Cytat(Gwidon @ Jun 14 2007, 09:35:45) [snapback]154287[/snapback]
hmm mam pytanie.
dlaczego wrzucasz taki kiepski model linii na boisku na moje stadiony?
skad Ty wogole je masz, nie wiem czy to wina Twojej texturki czy może modelu , ale przecież to jest zupełnie nie realne , tak samo nie wiem dlaczego wrzuciles taką syfną texture nieba na day fine ( pełno pixeli, sam zmieniałes to na 256c ?), a poprzednia texturka byla moją najlepszą jaką miałem dla nieba, heh
no nic, edytujesz moje stadiony i nie mam powodu by tego zabronić, ale jak już masz zmieniać niektore rzeczy na gorsze to lepiej zrób coś swojego
narka.
ps. ciekawe textury trawki

Witam.
Co do lini to hm .. Wrzucam je do update obiektów, ponieważ dosc ciekawie wygladaja (zwracam uwage na kolor) jest biały, żywy ..
Standardowe linie z pesa praktycznie się zlewaja z trawa (majac kolor jasno zielony oO) . .
Byc moze linie, które daje nie wyglądaja ladnie (owszem widac, drobne bledy, rozmazania czy tez pixele) ale wydaje mi sie, ze grajac na wyzszej kamerze nie idzie tego raczej zauwazyc..
Model tych lini jest taki sam jak ten standardowy:) .
Raczej kw. texturki .. Byc moze robiona jest na zbyt malej ilosci kolorow..
Co do nieba. .
Wspominajac o nim miales na mysli stadion Legii ? .
Zmienilem day/fine (sky) dlatego, że juz patrzec nie moge na ta pospolita tecture, która jest "wkłada" w kazdy utworzony stadion..
Zmieniłem na taka, która moim zdaniem prezentuje sie rowniez bardzo dobrze ( Nie jest mojego autorstwa - zaczerpałem ją z Twojego blogu.)
Nie wiem, nie mam pojecia gdzie Ty widzisz pixele..
Fatalna texturka, mozna nazwac niebo na Lechu (która dalesl) night/fine (podobna jest na Weserstadion).
Tam dopiero sa urozmaicone pixele (rozciągniete gwiazdy + jakis wystajacy slup oO) ..
Oczywiscie kazdy moze zmienic sobie pare BMP w wybranym binie, kw. paru sekund..
Moze zmienic sobie niebo, linie.., murawe..
Moze w ogole nie sciagac tego obiektu
A co do zabronioenia to mam nadzieje, ze nie zachowasz sie jak mr NormanKSC który miale wieeeelkie szwabskie pretensje o to, ze edytuje jego wykonane stadiony ..
Gorzej było by gdybym sie "podszywał" za autora (w tym przypadku za Ciebie) edytujac obiekty, nie piszac np, ze obiekt jest Twój .
Wiec mysle, ze nie masz nic przeciwko edycjii Twoich wspanialych stadionow:) .
Wielkich minusow w nich nie widze, no ale opinia experta oczywiscie sie na przyszlosc przyda.
Pozdrawiam, Vadim.