bramki oprocz pierwszejMoim okiem wygladalo to tak. Mylse ze Pragwaj ma bardzo dobrych napastnikow bo na 6 max 7 strzalow w meczu arek zdobywa 4 gole

, moze to zasluga tego ze jego trzech napastnikow mialo 3 czerwone strzalki skierowane do gory

. Na samym poczatku meczu arek zdobywa gola na 1-0 po chwili robi sie 2-0 po ladnym golu od slupka, ja mam pare sytuacji ale ich nie wykorzystuje okolo 30 min arek po katastrofalnym bledzie bramkarza

strzala na 3-0, po tej bramce zaczalem jeszcze bardziej atakowac i zdolalem strzelic arkowi bramke do szatni, po pierwszej polowie arek mial 3 strzaly i 3 gole

. Na samym poczatku drugiej Santa Cruz dostaje czerwona kartke slusznie, nie slusznie wazne ze dostal

, od tego momentu arek sie mocno cofnal a ja napieralem

co przynioslo skutek bramka na 3-2. Pod koniec meczu Arek zaczal grac na czas tzn. dwa razy bramkarzem do ostaniej chwili nie wybijal pilki. To sie na nim zemscilo bo strzelilem mu gola w samej koncowce. Kiedy myslalem ze spokojnie w dogrywce strzele gola na 4-3 arek po kontrze wrzucil mi gola i ku mojemu zdziwieniu mecz sie zakonczyl

myslalem ze nie ma golden gola.... ale tylko myslalem