Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zdjęcia Forumowiczów
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
v@d!m
Cytat
Cytat

Cos mi sie zdaje ze masz pierdolca z powikłaniami  :?  Jak można być tak obrysowanym  :roll:  :twisted:

synu, zobacz prosze co napisales w pierwszej czesci wypowiedzi, nadal uwazasz, ze nie krytykujesz ?

Ja bym to nazwał raczej obrażaniem a nie krytykowaniem :wink: (ale widać że nie wszyscy słuchali huty 99 )

P.S Gdybym krytykował to bym napisał
Cytat
Lol wyglądasz jak debil z tymi tatuażami weź zajrzyj do lustra
siano
czy Ty sobie az takie jaja robisz czy jestes az tak ogranizcony ??
w sposoob oczywisty obraziles innego forumowicza, a teraz w tak zalosny sposoob to negujesz.
zastanoow sie prosze co piszesz, albo w znacznym stopniu Ci to utrudnie.
kemot
V@d!m ale ty krecisz, chlopak ma avatar ze swoja buzka, a ty go myslisz na zdjeciu? zalosne...
wąski
Kemot-V@D!m też ma avatar z buźką smile.gif .Ciekawe czy to jego :wink:
Moim zdaniem też przesadził bo w końcu to styl DRJEFFa i jeśli mu się nie podoba to niech wykaże troche dojrzałości i zostawi to dla siebie.

PS: naukowe źròdła donoszą że "pierdolca z powikłaniami" nie można stwierdzić po zdjęciu :wink:
v@d!m
spierd**** wszyscy odemnie wy kutasy nie pasi wam cos ? to spierdalac to bozi :evil: :evil:

DAWAC BANA WY KUTASY
kemot
laugh.gif
Spojrzcie tylko(jak juz sie pastwimy nad tym desperatem) na jego podpisik pod jego postami, pewne slowa ktorych nie rozumie... Chyba sie zegnamy, narazie masz szczescie ze nie mam wladzy banowac...
michau000
ech vadim, vadim... najpierw bezpodstawnie obrazasz ludzi [nota bene znacznie od Ciebie starszych], potem sam odstawiasz takiego focha o sciane. dziecinada

laugh.gif

ti chyba bedzie historyczny ban? [pierwszy tutaj] o ile w ogole ofkoz
wąski
Jeeej człowieku,wyluzuj troche bo palpitacji dostaniesz! Czego się tak bulwersujesz?Jeśli Ty możesz się tak wypowiadać na czyjś temat to inni mogą na Twòj.Zamiast napisać że przesadziłeś i luz, to wnerwiasz się że się ludzie do Ciebie przywalili.Sam sie do bozi wybierz,chociaż i ona pewnie Ci nie pomoże.3m sie! tongue.gif
gringo
No còż... widać, vadim przezywa okres dojrzewania i dokuczają mu hormony biggrin.gif nie miał na kim wyładować swojej agresji, więc zrobił to na jednym z nas... Ale pamiętaj kolego ze takie zachowanie to dziecinada, trzeba prezentować pewnien poziom,,, Pozdro
v@d!m
Przepraszam no , ale ja tego nie pisalłem ..Byłem w tym momencie u kumpla i szukaliśmy patchòw do Pro Evolution Soccer 4 no i niestety musiałem wyjsc do kibelka a on wykorzystał chwile no i napisał to co miał napisac ..dopiero teraz zauwazyłem ..Możecie mi niewierzyć bo to oczywiście prawdowpodobne , ale naprawde to nie ja [color=red][/color]

P.S Tak naprawde ja nie miałem zamiaru krytykować tego pana ktòry ma tatuaże , głupio wyszło , a więc nie chciałbym się zegnac z wami w taki o to sposòb ...Jeszcze raz Sorki :?

A co do siga to jest u mnie jedna zasada..Jeżeli czegos nie rozumiem to tego nie używam :wink:
YURY
V@D!m ! Ten Pan właśnie się dowiedział że na tym forum pewien koleś go obraził . Ma dojść przez IP kto to , i go dojechać . Pozdrawiam!
Bakel
Cytat
V@D!m ! Ten Pan właśnie się dowiedział że na tym forum pewien koleś go obraził . Ma dojść przez IP kto to , i go dojechać . Pozdrawiam!

laugh.gif
v@d!m
Cytat
Cytat

laugh.gif

Bez nabijania Bakel , bez nabijania tongue.gif
siano
z przyczyn zupelnie ode mnie zaleznych kolega v@d!m musial zakonczyc obcowanie z nami, milego dnia zycze smile.gif
Vadim
Chciałem jeszcze raz naprawde przeprosić was za moje zachowanie wczorajsze ..Przyznam że ten dzien nie należał do moich ulubionych ..Mòwią o tym co ma na ciele użytkownik DRJEFF nie miałem nic zlego na myśli .Głupio wyszło i niechciałbym aby takiego typu wydarzenia wracały na to forum :wink:
wąski
Nie no,ja się nie czepiam.Spoko.Myślę że każdemu należy się szansa i witaj ponownie Vadim :wink: .Po prostu nie rozumiem Twej strategii,bo raz mòwisz że to Ty napisałeś,a raz że to kumpel-złośliwiec :wink: Ale luz.Każdemu się zdarza zły dzień.Powodzonka...
Vadim
Cytat
.Po prostu nie rozumiem Twej strategii,bo raz mòwisz że to Ty napisałeś,a raz że to kumpel-złośliwiec :wink:

Tak , jeżeli chodzi o te słowa Wy kuta*** itp to ja naprawdę tego nie pisałem , ale jezeli chodzi o to co pisałem pod adresem DRFFcos tam no to ja to pisałem , ale jeszcze raz powtarzam (chodz nie kazdy chce mi wierzyc) :roll: pisząc to nie miałem nic złego na mysli a tym bardziej nie chciałem tego usera obrazic ..Kara musiała byc rozumiem to w pełni ,a wiec mysle ze takie sytuacje się już zdarzać nie będa :wink:
kemot
Nick ten sam, tylko mniej kozacki, zdjecie masz w avatarze, to chyba duzo sie nie zmienilo, nawet powoli wierzymy w kumpla wink.gif
zagroo
http://www.members.lycos.co.uk/zagrus/IMG_0018.jpg

edit siano: czy mozecie nie dawac tak wielgachnych fot jako [img] ??
Kusik
JAACA
No to i ja sie ujawnie(po raz kolejny)tongue.gif To master JAACA! :twisted:
Tutaj patrzac:P
http://img153.exs.cx/img153/1240/img03828jx.jpg
kemot
Kusik jak Kiepski, a Jaaca handluje ceglami, issonline sie stacza laugh.gif
siano

http://nic-nac-project.de/~siano/foty/PB135188.JPG
* czas akcji : 15 listopada
* miejsce akcji: SP71 Wroclaw
smile.gif
JAACA
Ahhh kemot:P To nie cegla tylko telefon stacjonarny mojego kumpla:) U nas w Opolu nikt juz nie ma takich duzych komorek:P :twisted:
kemot
Tomus, odkad nosisz okulary i masz brodke? biggrin.gif
Jaaca: napewno stacjonarny, napewno smile.gif (Po ile chodza? biggrin.gif 20-30 zl ? laugh.gif )

PS: Tak se jaja w Swieta robie wink.gif
Kusik
Sam jesteś kiepski:P Co Ty chcesz od kusik vel. Waldka?? smile.gif
Rymek
Spoxowe to forum, czas sie zdekospirowac (=

<--
Ja ten po lewej

-><-
Ja ten w srodku (=

Jak widac nie samym PES'em zyje (-;
kemot
znasz moze mino? biggrin.gif
Rymek
Cytat
znasz moze mino? biggrin.gif

Nie, a powinienem ? (=
matias
Czas na moj ryj :?.............. Naprawde az tak powazny nie jestem smile.gif
matias
T-Mac
kolejny cpun tongue.gif
zartuje
blokers
kemot
po blokers tez powinno byc zartuje wink.gif i na koniec kolejny mnich :twisted:
T-Mac
czy matka wam nie kupuje innych bluz niz z kapturem ?? tongue.gif
pozdro biggrin.gif

ps wygladasz jak koles 3 wymiaru biggrin.gif
matias
luuzzz kolejne fotki będą za niedlugo, nosz korwa nie myslcie se ze ja tak chodze na codzien smile.gif to tylko tak dla jaj. PS: moze faktycznie wygladam jak cpun ale naprawde nim nie jestem, ja nawet nie pije :twisted: laugh.gif
matias
Palenie i Picie szkodzi zdrowiu. smile.gif

MINO
shai
szaki:

SZAKI
Chciałem tylko zaznaczyć że nie jestem burżujem i to były moje jedyne millery w żyyyyciuuuu :]
Bart0o0sh
Hehehe smile.gif smile.gif
matias
jeszcze jedno moje...
matias
..i ostatnie
Rymek
O co cho z tym "MINO" ? (=
kucharz
Witam wszystkich :wink: It's me :twisted:

kemot
jak mino to przeczyta to bedziesz wiedzial, mam w morde chyba biggrin.gif a co do szakiego to dobrze ze sprostowales o tych millerach bo juz chcialem zjechac wink.gif
T-Mac
Duzo sie zmienilo ostatnio w moim zyciu poznalem kobiete i razem zamieszkalismy
oto mu i nasz do z okolica

culles
QURNA MATIAS BRACIE! TY TEŻ Z TEJ DZIURY CO J
culles
Drakkar
T-Mac, niezłe biggrin.gif
StraY
myślałem T-Mac, że wyższy jesteś, a tu nawet twoja nowa laska większa od ciebie biggrin.gif wink.gif
btw. konkret chatka tongue.gif
Bakel
Dobra chłopaki skoro się lansujemy to i ja się tym zajmę ;)
100dniòwka - kto nie pòjdzie na swoją ten skończony frajer godzien jedynie trzaskać obrotowymi drzwiami ;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.