Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Liga Path
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
jarek1989
Mam nadzieje ze ktos sie zglosi i zrobimy 2 liga path biggrin.gif

Ja moge zrobic OF-a z :
-Angielska
-Francuską
-Włoską
-Hiszpańska
-2 liga (w miejcu Other C)
-Other A
-Other B

oraz kitserver do tego moge ułozyc biggrin.gif

-potrzeba szczerze mowiac kilkunastu stroi
-twarzy (jak ktos ma)
-i mniejwiecej not poszczegolnych pilkarzy biggrin.gif

chetni zglaszac sie moze uda nam sie cos stworzyc biggrin.gif
jarek1989
jak bym nie wiedzial blink.gif

chce zrobic 2 LIGE !!!! przedewszystkim !!!!

moze ktos mi zapodac czystego Of-a od Pesa ?? biggrin.gif

4 screny tak na poczatek pracy biggrin.gif :

http://img525.imageshack.us/my.php?image=scren1yg0.jpg
http://img459.imageshack.us/my.php?image=scren2do3.jpg
http://img459.imageshack.us/my.php?image=scren3to0.jpg
http://img459.imageshack.us/my.php?image=scren4td7.jpg
Orange_91
QUOTE(jarek1989 @ Mar 18 2007, 17:37:30) [snapback]131851[/snapback]

Czystego ofa zrobi ci sama gra jesli usuniesz ten co masz w folderze konami i wlonczysz gre.Mam pytanie bo widze ze robisz to na ofie z OE v1.0 widze tez stroje z tego patcha oraz mordy robione przez T-maca wypadaloby zapytac o zgode prawda?
jarek1989
no to sie pytam was czy moge uzyc waszych dziel ??smile.gif

Of jest moj biggrin.gif

no to zrobie 2 lige w Other C biggrin.gif

to jak ktos pomoze ?? smile.gif chociaz z strojami smile.gif
Orange_91
QUOTE(jarek1989 @ Mar 18 2007, 19:39:05) [snapback]131898[/snapback]

no to sie pytam was czy moge uzyc waszych dziel ??smile.gif

Of jest moj biggrin.gif

no to zrobie 2 lige w Other C biggrin.gif

to jak ktos pomoze ?? smile.gif chociaz z strojami smile.gif

Te stroje to sie zapytaj Kirssa_91 i Seseby bo nam i tak juz sa niepotrzebne.Co do ofa to jest on robiony na naszym ofie widze pare identyczncyh bledow.
E 9
Zgnilem Żuberek w Jagiellonii <lol2>

Wedlug mnie ten patch jest bez sensy bo wyjdzie idealny OE Patch z elementami 2 ligi ale życze powodzenia wink.gif wink.gif
jarek1989
sie postaram biggrin.gif jezeli mi ktos pomoze milo by bylo biggrin.gif
Kami(L)
QUOTE(E 9 @ Mar 19 2007, 14:21:07) [snapback]132003[/snapback]

Zgnilem Żuberek w Jagiellonii <lol2>

Wedlug mnie ten patch jest bez sensy bo wyjdzie idealny OE Patch z elementami 2 ligi ale życze powodzenia wink.gif wink.gif

Ale OE Path będzie zawierał tylko kilka drużyn z 2 ligi....
jarek1989
to kami(L) zrobimy choc troche tego 2 liga patha biggrin.gif ??
Kami(L)
Spróbujemy...wink.gif

Podaj twarze które mam edytować wink.gif

i OF - a
jarek1989
jeszcze 2 druzyny i dam Ci ofa tutaj i zedytuj mordy tylu ilu dasz rade biggrin.gif
Kami(L)
W porzo. Zrobie duużo twarzy. Tylko mam robić tylko 2 ligi czy też Orange Ekstraklasy??
jarek1989
robimy w OTHER C 2 lige i tyle biggrin.gif jeszcze kilka minut i wrzuce OF-a biggrin.gif
Kami(L)
QUOTE(jarek1989 @ Mar 19 2007, 20:44:11) [snapback]132107[/snapback]

robimy w OTHER C 2 lige i tyle biggrin.gif jeszcze kilka minut i wrzuce OF-a biggrin.gif

W porządku.Co do stroji to masz jakieś??
jarek1989
tu jest ten OF : http://www.sendspace.com/file/m0bxhv
narazie sa tylko piłkarze podpisani i pozycje sa wmiare dobre (potem sie najwyzej poprawi ) i jeszcze jeden mały problem nie wiem co robimy z zawisza bo są tam gracze ale kilku niby od nich posprzedawano i narazzie zawisza jest biggrin.gif herby druzyn w tym ofie tez niedlugo beda biggrin.gif

a stroje drugoligowców mam (stare lub nowsze ) :
- Jagieloni
- Kszo
- Lechii
- Piastu
- Podbeskidzia
- Polonii W.
- Ruchu
- Śląska
- Zagłębia S.
- Zawiszy

z tą Zawisz a to jeszcze zobaczymy biggrin.gif

jak Kami(L) sądzisz ?? z tą zawiszą ?? może któs ma inny pomysł ?? ale raczej zostanie bo mamy do Zawiszy Stroje biggrin.gif
Kami(L)
Robota idzie pełną parą biggrin.gif

Odkryłem malutki błąd - Do Unii Janikowo trzeba dodać Marcina Klatta...(Napastnik)
jarek1989
no wlasnie CI mowie ze sa tu pilkarze 2 ligowi Zawiszy i sa posprzedawani do roznych klubów (Klatt do Stycznia był jescze graczem Zawiszy ) i nie wiem co z tym teraz zrobic ???? chyba poprostu tych wazniejszych poprzenosze a tych kilku zostanie jak myslisz ????

brakuje mi jeszcze 4 HERBÓW i bedzie juz powoli OF kompletny biggrin.gif

kitserver 2 ligii (tzn te 10 strojow) juz zrobilem biggrin.gif
twarze jutro zrobie te co mam (ponad 10 twarzy) okrojony bedie ten face server ... ale cale szczescie Kami(L) zrobi twarze w edit mode biggrin.gif i bedzie exstra 2 liga biggrin.gif narx dobranoc .....
T-Mac
rozmawiac w taki sposob to mozecie ale na gg

na razie ostrzeżenie jeszcze raz cos takiego i beda %
jarek1989
Kami(L) kiedy zrobisz te facjaty ???? zaczne robic kitservera biggrin.gif

kami(L) tylko nie zmieniaj przypadkiem nazwisk albo cos bo nie bedzie potem kitserver pasowal : /

moze ktos zapodac numery drugoligowcow ???? biggrin.gif bardzo bym prosil o to biggrin.gif z gory dzieki biggrin.gif
jarek1989
Troche sie nameczylem i kilka godzin posiedzialem i narazie tak wyglada OF biggrin.gif

oto 4 screeny biggrin.gif :
Other A : http://img45.imageshack.us/my.php?image=menu3di9.jpg
Other B : http://img374.imageshack.us/my.php?image=menu1px8.jpg
Other C : http://img45.imageshack.us/my.php?image=menu2gq0.jpg
Premiership : http://img102.imageshack.us/my.php?image=menu4rm1.jpg

ocencie jak to wyglada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kukson
w other B pisze II liga a są kluby takie jak BOT, Wisła, legia chyba mała pomyłka w other C Inne ligi B pisze za wysoko
E 9
Ogolnie dobrze tylko zauważyłem kilka blędow:
1.Zły herb jagi
2.Burkhard-Burkhardt (bląd w nazwisku) smile.gif

Jak pokażesz wiecej screenow to sie wiecej napisze, mam nadzieje ze nie błedow biggrin.gif .POZDRO wink.gif
LYJO
no i tak zdecyduj się czy herby 3D (HD) czy normalne smile.gif
Damian.
W Innych druzynach mam takie same kluby jak ty:]
olo
zmien zeby byly tylko nazwiska wszedzie bo glupio wyglada jak czasami sa cale imiona a czasami tylko pierwsze litety...
jarek1989
a jaki niby inny jest herb jagi ?? juz Filipa B. poprawilem biggrin.gif

a te pierwsze litery zostana bo są np : 2 Nowaki i puzniej jak grasz kariere to nie wiesz ktory to ktory biggrin.gif

mozolna robota ten of blink.gif

dzis zrobilem narodowosc pilkarzy , kadre zaktulizowalem, i skaczylem kitservera z czego jestem najbardziej zadowolony biggrin.gif biggrin.gif (nadal brak 8 stroi 2 ligowcow)

dzis zrobilem wzrost i wage graczy 2 ligowych biggrin.gif biggrin.gif
Orange_91
Wyglada jak wyglada nic nadzwyczajnego pozatym ze stroje Jagi i Poloni wawa niekatualne i jestem ciekaw czy pytales autorow o zgode na wykorzystanie ich tak samo z twarzami.Nawet flag nie ma wgranych z tego co widze.
jarek1989
sie jeszcze dorobi biggrin.gif narazie sa takie stroje ;D

a co do twarzy to kardy moze sobie pobrac paczke twarzy i ja wrzucic do gry wiec nie wiem o co chodzi z tym ????
Orange_91
QUOTE(jarek1989 @ Mar 23 2007, 18:19:19) [snapback]133220[/snapback]

sie jeszcze dorobi biggrin.gif narazie sa takie stroje ;D

a co do twarzy to kardy moze sobie pobrac paczke twarzy i ja wrzucic do gry wiec nie wiem o co chodzi z tym ????

Owszem kazdy moze sobie pobrac i na wlasne potrzeby wrzucic do gry.Ale ty robisz patcha ktory bedzie wrzucony w net i autor moze sobie np: nie zyczyc zeby jego twarze badz stroje znalazly sie w twoim patchu wiec w takim wypadku nalezy zapytac o zgode bo pozniej moze to byc uwazane za kradziez.Ja cie tylko o tym informuje gdybys nie wiedzial.
jarek1989
oki rozumiem orange biggrin.gif no to sie bedzie trzeba T-maca zapytac biggrin.gif
E 9
Może być ale nic od początku nie jest idealne smile.gif.

PRawidlowy herb Jagi jest taki jak na tych strojach JAgi ze screena ostatniego.Stroje tak jak ORange wspomniał nieaktulane.Najnowsze kitsy Jagi tworzył torin,ale oczywiście trzeba się go zapytać cool.gif .Acha i poustawiaj kolory wlosow itp.w edit mode.Pozdro i czekam na next screeny i info.
Kami(L)
Brawo Jarek. Dobra Robota. Czekam na Of-a...smile.gif To zrobie te facy
jarek1989
jezeli ktos na to czeka a mysle ze tak jest biggrin.gif to prace ciagle trwaja i wlasnie sa roboine twarze do 2 ligi biggrin.gif oraz stroje biggrin.gif
E 9
Siemq jak tam patch??Mam prośbę:mógłbys pokazać screeny z ŁKS'em Łomża???pozdro
jarek1989
ŁKS Łomża wlaśnie jest robiony biggrin.gif na weekend beda gotowe kitsy biggrin.gif OF tez najprawdopodobniej bedzie na weekend biggrin.gif
E 9
No to czekam.Jak bedziesz mógl to pokażesz screeny z kitsami i z OF'a???
jarek1989
pokaze biggrin.gif najprawdopodobniej w niedziele biggrin.gif bo wtedy powinienem juz to miec na skladzie biggrin.gif
Kami(L)
A ja niedługo skończe twarze wink.gif
jarek1989
po dluzszej przerwie moge powiedziec ze mamy z ekipa biggrin.gif 16 strojow biggrin.gif te dwa sie jeszcze dorobi ( Kmita i Miedz ) biggrin.gif Twarze e Edit mode sa powoli kaczone biggrin.gif moze uda nam sie tego mini patha 2 liga wydac do niedzieli biggrin.gif (moze !)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
E 9
Jaruś pokaż lepiej screeny z Łomżą biggrin.gif a nie piszesz o pierdolach hehehe xD.POZDRo i czekam na koncowy efekt ;*
wonbrz
Obserwuje pracę cały czas i z niecierpliwością czekam aż wyjdzie ten patch. Bo myśle, że patch z 2 ligą w OF-ie to jest świetny pomysł. Pozdrawiam i czekam! smile.gif
jarek1989
ciesze się ze ktoś na to czeka biggrin.gif

a tu podaje kilka screnow na zachete biggrin.gif

z menu wyboru strojów:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

z boiska :

IPB Image
IPB Image
IPB Image

i z menu wyboru drużyn ( poprawiony herb Jagiellonii biggrin.gif ) :

IPB Image

oceniajcie jak to wyglonda biggrin.gif

staramy się żeby wyszło to jak najlepiej biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

E 9
No no ladnie to wygląda.wink.gif

Teraz kilka pytan do jarka:
-staty jeszcze nie ruszane prawda?
-dlaczego widac jakis bląd z kolmierzem stroii Lomzy????
jarek1989
kolega przemo_14 jeszcze poprawi te kołnieżyki biggrin.gif

a co do stat to ja je zrobie jak kolega Kami(L) odda mi OF-a z zrobonymi facami w edit mode biggrin.gif ale miał awarie komputera i nie wiem co teraz z nim sie dzieje sad.gif i ja ciągle czekam na tego OF-a żeby zrobić statystyki piłkarzy biggrin.gif
artysta germanista
spoko a kiedy wyjdzie??
jarek1989
właśnie nie wiem sad.gif by może wyszedł nawet w niedziele albo najdalej we wtorek ale bez tego OF-a mam związane ręce sad.gif może zaczne go sam robić bo ile można czekać ??
wonbrz
Świetnie smile.gif naprawdę doskonale smile.gif, niech się schowają ci, co twierdzili, że patch 2 ligi jest niepotrzebny i nie jest do wykonania! Świetnie, brawo! smile.gif Kiedy robimy 3 ligę? tongue.gif
kroczek
Ja zaliczałem sie do tych co wątpili w to czy ten patch sie ukaże,ale teraz widze że to profesjonalna robota.Życze powodzenia w dalszych pracach i już nie moge się doczekać.Pozdrawiam smile.gif smile.gif smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.