Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spolszczenie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Makerz
Czy istnieje spolszczenie do PES 2008 ??
Orange_91
Cytat(Makerz @ Nov 4 2007, 14:28:49) *
Czy istnieje spolszczenie do PES 2008 ??

Nie ale CDP ma w najblizszym czasie wydac nie wiadomo jeszcze tylko czy sam text czy text z komentarzem.
A tak pozatym to bylo o tym wiele razy pisane. Szukanie nie boli a wyszukiwarka nie gryzie.
Flisak
A ja mam do tego tematu pytanie. Czy jak polska wersja będzie już wykonana, to czy będzie można kupić grę od razu z polską wersją językową? Pytam, bo teraz nie mam kasy na pesa, a za miecha może już bym miał
karolinho
Cytat(Flisak @ Nov 4 2007, 16:01:04) *
A ja mam do tego tematu pytanie. Czy jak polska wersja będzie już wykonana, to czy będzie można kupić grę od razu z polską wersją językową? Pytam, bo teraz nie mam kasy na pesa, a za miecha może już bym miał

Kady by chciał to wiedzieć wink.gif .
MakssPl
W najnowszym CDA napisali że na pewno płyta spolszczająca będzie... a i tak premiera w Polsce będzie wersji ANG.!! także może dla nas (ultima.pl) będzie nadzieja na polską wer....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.