Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Katalończyk
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
reS
Fabregas beznadziejny.. Nani też spieprzony ale na pewno lepszy. Obejrzyj jakiegoś porządnego tuta bo na razie same pokemony.
don rxf
Cytat(Katalończyk @ Apr 25 2007, 19:27:31) [snapback]141684[/snapback]
Nani version 1 - Hair by Mortin and Don RXF

Lepszy niż Fabregas ale napewno nie lepszy od mojego & Mortina xD
pozdro
Nieźle... to już dziś... trzecia morda. Może jeszcze dwie zdążysz do północy zrobić.
Katalończyk
Cytat(alter @ Apr 25 2007, 21:46:16) [snapback]141713[/snapback]
Nieźle... to już dziś... trzecia morda. Może jeszcze dwie zdążysz do północy zrobić.

Mam czas to robie jak coś nie pasi to tutaj nie zaglądaj !!!

Katalończyk
Nani Final

Nani by Katalończyk Download
olo
;DDDDDDDD
co wlosy... pokaz je z profila jak mozesz biggrin.gif
Katalończyk
Cytat(olo @ Apr 26 2007, 07:05:05) [snapback]141728[/snapback]
;DDDDDDDD
co wlosy... pokaz je z profila jak mozesz biggrin.gif

Kurde nie moge =/

Cytat(Osc @ Apr 25 2007, 20:35:36) [snapback]141699[/snapback]
Fabregas beznadziejny.. Nani też spieprzony ale na pewno lepszy. Obejrzyj jakiegoś porządnego tuta bo na razie same pokemony.

Nie musisz tutaj zaglądać skoro ci nic nie pasuje :doh:

don rxf
Cytat(Katalończyk @ Apr 26 2007, 06:37:03) [snapback]141727[/snapback]

Popraw łączenie wlosow z twarza, usta i uszy równierz do poprawy wink.gif
pozdro
lukasso
Cytat(Katalończyk @ Apr 25 2007, 18:22:32) [snapback]141672[/snapback]
S'N, Zrobię coś innego =)

miałeś pozwolenie S'N?

Cytat(Katalończyk @ Apr 25 2007, 21:49:12) [snapback]141714[/snapback]
Mam czas to robie jak coś nie pasi to tutaj nie zaglądaj !!!

Cytat(Katalończyk @ Apr 26 2007, 07:06:38) [snapback]141729[/snapback]
Nie musisz tutaj zaglądać skoro ci nic nie pasuje :doh:

sluchaj stary, po to wrzucasz tu mordy zeby uzytkownicy je komentowali ale skoro ty uwazasz swoje fejsy za 11 cud swiata to nie ich wina
zreszta sam napisales ladne zdanie
Cytat(Katalończyk @ Apr 23 2007, 15:03:28) [snapback]141112[/snapback]
Wasza krytyka mi tylko pomaga wink.gif

wrzuc troche na luz,zdejmij klapki i popracuj nad mordami bo to ewidentne pokemony rolleyes.gif

P.S smile.gif eh ci kibice barcy
sawyer
Sredni Nani wink.gif. Pozdro biggrin.gif
Katalończyk
Cytat(lukasso @ Apr 26 2007, 08:08:16) [snapback]141732[/snapback]
miałeś pozwolenie S'N?
sluchaj stary, po to wrzucasz tu mordy zeby uzytkownicy je komentowali ale skoro ty uwazasz swoje fejsy za 11 cud swiata to nie ich wina
zreszta sam napisales ladne zdanie

wrzuc troche na luz,zdejmij klapki i popracuj nad mordami bo to ewidentne pokemony rolleyes.gif

P.S smile.gif eh ci kibice barcy

Spoczko, wkurzyłem się troszke ale mi przeszło, a co do 11 cudu świata to mi jeszcze ohohohohohoho ile brakuje smile.gif
bilak
dołnload ofkors biggrin.gif

a na serio to slabe twarze
Hojrak Red Devil
Nani średnia twarz do poprawy usta, uszy, oczy
A i nie wiem po co dałeś download ?
ScOuT
SORRY ze tu pisze ale kto zrobil twarz Cecha z helmem ?
Katalończyk
Cytat(dZiKi135 @ Apr 26 2007, 16:58:20) [snapback]141805[/snapback]
SORRY ze tu pisze ale kto zrobil twarz Cecha z helmem ?

Ktoś zrobił hmmm... http://pesfaces.co.uk/news.php
Karol Johnn
Cytat(Katalończyk @ Apr 25 2007, 22:28:03) [snapback]141698[/snapback]
Ale chyba nie jest az taki zły ?

Zly to moze nie! ale strasznie nie podobny!
pzdr
majcher_
Katalończyk, czy ty nie widzisz, że on ma wodogłowie, szczękę jak kredka, odstające prawe ucho, źle zmapowaną brodę, kosmiczny nos, dziwną teksturę po bokach twarzy, różnej wielkości oczy i kosmicznie ciekawie wyglądający nos? Oglądaj tutoriale...
Katalończyk
Cytat(majcher_ @ Apr 27 2007, 17:39:48) [snapback]141999[/snapback]
Katalo?czyk, czy ty nie widzisz, ?e on ma wodog?owie, szcz?k? jak kredka, odstaj?ce prawe ucho, ?le zmapowan? brod?, kosmiczny nos, dziwn? tekstur? po bokach twarzy, ró?nej wielko?ci oczy i kosmicznie ciekawie wygl?daj?cy nos? Ogl?daj tutoriale...

Ul?y?o ?

Stary wyluzuj , we? g??boki oddech, policz do 10 czy zwal sobie konia, ale naprawd? nie musisz tu wy?adowywa? swoich frustracji. Czy napisanie kilka ?a?osnych epitetów na poziomie 10 latka pomoze mi w robieniu lepszych twarzy. Prosi?em o konstruktywn? krytyk?, która mog?a by mi w czym? pomuc, a nie inaczej. Proponuje cofniecie sie do podstawówki i nauke od nowa elementarnych zasad kultury.

Tyle ode mnie
Pozdro
olivier
Katalończyk,majcher dobrze Ci napisał napisał to co źle zrobiłeś czyli praktycznie wszystko.Przyjmuj każdą krytyka bo jak narazie to ty możesz wyluzować.
majcher_
Ja ci tylko wymieniłem błędy w twojej twarzy, no ale skoro ty ich nie widzisz no to trudno... Dalej będziesz robił same Pikachu i inne Smokozordy smile.gif

PS: No, ulżyło....
Katalończyk
Xavi (Preview)

Na moje oko wszystko do poprawy sad.gif
Ale cóż chciałem wam pokazać jak to mniej więcej wygląda tongue.gif
bilak
T-R-A-G-E-D-I-A

skoro wiesz ze wszystko do poprawy to na ch** pokazujesz ??
mazzyZiom
masz racje na moje oko tez wszystko do poprawy
wali-góra
to dobre masz oko
Hojrak Red Devil
Cytat(Katalończyk @ Apr 28 2007, 21:34:48) [snapback]142260[/snapback]
Xavi (Preview)

Ja chce bina!!!!!!!!!! BEST EVER
olivier
Beznadziejna morda,nie iwem po co wogóle ją pokazałeś.
KKSFan
gorzej niż źle 0 % podobizny, bmp chujowe na maxa. Sorry za taką krytyke, ale taka jest prawda, jak zrobiłeś słabą twarz to jej nie pokazuj. Albo ją popraw, albo zrób kogoś innego. Pozdro
Kubus91
Stary, BEst Ever. Na początku myslalem ze to fota. Ok, a tak na serio czy ty wogole sie nie wstydzisz pokazywac takiego czegos na forum?
sawyer
ohmy.gif
Katalończyk
Powiem tak: Kur** jak ja czytam co mi piszecie to czuje si? jakbym by? jaki? umys?owo chory lub co? w tym stylu, zjechali?cie mnie tak ?e nie wiem któr?dy na gór? ohmy.gif
majcher_
Fajny Smokozord... Włosy najfajniejsze smile.gif Bo KONAMowskie... Rób tą twarz jeszcze raz...

PS: No widze, że nasz Katalończyk powoli pęka...
Hojrak Red Devil
Cytat(Katalończyk @ Apr 28 2007, 22:04:31) [snapback]142274[/snapback]
Powiem tak: Kur** jak ja czytam co mi piszecie to czuje si? jakbym by? jaki? umys?owo chory lub co? w tym stylu, zjechali?cie mnie tak ?e nie wiem któr?dy na gór? ohmy.gif

Sam sobie teraz dopierdoliles
Katalończyk
Proszę o jedną rzecz jeżeli komuś nie podoba się Face, a tak narazie będzie proszę pisać brzydki albo beznadziejny, a nie "ale badziewie, SMOKOZORD" bo mnie to denerwuje i przez takie słowa co mi piszecie aż czasami nie chce mi się robić faceów, aha i jeszcze dodam KUR** JA SIĘ DOPIERO UCZĘ ROBIĆ FACE !!!!!!
Hojrak Red Devil
Cytat(Katalończyk @ Apr 28 2007, 22:08:47) [snapback]142278[/snapback]
Proszę o jedną rzecz jeżeli komuś nie podoba się Face, a tak narazie będzie proszę pisać brzydki albo beznadziejny, a nie "ale badziewie, SMOKOZORD" bo mnie to denerwuje i przez takie słowa co mi piszecie aż czasami nie chce mi się robić faceów, aha i jeszcze dodam KUR** JA SIĘ DOPIERO UCZĘ ROBIĆ FACE !!!!!!

Po to jest forum zeby bledy wytykac mlodym facemakerom, nie bierz tego do serca tylko cwicz
Katalończyk
Cytat(Hojrak Red Devil @ Apr 28 2007, 22:11:43) [snapback]142280[/snapback]
Po to jest forum zeby bledy wytykac mlodym facemakerom, nie bierz tego do serca tylko cwicz

Nie myślałem że to napiszę ale dziękuje odrazu mi lepiej wink.gif
Hojrak Red Devil
Cytat(Katalończyk @ Apr 28 2007, 22:18:07) [snapback]142284[/snapback]
Nie myślałem że to napiszę ale dziękuje odrazu mi lepiej wink.gif

Spoko , masz we mnie przyjaciela
don rxf
Co wy tak na niego naskakujecie ? A takie teksty jak "best ever" czy "daj bina" sa juz poprostu szczytem hamstwa, w ten sposob mu nie pomożecie takie male OT

Co do BMP :
popraw kolor

Co do modelu :
Zmapuj lepiej BMP pod oczami, uszy nie te, oczy zle zmapowane oraz zly krztałt, usta zly krztałt, nos za waski IMO, krztałt twarzy do poprawy, oraz brwi wink.gif ucz sie...
pozdro
Lesiu
Dokładnie cfaniaki zróbcie sami jakiegoś facea, chłopak sie stara a że narazie mu nie idzie to nic nie znaczy z czasem sie wyrobi. Stary nic sie nie przejmuj ćwicz dalej.
reS
No cóż .. wink.gif Znowu cieniutko..mam wrażenie, że albo kompletnie nie umiesz korzystać z oedita albo mało czasu w nim spędzasz..Jeśli to pierwsze to może looknij sobie jak powinno wyglądać dobrze zmapowane bmp.

pzdr
D4vID
Cytat(Katalończyk @ Apr 28 2007, 21:34:48) [snapback]142260[/snapback]
Xavi (Preview)

Nawet spoko daj to w temacie best ever laugh.gif

EDIT
kostek juz dał
Katalończyk
Po fatalnym Xavim, chciałbym wam pokazać to nad czym pracowałem już wczoraj a zakończyłem dzisiaj:

Wayne Rooney Preview

KKSFan
Sorry, ale twój wayne jest słaby dry.gif dry.gif Do poprawy cała textura i model sad.gif Pozdro
majcher_
no co ty, szkielol... jest ZNACZNA różnica pomiędzy facem Katalończyka i Cigmana...

On Topic:
Zmapuj tę twarz.. Wszyscy chcą Ci pomóc a ty dalej swoje smile.gif
Cienka tekstura, zbluruj mu czoło. Cała twarz zbyt kropkowata. Model pozostawia wiele do życzenia. Pracuj, pracuj... I siedź więcej nad mordami...
chatek
Fatalna tekstura. Zrób ją od nowa i bardziej estetycznie, obejrzyj sobie tutka od Nowitzki'ego. pozdro
Katalończyk
Cytat(chatek1 @ Apr 29 2007, 10:56:48) [snapback]142366[/snapback]
Fatalna tekstura. Zrób ją od nowa i bardziej estetycznie, obejrzyj sobie tutka od Nowitzki'ego. pozdro

Można prosić o link ??
majcher_
www.google.pl albo jak kto woli http://rapidshare.com/files/18460363/Textu...witzki.rar.html

smile.gif
Mortin
uzyj innej foty do tej twarzy, bo ta z ktorej zrobiles teksture nie jest dobra... w temacie fotki dla facemakerow jest pare dobrych fotek Łejna
pozdro
Katalończyk
Oczywiście posłuchałem rady Mortina i wziełem inną fotkę i wyszło mi takie cuś ;P

Rooney (Ver. 2 Not Finished)
Hojrak Red Devil
Lepszy od wersji pierwszej ale do dobrej twarzy trochę mu brakuje.
Popraw Oczy , usta i zrób mu jakieś włosy
papry11
zgadzam się z poprzednikiem i dodam że jeszcze mógłbyś mu worki pod oczami zmapować lepiej xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.