Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Manufans
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Mortin

Ty to jestes agent :/
Vadiim
No to teraz nie pozostaje nic innego jak szukac po necie twarzy Quaresmy do pesa i porównywac do tego "od" Manufansa ; DD...
Wydaje mi sie, ze tym razem z "odwiedzanych" czesto zrodel modelu nie bra? ...

A jednak sie mylilem ..

Nawet kradziezy nie potrafi ukryc ; DDDDD

nie dosc ze ukradnie, to jeszcze zjebie..
Edit :

Mortin - BINGO! ; DD ..
norek
Cytat(manufans @ Jun 10 2007, 21:59:14) [snapback]153522[/snapback]
Jesli jest tak podobny to znaczy ze robimy obaj dobre twarze - lub złe :/ Model jest moj i tyle. Pracowalem nad nim ok 3dni

Zrobilem Quaresme z fotki z ktorej go nikt nie robil jeszcze:

Quaresma PREVIEW

Prosze o komentarze

pzdr

Wiec tak. Ostrzezenie w Twoja strone padlo jakis czas temu. Nie wziales tego zazbytnio do serca. Ja slowa dotrzymuje. BAN.
Pozdrawiam.
Aha...co do Quaresmy. Model Molotova. Zmienione lekko uszy przesuniete kaciki ust w dol oraz nieco mocniej otwarte oczy. 2 podpieprzona morda w ciagu jednego dnia, szacun za poczucie humoru.
reS
Cytat(manufans @ Jun 10 2007, 21:59:14) [snapback]153522[/snapback]
Jesli jest tak podobny to znaczy ze robimy obaj dobre twarze - lub złe :/ Model jest moj i tyle. Pracowalem nad nim ok 3dni

blink.gif .... zdajesz sobie sprawę z tego, że świadomie próbujesz zrobić z użytkowników tego forum debili? trzeba być ślepym i naiwnym żeby uwierzyć w twoją bajkę..

Co do Quaresmy to jak dla mnie mało podobny.. W dodatku kolejny raz podjebałeś model laugh.gif ... elo
Hal
Cytat(Mortin @ Jun 10 2007, 22:39:29) [snapback]153548[/snapback]

Ty to jestes agent :/

To ju? jest ma?a przesada....Z twojej strony Maniu
Co wy tam chcecie, chłopak się namęczył biggrin.gif
kostek
Jaki chłop :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cytat

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cytat
Dajcie spokój dzieci

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hal
Idealny komentarz Kostku
Po prostu jedno wielkie :
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.