Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 Kompilacje
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
marcin100005
Chyba jako pierwszy moge oficjalnie zaprezentowac swoja kompilacje biggrin.gif
PES 2008 Compilation Jakosc taka sobie-musialem zmienic troche rozmiar ze wzledu na youtube i film w paru momentach sie scina
Zapraszam(prosze o oceny i komenty) i milego ogladania smile.gif

>>>Wersja do pobrania<<<
adison88
No ładnie,ładnie mi sie podoba.Fajne nuty smile.gif i znane tongue.gif . Jak na krótki czas to ładnie. Widać ze znasz sie troche na obrobce video. wink.gif
MakssPl
Całkiem dobra... na yt.pl dałem 4 gwiazdy bo takie se bramki! ale poczekamy na więcej!!
pozdro
dj_adriano
bramki średnie ale kompila ogólnie mi się podobała
born2july
kompilka elegancka
Patrol91
Fajna kompilka smile.gif
Pozdro
Prz3m4s
PES2008DEMO - THE BEST GOALS
Hitmanek
Marcin-kompilacja super, podobała mi się, masz 8/10 bo bramki były dobre ale i tak jestem pod wrażeniem, bardzo ładnie wykorzystywałeś triki smile.gif

Bo0os
Cytat(marcin100005 @ Nov 3 2007, 21:06:36) *
Chyba jako pierwszy moge oficjalnie zaprezentowac swoja kompilacje biggrin.gif
PES 2008 Compilation Jakosc taka sobie-musialem zmienic troche rozmiar ze wzledu na youtube i film w paru momentach sie scina
Zapraszam(prosze o oceny i komenty) i milego ogladania smile.gif Pozniej postaram sie wrzucic jakiegos linka zeby pobrac moj film, jakby ktos chcial smile.gif

podobał mi sie gol z 2;16 min.

Tak ogólnie filmik dość dobry, ale bez polotu.Nie podoba mi sie jesli w jednym filmie urzyte są wszystkie mozliwe efekty SV bez większej potrzeby.

pozdro
d-note
Świetna komplikacja marcina. PES 2008 wyglądał jak noramalnie real 100% tongue.gif
Pozdro
marcin100005
Witam smile.gif
Minął nieco ponad miesiąc od wydania mojej poprzedniej kompilacji...teraz czas nadszedl na ujawnienie mojego nastepnego dziela smile.gif PES2008 2nd Compilation
Jakby ktos chcial sciagnac to pisac, wtedy wystawie wersje do sciagniecia smile.gif
Zapraszam do komentowania i wystawiania ocen smile.gif pozdrwiam smile.gif
dokurobej
rewelacyjne kompilacje smile.gif Bardzo fajnie wychodzą te strzały z piłki zawieszonej w powietrzu smile.gif
Bo0os
http://pl.youtube.com/watch?v=7i5ywKuJVxc

Cos na szybko.Nad pełną wersją obiecuje ze poświęce więcej czasu.
ronaldo_9
ciekawa zapowiedz wink.gif
GeloElo
Cytat(marcin100005 @ Dec 12 2007, 19:35:09) *
Witam smile.gif
Minął nieco ponad miesiąc od wydania mojej poprzedniej kompilacji...teraz czas nadszedl na ujawnienie mojego nastepnego dziela smile.gif PES2008 2nd Compilation
Jakby ktos chcial sciagnac to pisac, wtedy wystawie wersje do sciagniecia smile.gif

W twoich filmach podoba mi sie Intro i Outro i zgranie z muzyka bramki słabe po przypadkowych zagraniach a nie króte efekty przesadzone zamazujące obraz biggrin.gif Ale poza tym spoko biggrin.gif daje ci 6\10 na zachte do lepszej pracy biggrin.gif
Hitmanek
ładne te wasze kompilacje ale jak dla mnie żadna nie dostanie wyżej niż 8/10 bo albo bramki słabe, albo za dużo efektów albo coś tam jeszcze tongue.gif Ale ciekawi mnie jedno, takie ładne strzały wchodzą wam po prostu ze zwykłego uderzenia czy może jeszcze coś : >
Bo0os
Cytat(Hitmanek @ Dec 21 2007, 13:39:15) *
ładne te wasze kompilacje ale jak dla mnie żadna nie dostanie wyżej niż 8/10 bo albo bramki słabe, albo za dużo efektów albo coś tam jeszcze tongue.gif Ale ciekawi mnie jedno, takie ładne strzały wchodzą wam po prostu ze zwykłego uderzenia czy może jeszcze coś : >

wiec pokaż nam mistrzu jak powinna wyglądac prawdziwa kompilacja warta dziewiątki

mam nadzieje ze mnie zaskoczysz bo inaczej sie zblaźnisz i tyle
Hitmanek
A ktoś powiedział że mam zamiar robić cokolwiek? Jeśli nie jesteś przygotowany na krytykę to nie wystawiaj swoich pseudo-dzieł, twojej nawet nie oceniłem, bo ekhm... 20s. to trochę za mało jak na kompilację, zresztą sam napisałeś że to nie full ver.

A oceniając te kompilacje stwierdzam że są słabe w porównaniu do tych z PES6
Paniol
Cytat(marcin100005 @ Dec 12 2007, 20:35:09) *
Witam smile.gif

Ładna komplikacja ... na prawdę bardzo mi sie podoba smile.gif
Bo0os
Cytat(Hitmanek @ Dec 21 2007, 15:12:56) *
A ktoś powiedział że mam zamiar robić cokolwiek? Jeśli nie jesteś przygotowany na krytykę to nie wystawiaj swoich pseudo-dzieł, twojej nawet nie oceniłem, bo ekhm... 20s. to trochę za mało jak na kompilację, zresztą sam napisałeś że to nie full ver.

A oceniając te kompilacje stwierdzam że są słabe w porównaniu do tych z PES6

Krytyk sie znalazł.Zapewne pojęcie nie masz o robieniu filmów więc swoje komentarze pozostaw dla siebie.

To tak jak ja bym się krytycznie odniosł do jednego z facemakerów nie mając zielonego pojęcia o wykonywaniu twarzy.

pozdro
GeloElo
Hitmanek inteligent cholerny pokaz co potrafisz dopiero potem krytykuj innych frajerze biggrin.gif
artysta germanista
Moja ostatnia kompilacja w Windows Movie Makerze !

teraz robie już w Sonym Veasie biggrin.gif

Marcin a ty w jakim programie robiłeś?
lukasso
Cytat(GeloElo @ Dec 22 2007, 00:02:08) *
Hitmanek inteligent cholerny pokaz co potrafisz dopiero potem krytykuj innych frajerze biggrin.gif

frajerze to do kolegow z podworka

pohamujcie sie troche
marcin100005
Cytat(e_adrian @ Dec 22 2007, 11:36:31) *
Moja ostatnia kompilacja w Windows Movie Makerze !

teraz robie już w Sonym Veasie biggrin.gif

Marcin a ty w jakim programie robiłeś?

ja to robilem w Sony Vegas 7.0c smile.gif
Hitmanek
lukasso- wiesz, sam mam kilku kolegów z podwórka, którzy używają bardziej wyrafinowanego słownictwa, niż pan geloelo smile.gif

Czytając twoja jakże mądrą wypowiedź mam tylko jedno pytanie- Jak mam ci pokazać kompilacje z konsoli? o_O

Jak coś to walcie we dwóch na PW, dam wam odnośnik URL do strony wikipedii, na której wyjaśnione macie pojęcie "Krytyka" i "Samokrytyka", tak, ja czasem siadam do kompa żeby się czegoś mądrego dowiedzieć a nie bezmyślnie cisnąć w jedną grę smile.gif

btw. w regulaminie nigdzie nie ma żeby osoby nie dające swojej kompilki nie mogły oceniać innych więc pozostaje mi użycie zwrotu "odwalta się"....umm jaki jestem niegrzeczny

No i może jeszcze dodam że jak któryś będzie miał jakieś chore schizy albo urojenia to zapraszam do ciekawej konwersacji na PW bo widać, w tym temacie nie można się swobodnie wypowiedzieć smile.gif tak więc, nie będe już tutaj zaglądał, co jest równoznaczne z tym że możecie sobie darować pisanie na mnie bluzgów i przekleństw rodem z podwórka, mam nadzieje że wyjaśniłem to dość łopatologicznie biggrin.gif
GeloElo
Człeniu po co ty to piszesz ??
MakssPl
Kompilacja

rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ushat
Witam wszystkich po długiej nieobecności na forum. Gram już w PESa od kilku dobrych lat, ale dopiero teraz udało mi się stworzyć moją pierwszą kompilację. Oto wynik mojej pracy:
Kompilacja PES 2008 by ushat

Jest to wersja do ściągnięcia (waga - 35 mb), postaram się jeszcze wrzucić w najbliższym czasie wrzucić "moje dzieło" na youtube'a.

pozdrawiam.

edit: wersja na youtube.com -> KLIK
Patrol91
Elo!
Oto moja pierwsza kompilacja robiona w Sony Vegas 7 (poprzednie robiłem w MM2)
PES 2008 Compilation by Patrol91
Mile widziane komentarze i ocenki
Pozdro:)
MakssPl
1. Bardzo wolna... :/
Naciskasz: i znikają te całe napisy przy powtórkach!
tk^
Moja Kompilacja
Nie jest tam nafaszerowana efektami, ale przynajmiej gole ładne, oczywiscie nie wszystkie ale wiekszosc na pewno. smile.gif Szczególnie te ostatnie Gerrarda.
Marex
Ja się teraz pochwale nowym filmikiem, ale ocenianiąc go zobaczcie najpierw w mój profil na YouTube i zobaczcie wczesniejsze, i chyba jest różnica. Będzie ciąg dalszy i może w końcu będzie więcej ocen. Sam filmik tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=75pCvKAevkE wiem, zapomniałem przejść, skleroza ;/ Ale i tak nie lubie patrzeć na przebajerzne filmy smile.gif

PS. Nawet na 2GB ramu filmy renderują się dłuuuuugo. Oceniajcie!
MakssPl
Pewnie te bramki to z gry z jakimś qmplem a nie komputerem... tongue.gif
ocena: 4/5
Zwykłe bramki, kilka ładnych, dobry montaż, miłło się oglądało!
Marex
Cytat(mexx @ Dec 31 2007, 10:30:43) *
Pewnie te bramki to z gry z jakimś qmplem a nie komputerem... tongue.gif
ocena: 4/5
Zwykłe bramki, kilka ładnych, dobry montaż, miłło się oglądało!

A no, masz racje smile.gif Kilka jest strzelonych z kumplem, np. 1 smile.gif Już mam ok 10 bramek do nowego (3 wolne) smile.gif Pozdro i dzięki za ocene.
Marex
^UP

Weźcie oceniajcie dalej na YouTube, każdemu się odwdzięczę i też skomentuje smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=75pCvKAevkE

Cytat
Honors for This Video:
#84 - Most Discussed (Today) - Sports - Poland
#88 - Most Viewed (Today) - Sports - Poland
#51 - Top Favorites (Today) - Poland
#8 - Top Favorites (Today) - Sports - Poland
#68 - Top Favorites (This Week) - Sports - Poland
#30 - Top Rated (Today) - Sports - Poland
#91 - Top Rated (This Week) - Sports - Poland
senderbell
Cała kompila w jednym tempie i z jednego ujęcia kamery.. i tak ponad 8 minut.
Muzyka ma się nijak do obrazu...

Kiedy wreszcie panowie kompilatorzy zaczniecie robić filmy a nie zlepki replayów.
Marex
Cytat(senderbell @ Dec 31 2007, 18:18:27) *

Kiedy wreszcie panowie kompilatorzy zaczniecie robić filmy a nie zlepki replayów.

Może i z jednego, choć rożne są z innego, ale to ukazuje najwięcej. 8 minut bo dałem całe akcje, chyba lepiej tak niż same gole i jakieś wiejskie efekty, które nijak się mają do treści kompilacji. Nie lubie patrzeć na przebajerzone kompilacje, nie jestem pro w robieniu filmów bo osobiście robie layouty. Destination (pierwszy kawałek) ma się do obrazu, przynajmniej tak mi się zdaje, VIP (drugi) już może troche mniej. Mimo wszystko, dzięki wielkie za Twoją ocenę. Pozdro, oceniajcie dalej!
MakssPl
Lepiej szybko syga zmień... widać ze regulaminu nie czytałeś.. (taka Rada)
Nie mam gdzie napisać...
Jest już 2oo8 więc wszystkiego najlepszego!
GeloElo

NOWY FILM PIĘKNE BRAMKI I ŚWIETNY MONTAŻ
SPRAWDŹ
http://www.youtube.com/watch?v=sYdb2msfJ-U

cool.gif laugh.gif laugh.gif cool.gif laugh.gif cool.gif laugh.gif
Bo0os
Cytat(senderbell @ Dec 31 2007, 18:18:27) *

Jestem w trakcie prac na nowym filmem.Wszystko ruszyło dzięki golom od GeloElo.

Nie wiem kiedy skończe.

A Ty kiedy sie wezmiesz do roboty? wink.gif

Cytat(Marex @ Dec 30 2007, 21:45:05) *
Ja się teraz pochwale nowym filmikiem, ale ocenianiąc go zobaczcie najpierw w mój profil na YouTube i zobaczcie wczesniejsze, i chyba jest różnica. Będzie ciąg dalszy i może w końcu będzie więcej ocen. Sam filmik tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=75pCvKAevkE wiem, zapomniałem przejść, skleroza ;/ Ale i tak nie lubie patrzeć na przebajerzne filmy smile.gif

PS. Nawet na 2GB ramu filmy renderują się dłuuuuugo. Oceniajcie!

Jedna kamera, mało zgrania.Podsumówując- nudy, wiec nie ma za co zbytnio chwailić tego filmu.Jeśli jednak naprawde jesteś zadowolony z tego co zrobiłeś to bardzo dobrze... następne mam nadzieje bedą jeszcze lepsze.

pozdro
Bo0os
Coś takiego

Third Eye
MakssPl
Ładne brameczki... ogólnie fajny filmik... ale ogromnym minusem jet to że kręcony na LOW... wygląda tragicznie...
Cafe_Del_Qmac
KAPITALNA KOMPILACJA!! rolleyes.gif MUZYKA TEZ DOBRA..
Bo0os
Cytat(Cafe_Del_Qmac @ Jan 27 2008, 00:52:27) *
KAPITALNA KOMPILACJA!! rolleyes.gif MUZYKA TEZ DOBRA..

Dzieki, ale chyba pospieszylem sie z wydaniem tego filmu

w następnym tygodniu opublikuje wersje juz ostateczną wink.gif
marcin100005
Witam biggrin.gif

Zapraszam do obejrzenia mojej najnowszej kompilacji z PESa 2008 biggrin.gif

PES2008 - The Next Round

Zachecam do oceniania i wypowiedzi tutaj na forum, oraz w komentarzach na Youtube

Pozdrawiam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.