Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oe 4.0 Euro2008 Update
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2
potter
No to TMac to ladnie zlozy w jedna calosc i jutro wyda elegancko.
Brawo Teco!!
Teco
Nie ma za co:) postaram się jeszcze wyszukać aby ich skompletować...chodź dużo piłkarzy już nie brakuje.
__SaNd1__
Teco dobra robota czekam z niecierliwoscia update na EURO biggrin.gif
T-Mac
no spoko ale nie dawaj na sile mord zeby byly
bo taki Patocka w austrii czy tam 2 w grecji goumas, patsa to normalnie porazki
(jestem na Portugali)
Teco
CYTAT(T-Mac @ wto, 10 cze 2008 - 14:18) *
no spoko ale nie dawaj na sile mord zeby byly
bo taki Patocka w austrii czy tam 2 w grecji goumas, patsa to normalnie porazki
(jestem na Portugali)

każdy ma inny gust może innym akurat te 2 lub 3 twarze przeszkadzać nie będą(patsa - nie jest wcale taki zły)...tylu tu ludzi od twarzy to czemu nikt nie zrobi lepszych?
potter
Zawsze byl problem z fotkami, ale tych graczy na Euro sa wszystkie zdjecia na stronie uefa.com i w dziale z Euro 08
Z reszta coraz wiecej mordke na Euro sie juz pojawia tongue.gif Nie narzekaj
WKS
Czyli jutro można sie spodziewać update ?
__SaNd1__
CYTAT(WKS&RKS @ wto, 10 cze 2008 - 15:57) *
Czyli jutro można sie spodziewać update ?

mowili ze w srode wypusczom update-a biggrin.gif morzemy tylko sie spodziewac i czekac rolleyes.gif tongue.gif
__SaNd1__
dzisiaj chyba wyjdzie update czekamy biggrin.gif
Teco
Nowe twarze może T-Mac je zechce...ale pewnie 1 się nadaje:P
Katzer - Austria

Jakupovic - Szwajcaria

Vastic - Austria

Pobierz
a Tu fajna paczusia:) tu nie możecie narzekać dobre twarze są:P

Download
mariolazi
Te co na screenach zapodałeś to można sobie odpuścić moim zdaniem tongue.gif
To już lepiej zostawić im mordki od konami laugh.gif
Pozdro!
potter
Mam pytanko da rady zrobic w PESie sedziow? Fajnie by bylo jakbyscie dali tych co na Euro prowadza mecze, fotki moge podrzucic tongue.gif
Teco
dać się zrobić da ale potrzebne są dobre fotki bo jak stworzony był temat to nikt nawet się tym nie zainteresował:( a fajnie by było mieć tych z Euro chodź nie da się dać ich wszystkich
Teco
Kolejne twarze:
Mevlut Erdinc :

pobierz
Jurgen Macho :

pobierz
Mehmet Topal :

pobierz
Rui Patricio

pobierz
__SaNd1__
bedzie wkoncu update do kitservera nie ze narzekam ale mowiliscie ze w srode bedzie update ... rolleyes.gif a juz piatek dry.gif czekam na odpowiedz biggrin.gif czy warto czekac na jakisz update tongue.gif pozdrowienia do wszystkich na ten forum wink.gif
WKS
CYTAT(__SaNd1__ @ pią, 13 cze 2008 - 14:40) *
bedzie wkoncu update do kitservera nie ze narzekam ale mowiliscie ze w srode bedzie update ... rolleyes.gif a juz piatek dry.gif czekam na odpowiedz biggrin.gif czy warto czekac na jakisz update tongue.gif pozdrowienia do wszystkich na ten forum wink.gif

Tobie chce sie grac w Euro po tym co zrobił HOWARD (z)WEBB ? a jak ktos chce poprawic sobie humor to link www.howard-webb.eu
Pompey
CYTAT(__SaNd1__ @ pią, 13 cze 2008 - 14:40) *

jak piszesz że nie narzekarz to po co ten post piszesz.
przeciez jak Twórcą tego patcha nie będzie się chciało to go nie wydadzą i Ty nic im nie zrobisz bo nie płacisz za to tylko jest to za darmo
__SaNd1__
CYTAT(Pompey @ pią, 13 cze 2008 - 20:35) *
jak piszesz że nie narzekarz to po co ten post piszesz.
przeciez jak Twórcą tego patcha nie będzie się chciało to go nie wydadzą i Ty nic im nie zrobisz bo nie płacisz za to tylko jest to za darmo

no poprostu chcialem spytac cy czekac cy nie rolleyes.gif inaczej szacunek wszystko jest ladnie zrobione jak s tym postem kogos oskwernilem to prepraszam wink.gif pozdrowienia smile.gif
potter
W sumie jutro mamy polowe tych Euro wiec cos by sie przydalo przypykac, nie wiem jak inni ale ja czekam na ten updejcik z ryjami i przyspiewkami biggrin.gif

W sumie to juz dzisiaj nawet tongue.gif
Teco
Chyba przyśpiewek nie będzie co:(??? to nic że Euro już mija krok po kroku ale w Pesie zawsze można pograć swoje:)
pkar
CYTAT(Teco @ śro, 18 cze 2008 - 11:17) *
Chyba przyśpiewek nie będzie co:(??? to nic że Euro już mija krok po kroku ale w Pesie zawsze można pograć swoje:)

Ja chcecie to wrzuce przyśpiewki dla drużyn które zagrają w ćwierćfinałach. Tylko samemu trzeba będzie sobie wszystko poustawiać i wrzucić do gry.
Teco
A masz do wszystkich...co za problem ja i tak samemu wgrywam sobie:)
tomilee
Potrzebuję przyśpiewek Rumuni i Rosjan
pkar
Grupa A
http://www.sendspace.com/file/d6rfuu

Grupa B
http://rapidshare.com/files/120765961/Grupa_B.rar.html

Grupa C i D (bez Szwecji)
http://rapidshare.com/files/120968362/Grupa_C_D.rar.html

Szwecje wrzucę później

Mam na dysku jeszcze "ulepszone" przyśpiewki (na podstawie meczy Euro) dla kilku reprezentacji (w tym Holandia, Polska, Portugalia, Włochy), to być może wrzucę później razem ze Szwecją, zobaczymy smile.gif
Teco
CYTAT(pkar @ śro, 18 cze 2008 - 12:59) *
Grupa A
http://www.sendspace.com/file/d6rfuu

Grupa B
http://rapidshare.com/files/120765961/Grupa_B.rar.html

Grupa C i D (bez Szwecji)
http://rapidshare.com/files/120968362/Grupa_C_D.rar.html

Szwecje wrzucę później

Mam na dysku jeszcze "ulepszone" przyśpiewki (na podstawie meczy Euro) dla kilku reprezentacji (w tym Holandia, Polska, Portugalia, Włochy), to być może wrzucę później razem ze Szwecją, zobaczymy smile.gif

wrzuć wrzuć:) hehe bardzo Cię ładnie prosimy:)
__SaNd1__
brawo za wstawke ale jak mam zainstalowac te pryspiewki z DKZ nie daje mi failov zebym ich wklejl do 0_sound ...
Orange_91
CYTAT(__SaNd1__ @ śro, 18 cze 2008 - 14:00) *
brawo za wstawke ale jak mam zainstalowac te pryspiewki z DKZ nie daje mi failov zebym ich wklejl do 0_sound ...

Będzie exe i instalator DKZ pod to tylko bądźcie cierpliwi bo ostatnio mamy mało czasu.
pkar
Przyśpiewki dla Szwecji + update dla ćwierćfinalistów i Polski. Jest to raczej na pewno ostatni update, także cieszcie się, radujcie i ściągajcie tongue.gif

http://rapidshare.com/files/123326873/update.rar.html

Pozdro
__SaNd1__
CYTAT(Orange_91 @ śro, 18 cze 2008 - 15:20) *
Będzie exe i instalator DKZ pod to tylko bądźcie cierpliwi bo ostatnio mamy mało czasu.

No Jestem cierpliwy rolleyes.gif tongue.gif czekam na automatyczny instalator i exe biggrin.gif
krzychu117
post do usuniecia....

pomylilem sie
arm
CYTAT(Orange_91 @ śro, 18 cze 2008 - 13:20) *

Coś nowego w sprawie przyśpiewek?
TreworBG
dzięki z update wink.gif
Arturoo
CYTAT(arm @ pią, 27 cze 2008 - 00:31) *

+1
j.w.
podbijam
itp
Orange_91
CYTAT(arm @ pią, 27 cze 2008 - 00:31) *

Nie będzie updatu przyśpiewek Euro sie już kończy i nie ma sensu a wcześniej nawet gdybyśmy to zrobili to po Euro już mało sie gra reprezentacjami i trzeba by było dać z powrotem pliki przywracające przyśpiewki starym zespołom.
BiG
Kurcze, musiałem sformatować komputer i cały kitserver padł !

Z niecierpliwością czekam na uptade KS'a..
potter
Pewnie jak do przyspiewek nie bedzie update'a to co kitservera tez sobie odpuszcza. A szkoda :/
Obym sie mylil.
BiG
Może mógłby ktoś odciążyć Timaka i upnąć ks'a z dużynami z Ojro ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.