Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Scoreboard By Teco
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
OskaR
Teco moglbys zrobic scoreboard SkySport z herbami klubów ?
krzysiex1992
ja prosze o zrobienie scoreboard ARSENALTV i BARCATV
Teco
Cytat(krzysiex1992 @ May 1 2007, 19:17:16) [snapback]143274[/snapback]
ja prosze o zrobienie scoreboard ARSENALTV i BARCATV

Prosić to można:) ale ja na zamówienia nie robiętongue.gif hehe.
Vitellone
Mam taki problem: ściągnąłem sobie te paczki ale chciałbym sobie zainstalować tylko wybrane scoreboardy i nie wiem które pliki bin z 0.text odpowiadają któremu scoreboardowi... unsure.gif
Figus90
Mam małą prośbę do Ciebie Teco. Czy mógłbyś jeszcze raz powrzucać wszystkie Twoje scoreboard'y? Bardzo mi na nich zależy, ponieważ są świetnej jakości. Szczególnie zależy mi na RM TV. Z góry thx smile.gif
pawelli
Teco mam do ciebie prosbe czy móglbys przerobic ten Scoreboard: na ten: tzn. zeby tylko te logo canal plus sport te zielone znalazlo sie w pierwszym Scoreboardzie tam gdzie jest niebieskie ale zeby tablica z wynikiem nie zostala ruszona. To link do tego scoreboarda do edycji: http://rapidshare.com/files/40933383/unknow_00151.rar.html a to link do tych scoreboardów z którego nalezy wziasc logo canal plusa sport zielone : http://rapidshare.com/files/40759303/unkno...__263__loga.rar Bardzo mi na tym zale?y.
Ramzik
Mam pytanko. Czy scoreboardy da się wgrywać do kitservera?? biggrin.gif
Patrol91
Cytat(Ramzik @ Aug 6 2007, 07:27:23) [snapback]171127[/snapback]
Mam pytanko. Czy scoreboardy da się wgrywać do kitservera?? biggrin.gif

nie
Ramzik
Aha spox. A jak wgrać przez dkz, bo wogóle nie korzystam i nic nie potrafię wgrać. Tylko z kitservera korzystam biggrin.gif
Badyl13
Świetna robota, ale mam pytanie, mógłby mi ktoś przerobić board Eurosportu, i TVP2, tak, aby jeden z nich był na całą grę (czyli ciągle albo Euro, albo TVP2). To dosyć ważne, bo niektóre błędnie mi się wyświetlają, a TVP i Eurosport najbardziej mi się podobają.
Naturalnie 2 wersje, jedna TVP2, a druga Eurosport. Jakby ktoś miał czas, to może w ten sposób pokonwertować wszystkie scoreboardy. Będe wdzięczny! To chyba nie wiele roboty, ale ja w tych sprawach lamka jestem wink.gif
Jacmen
Świetna robota trzymaj tak dalej wink.gif
TOMaSSon 94
Teco mógłbyś zrobić scoreboardy do czystej wersji PES'a?
Teco
Sky Sports Version Mega HD

Zobacz

Nowa wersja:D
xsas7
Witam.
Teco, umiałbyś przerobić ten scoreboard (cup) :
Tak aby był on cały czas ? (czyli obojętnie czy UEFA, Liga, rerezentacja itd. żeby cały czas był tylko jeden)

Byłbym bardzo wdzięczny smile.gif

Link do tej paczki...
Teco
Powinno działać na Moje:) jakby co to napisz bo nie miałem nawet czasu tego sprawdzićsmile.gif

Pobierz (xsas7)
artysta germanista
elo sory ze odswiezam stary temat ale ma ktos moze scoreboardy z tv sport od teco ? czekam i z gory dzienk
shady45
wgrajcie stadiony na torrent
Jacmen
Cytat(shady45 @ Jan 12 2008, 19:35:25) *
wgrajcie stadiony na torrent

To chyba post który powinien być gdzie indziej wink.gif
Teco
Po długiej przerwie coś pod OE:D

Teco
Trochę fantazji twórczej pod zbliżające się już euro:D

Tomi84
QUOTE(Teco @ pią, 20 kwi 2007 - 20:00) *
Scoreboard Teco Logos HD 2007 Revolution v.2.0:

Pobierz

Pobierz

Teco mam pytanko, czy mógłbyś wydać tą paczkę dla czystej gry bez żadnych OF'ów. ? Chodzi mi o czysta grę bo wgrany mam tylko online patch z updatami składów + Kitserver. Mam jakiś pack wgrany z socrboardem FOX Sports. No i mam angielską wersję gry.
ronaldo_9
Bardzo dobre s-boardy, wydaj je przed sobotą.
Jeśli możesz to zmień ten czerwony na bordowy. wink.gif

POST NR 200
Arek.PL
Czekam na download tego scoreboarda na euro 2008 smile.gif

Pozdrawiam
Teco
Wersja 2:) z kolorem specjalnie na życzenie (ronaldo_9) a także nowym logiem telewizyjnym:)

rolleyes.gif
Wolicie paczkę score??Czy tylko 1 score, wtedy Eurosport ma być zawsze?Czy w Exhibition też bo standardowo będzie w International League

Arek.PL
Mi wystarczy tylko ten na euro smile.gif

Pozdrawiam
Teco

Ostateczna wersja. To dla Ciebie zrobię, że będzie 1 a wydam też paczkę kilku score:)
Arek.PL
W takim razie czekam na download smile.gif
Scoreboard wy$urwisty !

Pozdro
Teco
hehe thx:) w paczce mam nadzieje, że także zaskoczę jakością score:)
Teco
Tv Euro 08 Patch By Teco

W paczce będą między innymi:

a także inne score:)
artysta germanista
Teco a mógłbyś zrobić po rozpoczęciu Euro taki prawdziwy z Polsatu lub Polastu sport? biggrin.gif chyba ze juz wiadomo jaki będzie jego wygląd
Arek.PL
Jednak poczekam sobie na całą paczkę Scoreboardów bo wyglądają rewelacyjnie smile.gif

Pozdrawiam
Teco
Polsat Sport
v1.

v2.

Jeśli ktoś posiada duże Logo Polsatu sport to z góry dziex bo w necie nie ma takich aż za dużych niestety:(
Tomi84
Teco,

Dałoby radę wydać tą paczkę scoreboardów działająca bez żadnego OF'a ??

Ja np. gram na czystej grze (praktycznie tylko online) a scoreboardy powalają jakością. W tej chwili mam takiego: FOX Sport (też wygrywany bez żadnego OF'a) ale po roku użytkowania już się znudził smile.gif

Arek.PL
Wersja 1 zdecydowanie lepsza smile.gif

Pozdrawiam
Teco
wrzuć gdzieś podstawowe loga i flagi to się pomyśli. To podziałam na 1 wersji hehe:)
Tomi84
Prosze, loga i flagi 3d pod orginalnego OF z gry. Te których aktualnie używam.

http://www.powerplayleague.com.pl/Orginal3DLogos.zip
Teco
Tv Euro 08 Patch By Teco dla Orange Ekstraklasa v.4.0

Pobierz

Patch działa pod czystą grę wystarczy wgrać loga dołączone do patcha(folder czysta gra):

Pozdrawiam:)
Arek.PL
Dzięki za DOWNLOAD !
Scoreboardy prezentują się kapitalnie.

Pozdrawiam wink.gif
Teco
Ciesze się że się podoba:) jak znajdę czas to wyjdzie i polska paczka - jak wcześniej pod OE.
Teco
Tv Euro 08 Patch By Teco update

Zmiany:
- Cup - Eurosport Euro
- Uefa Cup - Nowe Logo Sky Sports
- łatka która umożliwia powrót do języka polskiego.

Pobierz

Arek.PL
Dobrze że wydałeś update, bo inaczej nie było do końca ok:)

Pozdrawiam
Teco
Ale teraz jest hehe:) nie no wiesz rożnie ludzie grają inni nie grają cup i ta wersja wcześniejsza by starczyła ale jeśli Ty grasz to jest i update dla takich graczy:)
Tomi84
Teco, wiesz może czemu po wgraniu scoreboardów mam taki pasek na nazwiskach zawodników ??

Teco
CYTAT(Tomi84 @ czw, 05 cze 2008 - 16:59) *
Teco, wiesz może czemu po wgraniu scoreboardów mam taki pasek na nazwiskach zawodników ??

bo taki jest styl i tego Ci już nie zmienię:)
Tomi84
Aha smile.gif

Spoko, mi to nie przeszkadza. Wolałem się jednak upewnić czy to zamierzony efekt czy ja coś źle wgrałem smile.gif .

Pozdrawiam.

P.s Jeszcze jedno pytanko, scoreboard do online jest ten sam co w exhibition , pytam bo chciałbym mieć w online Sky Sports i ewentualnie sobie podmienie smile.gif
Teco
CYTAT(Tomi84 @ czw, 05 cze 2008 - 17:22) *
Aha smile.gif

Spoko, mi to nie przeszkadza. Wolałem się jednak upewnić czy to zamierzony efekt czy ja coś źle wgrałem smile.gif .

Pozdrawiam.

P.s Jeszcze jedno pytanko, scoreboard do online jest ten sam co w exhibition , pytam bo chciałbym mieć w online Sky Sports i ewentualnie sobie podmienie smile.gif

a to możesz już dobrowolnie potem sobie pozamieniać co chcesz mieć:)
p@blo
Mogę prosić o canal+futbol we wszystkich ligach i pucharach??
Tomi84
Mi dziś po wgraniu scoreboardów zaczęło wywalać z gry przy graniu Ajaxem :| Wie ktoś od czego mi się taki syf robi ? Nie pomaga nawet wylączenie kitservera sad.gif

http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry228271
Teco
CYTAT(pablo109 @ czw, 05 cze 2008 - 22:08) *
Mogę prosić o canal+futbol we wszystkich ligach i pucharach??

Dla Ciebie wedle życzenia:
Pablo
Uwaga: A już nie długo coś nowego nowa dawka score:) jest na co czekać hehe tego jeszcze nie grali hehe:D będzie kilka nowości i dla każdego stylu inne logo:) jakość będzie jak zawsze:P tyle info jutro może już będzie paczusia czekać:P Pozdrawiam
Patryk_96
Już nie mogę się doczekać smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.