Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euro 2008 Stadium Pack 2/2 - Download!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Vadiim
Cytat(alek @ Jun 11 2007, 22:06:45) [snapback]153761[/snapback]
wydaje mi sie ze jak na polska lige to te kolorki sa za zywe ale to moja opinia

"Nie pieprz alek!" ; DD..

Na stadionach takich zespołów jak Wisła, Legia, Lech czy też tam gdzie murawa jest podgrzewana dbana, są widoczne własnie murawy baardzo bardzo ladne, żywe, zieloniutkie..
I mowa, ze ta trawa, która daje jest za ładna jak na "POlską" lige to troche śmiesznota..
Owszem .. 3-4 lata temu byc moze takiej trawy nie było.. ALe teraz? ..

Jak chcesz to ia Ci mogę taką trawę dac do stadionu :

...zapewne bedzie Ci sie ciekawie, przyjemnie grało na takim "betonie" smile.gif

Kubus91
Cytat(Vadiim @ Jun 11 2007, 21:53:35) [snapback]153752[/snapback]
No i tutaj jeszcze kolejne previewy (jezeli komus sie ta trawa spodoba, moge ja wrzucic np na stadion Legii ) ..

Mnie osobiscie trawa ta sie podoba:) ..

Nie no trawka ekstra smile.gif, ale takiej trawki nie zarzucaj na Legie bo w rzeczywistosci takich rabow nie ma tylko pasy smile.gif
Vadiim
Tak tak owszem, zgadzam sie Kubinho1916 dlatego tez do stadionu Legii, który zamierzam wydac jutro wrzuce bez wątpienia alphe z pasami ..
Te trawke, która zapodałem wyżej z tymi jak to Ty nazwałes "rabami" moge wrzucic na inny polski stadion .. smile.gif
Z trawa w pesie jest wieele opcji .. Mozna mieszac alphe z trawą, dobierac rozne wzory, kolory.. Potem tylko wlaczyc gre i ujrzec efekt..
Nie kiedy wychodzi swietny turf, nie kiedy tez wychodzi nic nad zwyczajnego .. Same pospoliciaki ..
Dlatego tez do gry staram sie wstawiac murawe taka bardzo żywą, w miare realną, nie płaską jak beton smile.gif .
11A
Vadiim spokojnie ja nie ogladam polskiej ligi no moze czasem lecha wiec sorry ale nie wiedzialem ale tez nienaskakuj na mnie od razu ok ?

pozdro
Vadiim
Cytat(alek @ Jun 11 2007, 22:39:23) [snapback]153778[/snapback]
Vadiim spokojnie ja nie ogladam polskiej ligi no moze czasem lecha wiec sorry ale nie wiedzialem ale tez nienaskakuj na mnie od razu ok ?
pozdro

; D rotfl.
Nie naskakuje na Ciebie:)
Po prostu chcialem Ci wyjasnic, ze liga Polska wcale nie musi sie kojarzyc z dziurami na boiskach, krzywo narysowanymi liniami, awanturami na trybunach...
Byc moze i poziom naszej ligi nie jest oszałamiający, ale stan techniczny muraw, placów gry, na których zmagaja sie gracze z roku na rok jest juz co raz to lepszy i czesciej spotykany tzw "europejski tryb" czyli podgrzewana murawa, koszona co dwa dni "zielonka" .. .itp itd..
nikt na Ciebie nie naskakuje..
kulig
Vadim a powiec mijedna rzecz.. Bo niedawno edytowales stadion Asrenalu Emirate.. I moglbys wrzucic gona serwer?? bardzo bym prosil poniewaz ja mam nie ladna wersje:(
11A
chodzi mi ogolnie juz wczesniej, tera nie pamietam w jakim temacie, najechales na mnie ale przyjmijmy ze nie bylo tematu ok? a trawka sama w sobie wyglada calkiem fajnie. jak bedzieszmial kiedys czas to zedytujesz ten stadionik http://www.speedyshare.com/943828975.html ?
Vadiim
Stadion Arsenalu Emirates owszem edytowalem, szlo mi nawet niezle, ale jakos brakowalo checi aby go skonczyc ..
Jutro bede mial sporo wolnego czasu wiec postaram sie odpowiednio wyedytowac Emirates (w raz z pokazywanymi bannerami) oraz wrzucic obiekt Warszawskiej Legii..
Pozdrawiam.
p@blo
Ostatnie prace wyśmienite!!
kulig
o tak Vadim bardzo prosze:) a mam jeszce do tego prosbe czy moglbys zamiscic niebo w nocyi w dzien takie jakjest na stadionie OLD Traford zrobioneo przez Miguela?? bo te cosa na emirates sa takie sztuczne:) tzrymam za Ciebie kciuki:)
pozdrawiam
Vadiim
Cytat(kulig @ Jun 11 2007, 22:57:27) [snapback]153791[/snapback]
o tak Vadim bardzo prosze:) a mam jeszce do tego prosbe czy moglbys zamiscic niebo w nocyi w dzien takie jakjest na stadionie OLD Traford zrobioneo przez Miguela?? bo te cosa na emirates sa takie sztuczne:) tzrymam za Ciebie kciuki:)
pozdrawiam

Jasne.
Nie ma problemu smile.gif .
kulig
no i jak Vadim ida Ci nad tym prace?? Mam nadzieje ze nie jestem zbytnachalny:)
prosilbym Cie o wstawienie linku to stadionu jak skonczysz
Vadiim
POL - Stadion Legii, Warszawa ( by Gwidon!) - nev textures by Vadim

.preview.

DOWNLOAD

Mirror

POL - Stadion Lecha, Poznan ( by Gwidon!) - nev textures by Vadim

.preview.

[center]DOWNLOAD
[/center]
Mirror
szołpas
Masakrycznie fajne ;D juz zasssyysam biggrin.gif
tsw.michal
czy może ktoś z was kto ściągnął te stadiony wrzucić je na inny server? bo zrywa mi polączenie przy 39%
Dorin
Vadiim mozesz wrzucać na inny serwer niz ten speedyshare? bo tam musze fest dlugo czekac.... www.wyslijto.pl <- polecam ten wink.gif
Vadiim
Cytat(Dorin @ Jun 14 2007, 00:43:04) [snapback]154272[/snapback]
Vadiim mozesz wrzucać na inny serwer niz ten speedyshare? bo tam musze fest dlugo czekac.... www.wyslijto.pl <- polecam ten wink.gif

na wyslijto pliki przechowywane sa zaledwie kilka dni, wiec nie ma sensu wrzucac na taki "chwilowy" server, ponieważ szybko wygasaja linki.

Dorzuciłem mirrory.

Pozdrawiam.
Dorin
dzięki... już zasysam twoje prace smile.gif
mcraczek
Świetne prace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na Korone smile.gif
Gwidon
hmm mam pytanie.
dlaczego wrzucasz taki kiepski model linii na boisku na moje stadiony?
skad Ty wogole je masz, nie wiem czy to wina Twojej texturki czy może modelu , ale przecież to jest zupełnie nie realne , tak samo nie wiem dlaczego wrzuciles taką syfną texture nieba na day fine ( pełno pixeli, sam zmieniałes to na 256c ?), a poprzednia texturka byla moją najlepszą jaką miałem dla nieba, heh

no nic, edytujesz moje stadiony i nie mam powodu by tego zabronić, ale jak już masz zmieniać niektore rzeczy na gorsze to lepiej zrób coś swojego
narka.

ps. ciekawe textury trawki wink.gif
Vadiim
Cytat(Gwidon @ Jun 14 2007, 09:35:45) [snapback]154287[/snapback]
hmm mam pytanie.
dlaczego wrzucasz taki kiepski model linii na boisku na moje stadiony?
skad Ty wogole je masz, nie wiem czy to wina Twojej texturki czy może modelu , ale przecież to jest zupełnie nie realne , tak samo nie wiem dlaczego wrzuciles taką syfną texture nieba na day fine ( pełno pixeli, sam zmieniałes to na 256c ?), a poprzednia texturka byla moją najlepszą jaką miałem dla nieba, heh

no nic, edytujesz moje stadiony i nie mam powodu by tego zabronić, ale jak już masz zmieniać niektore rzeczy na gorsze to lepiej zrób coś swojego
narka.

ps. ciekawe textury trawki wink.gif

Witam.

Co do lini to hm .. Wrzucam je do update obiektów, ponieważ dosc ciekawie wygladaja (zwracam uwage na kolor) jest biały, żywy ..
Standardowe linie z pesa praktycznie się zlewaja z trawa (majac kolor jasno zielony oO) . .
Byc moze linie, które daje nie wyglądaja ladnie (owszem widac, drobne bledy, rozmazania czy tez pixele) ale wydaje mi sie, ze grajac na wyzszej kamerze nie idzie tego raczej zauwazyc..
Model tych lini jest taki sam jak ten standardowy:) .
Raczej kw. texturki .. Byc moze robiona jest na zbyt malej ilosci kolorow..
Co do nieba. .
Wspominajac o nim miales na mysli stadion Legii ? .
Zmienilem day/fine (sky) dlatego, że juz patrzec nie moge na ta pospolita tecture, która jest "wkłada" w kazdy utworzony stadion..
Zmieniłem na taka, która moim zdaniem prezentuje sie rowniez bardzo dobrze ( Nie jest mojego autorstwa - zaczerpałem ją z Twojego blogu.)
Nie wiem, nie mam pojecia gdzie Ty widzisz pixele..
Fatalna texturka, mozna nazwac niebo na Lechu (która dalesl) night/fine (podobna jest na Weserstadion).
Tam dopiero sa urozmaicone pixele (rozciągniete gwiazdy + jakis wystajacy slup oO) ..
Oczywiscie kazdy moze zmienic sobie pare BMP w wybranym binie, kw. paru sekund.. wink.gif
Moze zmienic sobie niebo, linie.., murawe..
Moze w ogole nie sciagac tego obiektu smile.gif

A co do zabronioenia to mam nadzieje, ze nie zachowasz sie jak mr NormanKSC który miale wieeeelkie szwabskie pretensje o to, ze edytuje jego wykonane stadiony ..
Gorzej było by gdybym sie "podszywał" za autora (w tym przypadku za Ciebie) edytujac obiekty, nie piszac np, ze obiekt jest Twój .
Wiec mysle, ze nie masz nic przeciwko edycjii Twoich wspanialych stadionow:) .

Wielkich minusow w nich nie widze, no ale opinia experta oczywiscie sie na przyszlosc przyda.

Pozdrawiam, Vadim.
D4vID
Vadiim wyedytowalbys mi Bernabeu tzn chodzi mi glownie o siatki bo maja rozmiary takie ze pilka spokojnie moze przeleciec blink.gif
Jezeli masz czas to napisz czy sie zgadzasz a ja go wrzuce (oczywiscie to nie jest od konami ale i tak niewiem kto go wykonal wink.gif )
mcraczek
Vadimie nie słuchaj tej w sumie nielicznej krytyki jaka na ciebie spadła ( nie spodziewałem się że te prace się Gwidonowi nie spodobają :/ ) Cenisz sobie profesjonalizm po twojej edycji stadiony nabierają kolorów są dużo żywsze, a te linie są naprawdę kapitalne. Jeśli chodzi o trawę to nie muszę chyba mówić ze prezentuje się fenomenalnie. Osobiście czekam na dalszą edycje stadionów OE.
Vadiim
Dzis postaram sie wypuscic dwa kolejne obiekty : ..

POL - Stadion Korony, Kielce

POL - Stadion Widzewa, Łódź
LeszaKSD
witam Vadim
poprawil bys stadion Dyskobolii bo jest kiepski....tongue.gif
pozdro
T-Mac
Cytat(LeszaKSD @ Jun 14 2007, 18:07:24) [snapback]154391[/snapback]
witam Vadim
poprawil bys stadion Dyskobolii bo jest kiepski....tongue.gif
pozdro

on dyskoboli nie poprawi bo tam trzeba sie bawic z modelem a vadim tylko wymienia tekstury
LeszaKSD
ok dzieki za info
kulig
a jak idzie z tym stadionem arsenalu?? bo juz z niecierpliwoscia od kilku dni czekam
sad.gif
Gwidon
@vadim
chodzilo mi o texture nieba na zaglebiu, z rozpędu zapomniałem o tym napisac tongue.gif

Vadiim
Cytat(Gwidon @ Jun 14 2007, 21:47:00) [snapback]154474[/snapback]
@vadim
chodzilo mi o texture nieba na zaglebiu, z rozpędu zapomniałem o tym napisac tongue.gif

Przepraszam bardzo Panie Gwidon, ale każda wgrana textura nieba do pliku bin w grze wyglada wlasnie tak jak ta na Zaglebiu (chodzi mi o te boczne widoczne pixele..)
I nie chodzi tu o ilosc kolorow czy tam o palete..
Chodzi tutaj o wielkosc textury smile.gif
Aby niebo wygladalo swietnie, nie bylo "rozciągniete" (z tad wlasnie pojawiajace sie pixele..) texturka musiala by miec wielkosc cos ok 256 x 256 (czyli gdzies taka wielkosc jak plik murawy .. )
Tex. sky jest dosc mala, dlatego zauwaz ze przy kazdym bitmapie widoczne sa pixele.
mcraczek
Vadim kiedy możemy się spodziewać kolejnych stadionów?
Vadiim
Cytat(mcraczek @ Jun 16 2007, 12:57:30) [snapback]154800[/snapback]
Vadim kiedy możemy się spodziewać kolejnych stadionów?

Dzis postaram sie cos wyedytowac..
Ostatnio mało czasu spedzalem w domu, wiec dlatego nie mialem okazjii aby wydac kolejne obiekty wink.gif
szołpas
Vadim moglbys wyedytowac Emirates , Bernabeu i jakbys jeszcze mogl to Camp Nou ;)pracki oczywiscie zajebiste ph34r.gif
jochen
A może spróbujesz ze stadionikiem z Chrzanowa? wink.gif Mogę Ci podesłać model z Rhino smile.gif
Vadiim
Cytat(sZ0lpAs @ Jun 16 2007, 14:50:43) [snapback]154827[/snapback]
Vadim moglbys wyedytowac Emirates , Bernabeu i jakbys jeszcze mogl to Camp Nou ;)pracki oczywiscie zajebiste ph34r.gif

Nie nie mó?gbym.
Jedynie pobawie sie Emirates (moze dzis..)

11A
jak bedzieszmial kiedys czas to zedytujesz ten stadionik http://www.speedyshare.com/943828975.html ? trawa itp
.:KUNA:.
wydasz old trafford plz
kulig
Vadim wszyscy czekamy na Emirates Stadium;) Jak ida prace nad nim?? Moglbys go wydac z tymi Twoimi fajniusimi bialymi liniami/?
pozdro
mcraczek
Wszyscy czekamy na kolejne edycje stadionow OE i jakis poradnik jak latwo szybko i przyjemnie podmienic linie i murawe tak jak ty to robisz smile.gif
Pelas
A więc tak: ściągnęłem stadionik Legii przerobiony przez ciebie no i jest nawet fajny ale te linie to jeden wielki badziew....:| owszem murawki dobierasz całkiem fajne...: ale te linie IMO psują cały efekt stadionu... pozostane przy defaultie Legii jednak...:
kulig
ej to jak z tym emirates/?bo ucichlo a wszyscy czekaja:)
mcraczek
Widocznie Vadim nie ma cos ostatnio czasu na zabawe ze stadionami. Musimy jeszcze poczekac....
Vadiim
Cytat
prosze nie edytowac stadionów zrobionych przeze mnie gdyz narusza to wizje która stworzyzem poswiecajac wiele godzin by je zrobic samemu. komu sie to nie podoba- prosze na nich nie grac- samemu kazdy na pewno tez umialby je zrobic.

w przypadku nagminnego lekcewazenia mojej opinii, ten temat stanie sie tylko galeria moich prac których nie bede udostepnial dla szerszego grona uzytkowników.
dziekuje.

ps. to nie jest temat zeby komentowac moje zdanie albo to jaki jestem, ale po to zeby komentowac moje prace
dziekuje.

W takim razie dzia?alnosc z OE stadionami koncze, poniewaz jak ?atwo sie domyslec to wlasnie po?owe Polskich stadionow do Pes'a wykona? w?asnie Gwidon.
Có?. P?aka? nie bede, jego decyzja smile.gif .. Bede zmienia? sobie obiekty tylko dla w?asnego u?ytku wink.gif

Zapewne za g?osem Gwidona pójd? inni Polsko-Niemieccy "stadiumMakerzy" dlategó? te? postanawiam edytowac obiekty Europejskie.
Czasu sporo (wiadome.. wakacje.) dlategoz jutro zabiore sie za Emirates Stadium.

Dlatego te? dla tych "nie potrafi?cych" sporo w GGS pozostaje gra na "macierzystych" (zapewne) zjeba.nych murawach smile.gif
A dla tych, którzy potrafia co nie co i dobrze "??cz?" ze sob? Alphe z murawa pozostaje zmiana BMP dla wlasnego u?ytku.

Tyle.
Rozumisz ; D ?
mcraczek
Vadimie mogłbyś wyjaśnić jak wyedytować linie i murawe w taki sposob jak ty to robisz?. Tak na marginesie cały ten szum z edycją to po prostu jakaś paranoja. Krótko mówiąc piaskownica.
E 9
hehe ja to twoich prac nic nie mam bo jak dla mnie są spoko ;] ;] ;] i dzieki twoim przemianom stadiony nabieraja życia wink.gif.
Mam pytako czy po Emirates zedytowałbyś mój stadionik Jagi???JAk byś sie zdecydował tio wtedy podesle ci na priv aktualna wersje stadionu(zostało poprawione ustawienie kibicow).
JAkby co to dam ci zdjecie z aktualnym wzorem murawki,chorągiewki są zawsze całe jasno-żółte,a siatki takie w żółto,czerwone ukośne paski(obecnie nas stadionie są w miare dobre umieszczone).

Czekam na Emirates i na twoja odpowiedz tio wtedy ci na gadu wszycho opisze ;p.ODezwij sie na priv jak sie zdecydujesz pzdR
Vadiim
Cytat(E 9 @ Jun 23 2007, 23:47:49) [snapback]156939[/snapback]
hehe ja to twoich prac nic nie mam bo jak dla mnie są spoko ;] ;] ;] i dzieki twoim przemianom stadiony nabieraja życia wink.gif.
Mam pytako czy po Emirates zedytowałbyś mój stadionik Jagi???JAk byś sie zdecydował tio wtedy podesle ci na priv aktualna wersje stadionu(zostało poprawione ustawienie kibicow).
JAkby co to dam ci zdjecie z aktualnym wzorem murawki,chorągiewki są zawsze całe jasno-żółte,a siatki takie w żółto,czerwone ukośne paski(obecnie nas stadionie są w miare dobre umieszczone).

Czekam na Emirates i na twoja odpowiedz tio wtedy ci na gadu wszycho opisze ;p.ODezwij sie na priv jak sie zdecydujesz pzdR

Nie ma problemu zabiore sie za Twój obiekt (zedytuje wybrane elementy.)
Jeżeli oczywiscie chcesz napewno abym to zrobił ( o ile nie narusza to Twojej wizjii autorskiej) laugh.gif )to nie ma problemu smile.gif
Daj tylko cynk co i jak .. Podrzuc jakies fotki i postaram sie fajnie odwzorowac murawe i inne elemenciory smile.gif

Na razie jednak chce zajac sie stadionem Emirates Stadium smile.gif
Mysle, że jutro sie z nim wyrobie, wiec smile.gif . .

Pozdrawiam smile.gif
Liedson +10
nie wiem po co Gwidon sie rzuca, przeciez robisz to genialnie i kazdy stadiummaker by sie cieszyl z takich editow jak twoje. No ale jego sprawa. A twoje ostatnie prace to miazga ohmy.gif wszystkie leza w moim pesie.
11A
jak skonczysz Emirates to zajmiesz sie tym http://www.speedyshare.com/943828975.html ?
chcialbym tez zeby zamiast band adidasa na stadionie ktore sa normalnie byly bandy nike
kulig
i jak ida prace nad emirates?? przedluzy sie okres wydania
ARASS
Vadiim zedytowal bys dla mnie stadion Zawiszy ? Chodzi mi o to bys wymienil murawe , wstawil belki do bramek , zmienil linie boiska na te twoje ktore sa dla mnie wyjebiste biggrin.gif i (jezeli umiesz ) zrobil bys mi flagi na plocie ? O ten stadion raczej nikt by nie mial pretensji gdybys go zedytowal gdyz jest bardzo slabej jakosci i jego tworca pewnie by sie do niego nie przyznal biggrin.gif

Po[Z]dro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.