Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By switek
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
kostek
Norek, ale jak popatrzysz na twarze innych początkujących z tego forum to ten Landzaat to klasa światowa. wink.gif
Jak na początki to źle nie jest.
switek
Next fejs wink.gif

FOTKA
Damian.
Pokaż fotke ph34r.gif ph34r.gif
norek
Cytat(switek @ Apr 13 2007, 15:43:29) [snapback]138976[/snapback]
Next fejs wink.gif

Slaby, niepodobny, dziwny ksztalt nosa i oczy jak u kominiarza.
ryba
Slaba textura,i dziwnie wyglada(ma chyba duzo powietrza w buzi laugh.gif )
Mortin
blink.gif ale twarz ph34r.gif
don rxf
Cytat(switek @ Apr 13 2007, 15:43:29) [snapback]138976[/snapback]
Next fejs wink.gif

FOTKA

No niestety słaba twarz, Lanzaat wyszedł wam o wiele lepiej.
pozdro
reS
No niestety słabiutka morda.. Burdisso to coś za bardzo nie przypomina, jakościowo również słabiutko.
switek
Nastepna imitacja ;p :

włosy - Norek

prosze o komenty
Tlen
Burdisso wygląda jakby miał zaraz zwymiotować smile.gif
Nie wiem co ty robiłeś w tym collabie... porównanie twojej pracy z tym collabem to tak jak niebo i ziemia...
zembi
Pierwszy raz widze tak 'dziwne' facjaty. Ale ćwicz, bedzie dobrze...
bilak
1.lipny face
2.Riquelme nie gra w Villareal
Pelas
heh lipny ten Riqelme:P| powiem ci, że gdybyś nalożył tylko zdjecie i byłby lepszy efekt niż u ciebie:\ ale pracuj dalej
seen
Riquelme wyglada strasznie ;/ Postaraj sie lepiej go zrobic
switek
Liczka :

Co do collaba z Damianinhio to ja robilem bmp a on model.

Prosze o konkretne komentarze ze wskazowkami co naprawić.
Damian.
Bmp za jasne.
switek
Po dosc dlugiej przerwie postanowilem pobawic sie troche w oedicie.

Jest to wczesna wersja zmianie ulegna jeszcze oczy smile.gif pozdrawiam i czekam na porady.
Simi93
Popraw nos, oczy, brwi...
Nie wiem czy dobry kolor skóry dobrałeś blink.gif

PZDR.
Mortin
popraw oczy i usta.. mysle, ze wypadaloby zmienic kolor na y tudziez w, gdyz on nie jest mulatem
pozdro
switek
Dziekuje za wasze podpowiedzi smile.gif jako ze mialem 2 godziny czasu postanowilem poprawic Barosa oto wersja numer 2 jeszcze nie finalowa smile.gif :

Simi93
zamknij mu usta... jego prawą brew, upodobnij do lewej, bo brzydko to wygląda sad.gif
Może w BMP czoło przejedź blurem, no chyba że potrafisz je fajnie zmapować...
PZDR.
switek
Troche malo tych komentarzy ;/ no nic wy nie komentujecie a ja kolejna godzinke poprawialem i to jest chyba juz wersja koncowa smile.gif bina nie dam bo kto by chcial ;p pozdrawiam i prosze o ocenki smile.gif :

ps. ust nie dalo sie zamknac wyglądal komicznie ;p
Simi93
popracuj jeszcze nad nim, może wyjść fajna mordka...
Popraw brodę bo widać że jest źle zmapowana (Chwyć te kropki przy końcu brody i pociągnij do góry rolleyes.gif )
Pobaw się jeszcze ustami, jeśli nie chcesz ich zamknąć to postaraj się je ładnie wymodelować biggrin.gif
Poprawisz to i będzie git ! Widziałem o wiele gorsze twarze "Milana" biggrin.gif

PZDR.
switek
To juz na pewno ostatnia wersja nie mam sily juz siedzieć dluzej przy tej twarzy.

Jednak postanowilem dac download moze komus sie spodobal smile.gif BAROS

Prosze o wiecej komentarzy .
don rxf
Cytat(switek @ Jul 19 2007, 12:40:43) [snapback]165210[/snapback]
To juz na pewno ostatnia wersja nie mam sily juz siedziec dluzej przy tej twarzy.

Jednak postanowilem dac download moze komus sie spodobal smile.gif BAROS

Prosze o wiecej komentarzy .

Twarz niedopracowana, mysle ze nikt nie skorzysta z downloadu poniewaz Mystiq zrobil super Barosa
pozdrawiam.
switek
Nastepna praca :

Prosze o komentarze i oceny smile.gif Jest to pierwsza wersja wiec twarz ulegnie jeszcze kilku zmianom smile.gif

Pozdrawiam
Pelas
popraw mapowanie... bo widzę, że szwankuje:P bmp niezłe... model też podobny ale mapowanie okropne...pracuj dalej
Ronaldinho10
Usta do poprawy
Simi93
ehh, dużo błędów... Konami wykonało fajny model... wystarczyło zrobić fajne BMP, wszystko w modelu ładnie dopasować .. i gitara dry.gif

Oczy, nos, usta do poprawy...

Wole swojego wink.gif

PZDR.
switek
Poprawilem Chivu :

Prosze o komentarze.
jarek1989
2 versja dużo lepsza biggrin.gif

pozdro;D
sawyer
Duzo lepsza to ona nie jest, ale troche lepsza, aczkolwiek i tak srednio tongue.gif
zyga
Musisz jeszcze duuuzo pocwiczyc... oO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.