Jak zmienić nastawienie piłkarzy ?? chodzi o offensywne , neutralne i defensywne czyli o te kwadraciki

jak można zmienić dla jednego zawodnika , a jak dla całej drużyny ??
Bartolek
Nov 5 2007, 20:31
Cytat(geforc @ Nov 5 2007, 20:21:59)

Jak zmienić nastawienie piłkarzy ?? chodzi o offensywne , neutralne i defensywne czyli o te kwadraciki

jak można zmienić dla jednego zawodnika , a jak dla całej drużyny ??
L2 + gora(atak), dół(obrona)
.:KUNA:.
Nov 5 2007, 20:31
L2 + r2 lub r1 ;pPozdro najlepiej przetestuj oba rozwiazania
ok to mam kilka pytań :
1.Dlaczego jak czasem chcę dać na OFENSYWNE ustawienie czyli na czerwone lub pomarańczowe , a mam na zielonym to tylko na pol sekundy mignie i powraca na zielone ... czyli na neutralne ...
2.Jak zmienić te nastawienie dla CAŁEJ drużyny bo to co podaliście to dla indywidualnego zawodnika jest
3.Do czego są te 4 kółka obok tych kwadratów "nastawienia"
1. nie jestem pewien ale ustawienie na Ofensywne mozna zmienic tylko gdy jest sie przy pilce.
2. L2+up lub down zmienia nastawienia dla calej druzyny.
3. te kolka sa do szybkiej zmiany taktyki, L2+ x,o,[] lub/\ a poustawiac to mozesz w Formattion Settings.
Bartolek
Nov 5 2007, 21:05
Cytat(geforc @ Nov 5 2007, 20:44:01)

1.Dlaczego jak czasem chcę dać na OFENSYWNE ustawienie czyli na czerwone lub pomarańczowe , a mam na zielonym to tylko na pol sekundy mignie i powraca na zielone ... czyli na neutralne ...
bo muszisz w ustawieniach formacji (2 od gory) ustawic na reczne...
Cytat
2. L2+up lub down zmienia nastawienia dla calej druzyny.
nic nie działa , nie zmienia się kolor tego kwadracika ...
QUOTE(geforc @ Nov 5 2007, 23:11:41)

nic nie działa , nie zmienia się kolor tego kwadracika ...
sorki...mialo byc L2+ R1 lub R2
MakssPl
Nov 5 2007, 21:25
Cytat(diodaq @ Nov 5 2007, 21:03:54)

1. nie jestem pewien ale ustawienie na Ofensywne mozna zmienic tylko gdy jest sie przy pilce.
(...)
Nie prawda! Można to zmieniać zawsze!
dajenda
Nov 6 2007, 00:31
Zeby sie podczas meczu ustawienie def/nor/att samo nie zmienialo , to w menu przedmeczowym ( tam gdzie sa podane sklady obydwu druzyn) trzeba wybrac : SET TACTICS --> CONTROLLER SETUP -->CHANGE MATCH A/D LEVELS --> MANUAL i zatwierdzic CONFIRM.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.