Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oficjalny Patch 1.10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2
golex
Narazie kitserver nie bedzie dzialac, trzb czekac na nową wersje
dawid_18
Napiszcie czy tez macie taki sam problem ze swoja twarza do gry czy tylko ja cos zle robie ??
Kamson
CYTAT(dawid_18 @ Oct 23 2008, 17:47) *
Napiszcie czy tez macie taki sam problem ze swoja twarza do gry czy tylko ja cos zle robie ??

Ja nie mam. A więc problem nie dotyczy wszystkich ;p
EjPii
Ja przyznaje jeszcze mam pirata i też chodzą twarze.
Punizares
Mi patch nie chce sie instalowac sad.gif a mam oryginala, caly czas wyskakuje mi że brak odpowiedzi. Jak myślicie z czym problem może być??

kriss_b
z Twoim brakiem cierpliwości:P poprostu to trochę trwa i musisz sporo pcozekać aż on się włączy
DonKamilo
I nie okaże się nikt miłościwy? :/
Fan8
CYTAT(DonKamilo @ Oct 23 2008, 17:11) *
Po prostu nie mam płytki przy sobie... Brat wziął na studia wink.gif A potrzebny mi, bo sobie przez przypadek usunąłem :/

To wytłumacz mi jedno, bo nie rozumiem, po co Ci ten plik skoro i tak grać nie możesz biggrin.gif? Przynajmniej mi nie działa gra bez płyty... a zresztą skoro masz taki problem to istnieją programy do przywracania utraconych danych. Pozdrawiam.
DonKamilo
Zrobiłem sobie mini image, poczytaj, dowiesz sie jak to można zrobić, o ile jeszcze nie wiesz wink.gif Ok, widze że na tym forum mi nikt nie pomoże. Dzieki, pozostaje pytać za granicą, bo w Polsce to zwykłego pliku się nie chce nikomu wysłać.
2pac
Mógłby ktoś napisać czy ten patch poprawia to wywalanie do windy i co jeszcze poprawia na pierwszy rzut oka rolleyes.gif
JuveR
CYTAT(DonKamilo @ Oct 23 2008, 16:24) *
I nie okaże się nikt miłościwy? :/

Niestety ale tutaj takich miłościwych nie znajdziesz.
To jest porządne forum tongue.gif
Ja nawet nie instaluje tego patcha bo ja nie mam problemów z wywalaniem do pulpitu biggrin.gif Zresztą musiałbym grać od nowa wszystko.
Skąd macie info że KONAMI planuje dodać kilka drużyn z Ligi Hiszpańskiej?
RBK
CYTAT(JuveR @ Oct 23 2008, 20:46) *
Ja nawet nie instaluje tego patcha bo ja nie mam problemów z wywalaniem do pulpitu biggrin.gif Zresztą musiałbym grać od nowa wszystko.

Mnie instalacja patch'a w ogóle nie przeszkadza w graniu dalej w BaL smile.gif Gram swoją karierę dalej, jak gdyby nigdy nic, żadnych wywalanek, błędów. A co do online to wszystko hula.
korek
CYTAT(Dzidzia @ Oct 23 2008, 15:19) *

mam to samo, co z tym zrobic?
Smoku12
a u mnie w ogole sie nie chce zainstalowac ... zawiesza sie instalator ;/
wanted92
CYTAT(Smoku12 @ Oct 23 2008, 23:21) *
a u mnie w ogole sie nie chce zainstalowac ... zawiesza sie instalator ;/

włącz instalator odczekaj ok.10 minut i dopiero kliknij
Smoku12
dziala smile.gif dzieki
Serkowskipes6
Ile razy jeszcze będzie mnie się zawiesza instalator !!!!!!!!!! mad.gif
Ps . Kitserver do 1.10 smile.gif http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15763
agregat
Mam pytanko: jest jakiś poradnik do patch'owania, PES 2009 jest moja pierwszą piłą i nie bardzo sie w tym wszystkim orientuję. Czytając dowiedziałem się, że są oficjalne patche! i te robione chyba? przez graczy oraz, że jest jakiś kitserver. Chodzi mi głównie o wytłumaczenie łopatologiczne wink.gif co, jak i gdzie? Pozdrawiam
falcon87pl
CYTAT(Kubbas @ Oct 23 2008, 13:20) *
Konami jaja sobie robi ;] Po zainstalowaniu patcha wasze save'y nie będą działały...

save'y z golami tez nie dzialaja ? czy tylko BaL, CM itp
Tomak
Bullshit, mi save z BaL działa bez zarzutów.
Tomi84
QUOTE(Tomak @ Oct 29 2008, 11:39) *
Bullshit, mi save z BaL działa bez zarzutów.

U mnie to samo. Nie miałem żadnych problemów z save'ami z BaL i LM po wgraniu patcha 1.10.
falcon87pl
CYTAT(Tomi84 @ Oct 29 2008, 11:19) *
U mnie to samo. Nie miałem żadnych problemów z save'ami z BaL i LM po wgraniu patcha 1.10.

mam nadzieje smile.gif jak mi gole nie beda dzialac to jade do Japonii... :>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.