każdy z Nas ma prawo do napisania opinii takiej, którą widział jak i grał, miał styczność. Prezes nie znasz mnie, więc kolego słowo dzieci zatrzymaj dla swoich rówieśników, nie do mnie takie słowa kieruj. Jestem osobą, która w każdą odsłonę grała PES'a jak i FIFY (z tym, że fifa to nie gra, w którą grałbym w ramach mojej rozrywki). Grafika, animacje, mógłbym z każdym z Was się kłócić. Zajmuje się grafiką na co dzień, dlatego też nie rozumiem osób, które napisały lub myślą, że FIFA pod tym względem jest lepsza. Who_me mnie to cieszy, że PES 2011 ma coś co zapożyczył z poprzedniej części PES 2010, dla mnie realizm obu gier jest inny, na + dla PES'a. W fife, zagram w przyszłym tyg. na PS3 dlatego też wstrzymam się od głosu, 2 kroki - hmm ciekawe. Jeśli fizyka gry bazuje tak jak na pc, to na prawdę nie będę zainteresowany takim systemem zręcznościowym. Nie wytykam błędów, po prostu pokazuje je wszystkim, żeby nie krytykowali PES'a w sposób taki jak pokazałem na screenach, błędów tak jak już mówiłem jest o wiele więcej. Dla mnie całość fify, wykonanie wolnych, rzutów rożnych, czy nawet rzutów z autu, mija się z prawdą, grą realną

Oskryptowany kolega nie wie co to znaczy, już piszę kod napisany przez programistów jest jednolity taki sam, pkt podań, strzałów mają ustawione te same parametry, praktycznie nie widzę, żadnej różnicy przy strzale. Nie chcę więcej pisać o tym jak wygląda fifa, gdyż wystarczy pograć w fifę i później włączyć pesa, różnica dla mnie jest ogromna. Fifa jako, że już przez kilka ładnych lat nie robiła nic ciekawego, teraz zrobiła dobrą grę dla ludzi, którzy lubią sport ze stajni EA SPORT. Szkoda, że nie ma w tej fifie przypadków.
Proszę też o szacunek i słowa jakie kierujecie.
Mam na koncie kilkadziesiąt recenzji, które są w internecie i które każdy respektował. Za FIFE ludzie redakcji płacą żeby napisała pozytywną recenzję i większość ludzi kieruje się właśnie to notatką, która widnieje w sieci.
Pozdrawiam
PES365