Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Manufans
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
manufans
To mi sie podoba. Dzieki norek za "zawalisty" komentarz. Przynajmiej napisales co jest nie tak itp. A nie "Dramat!"

Ps. Co do kropki w Oedit (tej na samym srodku) nie tykałem jej wink.gif

Pozdro
Smoti
skoro tak cie uraziła prawda ktora napisałem,to ok nie bede sie wypowiadał w twoim temacie. powodzenia i duzo bardziej udanych prac zycze
Katalończyk
Ja napisze tak, jest NOWY i zamiast go ku*** bechać to byście mu pomogli, a tym czasem jakieś głupie teksty, ja nie wiem gdzie są admini tylko Norek żyje, a reszta bez komentarza, bechają FACEMAKERÓW NOWYCH, a wy nic nie robicie (poza Norkiem), jak tam można bechać Facemakera ??
zembi
Cytat(Katalończyk @ May 11 2007, 19:17:13) [snapback]146769[/snapback]
Ja napisze tak, jest NOWY i zamiast go ku*** bechać to byście mu pomogli, a tym czasem jakieś głupie teksty, ja nie wiem gdzie są admini tylko Norek żyje, a reszta bez komentarza, bechają FACEMAKERÓW NOWYCH, a wy nic nie robicie (poza Norkiem), jak tam można bechać Facemakera ??

Popieram. Sam stworzyłem kilka twarzy i wiem, że to nie jest łatwe. Dlatego nie ucieszyłbym się na komentarz w stylu "lepiej nie poazuj swoich prac" bo wtedy w życiu nie dowiedziałbym się co robie nie tak. Praca jest słaba owszem, ale po co mówić że dramat, skoro wiadomo że chłopak dopiero zaczyna huh.gif ?? Wg mnie totalnie zwalona broda, i musisz bardziej podpicować model, żeby kształt głowy przypominał ten ze zdjęcia. Pozdrawiam.
manufans
Dzieki Panowie ... unsure.gif
manufans
Rooney Preview

olivier
zmapuj lepiej nos i usta i morda powinna byc udana.
ryba
Wez sie juz za jakas inna morde,Rooney ma duzo niedociagniec w modelu np.nos,troche inne usta itd.

Pozdrawiam
manufans
Dobra, koncze z Rooneyem. Teraz robie nowa mordke:

FINAL Rooney:

Pozdro
bartek-brt
bardziej zaokrąglona broda i mniejszy podbródek....zrob kogos kogo nie ma!!
ryba
Cytat(bartek-brt @ May 12 2007, 20:35:49) [snapback]147044[/snapback]
bardziej zaokrąglona broda i mniejszy podbródek....zrob kogos kogo nie ma!!

Zeby zrobic kogos kogo nie ma,najpierw trzeba go wymyslic laugh.gif mozna zrobic kogos kogo nie ma w pesie;p
manufans
Znowu, "zrob kogos kogo nie ma :/"
Nasi najlepsi facemakerzy jak i Ci przecietni robia twarze ktore sa juz w Pes'ie wiec ja bede robil kogo bede chcial...
Po drugie pilkarzy ktorych w pesie twarzy dobrych nie ma, nie ma tez dobrych fotek z nimi...

pzdr
bartek-brt
To w takim razie, wejdz na 9 strone fotek dla facemakerów. Weź sobie fotke Owena Hegrewsa czy jakos tak i zrób z niej twarz. Model konamiowski jest bardzo podobny do tego.

Cytat(manufans @ May 12 2007, 20:44:42) [snapback]147050[/snapback]
Znowu, "zrob kogos kogo nie ma :/"
Nasi najlepsi facemakerzy jak i Ci przecietni robia twarze ktore sa juz w Pes'ie wiec ja bede robil kogo bede chcial...
Po drugie pilkarzy ktorych w pesie twarzy dobrych nie ma, nie ma tez dobrych fotek z nimi...

pzdr

manufans
Zrobilem nową mordke. Wydaje mi sie bardzo dobra wiec nie bede w niej nic juz poprawial. Komentarze mile widziane:

Michael Essien FINAL:

Pozdro
zembi
Widać postępy. Wyostrz bardziej takie miejsca jak usta czy brwi i pobaw się troche z oczami w OEdicie i wyjdzie ci pierwsza twarz na dobrym poziomie.
manufans
Prosze o wiecej komentarzy
Voytec
Cytat(manufans @ May 13 2007, 13:57:24) [snapback]147228[/snapback]
Zrobilem nową mordke. Wydaje mi sie bardzo dobra wiec nie bede w niej nic juz poprawial. Komentarze mile widziane:

Michael Essien FINAL:

Pozdro

To dobrze ci się wydaje, bo tak naprawde jest beznadziejna. Nie bede pisał ci co do poprawy bo to zakrawa o śmieszność. BMP musisz sie nauczyć robić bo jest złe kolorystycznie, nie pasujące do koloru reszty ciała. Wyostrzenie również kuleje. Co do modelu to nie przypomina w ogóle Essiena... . Dużo pracy przed tobą, lecz to nie znaczy że nie ma postępu. Owszem jest, ale mały. Bierz się do roboty za inną twarz.
kraski
0 podobizny do Essiena.
bobex77
Cytat(manufans @ May 13 2007, 13:57:24) [snapback]147228[/snapback]

Michael Essien FINAL:

Pozdro

daj screena obok fotki i zadaj se to pytanie...
Cwicz dalej.
Sokół
najpierw potrenuj a potem dawaj na forum
manufans
Cytat(kraski @ May 13 2007, 18:45:26) [snapback]147299[/snapback]
0 podobizny do Essiena.

Lol, jak jedna szanowana osoba na tym forum (Voytec) zacznie komentowac i skomentuje negatywnie to potem to sie ciagnie przez wszystkich uzytkowników...

Czy naprawde jest w tej twarzy "0 podobzny do Essiena" ???

ph34r.gif
emo
Jedyny w tej twarzy dobry jest nos, reszta do poprawy, usta ma inne, brode ma inną, oczy inne, brwi inne, uczy nie takie kanciate.
reS
Na razie to chyba bardziej skupiasz się na ładnym screenie, niż dobrze wykonanej mordzie. Podobieństwo psują głównie oczy i usta. Przypatrz się focie i postaraj się zrobić podobne. Bmp też średniawe. Popraw jego kolor, bo tak jak mówi Voytec barwą chociażby do szyi nie pasuje. pzdr
MYSZa7
Cytat(manufans @ May 13 2007, 19:33:30) [snapback]147310[/snapback]
Lol, jak jedna szanowana osoba na tym forum (Voytec) zacznie komentowac i skomentuje negatywnie to potem to sie ciagnie przez wszystkich uzytkowników...

Czy naprawde jest w tej twarzy "0 podobzny do Essiena" ???

ph34r.gif

Ty ci?gle masz kurwa pretensje,to jest jego zdanie o tej twarzy,a nie twoje i mo?e on sobie pisa? co mu si? ?ywnie podoba.
Nos tylko dobry reszta niestety s?aba.
manufans
Poprawiony Essien:

Prosze skomentowac czy lepszy model od poprzedniego i ogolnie caly face.
Update
- uszy
- oczy
- szczeka
- usta
- broda
Sokół
BMP zrób nowe...
Hal
Słąbo z podobieństwem
rav
Sorka, ale jeszcze gorszy niż wcześniej. BMP słabiutkie (mało wyostrzone, do tego nad kolorem można by popracować). Model również słaby, wygląda kilkadziesiąt lat starzej. Pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj.
Co do stwierdzenia, że 0 w tej mordzie Essiena, to nie można się z tym zgodzić. Widać, że to Essien, ale morda sama w sobie jest słabiutka/fatalna i nikt nie chciałby mieć takiej w swoim PESie.
MYSZa7
Cytat(manufans @ May 14 2007, 21:07:53) [snapback]147564[/snapback]
Poprawiony Essien:

Prosze skomentowac czy lepszy model od poprzedniego i ogolnie caly face.
Update
- uszy
- oczy
- szczeka
- usta
- broda

S?aba nadal wink.gif
Zmie? k?t oczu.
manufans
To napiszczcie co w modelu zmienic zeby wygladal mlodziej...

Przy okazji prosze o jakies duze foty Kaki i Quaresmy ( ta z kotrej go robili norek & Mortin )

Kto robil dobrego Essiena bo na pesfaces nie widzialem zadnego ktory bylby podobny
pzdr
MYSZa7
Na pesfaces prawie wszystkie są podobne blink.gif
ten jest dobrym przykładem smile.gif
manufans
Mi sie ten .... mystiqa wogóle niepodoba ...
szczerze to wolalbym swojego w grze smile.gif
Pelas
eh widzę kolega ma to samą wade co ja.......:xD otóż 0 krytycyzmu w stosunko do swoich twarzy........: no nic chłopie pracuj bo narazie twarze są słabe....: bmp to kwestia talentu i kombinowania przy bmp a model to cierpliwe siedzenie nad kropkami....: moja rada: obejżyj pare tutków a wyjdzie Ci na plus.... pozdro
Smoti
QUOTE(manufans @ May 14 2007, 22:23:48) [snapback]147593[/snapback]
Mi sie ten .... mystiqa wogóle niepodoba ...
szczerze to wolalbym swojego w grze smile.gif

twoj pes twoje zdanie...
ja bym wolał mystiqa
zembi
Cytat(MYSZa7 @ May 14 2007, 20:17:25) [snapback]147590[/snapback]
Na pesfaces prawie wszystkie są podobne blink.gif
ten jest dobrym przykładem smile.gif

heh a już miałem nadzieję że to manufansa rolleyes.gif . powiem tak, postaraj się zrobić podobnego do tego którego zapodał MYSZa7, zwłaszcza zwróć uwagę na kolor bmp. Aha i nie zrażaj się negatywnymi opiniami uzytkowników, bo widzę że teraz nowi facemakerzy ogólnie nie mają łatwo huh.gif
manufans
Mi sie wlasnie to BMP nie podoba u mystiqa a model u niego taki przecietny. Kazdy ma inne gusta jak pisal nasz norek smile.gif

Teraz sprobuje wyostrzyc troche tego Essiena jeszcze i model zmienic.

PS> BARDZO PROSZĘ O DUŻEJ ROZDZIELCZOSCI FOTKE KAKI oraz QUARESMY (ta z ktorej robili go Mortin i norek)

Pzdr
Mortin
Cytat(manufans @ May 15 2007, 14:32:10) [snapback]147650[/snapback]
Mi sie wlasnie to BMP nie podoba u mystiqa a model u niego taki przecietny. Kazdy ma inne gusta jak pisal nasz norek smile.gif

skoro jego model jest przecietny, to Twoj jest na maksa beznadziejny...
slaba twarz, beznadziejne bmp, ale to poczatki, ja tez kiedys robilem pokemony
manufans
FINAL VERSION:

Prosze komentowac i nie pisac co poprawic bo juz w tym face nic nie poprawiam smile.gif
Mortin
kazda wersja coraz gorsza, a skoro nie prosiles co poprawic, to tez nie pisze wink.gif
pozdro
MYSZa7
Stary zjebałeś do reszty.Słabiutka wink.gif
Pelas
cieniutko.....: pracuj dalej.....: mo?e zrób kogo? kogo niee ma modelu w grze..:

n\c na pana poni?ej..: chyba jednak zgodzisz si? ze mn? ?e ma mniej pracy robi?c Essiena z modelu konami ni? robiac Essiena z modelu Bartheza......: ?? jakie? podstawy w modelu mia? korzystaj?? z Essiena by Konami.... aha te? Ci? lubie panie Norek...:...
norek
Cytat(Pelas @ May 15 2007, 20:51:37) [snapback]147753[/snapback]
cieniutko.....: pracuj dalej.....: może zrób kogoś kogo niee ma modelu w grze..:

I co z tego ze jest jego model w grze skoro jest robiony pod inna fotke i pieprzenia jest co nie miara.
Jesli nie masz zbyt duzej wiedzy w danym temacie poprostu sie nie wypowiadaj.

Twarz slaba. Co poprawic? Tym razem nie wymienie bo cala praca jest nieudana. Najlepiej zrobic od poczatku i zeby byl podobny do foty.
manufans
Sorki, teraz zauwazylem ze jakis za maly ten Preview.
To wieksza wersja, napewno wiecej na nim widac:

norek, prosze umiesc tu fotke duza Quaresmy z ktorej go robiliscie ostatnio ...

pzdr
szołpas
słaba twarz sad.gif jezeli chcesz cos w nim poprawic to zdecydowanie oczy no i jakis taki pikselowaty on jest wink.gif
pozdro...smile.gif
don rxf
Cytat(manufans @ May 16 2007, 20:51:53) [snapback]148000[/snapback]
Sorki, teraz zauwazylem ze jakis za maly ten Preview.
To wieksza wersja, napewno wiecej na nim widac:

norek, prosze umiesc tu fotke duza Quaresmy z ktorej go robiliscie ostatnio ...

pzdr

To nie norek robil tego Quaresme, tylko Mortin i voytec!
Essien bardzo słaby, zacznij kogoś innego, bo jak narazie to tylko go psujesz wink.gif
BoBaN
szczerze jak tak patrze na te kolejne wersje essiena to wygląda na to jakbyś się cofał niż robił coś do przodu, beznadziejnie, ale to początki.
Sokół
niestety słabo, zrób kogoś nowego wink.gif
manufans
Po krótkiej przerwie wracam...

Pennant preview:

Prosze o komenty

Pozdro
Hal
Mi sie w ogóle nie podoba. Cos ma dziwnego na nosie.
Sokół
BMP i model bardzo słaby...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.