Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Do Pes3 :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Czarny
Witam!
Według wielu ostatnią udaną produkcją od Konami na PC jest PES3, dalsze zmierzają w otchłań szmelcu... Bugi zamiast eliminowane, są coraz to większe z każdym nowym tytułem. PES od PES4 po PES2008 zmierza twardo w kierunku Fify i staje się bezmyślną arkadówką. Fizyka gry z edycji na edycję jest coraz gorsza, piłkarze ślizgają się zamiast biegać, strzały i fizyka piłki jest skopana, jedynie grafika trzyma poziom ale nie ona jest najważniejsza. Dochodzi do tego, że można bez żadnego problemu przejść jednym zawodnikiem przez całe boisko i strzelić bramkę, co nie zdarza się nawet w Fifie.
To jest wręcz nie do pomyślenia, że panowie z Konami mając tak zajebiste zaplecze (wspaniałe produkty z PSXa, pierwsze wypusty na PC, przede wszystkim PES3) potrafili tak zjebać sprawę... Nikt z nas chyba nie wie dlaczego tak się stało.

Może ekipa PolEvo zamiast tracić czas na patchowanie najnowszego Pro Evolution Shita mogłaby stworzyć jakąś aktualizację dla PES3, powtarzam - ostatniej udanej produkcji od Konami?
whan
Cytat(Czarny @ Nov 4 2007, 02:58:18) *
Witam!
Według wielu ostatnią udaną produkcją od Konami na PC jest PES3, dalsze zmierzają w otchłań szmelcu... Bugi zamiast eliminowane, są coraz to większe z każdym nowym tytułem. PES od PES4 po PES2008 zmierza twardo w kierunku Fify i staje się bezmyślną arkadówką. Fizyka gry z edycji na edycję jest coraz gorsza, piłkarze ślizgają się zamiast biegać, strzały i fizyka piłki jest skopana, jedynie grafika trzyma poziom ale nie ona jest najważniejsza. Dochodzi do tego, że można bez żadnego problemu przejść jednym zawodnikiem przez całe boisko i strzelić bramkę, co nie zdarza się nawet w Fifie.
To jest wręcz nie do pomyślenia, że panowie z Konami mając tak zajebiste zaplecze (wspaniałe produkty z PSXa, pierwsze wypusty na PC, przede wszystkim PES3) potrafili tak zjebać sprawę... Nikt z nas chyba nie wie dlaczego tak się stało.

Może ekipa PolEvo zamiast tracić czas na patchowanie najnowszego Pro Evolution Shita mogłaby stworzyć jakąś aktualizację dla PES3, powtarzam - ostatniej udanej produkcji od Konami?

chyba ostatnią, którą udało ci się odpalić...

PES 3 był dobry 4 lata temu - teraz, porównując go do pesa6 czy choćby pesa 2008 na ps2 czuć różnicę, która odrzuca w jednej chwili od starej wersji.
Orange_91
Cytat(Czarny @ Nov 4 2007, 02:58:18) *
Witam!

Takze moim zdaniem PES 3 byl najbardziej udana gra KONAMI na PC bo wszedl i wprowadzal jakies zmiany w grach pilkarskich na PC i byl alternatywa dla dennej FIFY a kolejne czesci to tylko kosmetyczne zmiany ale to nie zmienia faktu ze kazda kolejna czesc PESa byla lepsza od 3. POLEVO nawet nie robi nic do PES 2008 i raczej nie zrobi Timak sie chyba wogole wycofal z robienia patchy ja tez nie mam zamiaru robic patcha do gry w ktora gram na low a raczej wogole nie gram bo co to za przyjemnosc grac w gre ktora wyglada jak sprzed paru lat a reszta to nie wiem tongue.gif . A takiego patcha do PRO 3 wogole sie nie oplaca robic bo nikt prawie nie posiada juz tej gry, grafika juz mocno sie zestarzala, malo druzyn bylo, tryb master league w ktorym mozna bylo grac tylko Castolami itp. Watpie zeby ktos w to jeszcze zagral i do tego jeszcze pelno roboty z tym, chocby zeby zaktualizowac samego OFa to by zajelo wieki. Kazdy gra w to co nowsze i taka jest prawda.
Czarny
whan PES2008 śmigał mi na full detail i rozdziałce 1280 także o mnie się nie martw i to nie o to tu chodzi wink.gif

Orange_91 nie każdy gra w to co nowsze wink.gif
Próbowałeś się kiedyś w WE2002? smile.gif

Nie ma jakiegoś convertera, żeby np. automatycznie przełożyć jakiegoś patcha z PES6/2008 na PES3? tongue.gif
Orange_91
Cytat(Czarny @ Nov 4 2007, 13:24:01) *
whan PES2008 śmigał mi na full detail i rozdziałce 1280 także o mnie się nie martw i to nie o to tu chodzi wink.gif

Orange_91 nie każdy gra w to co nowsze wink.gif
Próbowałeś się kiedyś w WE2002? smile.gif

Nie ma jakiegoś convertera, żeby np. automatycznie przełożyć jakiegoś patcha z PES6/2008 na PES3? tongue.gif

No moze przesadzilem ze wszyscy ale zdecydowana wiekszosc.
Nie ma takiego convertera tongue.gif
psmaras
laugh.gif
Niezle sie usmialem jak przeczytalem ten temat wink.gif. Zadziwijajace jest jak ludzie potrafia gloryfikowac to co stare, a krytykowac to co nowe ;]
Czarny
psmaras jeżeli dla Ciebie to co nowe znaczy dobry to ja podziękuję wink.gif Konami właśnie stawia na takie dzieci neo jak Ty tongue.gif
Gołym okiem widać, że wydawca ma graczy głęboko w dupie, mimo ogromnego zarobku nie wykupują nadal pełnej licencji. Tryb Online to żenada, a w porównaniu z firmą EA (techniczne sprawy) to dno to potęgi n'tej. Konami wypuszcza nowe shity patrząc tylko na kasę, poprawiając tylko grafikę dla dzieci neo, dla których tylko ten aspekt się liczy, a pozostałe, jak dla mnie najważniejsze sprawy jak fizyka gry, jej realizm od strony technicznej (nie cudowne animacje) , grywalność online to dno.

Kto podejmie się tego patcha na PES3? tongue.gif
Bushmen
Cytat(Czarny @ Nov 4 2007, 04:58:18) *
Witam!
Według wielu ostatnią udaną produkcją od Konami na PC jest PES3, dalsze zmierzają w otchłań szmelcu...

Hm, według Ciebie...? Bo ja jakoś, nie załwazylem zbyt wielu miłośników Pesa3.

Cytat(Czarny @ Nov 4 2007, 18:58:00) *
psmaras jeżeli dla Ciebie to co nowe znaczy dobry to ja podziękuję wink.gif Konami właśnie stawia na takie dzieci neo jak Ty tongue.gif

Czarny to, ze ktoś wyraził swoja (subiektywna) opinie nie znaczy, ze musisz go odrazu nazywać dzieckiem Neo. Jak dla mnie jest to poważne obrażenie innego użytkownika..
A co do patcha to napisz w swoim serwisie, może tam jakiś ekspert zrobi (oczywiscie za frienda) ... tongue.gif
tsw.michal
Rada dla niezadowolonych:

idzie pograć sobie na boisko, same pozytywy beda i zadbacie o oczy i o kondycje, a może któryś z was jest jakimś talentem, zamiast odkrywać talenty w PES. To bedzie najbardziej realistyczna piłka na świecie bo nic nie zastąpi zagrać w piłke w rzeczywistości niż wirtualnie rolleyes.gif
matthew
Jakby ktoś podał mi link, żebym mógł pobrać PES'a 3 .. wink.gif PES4, PES5 i PES6 mam oryginały, więc nie jestem piratem, ale 3 części najzwyczajniej w świecie nie da się już kupić .. Będę wdzięczny wink.gif
snok3r
Cytat(matthew @ Nov 6 2007, 00:22:39) *
Jakby ktoś podał mi link, żebym mógł pobrać PES'a 3 .. wink.gif PES4, PES5 i PES6 mam oryginały, więc nie jestem piratem, ale 3 części najzwyczajniej w świecie nie da się już kupić .. Będę wdzięczny wink.gif

http://search.ebay.com/search/search.dll?f...&category0= dry.gif
Kriss91
Mógłbym się przyłączyć do projektu, kiedy:
-ktoś wykonałby Online działający na poziomie podobnym do WE2002
-miałbym więcej wolnego czasu
-dołączyłby się jeszcze ktoś obeznany w temacie
-posiadałbym pełniaka PESa 3

tongue.gif
Czarny
Kriss91 na 4 punkt może pomoże Ci emule, bo torrenty już raczej wygasły wink.gif , chyba, że poszukasz na tych starszych z ratiem, lub dasz REQ wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.