Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ps2 do PC
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
arczi_pl
Witam,
Mam pytanko ,moze ktos z was probowal podlaczyc ps2 do pc ima w tym temacie jakies doswiadczenia?
W mojej czarnuli padl laser i sterownik lasera ( koszt naprawy ok.300pln) a mam w niej twardego 80 GB i NA i jedynie PES 4 i WE 7 smile.gif)))
Moze ktos mi pomoze i cos wymysli jak mam to cudo podlaczyc do pc coby wgrac corce shreka2 abym mogl sobie spokojnie pykac w pes4 a nie sluchac skomlenia mojej còrci ," tato włacz mi barbie.com." nie ma mozliwosci wyciagniecia dysku i wgrania iso przez winhipa bo mam za stare kompy by obsluzyly ten 80gb dysk, a jedyny porządny komp to laptopik ale do niego niestety nie moge podlaczyc tego dysku
Prosze ratujcie bo ona juz leci i krzyczy "tato włąćż mi barbie.com" smile.gif))
Znalazłem coś w google ,tj pukklink ale by to zrobic musze miec sprawny laser (ach te divx na ps2 sad.gif( ) a ja go niestety nie mam....
Wszelkie rady mile wskazane , pozdr
arczi_pl
darch
w laptopie masz zapewne usb ,kup obudowę usb do dysku twardego (około 80-90 zł) i podłączysz dysk do laptoka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.