Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Palx
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
palx
Wiem wiem,ze do pesa 2008 latwiej robi sie twarze etc etc
I wisi mi to bo w niego wlasnie gram i postanowilem sprobowawc sil w fejsmejkingu xD
Moje wypociny to
Robin Van Persie :

Shunsuke Nakamura (Na zdjeciu tez takie oczy xD)

Ricardo Quaresma

Jak sie pozbyc bialek zamiast oczu?
Mam to samo w tworzonym wlasnie Ramosie ;/ probowalem i w BMP i w PNG a nawet w TGA ale ciagle to samo .. (albo w ogole nie ma tekstury,ale to w tga tongue.gif)

Czekam na kostruktywna krytyke,wezcie pod uwage iz to sa moje "Wery Wyrst" facjaty ;]
Oczywiscie wszystko sa to wersje "beta" biggrin.gif
IronTiga
Van Persie według mnie najlepeszy smile.gif niestety nic ci nie podpowiem co do Quaresmy bo nie znam się na robieniu facjat

Pozdro wink.gif
zywul
Super twarze. Postaraj się zrobić oczy z foty, według tuta bodajże bilaka.
palx
Super? Wow,dzieki biggrin.gif
Mi tez Van Persie przypadl biggrin.gif Bylem zdumiony ze to ja go zrobilem xD
Ten konami strasznie niepodobny
Dzieki! Pracuje dalej biggrin.gif
I rano sprawdze tego tuta,dziekowa jak to mowia ;]
Paput
Super mordy. Daj download.
PzDr
.Shock3r
Paput dla Ciebie to wszytko jest super??? blink.gif
Niezłe jak na początek smile.gif
Najlepszy IMO Nakamura
Tomak
Dla niego jest super jak sobie może nabić posta ;P

Co do mordek - van Persie najelpszy, ale tam widać jakiś problem z prawym okiem.
szolik
Nakamura zarąbisty, bardzo mi przypadł do gustu. Bedą z ciebie ludzie (facemaker)
d-note
Ładne twarze jak na pierwsze. Nakamura troche przypomina mi Hiro Nakamure z Herosów tongue.gif. Van Persie najlepszy wink.gif
palx
To tylko previu xD Zajme sie tym,dzieki za wszystko
MYSZa7
Czemu twój temat nie jest w Face Eidt ??
Nakamura i Quaresma tacy sobie,ale Van Persie ładny,ale do poprawy są:lewe oko,usta i nos.
perONE
IMO fejsy super. poprawilbym jedna wloski taka kropke na ustach Van Persiego araz cale usta Quaresmy i bedzie git.
Paput POZDRO (nie ma to jak pisac wszedzie SUPER itp.)
bilak
King Bob napisał Tutorial

Cytat
Tutorial Eye Opacity 32bit colors:
What you need:
-PES to Oedit Converter 2008
-Latest GGS(Game Graphic Studio)
-DDS Converter (http://eliteforce2.filefront.com/file/DDS_Converter;29412" target="_blank">http://eliteforce2.filefront.com/file/DDS_Converter;29412)

1.Export the texture you want to edit with GGS in .png format
2.Edit it with graphictools (PSP,Photoshop,Gimp...) and make sure the eyes are still transparent
3.Save the edited file as 32bit .png file with alphatransparency (or as .psd)
4.start dds converter
5.open your texture.png(.psd) and convert it to .dds
6.open POC
7.make sure you've checked "import texture" and ".dds"
8.click oedit->pes READY!!

IMPORTANT: you must rename the .dds file based on the name of the face.bin and the .dds must be in the same folder as the .bin file

example:if your face.bin is "lampard.bin" your .dds filename must be "lampard.bin.dds" and of course it must be in the same folder

Cytat
Fireworks

BTW: DDS Coverter does also support .psd so you needn't save the file as png 32 wink.gif

mam nadzieje ze znasz angielski , Nakamura jak na pierwsze twarze dobry , Quaresma tekstura przeostrzona , RvP ujdzie
palx
Dzieki bilak,na Diego podzialalo ;]
Diego preview biggrin.gif

Juz wiem(widze) ze do poprawy kolor,glownie pod oczyma, i prawe wtopienie
CO jeszcze widzicie?
Jutro poprawie Van Persiego i wstawie poprawionego Quaresme
norek
Cytat(palx @ Nov 5 2007, 22:47:34) *
Dzieki bilak,na Diego podzialalo ;]
Diego preview biggrin.gif

Juz wiem(widze) ze do poprawy kolor,glownie pod oczyma, i prawe wtopienie
CO jeszcze widzicie?
Jutro poprawie Van Persiego i wstawie poprawionego Quaresme

Slaba twarz. Beznadziejny kolor no i to co najwazniejsze czyli nie podobny do Diego.
perONE
jedynie co mi sie podoba to wloski sorry
palx

Moj pierwszy download,wydaje jako pack tongue.gif moze ktos sciagnie..W co watpie,ale warto sprobowac ;D
Download
Rapdishare
Sendspace.pl
reS
Biorąc pod uwagę możliwości nowego pesa to twarze słabiutkie.
Nie wiem co zrobiłeś z oczami u Quaresmy i Van Persiego, ale wyglądają jak zombie.
.:KUNA:.
IMO tez slabe, poprawione versje Koanmi;
FlAtRoN
Oj chyba sie pospieszyłeś za bardzo ...
Słabe twarze...
palx
Igor- Poprawione wersje konami? Owszem,nakamura tak ale napewno nie van persie i quaresma. Co sie nie podoba z oczami?
.:KUNA:.
Wedlug mnie twarze po prostu sa ulepszonymi wersjami od Konami, Quaresma nie przypomina mi samego siebie, jeszcze duzo oracy
reS
Cytat(palx @ Nov 8 2007, 20:43:40) *
Co sie nie podoba z oczami?

to może inaczej..
oczy Quaresmy wyglądają tak jak by ich w ogóle nie miał, natomiast Van Persi z oczami różnej wielkości wygląda jak down. Nakamura wygląda normalnie ale bmp, z kolei słabe.
palx
Akurat z tego ujecia oczy van persiego az tak sie roznia,przodem sa to poprostu zwykle oczy tongue.gif
Quaresma jest ogolem taki niewyglad ;P Trudno go uchwycic ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.