mam nadzieję, że patch wyjdzie niedługo.
A planujecie jakąś ligę, której nigdzie nie ma np. Ligę Sagres albo MLS?
Jamnik
Liga Sagres jest w patchu Kubbasa xD Zróbcie czeską lige smile.gif
siwers99
szkocką albo MLS;)
matiq94
W sumie to cały of jeszcze nie jest skończony, więc nad jakąś nową ligą można pomyśleć. Tylko zastanawiamy się jeszcze nad ilością drużyn pierwszoligowych, czy będzie ich tylko 8, tak żeby można było grać ,,polską karierę", czy zrobimy całą 18 drużynową pierwszą ligę. tongue.gif
zizka
mati a kiedy mnieje wiencej skończycie ?? jeśli można wiedziec
damiank9
po prostu podajcie orientacyjnie do konca tego roku bedzie czy bedzie next ?/:D
Ryu
CYTAT(Jamnik @ Jul 2 2009, 13:53) *
Liga Sagres jest w patchu Kubbasa xD Zróbcie czeską lige smile.gif

A kto będzie nią grał?? Bo my raczej nie. Robimy osiem zespołów z polskiej I ligi i zostaje jedna wolna liga do obsady. Będzie tam Bundesliga albo rosyjska. tongue.gif

CYTAT(zizka @ Jul 3 2009, 13:05) *
mati a kiedy mnieje wiencej skończycie ?? jeśli można wiedziec

Pewnie nigdy. cool.gif

CYTAT(damiank9 @ Jul 3 2009, 14:16) *
po prostu podajcie orientacyjnie do konca tego roku bedzie czy bedzie next ?/:D

Strzelamy w Euro. biggrin.gif

Screeny będą potem. Pozdrawiam. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.