Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Smoti.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Smoti
Dario Rodriguez(Final)
user posted image
niestety nie wiem jaka on ma obecnie fryzurke smile.gif
Riki101
Smoti twoje ostatnie mordy to naprawde klasa swiatowa u rodrigeza nie ma co poprawiac poprostu ideał
Smoti
tnx.Riki za opinie
Kiedys robiłem Soncka,teraz postanowiłem go poprawic smile.gif
przed
user posted image
final
user posted image
w najblizszym czasie dam packa smile.gif Pozdrowionka
T-Mac
co on taki blady ducha zobaczyl ??
kostek
rodriguez świetny biggrin.gif 9/10
a sonck właśnie za blady troche... i chyba lepiej będzie wyglądał bez tych włosów na czole, po rogach smile.gif
Smoti
QUOTE(T-Mac @ Jan 19 2006, 14:23:09)
co on taki blady ducha zobaczyl ??
[right][snapback]49497[/snapback][/right]

blady hm..mozlwe ale za to jak zajebiscie zrobiony biggrin.gif
pozdrowionka
T-Mac
eee stary on nie jest zajebiscie zrobiony smile.gif duzo bardziej podoba mi sie 1 wersja soncka smile.gif
zobacz ja tez poprawilem swoja stara wersje socka, zeby ci pokazac naprawde zajebista morde smile.gif

user posted image
Smoti
[quote=T-Mac,Jan 20 2006, 11:16:18]
eee stary on nie jest zajebiscie zrobiony smile.gif ...
nigdy w to nie wątpiłem ze jestesmy na roznym poziome mordorobstwa(ty o wiele wyzszym,swoim Sonckiem to udowodniles)a moj post ("..ale za to jak zajebiscie zrobiony...")był poprostu zartem na twoja uwage odnosnie bladosci.Wiem ze do zajebistych mord mi jeszcze wiele brakuje,bo potrafie realnie spojrzec na moje prace i na prace innych lepszych facemakerow smile.gif
T-Mac
chwali sie to co napisales smile.gif
jest tu paru co robi okroppne pokemony a zaparcie twierdza ze sa zajebiscie zrobieni smile.gif

moja rada
zaporzyczaj sobie czesci z bmp ktore sa w grze np: boki, dół, czolo smile.gif
Smoti
obiecana paczka smile.gif
user posted image
Pobierz 1
Pobierz 2
P.S.T-mac nastepne twarze postaram sie robic według twoich rad,zobaczymy co jak to bedzie wygladac smile.gif pozdro i dzieki za konkretne uwagi.
Riki101
Swietna paczka najbardziej podoba mi sie Woodgate Smoti widac postepy brawo
_DEVIL_
No smoti znow doskonaly pack! Bravo tak 3maj smile.gif
kostek
wypasiona paczka wink.gif a mi się najbardziej podoba Sonck tongue.gif ale reszta też bdb biggrin.gif
dawdi17
Oj oczekałem się trochę na Meiję i Woodgate'a, ale było warto. Dziękuję Smoti przed tobą świetlana przyszłość Facemaker'a, sława pieniądzę, szybkie kobiety, piękne samochody (albo na odwrót) biggrin.gif laugh.gif Oby więcej takich mord!!!

konsej15
nastepny wypasiasty facepack...bardzo dobra robota Smoti...super biggrin.gif biggrin.gif
saviolka
no no facepack niezły brawo!!
Tomak
Fajna paka Smoti. ;]
Pytanie tylko, kiedy Cię w końcu przypną? ;]
Smoti
dzieki za wszystkie komentarze smile.gif
Weslej Sneijder
user posted image
Marcus Rosenberg
user posted image
Pozdro smile.gif
jastrzab
.
Smoti
Chcialem przygotowac packa Ajaxu a tu mi Escude do F.c.Sevilla uciekl mad.gif
JULIEN ESCUDE
IPB Image
jastrzab
.
Lanek
Bardzo dobre twarze piłkarzy Ajaxu ( i tych obecnych i tych którzy odeszli).
Escude 9,5/10
Sneijder 9/10
Rosenberg 8,5/10
konsej15
bardzo dobre wtarze...przedewszystkim escude!popraw trochce sneijdera i rosenberga...i bedzie super
kostek
escude nawet fajny wink.gif sneijder też byłby ok tylko troche nie naturalny kolor skóry... smile.gif
Smoti
Potrzebuje fotke NORDINA BOUCKHARIEGO z ajaxu jakby ktos mial (dobra)to nie zapoda.
tnx.
konsej15
IPB Image
IPB Image co ty na to?
Smoti
pierwsza mam i nie jest dobra(jak dla mnie) ale z drugiej sprobuje go zrobic:)
tnx.konsej :)Nando Rafael(w produkcji)
IPB Image
Riki101
Typowe kolejna mordka na wysokim poziomie
Lanek
Rafael dobry popraw mu ocz a bedzie o niebo lepiej .
Smoti
Nando Rafel (final)
IPB Image
jesli komus niepasi fryz badz szerokosc lub wysokosc moze sobie to zmienic w grze smile.gif
szczałka.
konsej15
znowu sie spisales Smoti...bardzo dobra mordka
saviolka
no no smoti Nando Rafael super brawo .. Pozdro
Riki101
Kazda twoja kolejna twarz stoi na wysokim poziomie i ta nie jest wyjatkiem brawo
torin
Widac, ze robisz duze postepy. Mnie sie, osobiscie Rafael podoba wink.gif
dawdi17
No człowieku jak tak dalej pójdzie to będziesz mógł dawać finalne wersje twarzy, bo pomału nie ma co poprawiaćbiggrin.gif

A co z moimi zdjęciami Królewskich. Będziesz z nich coś robił jak obiecałeś? Wiesz nie chce się upominać, ale mnie zapewniłeś, chociaż na ferie co?
_kamil_
Nando nawet dobry, ale kolor mordy wg mnie za bardzo rozni sie od reszty
Smoti
Jerzy Dudek SUPERSTAR!
IPB Image
konsej15
dobra twarz ale nie idealna...pzdr
Capitan Tsubasa
Mi sie Dudzio zajebiscie podoba... Mam tylko dwie uwagi : nos wyrownac bo za bardzo na prawo go znosi tongue.gif i Prawa strona twarzy ( PATRZAC NA MONITOR ) jest jakas za bardzo wygładzona. Ale ogolnie jest cool wink.gif
rav
Nie ma bata, Dudka nie idzie porządnego zrobić huh.gif Przy Twoim nie widzą mi się włosy oraz ten popieprzony Dudkowy nochal tongue.gif Reszta dobra. Pozdro.
Smoti
Poprawiłem Jurka w oedicie(niewiele) zmienilem fryz..nosa nie bede poprawiał bo Dudi ma własnie taki krzywy nos!
FINAL
IPB Image
Riki101
Dudzio dobry ale troche malo podobny
kemocik
Smoti - niestety Jurek niepodobny.
Może spróbuj mu oczy zmniejszyć ...
<OT>Ja też zrobiłem Jurka - zapraszam do mnie ;p</OT>
Smoti
Probuje Abreole zrobic,ale fotki dobrej nie ma:( i wychodzi taki lipny!
IPB Image
sprobuje troche jeszcze nad nim posiedziec,ale jak nie bede widzial poprawy to zrezygnuje z robienia tego pilkarza.Przynajmniej dopuki nie bede mial konkretnej fotki.
Pozdro smile.gif
rav
Oczy jak na mój gust, trochę zbyt szerokie. Włosy inne był wybrał. Trochę poliki zbyt grube, przez to z deka staro wygląda. Bardziej wychudzony powinien być jak np. tutaj:

http://www.uefa.com/ml/images/Players/400X600/58676.jpg

Być może robiłeś z tego zdjęcia (cimne miejsce pomiędzy nosem a jego lewym okiem).
konsej15
dosc dobra twarz...ale trzeba duzo poprawic zeby byla bdb...pzdr
Smoti
poniewaz spieprzylem tego abreole,postanowilem go poprawic,ta wersja nie jest jeszcze skonczona smile.gif
IPB Image
rav
Nie za różowy? smile.gif
Mortin
tak mysle ze tamten stary kolorek byl lepszy xD
dawdi17
Wg mnie pierwsza wersja była lepsza. Ten drugi jest taki "szczurowaty" (zawąska(?) twarz) no i za dużo tego różu zdecydowanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.