Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rozwiązanie Problemu Z Ustawieniem Spacji W Grze.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
maras807
Jak każdemu dobrze wiadomo już w PES6 był problem z ustawieniem spacji jako przycisku w grze, jednak w poprzedniej części problem był łatwy do rozwiązania. Natomiast w PES2008 taka opcja nie działa. Znalazłem program o nazwie "Keystroke Converter"(może być inny podobny, czyt. darmowy:P) dzięki, któremu można zamień spacje z innym przyciskiem. Dla przykładu ja mam ustawione SPACE->B i B->SPACE, czyli moja spacja działa jako klawisz B i można ją spokojnie ustawić w PESie. Niestety problem jest taki że trzeba za każdym razem przed włączeniem PESa, włączyć ten program i wziąć "Enable" a po skończeniu gry wyłączyć program, bo spacja jako B bardzo utrudnia prace tongue.gif

To taka tymczasowa (tak myślę) opcja dla osób takich jak ja, co męczą PESa na klawiaturze tongue.gif
m3ron
No to tez jest zawsze jakies rozwiazanie. Najlepiej by bylo jakby byl ktos kto potrafi sie czegos doszukac w pliku settings.dat bo to pewnie tam spoczywa pewiej bajt danych odpowiedzialny za takie ustawienie. Można by było pobawic sie edytorem hexadecymalnym, ale i tak nie wiadomo jaki znak zamienic na jaki ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.