Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Kriss91
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Prz3m4s
zapisujesz je w formacie "psd" wink.gif
maku1988
Kriss mam wielka prosbe jesli posiadasz w swych zbiorach strojow takie pozycje jak wisła, legia i lech to wrzuć je na jakiś serwer. z góry dzienx
Kriss91
Może potem dam kitsy z SPLP. Oczywiście moje, lecz poprawiłbym je trochę.
maku1988
w takim razie czekam
arm
Mam pytanko. Jak na kitsie zrobić takie przejście kolorów i kropkowane tlo

http://cache.gettyimages.com/xc/56646631.j...C7C5022FB410D56

http://cache.gettyimages.com/xc/56646242.j...E9C89C783688B46
Prz3m4s
dołączam do pytań/ia smile.gif
Simon
a ja sobie wrzucilem stroj bramkarza realu (niebieski) i mam go tak dziwnie znieksztalconego.
ustawilem model na 31 wiec nie wiem co jest grane

jesli ktos by mogl stworzyc dla mnie folder "gx" do kitserwera z tym strojem to prosze o pomoc.

kriss - super stroje. szczegolnie ten realu madryt treningowy. jakby mial czas to pokombinuj jeszcze z takimi strojami bo sa super.
Kriss91
arm-prosiłbym Cię o nierobienie offtopicu.
Co do tych "przejść" to wymaga więcej doświadczenia (bynajmniej w Gimpie, lecz podejrzewam, że w PS również).

Simon-musisz wgrać cały folder z Realem z takim układem koszulki (poszukaj w poprzednich postach).

THX za commenty.

PS. Pierwsza osoba, która złoży zamówienie na jakiś kits (i jeśli ten pomysł mi przypadnie do gustu) zrobię go (a bynajmniej postaram się tongue.gif ). W rachubę nie wchodzi OE.
kksm
Wymyślony strój barcelony by mnie zadowolił,ale żeby nie był w HD.Może zrób ze 2 (niebieski i złoty)już gotowy do wklejenia w uni. tongue.gif
PS Jestem twoim fanem
PS2 Pobrzednie stroje są zajefajne
PS3 Co z tymi kitsami z SPLP

KKSM
Simon
a ja bym chcial zebys zrobil wlasnie ten stroj realu bramkarski niebieski w modeul = 0
Kriss91
AD:
PS-to fajnie biggrin.gif Niedługo podam nr mojego konta bankowego biggrin.gif
PS2-THX
PS3-Wygrzebałem z szafy jakieś szaty biggrin.gif
OE KITS
Zważcie uwagę na to, że te kitsy robiłem w wakacje biggrin.gif

Co do kitsów Barcy to bardzo możliwe wink.gif Ale raczej zrobię tylko jedną wersję. Dawać napis Unicef??

EDIT: Niebieski kits gk Realu będzie następny wink.gif
Simon
dzieki kriss laugh.gif
masz dzisiaj humora

a co do strojow barcy to zrob z unicefem
Kriss91
"Niestety", ale z tymi kitsem Realu wyprzedził mnie Spark smile.gif No chyba, że chcecie abym zrobił własny kit tongue.gif
Folder GDB:
http://www.wevolution.org/download.php?cat...amp;page=madrid
Simon
oczywiscie ze chce zebys ty zrobil ten kits biggrin.gif
maku1988
Dzieki za kitsy z OE jesteś wielki
whan
QUOTE(Kriss91 @ Dec 21 2006, 12:08:16) [snapback]105406[/snapback]
"Niestety", ale z tymi kitsem Realu wyprzedził mnie Spark smile.gif No chyba, że chcecie abym zrobił własny kit tongue.gif
Folder GDB:
http://www.wevolution.org/download.php?cat...amp;page=madrid

no tak, spark (jeden z najlepych kitsmakerów, tuż obok kela i qiankuna) wrócił niedawno i zrobił wszystkie stroje repr, które grają w adidasie a teraz wziął się za kluby... (jakośc gwarantowana wink.gif ).
Prz3m4s
dawaj numer konta bankowego biggrin.gif

zrób wersje z Unicef i bez, jezeli nie sprawi ci to większych problemów, a myśle, ze raczej nie smile.gif
kksm
Zrób z unicef i bez.Najlepiej żeby były złote ze srebrnym napisem. ph34r.gif
Kriss91
Zgodnie z obietnicą:
Barcelona Alternative:
IPB Image
collar = no
model = 0
Jestem z tego kitsu bardzo zadowolony biggrin.gif Please o commenciki smile.gif
jano
wow blink.gif
Simon
lajtowy ten stroj. podoba mi sie jak ten kolor ciemno zielony przechodzi w niebieski. miodzio
michup
Bardzo dobry kits i ciekawy pomysł wink.gif cool.gif
Nelson
Najlepszy strój w tym temacie
Prz3m4s
brawo, praca godna mistrza smile.gif
zyga
Woww...swietne wink.gif
kluivert777
QUOTE(Kriss91 @ Dec 17 2006, 13:10:30) [snapback]104324[/snapback]
UPDATE:
IPB Image
model = 31
collar = no

kriss a mógł byś go przerobić do pes5? unsure.gif
będe bardzo dzięczny wink.gif
Prz3m4s
zapewne nie przerobi ci go do PES'a 5, bo jak sam mówi nie ma czasu, a zresztą po co, skoro są juz zrobione do Pes'a 5 dokładnie takie same stroje dry.gif
coley
QUOTE(Kriss91 @ Dec 21 2006, 18:17:47) [snapback]105488[/snapback]

Barcelona Alternative:
IPB Image

Masakryczny !! ohmy.gif ohmy.gif
kostek
Jakościowo strój wypasiony. Tylko, ze bardziej on by do GK przypasował.
kluivert777
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 21 2006, 21:09:06) [snapback]105585[/snapback]
zapewne nie przerobi ci go do PES'a 5, bo jak sam mówi nie ma czasu, a zresztą po co, skoro są juz zrobione do Pes'a 5 dokładnie takie same stroje dry.gif

Czemu odpowiadasz za Kriss'a? huh.gif
ja zapytałem jego więc nie odpowiadaj za niego mad.gif
a pozatym ja tylko pytam czy je przerobi, a zapytać sie chyba moge bo kto pyta nie błądzi tongue.gif
pozdro from all cool.gif
Pelas
alternatvie Barcy dla mnie masakra w poztywnym znaczeniu:D
Prz3m4s
QUOTE(kluivert777 @ Dec 21 2006, 22:15:24) [snapback]105613[/snapback]

Czemu odpowiadasz za Kriss'a? huh.gif
ja zapytałem jego więc nie odpowiadaj za niego mad.gif
a pozatym ja tylko pytam czy je przerobi, a zapytać sie chyba moge bo kto pyta nie błądzi tongue.gif
pozdro from all cool.gif

dobra sorry tongue.gif ale jak juz sam pisał nie ma czasu, a po za tym po co komus robote narzucac skoro są juz takie kitsy do PES'a 5 blink.gif
czarek
wyjebioza te stroje barcy. ciekawe jakby tak na żywo wyglądali biggrin.gif

P.S. http://www.youtube.com/watch?v=o9MgCduDA00 proszę o komentarze w temacie z najładniejszymi golami
grzesio1712
QUOTE(Kriss91 @ Dec 16 2006, 20:21:21) [snapback]104159[/snapback]

Szczerze mówiąc to nie wiem jakim cudem nie zrobiłem jeszcze kitsu Barcy z logiem Unicef biggrin.gif
IPB Image
Please o komentarze.

PS. Wielkie THX za poprzednie commenty! wink.gif

Kriss a nie dałoby się zrobić tych strojów Barcy, ale wersje ligową? Znaczy się, żeby pasy i na plecach były tongue.gif a nie jednolite?
calwin
QUOTE(Kriss91 @ Dec 21 2006, 20:17:47) [snapback]105488[/snapback]

Zgodnie z obietnicą:
Barcelona Alternative:
IPB Image
collar = no
model = 0

masz z czego wymiata wink.gif
.:KUNA:.
Prosze zrob mkits man utd alternatywny!
Kriss91
THX wielkie wszystkim za liczne komentarze smile.gif Co do waszych pytań:
-nie opłaca się konwertować stroju Barcy do modelu 0, gdyż byłby średniej jakości
-pomyśli się o wersji ligowej wink.gif

Prawdopodobnie następnym kitsem będzie Real GK (niebieski).

PS. To, że jest teraz przerwa świąteczna nie znaczy, że mam czas na ciągłe siedzenie przed kompem. Domowe porządki smile.gif Żeby nie było, że się obijam biggrin.gif

EDIT:
igor-może zrobię alternatywny kits ManU po Realu. Nie przyjmuję więcej propozycji.
Mościak
A można prosić o kitsy Korony Kielce i GKS BOT Bełchatów? smile.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Kriss91 @ Dec 21 2006, 20:17:47) [snapback]105488[/snapback]
Zgodnie z obietnicą:
Barcelona Alternative:
IPB Image
collar = no
model = 0

ja jeeebie...dojebales mnie do ziemii...Kriss...ja poprosze cos tego pokroju tylko dla Man Utd...cos z bielą i błękitem...a masz u mnie takie piwo jakiego nawet na October Fest nie leją... wink.gif
jano
QUOTE(Danioo7 @ Dec 22 2006, 22:29:17) [snapback]105859[/snapback]

ja jeeebie...dojebales mnie do ziemii...Kriss...ja poprosze cos tego pokroju tylko dla Man Utd...cos z bielą i błękitem...a masz u mnie takie piwo jakiego nawet na October Fest nie leją... wink.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Fajny sposob ocenieania stroi.

P.s Kriss czekam na Messinke tongue.gif Twoje rece to nie moje.
Kriss91
W przerwie pomiędzy trzepaniem dywanów (bez skojarzeń), a pomaganiu w świątecznych przygotowaniach zrobiłem, nieco na szybkiego, trzeci strój GK Realu.

Komentarze mile widziane. Sugestie też...

PS. Nie powiem. Wyniki sondy na kitsmakera mnie "nieco" zadziwiły. Nie to, żebym się poczuwał najlepszy, ale wyniki sondy są "dosyć" dziwne blink.gif
Levis17
QUOTE(Kriss91 @ Dec 23 2006, 15:58:48) [snapback]106098[/snapback]

W przerwie pomiędzy trzepaniem (bez skojarzeń. O dywany chodzi.), a pomaganiu w świątecznych przygotowaniach zrobiłem, nieco na szybkiego, trzeci strój GK Realu.
IPB Image

PS. Nie powiem. Wyniki sondy na kitsmakera mnie "nieco" zadziwiły. Nie to, żebym się poczuwał najlepszy, ale wyniki sondy są "dosyć" dziwne blink.gif

No mnie tez...pewnie Jano ma duzo kumpli biggrin.gif a co do Torina to jestes zaraz za nim
TORIN rulez!
POZDRAWIAM
Simon
super wdzianko. dzieki kriss
norek
QUOTE(Kriss91 @ Dec 23 2006, 13:58:48) [snapback]106098[/snapback]

W przerwie pomiędzy trzepaniem (bez skojarzeń. O dywany chodzi.), a pomaganiu w świątecznych przygotowaniach zrobiłem, nieco na szybkiego, trzeci strój GK Realu.
IPB Image

Wszystko ladnie jednakze beznadziejny efekt dales na logo adidasa na koszuli. Nie pasuje ta obwodka, psuje jakosc loga no i jest za gruba. Popraw to a bedzie naprawde dobra robota.
Kriss91
Tak to jest Norek, jak rodzina popędza do pomocy tongue.gif Nie zwraca się zbytnio uwagi na ważne szczegóły. Teraz miałem nieco czasu i poprawiłem kits:
IPB Image
Commenciki...

PS. THX wielkie za oceny i sugestię Norka wink.gif
tadzik_666
Kriss91 mam do Ciebie wielką prośbę.czy mógłbyś zrobić jakiś fajny kits adidasa dla chelsea londyn???np. jakiś niebiesko-biały albo jakieś inne kolory.z góry dziękówa

P.S. Zaj...ste są wszystkie twoje kitsy.oby tak dalej
Kriss91
Hmm. Chyba wyraźnie napisałem, że nie przyjmuję zamówień, no ale są w końcu święta smile.gif Lecz naprawdę proszę Was o nie pisanie postów z prośbami.
A więc takie prawdopodobnie będą kolejne kitsy:
1)Alternative Manchester United
2)Alternative Chelsea London

PZDR
maku1988
Ja mam natomiast prośbę o numery umbro, takie jak ma wisła i reprezentacja szwecji. konkretnie chodzi o numerki w kolorach czarnym, navy, czerwonym i białym z gory THX
tadzik_666
OK.wielkie dzięki Kriss91.Pozdro i wesołych świąt
NipponJapanBoy
rewelka te Twoje łaszki Kriss...wesołych wszystkim...i czekam na jakies Man Utd smile.gif kolega Przemas mi tu kombinuje wiec jak sie pojawi jakis Twoj trykocik diabelków to bedzie rywalizacja...zdrowa rywalizacja wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.