QUOTE(zizek @ Feb 12 2006, 22:47:59) [snapback]52647[/snapback]
Torin a mógłbyś powiedzieć na którym szablonie robiłeś strój Realu dla Norka bo ja chciałbym zrobić wyjazdowy a takiego szablonu chyba nie ma w tej paczce z szablonami która dałes do ściągnięcia na pokemon arena???
Please!!! No chyba że to twoja tajemnica zawodowa to wtedy to zrozumiem.
Pozdro!
Szablon robilem sam
Anola (3d model:32):

Linki beda troche pozniej
QUOTE(torin @ Feb 13 2006, 13:01:47) [snapback]52688[/snapback]
A czy mógłbyś się podzielić tym szablonem ze mną??!!!
kostek
Feb 19 2006, 09:27
świetne stroje torin

tak 3maj

rewelka ;p
=@CiChY@=
Feb 19 2006, 10:21
Mam problem torin mam przesuniete wszystkie stroje od ciebie nie wiem co zrobic mozesz mi pomoc?
Gwidon
Feb 19 2006, 14:57
wymiatasz tymi kitsami
saviolka
Feb 19 2006, 18:57
swietne stroje torin naprawde ekstra !!
=@CiChY@=
Feb 19 2006, 19:26
moze ktos w kacu odpowiedziec na moje pytanie??
Kriss91
Feb 19 2006, 22:12
Sorra, że się wtrącam ale czy jest gdzieś poradnik jak podzielić i wgrać stroje(tekstury) jako biny??
QUOTE(=@CiChY@= @ Feb 19 2006, 19:21:05) [snapback]53397[/snapback]
moze ktos w kacu odpowiedziec na moje pytanie??

Temat byl juz tyle razy walkowany, wystarczy poszukac.
QUOTE(Kriss91 @ Feb 19 2006, 22:07:08) [snapback]53409[/snapback]
Sorra, że się wtrącam ale czy jest gdzieś poradnik jak podzielić i wgrać stroje(tekstury) jako biny??
Nie bardzo wiem o co ci chodzi. Ale imoportujac bmp za pomoca GGS sama zostanie podzielona. A co do importowania binow to tez nie jest jakas wielka filozofia (tez ze 100 razy omawiane).
Wnioslem kilka poprawek w samym szablonie i nie tylko, Netherlands H&A (3d model:37/hex:25):

=@CiChY@=
Feb 20 2006, 15:57
szukalem z 2h i nigdzie nie moge znalesc moze ktos pomoc??
Teofilowiak1908
Feb 20 2006, 16:10
Jeżeli wrzucacie, stroje KitServerem do PES5... trzeba utworzyć dany folder dla klubu bądź państwa... musicie wrzucić wszystkie 4 stroje mianowicie player home i away oraz golkeeper home i away, nie można wrzucić tylko 2 do kitservera bo wtedy te co brakuje będą w grze poprostu czarne... aby stroje były poprawnie wyświetlane w grze musicie edytować plik attrib.cfg przy pomocy np. notatnika, głównie trzeba się posługiwać dwoma modelami (bynajmniej ja tak mam) model 0 bądź 78, jeżeli na 0 źle wygląda, logiczne trzeba zmienić na 78 i powinno być ok... trzeba również w attrib.cfg wpisać numer folderu w którym znajdują sie stroje danego klubu... Zreszta gdy otworzycie config sami dojdziecie do tego.
odpowiedz byla strone wczesniej
Kriss91
Feb 20 2006, 16:36
Nie bardzo wiem o co ci chodzi. Ale imoportujac bmp za pomoca GGS sama zostanie podzielona.
Właśnie mi o to chodziło. Dzięki WIELKIE!
Mam problem torin mam przesuniete wszystkie stroje od ciebie nie wiem co zrobic mozesz mi pomoc?
Jeśli
NIE wgrywasz przez Kitservera to poszukaj sobie tu:http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=2753
qazwsx
Feb 20 2006, 19:55
Torin a moze kiedys wypuścisz pake do kitservera z twoimi strojami na 06/07 sezon ?? Albo moze ktos moze zamiescic jak wszystkie twoje dotychczasowe stroje wrzucil do kitserwera ?? Bylbym wdzieczny bo niewrzucalem do kitservera narazie stroi torina a jak ktos ma to by mi mogl czasu zaoszczedzic
Mani3k
Feb 21 2006, 14:00
Świetne stroje Holandii, czekam na GK Gome i Away...
Pozdro
Dzieki za komentarze
FC Barcelona Home (3d model:54/hex:36):

Na podstawie stroju KONAMI, ktory wlasciwie byl niezly ale cos mi brakowalo
mazzyZiom
Feb 25 2006, 21:21
QUOTE(torin @ Feb 25 2006, 22:45:01) [snapback]54267[/snapback]
Dzieki za komentarze
FC Barcelona Home (3d model:54/hex:36):

Na podstawie stroju KONAMI, ktory wlasciwie byl niezly ale cos mi brakowalo

o Chlopie twoje stroje są zajebiste... naprawde...POZDRO TORIN
Mani3k
Feb 26 2006, 08:25
Nom fajowy ten domowy Barcy...
Mogłbyś się pokusić o 2-gi strój bramkarski FCB, żółty, KONAMI się o niego nie postarało...
Pozdrawiam
PS. Czy można liczyć "również" na stroje Holandii GK Home i Away?
QUOTE(Mani3k @ Feb 26 2006, 08:20:59) [snapback]54318[/snapback]
Nom fajowy ten domowy Barcy...
Mogłbyś się pokusić o 2-gi strój bramkarski FCB, żółty, KONAMI się o niego nie postarało...
Pozdrawiam
PS. Czy można liczyć "również" na stroje Holandii GK Home i Away?
Mam w planie caly komplet dla Barcy. Ale nie spotkalem sie z zoltym gk, masz moze jakies zdjecie? A co do bramkarski Holendrow, tez brak mi zdjec

Pozdrawiam.
bayer9
Feb 26 2006, 12:45
Torin a czy moglbys dokonczyc caly komplet stroi dla Real'u ? I czy mozesz podac jaki model 3d maja
Stroje zajebiste!
Z gory wielkie dzieks
Mani3k
Feb 26 2006, 13:23
Torin szukałem i guzik znalazłem, drugi stój bramkarski FCB jest identyko jak ten pierwszy, różnią sie tylko kolorem, drugie są pomarańczowe... model ten sam, może da się tylko zmienić kolor stroju?
Tu masz fotke z UEFA.com
http://img106.imageshack.us/my.php?image=a...jorquera1hl.jpg
bayer9
Feb 28 2006, 16:08
TO jak torin zrobisz reszte stroii dla Realu'u?
Strój domowy Barçy wspaniały

Czekam na resztę (w szczególności na wyjzadowe, bo IMO są super)
grzesio1712
Feb 28 2006, 19:38
stroje Barcy na najwyzszym poziomie zreszta jak wszystkie twoje
PS. czy ktos mi powie czym sie wyrózniaja stroje "wide back" (czy jakos tak) od zwyklych? dzieki i sory ze nie na temat
,apropos polskich uniformów to znalazłem zdjęcie gdzie widać całe stroje może komuś się przyda....
Kriss91
Mar 2 2006, 18:33
Chociażby model 0. Z tego co wiem to nie da się zmienić modelu przez GGS'a. Ale najpierw spróbuj w Edit Mode (w grze) ustawić koszulki na default.
W edit mode probowalem ale to nie przynosi efektu! Torin pewnie by wiedzial ale ostatnio sie nie pojawia na tym forum:)
Kriss91
Mar 2 2006, 19:16
Masz tutoriala gdzieś na tym forum. Kto szuka ten znajdzie.
Ja mam pytanie apropo numerów na koszulce, a mianowice jak je zmienić bo co bym nie zmieniałał w edicie to i tak zostają takie same ?
mam to samo .....
_mAsteR_
Mar 5 2006, 21:05
torin kiedy sie doczekamy jakis nowych trykowtow?? bo zajebiste robisz
Troche czasu nie bylo mnie na forum, ale duzo pracy mialem.
Strasznie martwily mnie kolnierze w strojach Wiselki, ale w koncu sie udalo je poprawic i mysle ze teraz sa o niebo lepsze. Jesli korzystaliscie z poprzedniej wersji tych strojow na pewno zauwazycie roznice

Ponadto updatowi ulegly tez bramkarskie, zmienilem model 3d i tez mysle ze prezentuja sie lepiej.

bramkarskie 3D model:66
graczy 3D model:0
Teraz dokoncze Barcelone. Pozdrawiam wszystkich
Zajebiste stroje! Dogadaj sie z Timakiem i zrob update do patcha

pozdro
konsej15
Mar 8 2006, 21:31
torin...popisales sie...swietne stroje wisly

b.dobra robota :]
saviolka
Mar 8 2006, 22:01
QUOTE(torin @ Mar 8 2006, 18:01:26) [snapback]55725[/snapback]
Troche czasu nie bylo mnie na forum, ale duzo pracy mialem.
Strasznie martwily mnie kolnierze w strojach Wiselki, ale w koncu sie udalo je poprawic i mysle ze teraz sa o niebo lepsze. Jesli korzystaliscie z poprzedniej wersji tych strojow na pewno zauwazycie roznice

Ponadto updatowi ulegly tez bramkarskie, zmienilem model 3d i tez mysle ze prezentuja sie lepiej.

bramkarskie 3D model:66
graczy 3D model:0
Teraz dokoncze Barcelone. Pozdrawiam wszystkich
Torin super te stroje wisły teraz czekam na stroje Barcelony
Czesc Torin

Stroje suuuper

Mozesz zrobic stroje ManU domowe i wyjazdowe

Kurde kazdy kto robi jakies dodatki do pesa to nie robi nigdy pod druzyne ManU

Z gory dziekuje za te stroje i pozdrawiam
Zajebiste stroje! A moglbys na pocieszenie nas po odpadnieciu z LM zrobic REAL'U MADRID PROSZE BŁAGAM!
HALA MADRID !!!
Wsio OK, ale wyjazdowy Blaugrany zrobiłbym bardziej oczojebny (koszulkę).
konsej15
Mar 9 2006, 09:44
stroje Blaugrany...bdb

...ale zgodze sie z ravem....ze drugie stroje barcy powinny byc bardziej jaskrawe...ale i tak dobra robota...pzdr
Torin stroje Barcy 1-sza klasa, ale ten wyjazdowy wg mnie jest zbyt żółtawy.
Wydaje mi się, że powinien być bardziej seledynowy i ciut jaśniejszy.... (KONAMI zrobiło prawie perfekt - coś w tym stylu)
Pozdrawiam
Znakomite stroje Barçy. Tak 3maj
P.S. Wykonałeś najlepsze stroje dla najlepszej drużyny
saviolka
Mar 9 2006, 15:44
powtórze się .. tak jak Lanek mówił stroje Barcy wyjechane.. Brawo!!!
p.s wlasnie takich stroji Barcy portrzebowałem.. Pozdro
konsej15
Mar 9 2006, 16:13
nooo...teraz to inna sprawa...swietna robota...piekne stroje:]
Miód sam w sobie

Pozdro.
ładne
Adanio
Mar 11 2006, 04:29
Torin blagam zrob te stroje Manu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam proźbe do wszystkich którzy potrafią robić stroje.Chiałbym aby ktoś wykonał dla mnie stroje mojego zespołu.Proszę Pomóżcie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.