mam taki problem z tabela czasu,wynikami i logami
wgralem sobie inne scoreboardsy i nadal to samo

pomocy
AdrianJ
Feb 1 2007, 17:46
Mam to samo..ktos wie czemu tak sie dzieje?
Nie wiecie kiedy wyjdzie superpatch dla polskiej wersji??Pozdrawiam
Na
pro-evo.pl wyszła już poprawka scoreboardów do superpatha a znajdziecie ją po prawej stronie na górze w rogu w
,,ostatnio dodane"(taki mini okienko).Proponuje aby
administratorzy lub
moderatorzy przypieli do tego link na strone główną issonline
LINK DO DOWNLOADU POPRAWKI NA PRO-EVOP.S Kto się wdarł na download issonline.Chyba jakiś haker.Sami zobaczcie.
PATRZ TU
QUOTE(Adanio @ Feb 1 2007, 17:59:58) [snapback]118578[/snapback]
Nie wiecie kiedy wyjdzie superpatch dla polskiej wersji??Pozdrawiam

Już wyszło

Jak chcesz to poszukaj.
pesiarz
Feb 2 2007, 04:24
zacząłem sobie kariere Realem Madryt i cały czas mam tablice czasu i wyniku taką wielką niebieską i z napisem ''Barlaclays Premiership'' czyli z ligi angielskiej. nawet jak chce zacząć nową kariere to tam pod paskiem''Liga2''mam ''Premiership'' i takie różne. zaczynałem każdą i zawsze jest logo TV i scoreboard angielski. wie ktoś jak to zmienić? bo denerwuje sie gdy gram lige hiszpańską,a oprawa jest z angielskiej
Wrzuć nowe z newsa na IO.
pesiarz
Feb 2 2007, 17:15
ja też wrzucałem te z pro-evo to sie robią białe. wtf?
dlaczego mam ciagle jeden stadion? wybieram random i ciagle jest ten sam tak samo z pilkami??
Te z pro-evo mi robią wszytko na bialo, te z IO są poprawne.
zawi84 - manual dołączony do kitservera poczytaj, dowiesz się jak zmieniać stadiony.
barman_2000
Feb 2 2007, 21:44
nie wiecie jak przywrócić komentarz do gry bo po zainstalowaniu patcha zniknął
Ustawić go raz jeszcze w opcjach. jeśli nie zadziała - trudno.
Czy są może gdzieś wrzucone tylko twarze ze SP?? Jak nie to mógłby ktoś je wrzucić na jakiś serwer??
świstak
Feb 4 2007, 14:17
Mógłby mi ktoś wrzucić sam 0_sound? Bo bardzo mi zależy na przyśpiewkach...
Mógłby ktoś podać mi link do plików zmieniających muzykę w Menu oraz jego wygląd, ponieważ na 100% twarze/przyśpiewki/stadiony itd mam sam lepiej dobrane więc nie opłaca mi się tego w całości ściągać... Z góry thx.
świstak
Feb 5 2007, 19:37
Shared, a mógłbyś mi wrzucić swój 0_sound, bo zależy mi na przyśpiewkach. A mam jakiś błąd w archiwum Superpatch.dkz
QUOTE(świstak @ Feb 5 2007, 19:41:41) [snapback]119937[/snapback]
Shared, a mógłbyś mi wrzucić swój 0_sound, bo zależy mi na przyśpiewkach. A mam jakiś błąd w archiwum Superpatch.dkz
przychylam sie do prośby gdyz u mnie przyspiewki z Superpatcha sie pomieszały i jak gram mecz to słychac muzyke menu a menu przyspiewki kibiców i nie wiem jak temu zaradzić
lukaszek239
Feb 6 2007, 16:42
QUOTE(Shared @ Feb 4 2007, 21:37:29) [snapback]119718[/snapback]
Mógłby ktoś podać mi link do plików zmieniających muzykę w Menu oraz jego wygląd, ponieważ na 100% twarze/przyśpiewki/stadiony itd mam sam lepiej dobrane więc nie opłaca mi się tego w całości ściągać... Z góry thx.
QUOTE(jestin @ Feb 5 2007, 19:47:05) [snapback]119938[/snapback]
przychylam sie do prośby gdyz u mnie przyspiewki z Superpatcha sie pomieszały i jak gram mecz to słychac muzyke menu a menu przyspiewki kibiców i nie wiem jak temu zaradzić
0_Sound
http://rapidshare.com/users/UVBAUJe_text
http://rapidshare.com/files/14109757/e_text.rar
QUOTE(lukaszek239 @ Feb 6 2007, 16:46:13) [snapback]120181[/snapback]
dlaczego ten link do przyspiewek nie działa a wczesniej działał
świstak
Feb 6 2007, 19:26
To może by tak wrzucić na filefront lu wyslijto.pl ??? Tylko nie magaupload!!! Dzięki za chęci, ale nie mogę ściągnąćz rapidshare. :/
Scooby-Doo
Feb 10 2007, 13:24
Nie wiecie czy można zamienić te Napisy lub skróty które są zamiast herbów np. w Tabeli Ligowej ... trochę kijowo to wygląda a na liście strzelców herby są normalne także nie wiem jak to jest :/
lukasz0
Feb 10 2007, 13:44
moglby ktos podac OF z wszystkimi transferami pod SP ?
świstak
Feb 11 2007, 09:46
Nareszcie znalazłem coś na mój problem. Wyszło pierwsze uaktualnienie do SuperPatcha. Jest to pilk 0_sound:
http://downloads.gamingaccess.com/index.ph...439&today=1
QUOTE(świstak @ Feb 11 2007, 09:50:55) [snapback]121610[/snapback]
Nareszcie znalazłem coś na mój problem. Wyszło pierwsze uaktualnienie do SuperPatcha. Jest to pilk 0_sound:
http://downloads.gamingaccess.com/index.ph...439&today=1Te uaktualnienie to jakas farsa.Jest beznadziejne.Nie polecam nikomu.Po co robia jakis pacz gdzie nawet idioci nie zrobili zeby powrocił komentarz.W ogole ten pacz to tragedia juz lepsze jest tak jak bylo w SP.Pozdroo
Kamilos
Feb 15 2007, 00:34
Koziou
Feb 15 2007, 10:15
No właśnie miałbym prośbe zeby ktos zamieścił same przyśpiewki itp bo reszty PESa zmieniac nie chce =] Brakuje mi np You'll never walk alone podczas tego jak Lpoolem gram. Aha i nie wrzucajcie tego na rapidshare bo tam sa caly czas ograniczenia jakies czy cos.
malarkey
Feb 18 2007, 11:29
ja mam pytanko:
jak mozna zmieniac buty zawodnikom w bootserverze ?
troche nie w temacie jestem bo mialem przerwe od pesa
i 2 problem : Lod mixer, gdy dam wszedzie veryhigh detail to wskazniki ktore pokazuja stosunek bramek i czas robia sie biale, a gdy to zmienie to znowu cos dzieje sie z twarzami... jak temu zaradzic ?
A ja mam taki motyw, ze w momencie gdy przechodze do planszy wyboru strojow to gra mi sie wywala do windy.
W poprzednich wersjach dzialo sie tak gdy mial zaczac sie mecz i bylo to spowodowane pilkami, ktore nie dzialaly z karta GeForce. Moglby ktos podac liste plikow odpowiedzialnych za piłki zeby wywalil je w DkZ i wstawil oryginalne?
odnosnie o_sound to czy zmienione sa tez odglosy po strzeleniu bramki?? aha i pod ktorymi numerami sa sa te dzwieki?
kapuczo
Feb 22 2007, 18:21
a wiecie moze dlaczego po instalacji superpatcha na surowego pes'a on sie w ogole wlaczyc nie chce ?? ;/
Czy może ktoś wrzucić p_text albo jak ktoś woli e_text. Zależy od wersji, Chodzi mi o p_text z Super Patcha i jak go wgram na polską wersje to żebym miał edit i język polski.
Buffon93
Mar 2 2007, 13:34
Ja go ściągam właśnie, wcześniej mi się go nie chciało ściągać ale spodziewam sie dobrej Roboty.
Myśle, że będzie jeszcze lepszy niż do poprzednich części
Edit: Ściągnąłem i jestem mile zaskoczony
mam do was pytanie bo troche mnie tu nie bylo, czy tworcy superpatcha do pes6 juz go poprawili czy jeszcze nie wydano zadnych fixow? czy obecnie wart jest sciagniecia? bo wczesniej kiespko wygladal i wszyscy mowili ze beda poprawki. jest juz gdzies ostateczna, dobrze poskladana wersja sp?
Wyszła jedna poprawka do 0_sound. Przyśpiewki są strasznie zjebane, raz ciche raz głośne, a jakość... chyba łatwo się domyśleć jaka.
Bombka
Mar 10 2007, 10:41
czy ktos kto gral na superpatchu do pes6 moze mi powiedziec czy twarze sa tam niezle dobrane?nie wiem czy sciagac bo chcialem je wlozyc do k_patcha,a moze jakis inny patch ma najnowsze i najlepsze twarzyczki?
Twarze w Superpatchu są mocno-średnie.
master.7
May 15 2008, 18:40
Witam wszystkich:D czy ktos posiada aktualnego of'a do tej wersji patcha

bylbym bardzo zoobowiazany
ja rowniez. moze byc jakikolwiek wspolpracujacy z tym patchem z aktualnymi skladami. z gory thx
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.