Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Online Na Ps2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
schnitter
Czy ktos moze podzielic sie jak dziala online na PS2?, ja gralem juz offline i powiem ze nawet nawet mniej wiecej poprawiony gameplay niektorym moze sie nie podobac.
Szkoda ze nowych zwodow nie dodali ale widac ze ida w kierunku nexgen (trzeba bedzie kiedys zainwestowac w PS3)

Ale do tematu cos chyba pozmieniali tez w online na PS2 (szkoda ze nie dodali pinow tak jak w wersjach nextgenowych)
>>filmik na youtube<< zmiany wnioskuje po tym filmiku
KONAMI chce odejsc prawdopodobnie od hostowanie po jedej polowie meczu i chyba maja racie bo napewno nie jeden z nas sie denerwowal ze takie rozwizanie bylo w pes6 i starszych (i nie chodzi mi to o cziterow) bo zadna przyjemnosc trzelac gole wiedzac ze przeciwnik ma laki mniejsze wieksze ale ma nie mowiec juz o przyjemnosci gry w lagach.
Co za tym idzie lacze musi byc stabilniejsze
czy ktos wie czy ten filmik potwierdza moje domniemania (takie same lagi jak na PC, PS2, xbox360) ???
psmaras
Tragedia taka sama jak na innych platwormach ;]. Lag na lagu. Pomysl ze zmiana sposobu hostowania zdecydowanie nie wypalil...
maciek_ssi
IMHO wypaliłby, ale gdyby średnia jakość połączeń była jak w PES 6. smile.gif
psmaras
Nawet z tymi ktorzy mieli stabilne 2 kreski mialem laga i teleportacje pilki... musialbym chyba grac po lanie zeby bylo ok ;P
ricken18
Lagery jak na PeCecie do pisania, może czasem aż 8 klatek na sekundę, ale z reguły mniej wink.gif
I to niezależnie od "kresek", hosta, czy poziomu drużyn..

Chociaż Konami dało notkę, że trwają prace na serwerach. Kto wie, może już na święta? unsure.gif
Jeśli komuś uda się już zagrać "płynny" mecz, to podzielcie się wrażeniami.

Mój nick w PES6 oraz PES2008 ricken18_PL.
Gracze PS2, łączmy się biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.