Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flagpack's by Kamiloxx
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
Kamiloxx
Zdecydowałem, że postaram się wydać Ekstraklasa flagspack. wink.gif Na obecną chwilę dwie wersje flag dla Śląska:

Kamiloxx
Obecnie mam trochę czasu, więc mógłbym zrobić flagspack dla T-Ekstraklasy, ale czy byliby chętni odbiorcy? wink.gif Na taki powrocik jedna flaga Cracovii:
kuba12-15
Jak nie chętni jak chętni tongue.gif
NLP
jesteśmy wszyscy za wracaj bo flagi świetne (z resztą, jak zwykle) ale jesteś jedynym działającym polskim flagmakerem
Kamiloxx
Witam z powrotem. smile.gif
Flagi dla Podbeskidzia:

Machnąłby ktoś indeks żeby zobaczyć jak flagi w grze wyglądają, ew. zobaczył sam w swojej grze?
pawelaa
hej, flagi super, możecie powiedzieć jak je zainstalować?
Kamiloxx
Flagi są niestety bez indeksu, a ja zapomniałem jak się go robi. W weekend może ogarnę temat i podrzucę je w 100% gotowe do gry. smile.gif

Pogoń, niestety również jeszcze bez indeksu:
NLP
do indeksu najlepszy zdecydowanie jest zapomniany przez większość ludzi OPTPIX Image Studio po prostu dajesz Color Reduction i gotowe - można dokładnie wybrać co jest ważniejsze - kanał alpha czy barwy

o wiele lepszy od PSa/GIMPA, minimalnie lepszy (daje widoczną różnicę) niż płatny Macromedia/Adobe Fireworks

A do tego jest oprogramowaniem porzuconym i nie obowiązuje na niego licencja laugh.gif

Można go znaleźć np tutaj
http://pesfanid.blogspot.com/2012/08/pes-2...tudio-312a.html

nie wiem jak z poszukiwaniem klucza, ale wystarczy poszukać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.