Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Damianinho & P@vel
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
olo
QUOTE(BoBaN @ Mar 22 2007, 12:39:27) [snapback]132977[/snapback]

laugh.gif

Brzydka twarz, za Ciemny, nie podobny do Cicinho.

nie ocenialem pod wzgledem podobienstwa bo szczerze mowiac srednio go kojarze, a pod wzgledem jakosci... ta jest dosc dobra huh.gif
nie czepiaj sie cool.gif
olivier
QUOTE(P@vel @ Mar 22 2007, 14:38:53) [snapback]132779[/snapback]

Moja pracka smile.gif
IPB Image

Morda beznadziejna podobieństwo gdzies tam jest ale zerowe.Przedewszystkim popraw usta oraz oczy oraz bmp bo jest brzydkie również popraw łączenie włosków.
P@vel
Ok moze poprawie smile.gif w międzyczasie kolejna mordka :
Wersja I :
Cristiano Brocchi
IPB Image
Jeszcze nie ma włosków unsure.gif Prosze o komenty rolleyes.gif
olivier
Ujdzie ta mordka bmp nawet dobre lecz z modelem już gorzej.
don rxf
QUOTE(P@vel @ Mar 23 2007, 17:58:07) [snapback]133167[/snapback]

Ok moze poprawie smile.gif w międzyczasie kolejna mordka :
Wersja I :
Cristiano Brocchi
IPB Image
Jeszcze nie ma włosków unsure.gif Prosze o komenty rolleyes.gif

BMP średnie model słaby.
Damian.
IPB Image
Kr4W!3C
Jak dla mnie to Bmp bardzo srednie... nie wiem jak podobienstwo
Damian.
IPB Image
Smoti
choc poprawnie wykonany to mnie jakos sie nie podoba dry.gif jednak to najlepsza twoja twarz smile.gif
papry11
popraw kolorek bmp biggrin.gif
sawyer
To twoja najlepsza twarz wink.gif
don rxf
niezle
Damian.
Mam problem. Robie gośćia wszystko zrobiłem tylko brwi niemoge dobrze zmapowac. Zazwyczaj zeby zmapowac było lepiej bo było wiecej tych kropek ale teraz zamiast 2 kjest 1. Brwi wychodza aż na poliki i dotykaja prawie uszy. Naprawiam to brew robi sie jakas dziwna

EDIT: Jakoś sobie z tym poradziłem

IPB Image
olivier
podobieństwa nie ocenie bo gościa nie znam,ale bmp raczej dobre.
olivier
Morda nie podobna do tego gościa ze zdjęcia niestety nie ta szczęka,inne usta,nos.
reS
Całkiem niezła morda, podobieństwo też dobre.
don rxf
Słaba twarz, pracuj
pozdro
szolpas
Nawet może troche podobienstwa jest ale musisz jeszcze popracowac wink.gif ,pozdro
Smoti
niefajny dry.gif usta to chyba ma wyszminkowane tongue.gif
papry11
słabo sad.gif popraw oczy,usta nie te,nos,uszy no i szczękę poszerz wink.gif
Kr4W!3C
Niepodobny, najbardziej rzuca sie roznica w szczece
papry11
teraz się przyjżałęm i zauważyłem że za duzo w modelu niezmieniłeś :/.Widać że robiłęś na modelu Juninho wink.gif popracuj nad modelem bo dużo jeszcze musisz zrobić wink.gif
norek
QUOTE(Damianinho @ Mar 25 2007, 10:20:58) [snapback]133674[/snapback]

Mam problem. Robie gośćia wszystko zrobiłem tylko brwi niemoge dobrze zmapowac. Zazwyczaj zeby zmapowac było lepiej bo było wiecej tych kropek ale teraz zamiast 2 kjest 1. Brwi wychodza aż na poliki i dotykaja prawie uszy. Naprawiam to brew robi sie jakas dziwna
EDIT: Jakoś sobie z tym poradziłem

IPB Image

Brzydko prezentuje sie nos no i czolo.Co do modelu sie nie wypowiem bo nie wiem jak ten pan wyglada jednakze watpie aby nos mial taki jakiego zes mu umodelowal.
Hayalet
QUOTE(Damianinho @ Mar 25 2007, 12:03:44) [snapback]133693[/snapback]

@Norek: a wystarczyło spojrzeć kilka postów wyżej...

@On Topic: No z podobieństwem średnio, ale jak na moje oko całkiem fpytke bmp. Tyle z mojej strony, pozdrawiam.
Damian.
Papry11 nierobiłem na juninho. Ja robie twarze na numerach od 2402 - 2450. Dzieki za komentarze. Poprawie go i wydam
lewusek
Wyglada dosc niezle a w sprawie tego czy jest podobny to powiem tylko tyle ze nie znam goscia ale wyglada naprawde fajnie tongue.gif
Pozdro smile.gif
Damian.
Jak mnie acy ludzie wkurzają. Na górze dałem fotke

http://www.uefa.com/competitions/ucl/playe...7585/index.html
norek
QUOTE(Damianinho @ Mar 25 2007, 20:47:06) [snapback]133930[/snapback]

Jak mnie acy ludzie wkurzają. Na górze dałem fotke

http://www.uefa.com/competitions/ucl/playe...7585/index.html

Opanuj emocje. Lepiej to wygladalo jak nie wiedzialem jak on wyglada. Teraz moge powiedziec tylko tyle ze morda calkowicie nieudana i nie ma elementu w ktorym odzwierciedlalby ten face pana w rzeczywistosci, a do tego jeszcze zly maping oczu.
Voytec
Słabiutki model. Co prawda bmp prezentuje się ładnie jednakże model jest całkowicie niedopracowany.

QUOTE(lewusek @ Mar 25 2007, 18:46:29) [snapback]133928[/snapback]

Wyglada dosc niezle a w sprawie tego czy jest podobny to powiem tylko tyle ze nie znam goscia ale wyglada naprawde fajnie tongue.gif
Pozdro smile.gif

Skończ z dodawaniem tej miniaturki. Nie można mieć sygnaturek, to fakt, lecz to nie znaczy że z każdym postem będziesz dodawał ten herb w formie siga.
Damian.
Dzieki za komentarze rolleyes.gif
Next: rolleyes.gif

IPB Image
chatek
BMP bardzo estetyczne i cała twarz też dobra smile.gif Wiem której fotki uzyłeś z tym pucharem co widać na screenie biggrin.gif

ps. jeśli twój model to brawo smile.gif
Pelas
mi się podoba........ brawo
.:CR7:.
wygląda na niewyspanego ale pierwsze wrażenie pozytywne
Fuji
dobry model, oraz bmp dobre jednak popraw oczy wink.gif
don rxf
QUOTE(Damianinho @ Mar 30 2007, 21:10:21) [snapback]134976[/snapback]

Dzieki za komentarze rolleyes.gif
Next: rolleyes.gif

IPB Image

Popraw oczy, włosy dziwnie wyglądaja, wiem ze to te od konami, ale może weź jakiegos innego facemakera bo te słabo wyglądają, co do ssamej twarzy to ogolnie nie jest zle ale popracuj jeszcze nad nia.
pozdro.
szolpas
Twarz bdb włosy może spróbuj Collaba z Nordem smile.gif
kostek
Całkiem niezły ten Ronaldo.
BMP ładne, model też ok, jakość w porządku.
Ale może próbuj robić graczy mniej znanych bo po co 58 CR7? tongue.gif
P@vel
Niebyło mnie tu z tydzień a tu Damian mile mnie zaskoczyłeś. Brawo smile.gif
Damian.

IPB Image
szolpas
Noooo teraz jeszcze lepszy tylko troche za duże ma czoło IMO wink.gif
don rxf
QUOTE(Damianinho @ Mar 31 2007, 12:12:33) [snapback]135056[/snapback]

IPB Image

Weź troche zmodyfikuj te włosy bo teraz ma za duze czoło, może pobaw sie jesczze troche z uszami, bo dziwnie wyglądają IMO wink.gif
pozdro
ryba
QUOTE(Damianinho @ Mar 31 2007, 12:12:33) [snapback]135056[/snapback]

IPB Image

Fota wbrew pozora nie byla latwa,textura bardzo dobrze sie prezetuje,model tez dobry,i tak jak powiedzial don obniz mu wlosy bo ma za wysokie czolo,albo pozycz te od norka.
Mysle ze moglbys sprobowac zamknac mu usta.

Pozdrawiam
chatek
Bardzo fajny smile.gif zmniejsz czoło
Damian.
Mam pytanie : za jaki numer moge wgrac C.Ronaldo. Bo wczesniej wgrałem i niewiem gdzie jest teraz. A jak wgrywam na ten model KONAMI to model zostaje KONAMI
lewusek
O ten Ronaldo wyglada calkiem fajniutenko smile.gif
Pozdro biggrin.gif
Damian.
Mam problem : JAk wrzucam swój model na model C.Ronaldo KONAMI to w grzre ciągle jest te KONAMI. Co jest tego przyczyna?
papry11
ale wrzucasz przez GGS tak? Ja też miałem taki problem, ale to dla tego ponieważ miałem przekopiowany 0_Text i wrzuciłem tam a nie do tego z folderem z gry... tongue.gif inna przyczyna może jest taka że źle to robisz...
Damian.
Wiem , że dobrze robie bo zawsze tak robie i jest OK. Ale teraz niewiem dlaczego tak jest
Pelas
Damianinho ja też kiedyś miałem taki problem ........ wrzucaj przez kitservera i nie będzie problemów........
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.