Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master Ligue
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Arek1974
Grę w PES 2008 zacząłem jak zwykle od ML, bo właściwie ten tryb najbardziej mi leży (choć gdyby w trybie Liga były puchary, to grałbym ligę smile.gif ). I mam parę pytań. Doszedłem do tego, jak zmienić zestawienie poszczególnych Dywizji, ale czy jest sposób, żeby nie zaczynać od Dywizji B ? Czy w ML są mecze rozgrywane wieczorem (cały czas gram w dzień, a jak chcę zobaczyć w przerwie wyniki innych meczy, to tam 99% ma napisane "Night game") sad.gif Czy w ML jest zmienna pogoda (tzn. są też mecze grane w deszczu) ?
Brakuje mi w tym nowym PES - ie większej ilości stadionów - nie kumam, jaki mógłby być powód zmniejszenia ich liczby - mogli dać nielicencjonowamne, tak jak EPL, każdy by sobie zmienił nazwę smile.gif
jastrzab
Cytat(Arek1974 @ Nov 5 2007, 23:54:38) *
Brakuje mi w tym nowym PES - ie większej ilości stadionów - nie kumam, jaki mógłby być powód zmniejszenia ich liczby - mogli dać nielicencjonowamne, tak jak EPL, każdy by sobie zmienił nazwę smile.gif

prawdopodobnie zeby pes2008 mniej wazył

Cytat
I mam parę pytań. Doszedłem do tego, jak zmienić zestawienie poszczególnych Dywizji, ale czy jest sposób, żeby nie zaczynać od Dywizji B

w pes6 w pes-shopie za określoną ilość punktow, mozna było kupic taki bajer ze mozesz sobie zmieniac zestawienia i zaczynac np od 1 ligi, ale nie wiem jak jest w pes2008 bo jeszcze nie grałem.. ale mozesz sprawdzic
Rafal USSJ
Pewnie że możesz zacząć od pierwszej ligi, wystarczy przy wyborze dywizji zrobić clear all "Y" - chyba, i powybierać swoje drórzyny a siebie wsadzić do 1 ligi wink.gif. Ja tak zrobiłem i gram.
Arek1974
QUOTE(Rafal USSJ @ Nov 6 2007, 11:44:57) *
Pewnie że możesz zacząć od pierwszej ligi, wystarczy przy wyborze dywizji zrobić clear all "Y" - chyba, i powybierać swoje drórzyny a siebie wsadzić do 1 ligi wink.gif. Ja tak zrobiłem i gram.

Sorki, że drąże temat. Ale jak to zrobiłeś, skoro jak daję "clear all" to usuwa wszystkie teamy oprócz mojego ? Próbowałem na wszystkie sposoby przerzucić się na 1 Dywizję, ale nic z tego. Może ja po prostu nie umiem sad.gif
Aha, a w kwestii grania nocą. Czy grająć w ML mieliście już mecze o nocnej porze ?
miggoni
Nie zwracałem uwagi na to o jakiej porze gram, ale w większości dzień (nie pamiętam, żeby była kiedykolwiek noc chociaż chyba final pucharu byl w nocy). A co do przerzucenia się do dywizji 1 to jest bez sensu. Gra powinna być wyzwaniem i grać najlepiej słabym klubem (rozpoczynać od dywizji 2) i w miare czasu zdobyć największe trofea - wtedy chociaż jest satysfakcja z gry.
Rafal USSJ
Po prostu klikasz i odznaczasz swoją drużynę "X" i przyciskami "RB" ( czy jak top tam jest [ dawniej R1 ] ) umieszczasz w 1 d.
Ja też mam mecze non stop w dzień ;/.
Cyganos
Cytat(Arek1974 @ Nov 6 2007, 15:14:23) *
Sorki, że drąże temat. Ale jak to zrobiłeś, skoro jak daję "clear all" to usuwa wszystkie teamy oprócz mojego ? Próbowałem na wszystkie sposoby przerzucić się na 1 Dywizję, ale nic z tego. Może ja po prostu nie umiem sad.gif
Aha, a w kwestii grania nocą. Czy grająć w ML mieliście już mecze o nocnej porze ?

Sa mecze rozgrywane noca ja je dosyc czesto mam rolleyes.gif
Rossoneri1990
U mnie też cały czas dzień ale gram w zasadzie angielska to nawet dobrze ze jest dzień(czyli jest tak jak naprawde tongue.gif smile.gif Ale denerwuje mnie jedno że nie mogę wybrać stroju w też to macie np. kiedyś grałem mecz z kimś kto miał strój bardzo podobny do mojego i troche mnie to denerwowało bo nie odróżniałem obu drużyn. Aha arek1974 a kupiłeś w pes Shopie tą opcje że można sobie wszystko ustawić ???
Arek1974
QUOTE(Rafal USSJ @ Nov 6 2007, 18:53:45) *
Po prostu klikasz i odznaczasz swoją drużynę "X" i przyciskami "RB" ( czy jak top tam jest [ dawniej R1 ] ) umieszczasz w 1 d.
Ja też mam mecze non stop w dzień ;/.

Dzięki, faktycznie przeniesienie zespołu do Dywizji 1 było banalnie proste. Teraz gram właśnie w D1 i od razu trafił mi się mecz nie dośc że wieczorem to jeszcze w deszczu (choć uważam, że w PES6 efekt grania w deszczu był dużo lepszy).
Natomiast ciągle nie mam pojęcia gdzie Wy w PES 2008 macie pES Shop ?
Jeszcze jedno pytanie. Czemu wybierając składy dywizji w ML nie mogę wziąc Budesligi z Other C ? Po Other B przeskakuje mi od razu na kluby angielskie sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.