Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przemo's and Snake's Cup
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
korzen
kurwa ;d gram z pudkiem ;/ Adios korzeń ;p
Przemo
nei przegrywaj meczu przed nim tongue.gif walczy sei do konca a to dwumecz moze sie zbaka albo opije i zagrasz z nim niedysponowanym wink.gif moze..;]
korzen
no tak w koncu jestem najlepszy i wygram ;]
the_barti
nie wiem tylko dlaczego w grupach nie ma meczu i rewanżu, tak jak liga, najpierw jeden zakłada a pòźniej drugi :/ nie dość, że dłużej by to potrwało, to jeszcze więcej przyjemności bo więcej meczy smile.gif ;/
mati
Mati (Bułgaria) 2-2 Saper (Maroko)

Saper (Maroko) 1-2 Mati (Bułgaria)

Pierwszy mecz jak widać po winiku był bardzo wyòwnany, wynik mògł być wyrzszy ale obie drużyny nie wykorzystały kilku dogodnych okazji do strzelenia bramiki. W drugim meczu przez wieksząść spotkania przeważał Saper ktòry prowadził po bramce strzelonej na początku pierwszej połowy, ale Bułgaria szybko wyròwnała. Druga połowa to ciągłe ataki Maroka i kilka niewykorzystanych dogodnych sytułaci. Bułgarzy strzelili gola w koncòwce spotkania. W obu meczach w grze przeszkadzały lagi .

Pozdro dla Sapera smile.gif
Przemo
barti jzu nei narzekaj tylko wygraj 2-0 z kemocikiem.. jest tak bo jest i tyle tongue.gif
the_barti
no ale bez sensu, każdy ma zły dzień, jak ja wtedy. 0 goli, nic mi nie wchodziło. Rewanż powinien być po to, żeby się zrewanżować w nastepny dzień smile.gif poza tym gdyby wszystko szło sprawnie to w 2 dni już by było po 'cupie'. ;p
saper
QUOTE(mati @ Sep 20 2005, 19:23:35)
Mati (Bułgaria) 2-2 Saper (Maroko)

Saper (Maroko) 1-2 Mati (Bułgaria)

Pierwszy mecz jak widać po winiku był bardzo wyòwnany, wynik mògł być wyrzszy ale obie drużyny nie wykorzystały kilku dogodnych okazji do strzelenia bramiki. W drugim meczu przez wieksząść spotkania przeważał Saper ktòry prowadził po bramce strzelonej na początku pierwszej połowy, ale Bułgaria szybko wyròwnała. Druga połowa to ciągłe ataki Maroka i kilka niewykorzystanych dogodnych sytułaci. Bułgarzy strzelili gola w koncòwce spotkania. W obu meczach w grze przeszkadzały lagi .

Pozdro dla Sapera smile.gif
[right][snapback]36066[/snapback][/right]

Zajebie każdego kto jeszcze raz napisze mojego nicka dużą literą !

ale tak szybko to ty nie zremisowales, a strzeliles w ostatniej akcji meczu nie słusznie! cool.gif

dzieki za mecze wink.gif
pudek357
Depor
Depor(Korea) 4-1 Przemo(Finlandia)
Przemo(Finlandia) 1-6 Depor(Korea)

Podaje tylko wyniki, bo bardzo się spieszę. Relacje napiszę pòźniej, albo wyręczy mnie w tym Przemo wink.gif .

Pozdrawiam.
the_barti
hm, nie mozna uzywac 1-2, a u mnie sie tak zdarzylo (skura uzywal) ;p ja zauwazylem 3 razy jak uzyl, ale nie wpadlo gola w lidze, na szczescie dla niego.. ;>
pudek357
snake
QUOTE(saper @ Sep 20 2005, 17:54:34)
[font=Optima]Zajebie każdego kto jeszcze raz napisze mojego nicka dużą literą !

[right][snapback]36077[/snapback][/right]

Plagiat toż to text siana jest ! :>
Przemo
a oto pary cwierfinalowe!!

kemocik
Dobra rozegrałem z Bartim grupowy smile.gif

KEMOCIK user posted image 3 - 1 user posted image BARTI

Po pierwszej połowie 3-0, w drugiej gra bardziej wyròwnana, bramka bartiego smile.gif
Nie mam czasu, żeby się rozpisywać tongue.gif
Depor
dzisiaj maja byc zagrane

Dziś już na 100% nie dam rady. Mecz z pudkiem postaram się rozegrać, więc jutro.
Pozdrawiam.
Przemo
okej mowilem glownie o kemociku z bartim wink.gif ale jutro final mozecie jzu zagrac
pudek357
Pòłfinal wink.gif

1 mecz pudek357 (Słowenia) 6 - 1 (Korea Płd) Depor
bramki

2 mecz Depor (Korea Płd) 3 - 2 (Słowenia) pudek357
bramki

Nie wszystkie gole poniewaz Depor za szybo wciskal po strzelniu bramki tongue.gif

Na samym poczatku pierwszego meczu Depor sfaulowal mnie w polu karnym za co dostal czerwona kartke, ja karniaka oczywiscie zamienilem na gola, choc Depor malo co a obronilby karnego smile.gif. Chwile pozniej Depor mial sam na sam z bramkarzem ale ja zdarzylem mu sprzedac kose za co dostalem zolta tongue.gif. Depor po tej akcji praktycznie przestal grac choc strzelil jeszcze na 1-1 to pozniej juz strzelalem tylko ja. biggrin.gif

W drugim meczu gra byla zdecydowanie bardziej wyrownana choc z lekkim wskazaniem na Depora, najpierw prowadzil 1-0 pozniej 2-1 pod koniec meczu udalo mi sie wyrownac na 2-2, ale Depor po rozpoczeciu przeprowadzil akcje ktora zamienil na gola i tym samym zapewnil sobie zwyciestwo. tongue.gif
Przemo
Pudek juz czeka w finale jak nie zagra dzisiaj Arek zkemocikiem dowiem sie z czyjej winy i przechodzi ten drugi i jutro ew dzisiaj ma byc drugi polfinal zagrany zeby pudek z formy nie wyszzedl...

grajcie czekam do 00-00 jak nei idzie mati jak sie nikt nie zglosi
arek182
arek 182 - kemocik 2-1
kemocik - arek182 2-2

Bardzo zacięte spotkania kemocik przewazal zdecydowanie w pierwszym meczu ale w drugim gralem juz troche lepiej i sporo sytuacji zmarnowanych z obu stron wink.gif
kemocik
snake
kemocik: 1 mecz masakra !
korzen
kemocik : nie zaawsze staty są adekwatne do gry (nasze mecze,czasami smile.gif ) hehe ale tu to tak wyglada ze miałes pecha ;D i w ogole to nie pyskuj smile.gif PS. Swego czasu tez tak miałem....2-3 strzały w meczu.....i na 2-3 gole strzelałem ;d
arek182
arek182 - mati 3-1
mati - arek182 1-3

w 1 meczu troche przeszkadzały lagi bo mati cos sciagal ale jakos udało mi sie wygrac , w drugim szybko objąłem prowadzenie co uspokoiło gre i dowiozłem korzystny rezultat do końca wink.gif
Przemo
final

PUDEK -ARKADIUSZ182

jeden mecz z dogrywka i karnymi
gospodarza losujcie miedzy soba wink.gif
the_barti
po meczu napiszcie długi opis i bramki nagrajcie obowiązkowo, i dajcie staty strzaly faule itp ;>
Przemo
czkeam na opis ja juz wiem kto jest zwyciezca tongue.gif i PISZE ZE TO NIESPODZIANKA !!:P juz wszyscy wiedza:P
arek182
arek182(Paragwaj) - pudek357(Słowenia) 3-3 po dogrywce 4-3 ( o zwycięstwie w tym meczu zadecydowała zasada złotej bramki)

Mecz na początku bardzo wyròwnany , szybko objąłem prowadzenie niesamowity Cuevas dał o sobie znać , pozniej kolejna bramka i juz 2-0 . Pare minut pozniej po dość kuriozalnym błędzie bramkarza Santa Cruz strzela głową na 3-0. Pudek zaczyna atakować przed końcem 1 połowy zdobywa bramke dającą nadzieje. Na poczatku drugiej części spotkania Santa Cruz otrzymuje czerwoną kartke i Paragwaj cofa sie do głębokiej defensywy. Pudek strzela na 3-2 i robi sie coraz ciekawiej , zaczął mi sie przypominać finał ostatniej ligi mistrzòw wink.gif . Po czerwonej kartce Paragwaj stara sie utrzymać wynik ,bramkarz zwleka z wybiciem piłki. Ale w ostatnich sekundach meczu Słowenia strzela na 3-3. Mamy dogrywke w ktòrej po błedzie obrony złotą bramke zdobywa Cuevas!!!

PARAGWAJ WYGRYWA !!! smile.gif

Dziekuje wszystkim graczom za dobrą zabawe i sporo emocji jakich w tym turnieju nie brakowało wink.gif
snake
QUOTE(arek182 @ Sep 23 2005, 21:01:30)
arek182(Paragwaj) - pudek357(Słowenia) 3-3  po dogrywce 4-3 ( o zwycięstwie w tym meczu zadecydowała zasada złotej bramki)

Mecz na początku bardzo wyròwnany , szybko objąłem prowadzenie niesamowity Cuevas dał o sobie znać , pozniej kolejna bramka i juz 2-0 . Pare minut pozniej po dość kuriozalnym błędzie bramkarza Santa Cruz strzela głową na 3-0. Pudek zaczyna atakować przed końcem 1 połowy zdobywa bramke dającą nadzieje. Na poczatku drugiej części spotkania Santa Cruz otrzymuje czerwoną kartke i Paragwaj cofa sie do głębokiej defensywy. Pudek strzela na 3-2 i robi sie coraz ciekawiej , zaczął mi sie przypominać finał ostatniej ligi mistrzòw wink.gif . Po czerwonej kartce Paragwaj stara sie utrzymać wynik ,bramkarz zwleka z wybiciem piłki. Ale w ostatnich sekundach meczu Słowenia strzela na 3-3. Mamy dogrywke w ktòrej po błedzie obrony złotą bramke zdobywa Cuevas!!!

PARAGWAJ WYGRYWA !!! smile.gif

Dziekuje wszystkim graczom za dobrą zabawe i sporo emocji jakich w tym turnieju nie brakowało wink.gif
[right][snapback]36508[/snapback][/right]

Jestem bardzo zaskoczony wynikiem, choć z drugiej strony patrząc na teamy to nie :-)
Przemo buga walnęliśmy :-)
korzen
szkoda ze Pudek nie wygrał, miałbym radoche ze odpadłem z miszczem wink.gif gratulacje Arek172
Przemo
Arek 172 jestes miszczem!!!!;] a rozwalalem CIe prawie zawsze ostatnio .. tongue.gif
no snake dalismy dupy tongue.gif ale co bierzemy sie za kolejny turniej ?? zapisywac sie i to juz:P proponuje teraz grac srednimi zespolami ( gr.4 wg io wink.gif )
korzen
korzen sie zapisuje
pudek357
bramki oprocz pierwszej

Moim okiem wygladalo to tak. Mylse ze Pragwaj ma bardzo dobrych napastnikow bo na 6 max 7 strzalow w meczu arek zdobywa 4 gole blink.gif, moze to zasluga tego ze jego trzech napastnikow mialo 3 czerwone strzalki skierowane do gory smile.gif. Na samym poczatku meczu arek zdobywa gola na 1-0 po chwili robi sie 2-0 po ladnym golu od slupka, ja mam pare sytuacji ale ich nie wykorzystuje okolo 30 min arek po katastrofalnym bledzie bramkarza wink.gif strzala na 3-0, po tej bramce zaczalem jeszcze bardziej atakowac i zdolalem strzelic arkowi bramke do szatni, po pierwszej polowie arek mial 3 strzaly i 3 gole blink.gif. Na samym poczatku drugiej Santa Cruz dostaje czerwona kartke slusznie, nie slusznie wazne ze dostal tongue.gif, od tego momentu arek sie mocno cofnal a ja napieralem smile.gif co przynioslo skutek bramka na 3-2. Pod koniec meczu Arek zaczal grac na czas tzn. dwa razy bramkarzem do ostaniej chwili nie wybijal pilki. To sie na nim zemscilo bo strzelilem mu gola w samej koncowce. Kiedy myslalem ze spokojnie w dogrywce strzele gola na 4-3 arek po kontrze wrzucil mi gola i ku mojemu zdziwieniu mecz sie zakonczyl blink.gif myslalem ze nie ma golden gola.... ale tylko myslalem sad.gif
Bushmen
kurde pudek357 chcialem na Ciebie pieniadze postawic w STSie ale zamale kursy byly (1.05 pewny zwyciezca tongue.gif ) Gratuluje Arkowi.

zapisuje sie do nastpego ;p tylko nalepiej 6 meczy w grupie biggrin.gif
Przemo
Tak czy tak w nagrode Arusiu moge Ci wyznac mala tajemnice :
http://img11.imageshack.us/my.php?image=twoja9ou.jpg
:* wink.gif)
mati
Zapisuje sie smile.gif
michu
smile.gif zapisuje sie smile.gif
Przemo
teraz jest trudniej sie dostac trza odpwoiedziec an pytanie:P
kto to jest jimmy pop???
a i jeszcze jedno teraz Arkadiusz jako zwyciezca bedzie mial przywilej bedzie mogl wybrac sobie zespol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma do wyboru dwie ekipy chiny i szkocje smile.gif
korzen
..i Iran
StraY
to ja tez chce zagrac tongue.gif
Przemo
no prosze.. taka wyrobilismy reputacje i prestiz turnieju ze mistrz Polski sie nawet zglosil wink.gif
Wiselka
ja tez chetnie zagram, jak tylko sa wolne miejsca smile.gif
korzen
Przemo & Snake : jak chcecie moge sie przyłączyc do organizacjii....np losowac grupy ...bedzie szybciej
the_barti
po mojej porazce tez z checia wezme teraz udzial wink.gif
Depor
Chętnie pobiegam wink.gif .

Pozdrawiam.
saper
to i JA biggrin.gif
>Iras<
Mnie też zapiszcie!!!
snake
korzeń i tak bedziesz miał Chiny... tongue.gif
ok oto zgłoszeni do tej pory:
1. StraY
2. Snake
3. korzeń
4. Przemo
5. michu
6. Sępor
7. Wisełka
8. the_barti
9. Navering ;-P
10. G. Bushmen
11. Mati
12. Iras
13. JAACA
14. pudek
15. pawel_szulc
16. Czarny
17. RuDi
18. kemot
19. juby
20. arek182
21. kusik
22. Luki
Limit graczy 32
pawel_szulc
chetnie potrenuje troche przed liga ;] zapisz mnie
JAACA
Wchodze w to:>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.