Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008. Serwery Już Są?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2
ruicosta21
Witam

mam pytanko czy na neostradzie 512 kb nie bedzie problemow z gra online gralem jakis czas temu w pes 4 i nie bylo problemow a z nowa pes2008 jak myslicie ??
psmaras
Narazie zedne lacze sie nie nadaje do gry w 2008 ;P
lolek725
nooooooo trzeba czekać mad.gif
MakssPl
Kiedy będę mógł zagrać pierwszy mecz on-line?! sad.gif sad.gif sad.gif
Dawidi
Ja mogę grac, tylko, że jakoś zamias grać się lepiej gra się coraz gorzej. Na początku mimo lagów po ok 4-5k nawet można było pograć. Teraz niby pokazuje tylko 1000, a teraz to boje sie grac bo tarcę tak bramki, ze nawet o tym nie wiem. Np dzisiaj. Biegnę se z piłką na połowie boiska a tu nagle mam piłkę w siatce.... Albo strzelam, patrzę że piłka w siatce rywala a tu słyszę komentatora, że corner kick... i jak sie po chwili okazał faktycznie...
Tomek23
podobno wine za lagi w trybie network powoduje za slaby procesor. na pes.com.pl jest cos o tym w jednym z tematow, nie pamietam dokladnie w ktorym. Brzmi to troche glupio, bo skoro gra smiga offline powinna tez isc online, jednak tak nie jest bo w tym drugim trybie gra zamiast obciazyc grafike obciaza procesor. dobrze by bylo jakby wypowiedzialy sie osoby ktore maja szybkie lacze i procka powyzej 2.3 na jednym rdzeniu.
Gdanczyk
Cytat(Tomek23 @ Nov 14 2007, 12:45:51) *
podobno wine za lagi w trybie network powoduje za slaby procesor. na pes.com.pl jest cos o tym w jednym z tematow, nie pamietam dokladnie w ktorym. Brzmi to troche glupio, bo skoro gra smiga offline powinna tez isc online, jednak tak nie jest bo w tym drugim trybie gra zamiast obciazyc grafike obciaza procesor. dobrze by bylo jakby wypowiedzialy sie osoby ktore maja szybkie lacze i procka powyzej 2.3 na jednym rdzeniu.

mam procka athlon taktowanie 2.2ghz 2rdzeniiowy i online dziala, neta mam 1mb od tp, nie mowie ze kompletnie bez lagow, ale gra sie bardzo dobrze,

ps. moze i dobrze ze niektorym nie dziala to online - takie noby same graja, tylko inter lub barca i kazdy to samo ustawienie .... bez kitu ;/
Jacmen
Co tu gadać gra online wypada cienko 2 /10. KONAMI chyba zapomniało o grze online albo robił to gość z ulicy. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.