Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ultimate Patch 0.1 By Smolarek222
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2
1922lechpoznan1922
Hmmmm... nie jest źle wink.gif . Najwazniesze jest to, że musisz loga/herby zrobic w jednym stylu. Taka składanka napewno nikomu nie leży. TU masz link do tematu seby. Powgrywaj jego logosy, lub tak jak pan Assassin mówił przeszukaj dokładnie Gamingaccess, a napewno coś znajdziesz. Druga sprawa to menu. Niby wszystko jest ok ale... w oknie edycji jest menu z zawodnikami, które najpewniej sklejałeś w Paint'cie tongue.gif Nie mówie, że to źle ale np. w menu głównym jak widziełem na screenie jest, o lie się nie myle Messi, w menu meczu towarzyskiego Ronaldo, więc w edycji tez mógłbys dać jakiegos grajka a nie składaka z Paintu wink.gif . Ogólnie patrząc na to, że sam robiłeś tego patcha to jest całkiem nienajgorzej biggrin.gif Aaa ! I jeżeli robisz soundtracka to koniecznie uważaj na jakośc utworu. Nie dodawaj utworów, które mają 2-3mb bo w gierce bedzie to jeden wielki szum smile.gif . Poza tym pracuj tak dalej, a będzie dobrze.
smolarek222
Dzisiaj mam do pokazania kilka screenów:

Teraz to jest full twarz Rafaela da Silvy.

Nowa twarz Queresmy.

Nie dawno stworzony strój Lecha i wczorajszy wyjazdowy strój Derby.

A oto tracklista z Menu Głównego.U góry tytuł piosenki z Master League.
Assassin
Czytales w ogole moje posty? Jesli tak, to czemu nadal masz "Derby Country"? Przeciez nawet na logo masz napisane poprawnie. No i loga... Dalej rozne style :/
smolarek222
CYTAT(Assassin @ Jan 25 2009, 21:58) *
Czytales w ogole moje posty? Jesli tak, to czemu nadal masz "Derby Country"? Przeciez nawet na logo masz napisane poprawnie. No i loga... Dalej rozne style :/

Czytałem,dzisiaj jescze poprawie.Już wykombinowałem loga.Ale to już zobaczycie w patchu,ja zrobie to tych dodanych drużyn typu : Arka,APOEL Nikozja.

EDIT:

Oto efekty mojej roboty z logiem.Teraz mi powiedzcie czy lepiej mieć te loga seby,te co było przed tem,czy to co ja zrobiłem?Nie patrzcie na zwodników i składy one nie są jeszcze zrobione tongue.gif .
1922lechpoznan1922
Teee "stroje" zarówno Lecha jak i Derby coś nie bardzo ci wyszły. Sam robiłeś? Lepiej by było jakbyś wziął je z jakiegos patcha. Soundtrack ( przynajmiej w menu głównym ) może być całkiem ciekawy. A wracając do tych logosów to proponowałbym te seby tongue.gif .

E: Zarzuć jakiegoś screena z gry, bo chętnie bym zobaczył jak to się wszystko prezentuje podczas meczu.
smolarek222
CYTAT(1922lechpoznan1922 @ Jan 26 2009, 15:45) *
Teee "stroje" zarówno Lecha jak i Derby coś nie bardzo ci wyszły. Sam robiłeś? Lepiej by było jakbyś wziął je z jakiegos patcha. Soundtrack ( przynajmiej w menu głównym ) może być całkiem ciekawy. A wracając do tych logosów to proponowałbym te seby tongue.gif .

E: Zarzuć jakiegoś screena z gry, bo chętnie bym zobaczył jak to się wszystko prezentuje podczas meczu.

Nie,wole sam zrobić wszystkie stroje.Screen?Może jeszcze dzisiaj jakiś wrzuce.

EDIT:Mam bardzo złą wiadomość.Premiera patcha została przesunięta na 14 lutego.
smolarek222
Sorry za reklamowanie innego forum i innej strony,ale nie będe już tutaj pisał,a jeżeli checie dowiadywać się o moim patchu wchodźcie na tą strone : http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=40928.0

Pozdrawiam

Jasne, że nie będziesz tu już pisał, bo Cię zbanuję : ) //tmk
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.