manufans
May 8 2007, 15:10
Cytat(djszkielol2007 @ May 8 2007, 15:11:06) [snapback]145963[/snapback]
Prawe oko większe od lewego.
Bmp średnie, daj mi swoje gg to dam ci pewną rade co do face

6473356
Ps. Don_Rxf
Chodzi Ci ze Voyteca jest gorszy od S'n czy mój ?
Pozdro
lepiej ale nadal bmp nie te
ps chodzi o to ze twarz Voytca jest gorszaa od twarzy s'n
manufans
May 8 2007, 15:57
Wg. mnie Bmp jest dobre, mi sie podoba i zostawiam to ...
Teraz pracuje nad ... niedlugo bedzie wiadomo

Pzdr
Nie jest zły, szkoda, że autorem modelu jest Voytec.

Sami sobie porównajcie.
Żałosne..
bobex77
May 8 2007, 17:01
Cytat(Zoller @ May 8 2007, 17:51:01) [snapback]146023[/snapback]
Nie jest zły, szkoda, że autorem modelu jest Voytec.

Sami sobie porównajcie.
Żałosne..
Tez mi cos tu nie pasowalo, jakbym już cos identycznego widział
ewidentnie zerżnięty, nawet nic w nim nie zmieniał
dokladnie "Żałosne.."
manufans
May 8 2007, 17:02
No i spaliłeś Zoller, bo model robilem sam z Konami...
Jedyne co to wzorowalem sie na jego modelu ale go nie uzyłem !!!
Jak nie wiesz to nie zaśmiecaj tematu !!!
Po drugie nawet nie mam bina do jego twarzy, kiedys chcialem znalezc zeby dac do pes'a.
Zdjecie jego Berbatova mam od kumpla z forum!!!
Cytat(don rxf @ May 8 2007, 15:27:43) [snapback]145968[/snapback]
Twój jest zdecydowanie gorszy od tego od s'n'a

Rewencz za Quaresme, co? Don, prosze Cie. Rozumiem, takie jest twoje zdanie i szanuje je....ale oboje wiemy jakie są podstawy twojej wypowiedzi

Ale skoro twierdzisz, że s'na zdecydowanie lepszy to napisz mi co w moim do fotki jest zle, a ma to ten s'nowy.

Poza tym, czekam na jakas aktualna fotke Berbatova i chce wykonac go jeszcze raz, bo od czasu powstania tej fotki z której korzystałem, sporo się zmienił.
manufans - mam nadzieje, że miło sie pracowało na moim modelu

. Nie będę postępował pochopnie. Prześlij mi twoj model Berbatova i bmp. Link umieść tutaj w tym temacie, pisząc posta. Jeżeli okaże się, że uzyłeś mojego modelu, poleci kara.
don rxf
May 8 2007, 17:15
Cytat(Voytec @ May 8 2007, 18:08:42) [snapback]146036[/snapback]

Rewencz za Quaresme, co? Don, prosze Cie. Rozumiem, takie jest twoje zdanie i szanuje je....ale oboje wiemy jakie są podstawy twojej wypowiedzi

Ale skoro twierdzisz, że s'na zdecydowanie lepszy to napisz mi co w moim do fotki jest zle, a ma to ten s'nowy.

Poza tym, czekam na jakas aktualna fotke Berbatova i chce wykonac go jeszcze raz, bo od czasu powstania tej fotki z której korzystałem, sporo się zmienił.
Jaki rewanż ;| Poprostu nie podoba mi sie twoj Berbatov... s'n zrobil lepszego niz twoj i tyle, takie jest moje zdanie, nie odp...
sorry za OT
a co do modelu to rzeczywiscie nie twoj, po prostu go pojebałeś, przyznaj sie i po sparwie ; )
pozdro
Cytat(Zoller @ May 8 2007, 17:51:01) [snapback]146023[/snapback]
Nie jest z?y, szkoda, ?e autorem modelu jest Voytec.

Sami sobie porównajcie.
?a?osne..
Ja nie widz? kompletnie ?adnej ró?nicy,oprócz ostrego BMP.Manufans nie za bardzo chce mi si? tobie wierzy?.
olivier
May 8 2007, 17:18
Voytec nie chce bronić Don'a ale on ma racje a s'n zrobił lepszego a wiesz dlaczego?Juz mowię.Zrobił lepsze bmp przynajmniej tak mnie się wydaje.Bardziej podobają mi się jego włoski,i ogólnie dla mnie jest lepszy np.usta zrobił nawet podobne,nos.Twój też jest dobry.Więc jak narazie to lubię twoją pracę i s'n.
Co do ciebie manufans rzeczywiście wygląda jakbyś ukradł model voytec'a.
Spoko, nie ma sprawy. Nie mam zamiaru nikogo potępiać, skoro nie podoba mu się moj Dimitar

manufans...czekam na bina, nie chce zadnych wymówek, tylko bina. Jeżeli tego dzisiaj nie zrobisz to nie skończy się ciekawie....
Damian.
May 8 2007, 17:28
Manufans przyznaj sie i bedzie po klopocie. Widac ze wszystko ma identyczne jak model voytka. Uszy identyczne , wszystko identyczne.
?al mi ciebie.
Tutaj nie trzeba bina aby dostrzec ze model jest innego autora.
Sama broda na to wskazuje, no a zmiany jesli sa w modelu to sa naprawde bardzo drobne (uszy i lekko usta)
20 % pozdrawiam.
o_O
czyzby zdolowany niepowodzeniami zdolales zrobic tak straszną rzecz ?

mozesz dac bina do Gigssa ??
Cytat(Manufans @ May 8 2007, 18:05:22) [snapback]146033[/snapback]
No i spaliłeś Zoller, bo model robilem sam z Konami...
Jedyne co to wzorowalem sie na jego modelu ale go nie uzyłem !!!
Jak nie wiesz to nie zaśmiecaj tematu !!!
Po drugie nawet nie mam bina do jego twarzy, kiedys chcialem znalezc zeby dac do pes'a.
Zdjecie jego Berbatova mam od kumpla z forum!!!
Grzeczniej, nie rozmawiasz z kolegą..
Robisz z siebie głupka, pisząc, że absolutnie nie bazowałeś na Berbatov'ie Voytc'a.
Kara ci się należała, może zrozumiesz na czym polega facemaking.

Widać że sam robiłeś model
Cytat(alter @ May 8 2007, 20:27:39) [snapback]146093[/snapback]

Widać że sam robiłeś model

dobre porównanie, takie same: oczy, usta, nos ....
don rxf
May 8 2007, 19:48
Cytat(Sokół @ May 8 2007, 20:48:15) [snapback]146099[/snapback]
dobre porównanie, takie same: oczy, usta, nos ....
OMG jasne ze takie same skoro to nie jego model...tylko ma inne ustawienia twarzy w edit ; P
RZAL, zeby to byl moj model, dostalbys bana odrazu
no nieładnie ..........: kolesie ci pojechali za pokemona a ty żeby udowodnić,że się mylili zajebałęś model( wiem coś o tym:D.........: i bardzo żałuje że kiedyś podjebałem model) :| w ten sposób do niczego niee dojdziesz:| pracuj dalej.....:
manufans
May 8 2007, 20:53
http://www.sendspace.com/file/9za0txPs. Mortin, norek - wasze prace tak samo są podobne do np. Mystiqa
Cytat(manufans @ May 8 2007, 21:57:15) [snapback]146124[/snapback]
http://www.sendspace.com/file/9za0txPs. Mortin, norek - wasze prace tak samo są podobne do np. Mystiqa
To co dales pod linkiem zostawie bez komentarza gdyz musialbym sie znizyc o pietro nizszy poziom.
Po drugie...Model jest wlasnoscia Wojtka do czego juz wczesniej nie bylo watpliwosci, dajac model tylko utrzymales mnie w tym przekonaniu. Maping jest identyczny a model tak jak mowilem, kosmetyczne zmiany- jeden poligon milimetr w lewo milimetr w prawo. Tym razem jest to tylko slowne upomnienie, przy kolejnej kradziezy skonczy sie Twoja przygoda z facemakingiem na tym forum. Pozdrawiam.
manufans
May 9 2007, 13:02
Ja nie moge. Gdyby do jasnej cholery model byl wojtka to nawet bym z wami nie gadal ani nie dawal linka!!!
Boże :/
Damian.
May 9 2007, 13:03
Dobra przeproś za wszystko i zamaż tą plamę po ostatniej mordzie.
pzdr
bartek-brt
May 9 2007, 16:16
Nie wymawiaj imienia Pana Boga swego nadaremno....teraz do spowiedzi....i nie zaszkodzi jak tez opowiesz o tych twarzach.
manufans
May 9 2007, 16:56
Prosze napisac jak przystosowac glowe (na włosy) do Face ?
Jesli nie rozumiecie to chodzi mi o to ze glowa w EDIT jest duza, a jak face'a mojego pochyle to mdz. wlosami a Face'em bedzie odstep i glupio to wyglada.
Druga sprawa to jak robilem wloski dla Rooney'a to w Pes wygladaja dobrze poza tym ze mdz nimi a facem jest taki biały odstęp ok. 5mm (rzeczywistych)
PREVIEW Rooney:

Włoski sa od CMP chyba...
Wygladaja ciulowo poniewac ... pytanie nan górze

komenty za twarz mile widziane
Kubus91
May 9 2007, 17:01
Cytat(manufans @ May 9 2007, 18:00:56) [snapback]146282[/snapback]
Prosze napisac jak przystosowac glowe (na włosy) do Face ?
Jesli nie rozumiecie to chodzi mi o to ze glowa w EDIT jest duza, a jak face'a mojego pochyle to mdz. wlosami a Face'em bedzie odstep i glupio to wyglada.
Druga sprawa to jak robilem wloski dla Rooney'a to w Pes wygladaja dobrze poza tym ze mdz nimi a facem jest taki biały odstęp ok. 5mm (rzeczywistych)
PREVIEW Rooney:

Włoski sa od CMP chyba...
Wygladaja ciulowo poniewac ... pytanie nan górze

komenty za twarz mile widziane
Najlepsze w tej twarzy sa...włosy:D. Slaby model, bmp niedopracowane w niektorych miejscach. Popracuj jeszcze nad nim troche
O rany. Sorki, ale beznadziejny. Uszy, usta, nos ' i w ogóle go całego popraw.
bobex77
May 9 2007, 17:04
Tragedia
wszystko do poprawy.
olivier
May 9 2007, 17:23
do poprawy od bmp po model.
Damian.
May 9 2007, 17:27
Niejset az tak źle jak mówicie. PRzyłóż sie do tej pracy
najlepiej zacząć wszystko od nowa...
Cytat(bobex77 @ May 9 2007, 18:08:00) [snapback]146288[/snapback]
Tragedia
wszystko do poprawy.
Niee, z tej twarzy to sie tylko wlosy nadaja, reszte wywal do kosza i od nowa, albo wrzuc screena do tematu BEST EVER
manufans
May 9 2007, 18:01
Ostatnie posty...
Widac ze jestescie dziecmi neostrady...
Rooney tak wyglada bo pisalem ze mam problem z ta fryzur?. Ten fryz lezy 1cm nizej niz na preview a uszy tak wygladaja bo pochylem twarz. Za chwile pokaze fotke jak zrobie te wlosy i zobaczymy czy sie rozni bardzo :/
Kolejna sprawa jest taka ze fryz wogole mam inny ale nie dziala cos... Problem na gorze nad preview macie napisany
Cytat(manufans @ May 9 2007, 14:06:00) [snapback]146197[/snapback]
Ja nie moge. Gdyby do jasnej cholery model byl wojtka to nawet bym z wami nie gadal ani nie dawal linka!!!
Boże :/
Nie jesteśmy ze sobą na "TY". Voytec jestem...
Rooney słabiutki. Nawet, nawet wyszło ci bmp, lecz model lipny. Dużo mu jeszcze do fotki brakuje...
Cytat(manufans @ May 9 2007, 14:06:00) [snapback]146197[/snapback]
Ostatnie posty...
Tobie do Dziecka Neostrady najbliżej, więc skończ z takimi obegami. Patrz na siebie, a potem zerkaj na innych.
manufans
May 10 2007, 14:20
Nie zaczynałem Rooney'a od nowa jak niektórzy drodzy koledzy sie popisywali...
Oto poprawiony Wayne.
Preview: Rooney v.2
Zarost mi na brodzie niee pasi....: Pozna? bym pozna? kto to ale nadal mu du?o brakuje w modelu....: pracuj dalej
manufans
May 10 2007, 15:25
Prosze o jeszcze jakies komentarze i napisac co dokladnie poprawic ...
Damian.
May 10 2007, 15:29
Do poprawy przedewszystkim : oczy ,usta , kształt szczęki
bartek-brt
May 10 2007, 15:38
oczy węższe, nos bardziej do dołu, szczęka zaokrąglic zeby nie była kwadratowa i zrób mu poważną minke a nie smutną.
olivier
May 10 2007, 18:35
Cytat(manufans @ May 9 2007, 19:05:22) [snapback]146308[/snapback]
Ostatnie posty...
Rooney tak wyglada bo pisalem ze mam problem z ta fryzur?. Ten fryz lezy 1cm nizej niz na preview a uszy tak wygladaja bo pochylem twarz. Za chwile pokaze fotke jak zrobie te wlosy i zobaczymy czy sie rozni bardzo :/
Kolejna sprawa jest taka ze fryz wogole mam inny ale nie dziala cos... Problem na gorze nad preview macie napisany
Ile masz lat?
Nie wiem dlaczego obrażasz nas.Poprastu Rooney beznadziejny i tyle,nie umiesz przyjmowac krytyki to nie pisz wogóle postów.
Co do drugiej wersji tego pana nie ta szczęke wygląda jakby sobie jakąś wate wepchnął bo go ząb boli.
manufans
May 10 2007, 19:11
Poprawiony ale wystapil blad z wloskami. Jak to naprawic ?
Preview:
manufans
May 10 2007, 20:35
Prosze o odpowiedz...
voytazz13
May 10 2007, 22:08
bo w ggs nie wolno kliknac tego czarnego kwadracika jak przy twarzach. jak tego nie zrobisz powinno byc dobrze
.:CR7:.
May 10 2007, 22:52
w Macromedii Fireworks dajesz "Alpha Transparency"
manufans
May 11 2007, 15:51
Rooney FINAL:

Pzdr
co tu duzo mowic ,dramat ten rooney,duzo pracy przed Toba, to moje zdanie
bartek-brt
May 11 2007, 16:26
co ty z tą brodą zrobiłes????? Zrób na nowo bmp i nos do dołu. Moze nie będzie taki zły....ale radze ci rób graczy których nie ma!!
manufans
May 11 2007, 17:16
Cytat(Smoti @ May 11 2007, 17:05:12) [snapback]146682[/snapback]
co tu duzo mowic ,dramat ten rooney,duzo pracy przed Toba, to moje zdanie
Nie wydaje mi sie ze dramat ten Rooney

Te? mi sie wydaje, ze gdyby tego face'a pokazal jakis sznowany facemaker nie pisalibyscie ze "dramat Rooney"
Cytat(manufans @ May 11 2007, 18:20:05) [snapback]146696[/snapback]
Nie wydaje mi sie ze dramat ten Rooney

a mi sie nie wydaje tylko jestem pewien ze do dramatu mordke zaliczyc mozemy.
nie musze miec modelu aby powiedziec ci ze sa znaczace bledy w modelu:
1- zle laczenie z szyja, przesunales kropke ktorej dotykac nie mozna
2- zle zmapowane boki twarzy, oczy oraz czolo
3- broda porazka, wlosy rowniez
Sporo pracy przed Toba, a jesli nie chcesz opinii od innych uzytkownikow bo wiesz lepiej jaka jest Twoja praca to poprostu nie pokazuj swoich prac.
Cytat(manufans @ May 11 2007, 18:20:05) [snapback]146696[/snapback]
Te? mi sie wydaje, ze gdyby tego face'a pokazal jakis sznowany facemaker nie pisalibyscie ze "dramat Rooney"
Gdyby taki face pokazal don, Mani3k, Mortin, Timak itp itd to pomimo tego ze bardzo lubie i szanuje prace tych ludzi objechal bym ta robote mowiac co jest do bani i ze stac ich na wiele wiecej. Nie naleze do ludzi ktorzy wystawiaja komentarz pozytywny tylko za to kim jest dany uzytkownik. Chcesz zobaczyc jak lize sie *upe? Zapraszam na forum evoweb gdzie to panowie z tamtejszego forum sikaja pod siebie na kazda prace mystiqa ktora nawet jest na przecietnym poziomie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.